ΧΡΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

               Όταν παίζουν δυό δικέφαλοι, και μάλιστα ομοχρώματοι αλλά και πρωτοπόροι, το μόνο που εκτιμάς είναι η άυξηση της κατανάλωσης χαπιών από τον χάπια. Που για να παίξει ένα παιχνίδι στο μπουρδέλο της αλογοτροφής, μέχρι και τον Δημόκριτο κατέβασε. Η Η Η γελοιότητα. Δηλάδή αν τα δείγματα του αέρα αποδειχθούν κατώτερα του αναμενόμενου, θα κάνουν ένσταση οι κερατάδες δια του Σάββα; Ή μήπως θα φωνάξουν και το Πέρπα, για την ποιότητα του αέρα που έχουμε στο λεκανοπέδιο;

               Φυσικά δεν ήταν τίποτα το πρωτόγνωρο το συμβάν στο Νέο Ηράκλειο. Έχει ξανασυμβεί παλιά με Ιάπωνες κι εκείνα τα ακαταλαβίστικα Τόρα που φωνάζανε οι αρνητές του δωρητή της ζωής. Εδώ απλά έγινε κομψά, διότι ο κόσμος πρέπει να είναι φοβισμένος.

                 Η πολύ μαγκιά φέρνει και αντίδραση. Ψηφουλάκια ψάχνει η συγκυβέρνηση. Τι να κάνει; Από την μια εγκληματική οργάνωση, αλλά κι από την άλλη, να μην φοβηθούν κι οι αμετανόητοι; Δεν είστε και τόσο προστατευμένοι όσο νομίζετε.

                 Τρομοκρατική ενέργεια; Ναι, αρνί χωρίς να σου ανεβάζει την χοληστερίνη. Λέτε, όσοι φοβηθούν να πάνε στον Σύριζα; Λέτε η ΚΥΠ, να μην ξέρει ποιοί χτυπάνε κατά τον τρόπο αυτό; Εκτός αν πάλι οι υπερκοριοί ήταν κλειστοί.

                 Χρυσή Κυριακή λέμε τώρα. Ο Στουρνάρας με το πρωτογενές πλεόνασμα, θα πάρει μέτρα 2 δις. Άσε που η εγκληματική οργάνωση δεν έχει και συνθέτη. Αρκεί που το ΚΚΕ καταδίκασε την επίθεση. Δουλεύει ρε το σύστημα.

Post By Τρύπας (158 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to ΧΡΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

  1. Ο/Η Χρηστος Χοντζεας λέει:

    “…και μάλιστα 150 μετρα απο το σημειο της εκτελεσης,βρισκεται το αστυνομικό τμημα Ν.Ηρακλείου…” αναφέρει το ρεπορτάζ.
    Ωρα είναι τώρα να κατηγορήσουν την αστυνομία σαν άμεσα εμπλεκόμενη.
    Ε και 50 μετρα πιο μακρυά έχει ενα μαρκετ. Φταίει και ο Βεροπουλος; Τρελαθηκατε; Αφού είναι γνωστό οτι απο καταβολής της ή αστυνομία δεν εμπλέκεται ποτε σε συμβάντα,γιατί πολύ απλα φτανει παντοτε μετα απο τα συμβάντα. Μη τρελαθουμε κι όλας.
    Πάντως όπως και να έχει τα πεδία αλλάζουν ανάλογα με τα παιδιά. Οι μέχρι πριν λίγο κυνηγοί των “ναζιστών”‘τώρα βρίσκονται σε θέση απολογουμενου και οι έως και χθες κυνηγημένοι ήρθαν σε ρολο θύματος και ζητούν και εξηγήσεις.
    Ωρα είναι να διαταχθει-μετα απο πρόταση του Κασιδιαρη-η προσαγωγή και κράτηση στη ΓΑΔΑ του Δενδια.
    Και αφού περάσει και αυτός το 24ωρο του στο αυτόφωρο να αφεθεί ελεύθερος,κατα την εξοδο του απο τα διαστηρια’να κλωτσαει δημοσιογράφος. Αυτοι,οι τελευταίοι θα είναι μόνιμα για κλωτσιές ανεξάρτητα απο το αν αυτός που τους κλωτσαει’φοραει λουστρινι ή αρβύλα. Κλωτσιά να ναι και οτι να’ναι.