“ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑ”

rsz_odigaei

Το παραπάνω δεν είναι απλά ένα καθ’υπερβολήν σύνθημα της εξέδρας,αλλά ενίοτε απλώνεται και στην σκληρή για κάποιους πραγματικότητα.
“Η γαμημένη, η πουτάνα η ΑΕΚ με κατέστρεψε”, δήλωσε οργίλος ο Μάκαρος ο Ψωμιάδαρος. Και είναι και παπαδοπαίδι,πανάθεμάτονε. Ντροπή σου.
Λέτε να είχε σκοπό να αποσυρθεί μετά και από την “μπάζα” που έκανε από την ΑΕΚ,αλλά φάινεται ότι η ΑΕΚ του έφερε γκαντεμιά; Σιγά.
Τι ήταν η ΑΕΚ; “η τελευταία “δουλειά” που λένε και οι κλέφτες που βρίσκονται προ της σύνταξης; “μια ακόμα δουλειά θα κάνω και τέρμα για μένα οι παρανομίες.Θα αφοσιωθώ στην οικογενειά μου που τόσο έχω παραμελήσει”;
Μπα. Δεν τον κόβω τον Μάκαρο να ήτο έτοιμος να αποσυρθεί από την ενεργό δράση,δεν νομίζω, καθότι για μερικούς όπως ο αξιόμαχος Μάκης, ο πόλεμος εναντια στην παράνομη νομιμότητα δεν σταματά ποτέ και μέχρι να σταματήσουν να αναπνέουν θα πολεμούν για τα δικαιώματα των νόμιμα παρανομούντων εις το όνομα της διαρκούς ηθικής η οποία εναντιώνεται στην τρέχουσα ηθική, η οποία όπως ξέρουμε υπερέχει της τρεχούσης.
Δηλαδή,ένα παράδειγμα. Σήμερα σε κατηγορούν για κλέφτη. Σε μερικά χρόνια κάνεις μερικές “δωρεες” ένα σχολείο η ένα ίδρυμα, βάζεις και τους κοντυλοφόρους να σε γλύφουν, και σε 20-30 χρόνια το παιδί σου κάνει τα αποκαλυπτηρια του ανδριάντα σου σε κάποια πλατεία. So simple.

Αν δεν κατάλαβες,δεν πειράζει. Απλά λέω ότι παράνομος στην Ελλάδα είναι αυτός που δρά υπό την πίεση των νόμων. Αφού οι νόμοι,παραπάνω απ’τους μισούς είναι αντίθετοι με τον κοινο νου και την κοινή κτήση περί δικαίου αίσθημα και οι άλλοι μισοί είναι- όπως προσφάτως βέπουμε- αντισυνταγματικοί,τότε τι αλλο μένει παρά να εμφανιστούν αναπόφευκτα, οι “Ρομπεν των Κερδών”, να δρούν μέσα σε ένα νομιμοφανές περιβάλλον και σαν “Αγιάννιδες” να τους κυνηγούν Ιαβέριδες με φουσκωμένα μάτια, που προσπαθούν να πείσουν την φτωχολογιά του “Παρισιού” ότι κάνουν τα παντα στο όνομά του,για να συνεχίσουν να παραμένουν στην προνομιακή θέση των σκουπιδοφάγων και τρωγλοδυτών.
Αφεριμ.

Λευτεριά στο Μάκη. Τα νεύρα του,δίχως άλλο, καταδεικνύουν και τα “ελατήρια” των πράξεών του.
Η Εκάλη φαίνεται να αντιδρά σε αυτην την στοχευμένη και άδικη επίθεση του στουρναριού. Τον δρόμο δείχνει ο Μάκης.
Χιλιάδες Φιλιπινέζες με τσουγκράνες και χορτοκοπτικά στα χέρια,θα κατακλείσουν τις οδούς Ανθέων,Τρυανταφύλλων, Υακίνθων και θα ξεκινήσουν για την περιοχή της Ομόνοιας και τις γύρω κατοικίες των 3.000.000 τυρράνων, και θα κατακάψουν τους τρομερά υπεράριθμους αρίστους και ιππείς ώστε έτσι να εγκαθιδρυθεί επιτέλους η δημοκρατία των ελαχίστων.

Α-προ-πο,να πούμε ότι ο Μάκης διαρκώς καλέι τον δικηγόρο του. Τον κανονικό όπως λέει. Αυτον που όπως ισχυρίζεται “ξέρει καλά και σε βάθος την υπόθεση”. Λογικό και τίμιο το βρίσκω.
Ηριώτης Ιωάννης του Θεοδώρου. Μεταξύ άλλων είναι ή ήταν συνήγορος υπεράσπισης πολλών “άτιμων” πλην τίμιων συμπολιτών μας,των οποίων οι υποθέσεις είναι τόσο βαριές, που συνέχεια γλυστράνε προς τον πάτο της στίβας στα εισαγγελικά γραφεία,σε τέτοιο σημειο, που ορισμένες εξ’αυτ’ων πλέον ευρίσκονται εις βάθος 500 μέτρων
Ολα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει ο Ηρειώτης. Από τον τελευταίο, τον Κασιδιάρη, μέχρι και τους δημοφιλεις κατηγορούμενους κυρίους Σαπχατζίδη, Μαντέλη,Ακη κλπ.
Εχει αποκτήσει μια ειδικότητα,εκτός από την προφανή ειδική “σχέση” με αυτην την συνομοταξία “παρανόμων” που έχει αναπτύξει.
Καθώς και περιουσία μικρή μετά μεγάλων δωρων βλέπουμε πως κατέχει,εαν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, το οποίο ευρίσκεται ανάμεσα στους “1.600” τους οποίους το ΣΔΟΕ ανακάλυψε ότι πρέπει να ελεγχθούν για τον-ίσως- παράνομο πλουτισμό τους.

Η ίδια υπηρεσία που τα παίρνει κάτω απ΄το τραπέζι,καλείται να ελέγξει αυτους με τους οποίους συνεργάστικε. Καταλαβάινεις.

Φυσικά, μη περιμένeτε να λαμψει το ψέμα και να αποκρυβεί η αληθεια,εδώ στο Ελλάντα,καθ’ότι αυτό είναι τρομερά δύσκολο.
Κάθε φορά,κάθε μέρα, σε κάθε εποχή και περίοδο βασιλεύουν οι “νόμιμοι” οι οποίοι μονίμως παρεμποδίζουν τους “παράνομους” να κάνουν το καθήκον τους και να καθαρίσουν την κοινωνία από τους “πεντακάθαρους”.

Πάλι μπερδεύτικες; Να το πω απλά: “τυφλὸς τά τ᾽ ὦτα τόν τε νοῦν τά τ᾽ ὄμματ᾽ εἶ.” Δηλαδή “τυφλός στα μάτια στο μυαλό και στα μάτια είσαι”. Πιο απλά: “τόσα ξέρεις,τόσα λες.”
Και απλούστερα “κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Η “ότι είναι τα σκατά,είναι και το φτυάρι”.
Η “χέζε ψηλά και αγνάντευε”.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.