British! E τον εχουνε το σαρκασμο..

Chelsea have spent £197million on attacking players and strikers in the past 3 seasons and they play 10 in defence.

View image on Twitter

View image on Twitter

A combined Chelsea players heat map from tonight’s game v Atletico

View image on Twitter

If Cech hadn’t gone off injured Mourinho would’ve put both keepers on by now.

 

View image on Twitter

How have I endured watching Mourinho’s 8-1-1 Chelsea team for this long…

View image on Twitter

I hope the ITV reporter says to Mourinho after the match – “Just got 4 things to say Jose 1.Boring 2.Boring 3.Boring 4.Boring”

View image on Twitter

 

Παμε να δουμε κανα κανονικο ματς τωρα Ρεαλ-Μπαγερν

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

13 Responses to British! E τον εχουνε το σαρκασμο..

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Εγώ απλά θυμάμαι ένα πανώ του γηπέδου στο παιχνίδι εναντίον των Γάλλων : ” Simply the best. ” Για τον προπονητή ήταν, αν τα θυμάμαι καλά. Αλλά δεν τρέχει και κάτι για τους Τσελσιανούς. Μπορούν να ξαναπάρουν πίσω τον Ιταλό ή να υποστηρίξουν την Ατλέτικο στη ρεβάνς. Ή να πανηγυρίσουν την κούπα ξανά εναντίον της Μπαγιερν. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ. Δημήτρη μου άστα, ο λαός είναι ένας. Και πολύς τους πέφτει ο Αμπράμοβιτς και πολύς ο Μουρίνιο. Φυσικά ο Μόγιες πάντα είναι available για να ξαναβρούν την θέση τους.
    ΥΓ. Ρεαλ – Μπαγιερν. Μιλάμε οτι 75-25 κατοχή, ούτε ο Μουρίνιο εχθές ( 63-37 ). Mιλάμε οτι ο Ανσελότι δίδαξε την κόντρα. Κάτσε να δω και το δεύτερο μέρος να μάθω μπάλα.

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Μιλάμε οτι είδαμε κανονικό ματς. Το 75-25 έγινε 65-35 επειδή η προπονητάρα ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ έβγαλε τον Ριμπερί. Μιλάμε για τρομερές τακτικές του πώς τον είπες; Μιλάμε οτι η Ρεάλ είναι για πέντε γκολ στην Γερμανία, και μιλάμε οτι πλέον αυτή η ομάδα του Χάϊνκες, μπορεί να σταματηθεί μόνο από τον Μουρίνιο. Πώς; Ε, τώρα να μην πούμε τα αυτονόητα. Τέτοια κατοχή εντός έδρας; Λοιπόν σε διαβεβαιώ, οτι γιά τέτοια κατοχή πάει κι ο προπονηταράς εναντίον της Ατλέτικο αφού θέλει να πάει τελικό. Γιατί; Δεν ξέρω. Όπως δεν ξέρω γιατί θα πάει ο Ανσελότι στην Γερμανία.
    Υγ. Αυτός ο Πέπε στη Ρεάλ είχε πάει το 2007. Ο μΟυρίνιο ήταν εκεί 2010-13. Γιατί σήμερα ήταν καλός; Ε, δεν βαριέσαι. Μιλάμε μάθαμε μπάλα σήμερα, όπως κι ο κόσμος της Ρεάλ που συμφωνώ οτι δεν ξέρει μπάλα. Και φυσικά αν η ρεβάνς είναι καθαρή, τότε θα υμνήσουμε τον Πεπ, που δεν ξέρω γιατί αμφισβητείται.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καθένας εχει την άποψη το. Εγω λεω τι βλέπω. Ασε τα πανω. Πανω σηκώνει ο καθένας με οτι θέλει. Και το ρεχακλη πανω τον είχαμε εμεις? και περικεφαλαία και αςπιδες?.Για τη τσελσκυ μιλας. Σιγα τα ωα. Μια τρίχα ειναι η τσελσκυ απο τα … της Liverpool της Ρεάλ της Μίλαν.
    Και στη Ιταλία στην Ίντερ πήγε. Στη πια??
    Βεβαια ´ξεχασαμέ οτι πήγε οταν τη μια χρονια η Γιούβε ΗΤΑΝ στη β και τη δεύτερη άρχισαν μαζι με τη Μίλαν στο -12 απο τη τιμωρία. ΟΛΟΙ στην Ιταλία ΗΤΑΝ μπλεγμένος στα σκάνδαλα εκτός απο την…Ινττερ!!!

    Δε είδα ποσοστά κατοχής. Είδα οτι όντως δίδαξε κόντρα ο Ιταλός με ενα όμορφο 4-4-2 και τις ευκαιρίες τις ειχε αυτος. Κατι σουτ απελπισίας έκαναν οι άλλοι
    Καμμια σχεςη η Ρεάλ φετος 2014 με αυτο το τουρλουμουκι πέρσι.

    Χτες ο αλλος πέρασε της σέντρα ?? η περίμενε τη λήξη για να πανε να χαιρετηςουν?χαχαχαχαχα

    Ρε μπρρρρρρρρ λέμε. Μπαμπης Τεννές των εκατομμυρίων

    ΥΓ ξέρεις γιατι δεν τον ήθελαν στη man ετςι?
    Υγ2 ποσα είπαμε έφαγε ο ΚΕΦΤΕΣ Πέρσυ απο τους γερμανούς?

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Εγώ μίλησα για την ουσία των Τσελσιανών. Από εκεί και πέρα, ειλικρινά πιστεύω οτι κι ο Αλέφαντος ξέρει να παίζει 4-4-2 και μάλιστα την κόντρα.
    Υγ. Είσαι σίγουρος οτι δεν τον ήθελαν;
    Υγ. Κάτσε να δούμε τη ρεβάνς, ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΦΤΕΙΑΞΕΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΛΕΜΕ. ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙ

  5. Ο/Η Χρηστος Χοντζεας λέει:

    το πρωτο που σκεφτεται κανεις,μετα το ματς το σημερινο,ειναι οτι πρεπει να κλεισουν στη φυλακη τον Μουρινιο για διακωμωδηση του αθληματος.
    και να του απαγορευτει να παιζει σε ευρωπαικα ματς απο την ουεφα.
    Η οποια αφου αποδεδειγμενα νοιαζεται για το προιον και ανεχεται ως και ντοπες,προκειμενου να προωθηθει το θεαμα-και σωστα-τοτε πρεπει να απαγορευσει σε αυτον τον πορτογαλο Κομοδο να ξαναπατησει σε ευρωπαικο ματς.

    τα γιατι και τα πως, μη τα ξαναλεμε.
    Ο ριμπερι ητο νεκρος,απονευρωθηκε δηλαδη και επισης το αλλο εμβολο, ομονοχνωτος,δειλος και αντιπαθης Ρομπεν εγινε μια χορτα απο τα μαρκαρισματα.
    τα ποσοστα κατοχης δεν ενδιαφερουν κανεναν ποδοσφαιροφιλο-δηλαδη ΜΗ οπαδο.
    αυτο που ενδιαφερει,ειναι η ταχυτητα,η ενταση και τελος φυσικα οι φασεις και τα γκολ.
    φυσικα για σωστες και λανθασμενες τακτικες μιλαμε μετα το ματς,αλλα αυτο ειναι ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ. Συνακολουθο μεν της κουβεντας αλλα δευτερευον.
    σημασια εχει αυτο που βλεπεις.

    Αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη βεβαια.
    Οι τακτικες συζητιουνται μετα απο καθε συμαντικο παιχνιδι. Οχι μονο στα ματς που παιζει ομαδα του Μουρινιο. ΚΑΘΕ σημαντικο ματς περνα απο κουβεντα.
    Αυτο που εχει καταφερει αυτος ο μασκαρας,ειναι σε καθε ματς στο οποιο κοουτσαρει ομαδα,στο τελος να κουβεντιαζουμε ΜΟΝΟ την Μια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ”τακτικη”:πουλμαν.

    Ε, οχι με συγχωρειτε ρε παιδια. Τι δηλαδη να ΞΑΝΑπουμε για χιλιοστη φορα;
    Τα ιδια και τα ιδια; Δηλαδη τι εχει προσφερει σε κοουτσαρισμα,διαφορετικο απο οτι ο Παπαφλεσσας στο Μανιακι;

    Αμα θελω να δω τακτικες μονο,παω στο πολεμικο μουσειο η στην εθνικη βιβλιοθηκη και ξεσηκωνω τααναλογα βιβλια. απο Θουκιδιδη και Πελοπονησιακο πολεμο, ως τον στρατηγο πατον,η τον ”μαυρο καβαλαρη” Πλαστηρα.
    Δεν γαμιομαστε λεω εγω μωρε.

    Ο Γεωργιου ελεγε σημερα ”’ σε καθε ματς του μουρινιο,συζηταμε για τακτικη. Αυτο,ειναι κατορθωμα του”.
    Δηλαδη μετα το σημερινο ματς, η τον τελικο του Σαββατου, η στα ματς του γαυρου στο τσαμπιονς λιγκ, η στο καθε μουντιαλ,οπως αυτο που σε λιγο καιρο ξεκιναει,δεν κουβεντιαζει ο κοσμος για τακτικες και σχεδια;

    Μονο επι Μουρινιο ο κοσμος μιλα για τακτικες; Απαντηση: Οχι. Αλλα ΜΟΝΟ επι Μουρινιακου αγωνα ο κοσμος, ”ειδικοι” και μη, μιλανε ΜΟΝΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ”συστημα” – ”μαντροτοιχος.

    Ελατε με τον ”Νταβελη”. Αν δεν συνελθει η ουεφα,αυτος θα γινει υπευθυνος για διαφυγοντα κερδη της ομοσπονδιας εκατονταδων εκατομμυριων.
    Μπορει ως χθες να βολευε την ουεφα,η δημιουργια του ”μυθου” Μουρινιο,με τις παραξενιες και τις γκριματσες που αγαπανε οι καμερες,αλλα απο δω και μπρος,αυτος ο ανθρωπος ειναι βομβα στα ταμεια της ουεφα.
    Να τον απομακρυνουν παραυτα,αν δεν θελουν μαζικες ”απωλειες”.

    Γι αυτο και αν κοπτεται η ουεφα για το παραγομενο προιον της,καλο ειναι να απαγορευσει σε αυτον τον τσαρλατανο κατσικοκλεφτη του Πορτο να καθεται σε παγκο για ευρωπαικα παιχνιδια.

    Για τακτικες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ, μπορουμε να μιλαμε εσσαει και αναφερομενοι σε κανονικους προπονητες. Δοξα τω θεω,υπαρχουν αρκετοι.

    Νισαφι με τον αρκουδογυφτο.
    Ας του ριξουν πισσα και πουπουλα και ας τον πεταξουν σε κανενα χαντακι,οξω απ το χωριο.

  6. Ο/Η Χρηστος Χοντζεας λέει:

    προς the snitch: Μα ναι ο πουστης. Παει οπου μυριζεται σηψη.
    τοτε που πηγε στη ρεαλ,το2010 υπελογιζε σε αποσυνθεση της Μπαρτσελωνα,αλλα επεσε εξω δυο-τρια χρονια.
    Λακισε. Και φετος την εκανε για τξην Αγγλια,αφου δεν υπαρχει Μαν.Γιουν. η Μαν. Συτι σου λεει ειναι χωριατα η δε Αρσεναλ ειναι η γνωστη αφελης ομαδα,την Λιβερπουλ ουτε καν την υπελογιζε και ετσι θα καθοταν στο τελος της χρονιας ξανα στη πρωτη θεση,αναμεσα σε πτωματα.
    Ακου να δεις ο πουστης ρε.
    Οπως ειδαμε,ξαναλογαριασε χωρις τον ξενοδοχο,και ξεπεταχτηκε η Λιβερπουλ και ετσι καθησε με τις σαγιοναρες στο παγωτο ο κλεφτης αυγων.
    ο καταστροφεας φωλιων.

    αυτος δεν ειναι ανθρωπος ρε. Αυτος ειναι γυπας.

    Για να τελειωνουμε:Θαυμαζω και κλεινω γονυ σε δυο τυπους ανθρωπων. Στους εξυπνους και στος τολμηρους. Αν δε, τυγχανιυν αυτα τα δυο στοιχεια σε ενα προσωπο,τοτε μιλαμε για ημιθεο.

    Τινειναι ο εν λογω ”κοουτς; Ειναι κουτοπονηρος. Οτι γλοιωδεστερο δηλαδη.
    Ειναι φυσικα-συνεπακολουθο ειναι αυτο-και θρασυδειλος.
    Μιλαμε για χαρακτηριστικα ”φονικα”

    Ειναι κλεφτης. Και τι κλεβει; ουτε καν τραπεζες,εχοντας δηλαδη τον ελαχιστο φοβο της συλληψης. Οχι.
    Ειναι κλεφτης αυγων. Κλεβει φωλιες. Καταστρεφει κοπο και ιδρωτα αλλων.
    Μιλαμε οτι πρεπει να κλειστει στη φυλακη κανονικα.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Steven.

    Ναι ειμαι σιγουρος οτι δεν τον ηθελαν. 1) Στο ΔΣ δεν ειχε καν ‘υποψηφιοτητα’. 2) ο Τσιχλας – που και καλα τον στηριζε- ΔΕΝ τον ψηφισε ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΙΝΕ ΚΑΝ 3) Στο gallop τα μελη – αρα σε αυτους που πληρωνουν- δεν ειχε στηριξη- εξ ου και το μονιμο πανω (οπως λες κ εσυ) για τον chosen one.

    O Moγιες (δεν εξεταζω καλος η οχι) εκανε εξαετες συμβολαιο με τους Γκλειζερς πραγμα που δειχνει τη προθεση τους για μακροχρονιο σχεδιασμο με ΟΠΟΙΟΝ επελεγαν. Τωρα ο ΚΕΦΤΕΣ ξερουμε ολοι ποσο μακροχρονιος ειναι: Στα μεσα της δευτερης σαιζον ηδη μιλαει με το επομενο κοροιδο που θα τον χρυσοπληρωσει.

    Ενα αλλο που επαιξε εντονα ηταν η επιθυμια κρατηματος των μεταγραφων σε λογικα νουμερα και αποφυγη πλειστηριασμων ειδικα αμα εχεις απεναντι αραβες και το ρωσσο στο νησι και αναλογα σε Γαλλια + την Ισπανια. Κατι που με το καραγκιοζη δεν υπαρχει περιπτωση να γινει μιας και ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΟΥΤΕ BALL BOY.

    Φυσικα θα δουμε τη ρεβανς. Ετσι κ αλλιως δεν υποστηριζω κανενα. Οι σιχαμενοι με τους Φριτσηδες παιζουν. Γινεται να χασουν και οι δυο?
    Τι να φτιαξει μωρε ο κακομοιρης? Ας κοιταξει εκει μπας και περασει τη σεντρα με το μπαρμπα Ετο που θελει να φιαξει κιολας.

    Οσο για τον αλλον (τον πως τον ειπαμε) τον λενε Carlo Ancelotti και επειδη ειναι δικα μας παιδι στο Μιλανο το ξερω καλα. Γατακι με κουπες σε 4 χωρες.
    Οταν ο Carlito σηκωνε 2 ευρωπαικα, 2 UEFA Super Cup, και 2 διηπειρωτικα σαν παικτης οταν ο Carlito οργωνε τα γηπεδα με το κουταλι με συμπαικτες τον Γκουλιτ τον Ραικαρντ, τον Βαν Μπαστεν τον Μπαρεζι-Μαλντινι-Κοστακουρτα-Ντονανονι κλπ κλπ ο ΚΕΦΤΕΣ τριβωταν στη γκλιτσα του τσοπανη σε καμμια στανη της Πορτογαλιας.

    Ε οχι και η μυλωνου τον αντρα της … ελεος!

    Αυτα εχει μεχρι στιγμης πληροφοριακα:

    Player

    Roma

    Serie A (1): 1982–83
    Coppa Italia (4): 1979–80, 1980–81, 1983–84, 1985–86

    Milan

    Serie A (2): 1987–88, 1991–92
    Supercoppa Italiana (1): 1988
    European Cup (2): 1988–89, 1989–90
    UEFA Super Cup (2): 1989, 1990
    Intercontinental Cup (2): 1989, 1990

    Manager

    Juventus

    UEFA Intertoto Cup (1): 1999

    Milan

    Serie A (1): 2003–04
    Coppa Italia (1): 2002–03
    Supercoppa Italiana (1): 2004
    UEFA Champions League (2): 2002–03, 2006–07
    UEFA Super Cup (2): 2003, 2007
    FIFA Club World Cup (1): 2007

    Chelsea

    Premier League (1): 2009–10
    FA Cup (1): 2009–10
    FA Community Shield (1): 2009

    Paris Saint-Germain

    Ligue 1 (1): 2012–13

    Real Madrid

    Copa del Rey (1): 2013–14

    Individual

    UEFA Manager of the Year (1): 2002–03
    Serie A Coach of the Year (2): 2001, 2004
    Albo Panchina d’Oro (2): 2002–03, 2003–04
    IFFHS World’s Best Club Coach (1): 2007
    Ligue 1 Manager of the Year (1): 2012–13
    World Soccer Magazine Manager of the Year (1): 2003
    Premier League Manager of the Month (4): November 2009, August 2010, March 2011, April 2011

  8. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Εχω την εντυπωση οτι ο Steven λεγοντας ”ο πως τον λενε” αναφερεται στον Γκουαρντιολα. Νομιζω.

    Τελος παντων. ενα εχει σημασια πια. Να κινηθει αμεσα η Interpol και να συλλαβει τον serrial killer.
    Αμεσα πρεπει να γινει. Να μην εχουμε αλλους βιασμους.
    Και να τον κλεισουν σε διαφορετικο κελι αυτον και σε αλλο τις σαγιοναρες του.
    Εχω την υποψια οτι απο αυτες αντλει την δυναμη του.

    Καψτε του τις σαγιοναρες.

    Μια ερωτηση να κανω. ακομα μονο. Αν μπορουσε να αναστηθει η Εθνικη Βραζιλιας του “70 και την αντιμετωπιζε αυτος ο πεφωτισμενος κοουτς οπως κανει παντα με ”πουλμαν” θα τον περνουσαν ολοι γενεες 14 και θα του ζητουσαν αμεσα ανακληση αδειας ασκησης επαγγελματος.
    Γιατι η καταστροφη του ποδοσφαιρου θα ηταν οχι ”τροπος αποσπασης αποτελεσματος” αλλα κανονικα θεια υβρης και προσβολη στο σπορ.

    Γιατι δεν πηγε στη Μαντσεστερ; μπουαχαχα…
    Γιατι δεν θα παει ποτε στη Μιλαν,την Γιουβεντους, την Λιβερπουλ μπουαχαχα…
    και ποτε στη Μπαγερ….χοχοχο
    Γιατι οι συλλογοι αυτοι σε ”καταπινουν” και αφηνουν το στιγμα τους παμνω σου.
    Ενω αυτος ο φιλαυτος μασκαρας,επιζητα το αντιθετο. Να αφηνει το στιγμα του εκει που παει και για οσο διαστημα παραμενει εκει. Και φευγοντας να κρεμασει το κρανιο της ομαδας στο λαιμο του’μαζι με τα αλλα και να αφησει πισω του συντριμια.
    Την εχουν μυριστει λοιπον την πατεντα του και κανεις σοβαρος και μεγαλος συλλογος δεν θα ηθελε να αυτοκτονησει.
    Αυτα ειναι για τις Ιντερ και τις Τσελσες.

    Προς the snitch Που αλλου να πηγαινε ο αχρειος; Παρα στην Αγγλια.
    Στην Γαλλια,οι δυο ”αραβικες” ομαδες-που πολυ τις ορεγεται δια ευνοητους λογους- ειναι καπαρωμενες.
    Στην Ιταλια,μετα το περασμα απο την Ιντερ,δεν υπαρχει πια Μορατι να τα χωσει,απ την αλλη στη Μιλαν θα τον πλακωσει η φανελα και θα τον τσακισει-πραγμα που απεχθανετα.Για Γιουβεντους ουτε λογος,αφου εκει μια χαρα πορευονται με τον Κοντε.
    Ρομα, Λατσιο,θα ηταν μια χαρα υποψηφια θυματα για ξεκαυκαλωμα,αλλα δεν ριχνουν πολυ μαρουλι. Ειπαμε. To FFP τον εχει τσακισει.
    Στη Γερμανια ουτε λογος. Για την Μπαγερν τα ειπαμε. Για Ντορτμουντ,εκει γινεται δουλεια,οχι σαγιοναρες. Αν θελουν να καταστρςψουν οτι εχουν με κοπο φτιαξει και να ξαναπανε στη Β κατηγορια,ας τον παρουν. Ουτε με σφαιρες βεβαια. Δεν ειναι και τοσο κοροιδα,οσο νομιζει. Αλλωστε πως θα δουλεψει αυτος εκει με πιτσιρικια; Αυτος θελει ”ετοιμους” Ετρωγε και μικρος στα Goody’s ξερεις και του εχει μεινει συνηθεια.

    Ακουσον-ακουσον-. Καθονται προπονητες ανθρωποι τωρα και δουλευουν πανω σε ανθρωπους και οχι το αντιθετο. Να δουλευουν δηλαδη πανω σε συστηματα χρησιμοποιωντας ανθωπους ΕΤΟΙΜΟΥΣ…ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ”ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ” ΚΑΙ κατοπιν τους παιρνεις ετοιμους ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ.
    Τι λες ρε πουστη μου…και πως δεν το σκεφτηκε κσνενας αλλος ως τωρα;

    Μπου;χαχα… Ρε πως δουλευει τον κοσμο ετσι αυτος;
    Ρε μιλαμε οτι ειναι ”χουντινι’….
    Ρε αυτος θελει καψιμο στη μουρια της πλατειας..

  9. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Δηλαδη, αν σημερα ηταν στα ντουζενια τους ο Πελε, ο Γκαριντσα, ο Σωκρατες, ο Ζικο και ο Βαβα, θα τους εβαζε να παιξουν σεντερ μπακ για να σταματησει την Ολλανδια η την Ουρουγουαη;
    …μπουαχαχα…
    Ρε κλειστε τον στο Αλκατραζ λεμε…
    Η σε κανενα φρενοκομειο.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Χρηστο. Μια χαρα τον παιρνει (κατα τη ταπεινη μου γνωμη) στα παρακατω ποστα:

    Εδω στο νησι στην Μαν ΑΝ πεσουν στη παγιδα οι Γκλειζερ του αμεσου αποτελεσματος. Αυτο προυποθετει χωσιμο σε φραγκα βεβαια απο τη μια και ανατροπη του εξαετους πλανου+ κοντρα με πολλους απο τα μελη που τον βλεπουν και αλλαζουν χρωμα. Βλεπεις εδω σε αντιθεση με αλλους που τους φυτευουν Δελλες και ΒΔΕΛΛΕΣ σε ασπρα αλογα, η γνωμη του μελους-πελατη-χρηματοδοτη λαμβανεται ΣΟΒΑΡΑ υπ οψιν. Συν το γεγονος οτι θα επελθει ανακατωσουρα σε μια ΗΔΗ ταραμγμενη εξεδρα. Κατι που βεβαια μπορει να ξεχαστει ευκολα με ενα κιουπι. Κιουπι ομως θα παρει? σε ενα χρονο ημερολογιακα το λιγοτερο.

    Στη Γαλλια εχει μια χαρα ψωμακι. Και στη θεση του λιγου Μπλαν και στο Μονακο. Λεφτα υπαρχουν για φαγωμα οπως και ασχετοσυνη ιδιοκτητων που ονειρευωνται ψευτικα μεγαλεια και διακρισεις με ημερομηνια ληξης 2 ετων.

    Στην Ισπανια καηκε στην Ιταλια δεν παιζουν φραγκα μιας και ο Σιλβιο σε εμας παει με τον …Ζεερντοφ που δεν τον κρινω καν μιας και χωρις παικτες δεν γινεται και η Γιουβε εχει μια χαρα τον Κοντε. Μονο η Ιντερ- ο Μπαοκ της Ιταλιας- αλλαξε ιδιοκτητη και μενει να δουμε αν θα χωσει φραγκα. Ειναι και περιεργοι οι ασιατες.

    Οι γερμανοι εχουν απο τη μια τον πεπ απο την αλλη τον κλοπ και γενικα δεν ειναι αυτης της αισθητικης της σαγιοναρας.

    Παιζει βεβαια και το καταρ και η κινα. Μια χαρα αρπαχτες εχει εκει κατω..

  11. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Δηλαδη αν ηταν στη θεση του Ομηρου,θα εγραφε την Οδυσσεια σε πεντε στοιχους;: ”καθως ο Οδυσσεας εβαλε τους συντροφους του στο καραβι για να φαγωθουν απο τους Λαιστρυγωνες και τους κυκλωπες, ο ιδιος εμεινε στην. Τροια και την μετονομασε σε Ιθακη”
    Τελος.
    μπουαχαχα…

    Και αν ηταν πλανοδιος μουσικος θα πουλαγε την εννατη συμφωνια λεγοντας ”τωρα την σκαρφιστηκα,ετσι που καθομουν στα σκαλοπατια νηστικος και τουρτουριζοντας…μου ηρθε η εμπνευση…”
    μπουαχαχα…

    και αν ηταν ζωγραφος του δρομου θα εδειχνε το νεο του ”εργο” με καμαρι στους περαστικους. ”αυτη ειναι η αναδυομενη Αφροδιτη…..να εκει,διπλα απο την ”εναστρη νυχτα” την οποια εφτιαξ χθες καθως δεν μπορουσα να κοιμηθω στο υπαιθρο. Αγοραζοντας το ενα με δεκα ευρο,παιρνετε το αλλο,κοπιωδες μου εργο δωρεαν.
    μπουαχαχα…

    Ρε δεστε του μια σιδερενια μπαλα στο ποδι,δωστε του και μια βαριοπουλα και αφηστε τον ετσι.
    Ρε πεταξτετον σε ενα λακο με ασβεστη σαν τον Κακαουνακη.
    Ρε ριξτετον στον Καιαδα.
    Ρε κλειστε τον σε ενα κασονι,καρφωστε το καλα και αφηστε το μεσοπελαγα,οξω απ τις ακτες της Αυστραλιας να τον φανε τα σκυλοψαρα.
    Ρε θαψτετον ως το λαιμο στο χωμα στη μεση της στεπας και αλειψτε το κεφαλι του με μελι να τον φανε σκορπιοι και αραχνες.
    Ρε ουστ….κλεφτοκοτα,πονηρακια,ακαματη και αυγοθηρα.
    Θρασιμι.

  12. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Καλα,οτι κατι θα βρει να ψειρισει,δεν το κουβεντιαζουμε. Κοροιδα ο κοσμος γενναει συνεχως.
    Αυτος στη μνημη του ποδοσφαιρου θα μεινει οπως εμειναν στα αστυνομικα χρονικα ”ο κοντος και ο ψηλος”. οι κλεφτες των τραπεζων,εδω.
    Κατι μεταξυ καρικατουρας και τσαρλατανου.
    Στο μελλον θα εκπλαγουν ολοι με την ευκολια με την οποια οι σημερινοι ιδιοκτητες ομαδων αφηναν την περιουσια τους να καταπατειτε απο αυτο το γηπεδικο ”νερο του καματερου”.
    θα πλανταξουν απ το γελιο στο εγγυς μελλον,απο το πως ξεγελουσε αυτη η γυφτισσα τους σπιτονοικοκυριδες και λεγονταε τους τη μοιρα,εβαζε τα ασημικα στο σακουλι και εφευγε απ το παραθυρο.

    Ρε αυτος πρεπει να λουστει με αργο πετρελαιο και να τον αφησουν να καιγεται για μερες ολοκληρες στη μεση της πλατειας..

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Για να κλεισω και να κατεβω προς Ελλαντα: Ο καθενας παιζει με οτι εχει και οτι ξερει.
    Μια χαρα παιζει το παιχνιδακι ο ΚΕΦΤΕΣ γιατι ξερει πολυ καλα τι εχει: Τιποτε. ΟΠΟΤΕ ανοιχτηκε να παιξει κανονικο ποδοσφαιρο μετραγε τις φαπες τη μια πισω απο την αλλη. Ειτε στη Τσελσκυ με τον πως τον λενε που τον απεκλεισε, ειτε στο νησι στο πρωταθλημα, ειτε στην Ιντερ που μου ξεκιναγε το πρωαθλημα με -12 τη Μιλαν και τη Γιουβε στη β’. Και εδω ο ασπρος αλογος και η διοικουσα αν βαλει το ΠΑΟ στη β και το gay στο -12 ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, παιζει να παρει κουπα.
    Και μετα να το παιξει Ρεχακλης- οπως και εγινε και να παρει ευρωπαικο.
    Πηγε στη Ρεαλ ξοδεψε κοντα μισο δις και ΤΟΝ ΕΦΥΓΑΝ στο -17 και αποκλεισμενο 3 χρονιες στην οκταδα. Μη μιλησουμε για τα ξεφτλικια με τις πενταρες και τα ντορτια.

    Το γυρισε στο κλεφτικο και στη κλωτσια και πηρε σε μια παραταση ενα κυπελλο, οταν ο πως τον λενε εκανε 6 στα 6 ΠΑΝΤΟΥ. Και οταν ο αντιπαλος ειχε προπονητη στην αλλη ηπειρο με καρκινο και στο παγκο εβαζαν skype και μια αδεια καρεκλα!!

    Ποιος θυμαται ΜΙΑ (1) ΟΜΑΔΑ του οπως θυμαται τη Μιλαν του Σακι, τη Μπαγερν του Χαινκες τη Μπαρτσα του Πεπ τον Αγιαξ του Φαν χααλ?

    Θυμαται κανεις την χ ομαδα του και τη μπαλαρα που επαιξε? Καθεται κανεις να δει ομαδα του οπως κανω με την Αρσεναλ εδω (και λογω ανωτερας…. βιας παω και στο Emirates) και ας τρωει 5 και 6 στα ντερμπυ?

    Ας παει οσα κιουπια θελει και ας αποκλεισει οποιον θελει. ΟΛΟΙ ξεχνανε τα παιχνιδια που ειδαν 30 δευτερολεπτα μετα τη ληξη τους. Μετρανε οι νικες και τα κιουπια? ΟΚ ΝΑΙ.

    Αρα και ο Σαντος με το Καραγκουνη και το αναλογο υλικο στο mundial και στο euro και με τις νικες ενα τεταρτο του μηδεν ειναι special κλπ κλπ. Και ολοι μαθαινουν απο το προπονηταρα πως να σου βγαζουν το λαδι και να σιχτιριζεις την ωρα που καθησες να δεις μπαλα.

    Καρπουζας ο ενας special ο αλλος την ιδια δουλεια και οι δυο με το ιδιο αποτελεσμα.

    Στο αθλημα περασαν ομαδαρες ανα καιρους που ολοι εχουμε κατι να πουμε. Ο ενας επαιζε total football ο αλλος σαρωνε οπου βρισκωταν ο τριτος αλλαξε 5 πραγματα. Και ο ΚΕΦΤΕΣ μας εμαθε το πουλμαν.

    Α ρε ΟΤΤΟ αντι να σε λενε και σενα special σε φωναζαν αντι-τουριστικο και καταστροφεα.