“ΟRIGINAL” 21

Περι αλλων τυρβαζουν τα παιδια. Περα βρεχει

Ολη η “μανα” ειναι στο δρομο με τα “παιδια” της αγκαλια (μπασκετ-χαντμπολ κλπ)  και ζητιανευει,μα η περιφημη-και αλλοιωμενη πια- “οργανωση”, ζει το παραμυθι της: “ολοι ενωμενοι,για να γινει το ονειρο πραγματικοτητα… να γινει το γηπεδο στα “αγια χωματα”.

Οι “επιτετραμενοι” επι των “ερασιτεχνικων” θεματων,οι θεματοφυλακες δηλαδη οπως αυτοπροβαλονται-ως, χθες τουλαχιστον-οι υπερασπιστες του ερασιτεχνισμου,των τμηματων εκτος ποδοσφαιρου και τιμητες  των “ΠΑΕτζιδων”, εχουν γραψει πρωτοι απο ολους στα παλαιοτερα των υποδηματων τους τα  αδιεξοδα και τα προβληματα που ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΟ ΚΑΥΤΑ,μετα την ελευση του “σωτηρος”,μεσα στα σπλαχνα της μανας.

Της πουτανας γινεται στην “Ερα”. Φυλλο δεν κουνιεται στην οργανωση. Ουτε γραμμα,ουτε λεξη,ουτε ανακοινωσουλα,ουτε τιποτα. Το μπασκετ (η “βασιλισσα” δηλαδη) εμεινε ορφανο απο τον Κοτσατο-οχι οτι εχασε η βενετια βελονι δηλαδη- οι υπολοιποι ενασχολουμενοι και μελη του Δ.Σ της Ερα,σφυριζουν αδιαφορα,μη βαζοντας το χερι στην τσεπη. Ουτε καν για να πληρωθουν εστω οι φουκαραδες οι υπαλληλοι εκει μεσα,αυτοι των 800 ευρω δηλαδη και τους εχουν ακομα ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑ “ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ” ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

Το δε χαντμπολ (οι “μαγκες” δηλαδη,η η ΑΕΚ της καρδιας αλλιως) παει κατα διαολου επισης. Λεφτα χρειαζονται και εκει,ο Λαζοπουλος την εκανε με ελαφρα,αλλα και παλι για την “οργανωση” δεν υπαρχει προβλημα ουτε και εδω,αφου “το γηπεδο στα αγια χωματα θα παρει σαρκα και οστα,ο κοσμος να χαλασει” . Αυτο τους νοιαζει μονο; Ωρε που ειναι ο Χατζηχρηστος να φωναξει λιγο;

Το μονο που καιει την “οργανωση” (τι εχει απομεινει γνησιο και αυθεντικο πια απο αυτη,μη με ρωτατε,δεν γνωριζω) ειναι να βαλει ενα χερακι να γινει το γηπεδο του “μεγιστανα- το αμιγως ποδοσφαιρικο και διχως κανενα αλλο τμημα εκει μεσα ΟΠΩΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΡΙΖΕΙ,ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΕΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ- μονο και μονο για να βρουν εναν χωρο τα παιδια της “οργανωσης” λιγο μεγαλυτερο απο την Ζωφρια,για να βριζουν να τα σπανε και να καπνιζουν μπαφους στην καινουρια πια σκεπαστη που θα τους φτιαξει ο Μητσος ο καραμπουζουκλης.

Αυτη ειναι η σιωπηλη συμφωνια μεταξυ τους; “Εγω θα φτιαξω το γηπεδο,παραπερα μη μου ζητατε τιποτα αλλο,απο σας θελω μονο συγκαταθεση και ΠΑΕτζιδικη υποστηριξη στα σχεδια του γηπεδου,χεστε την “μανα” και κοιτατε μονο τον “πατερα” σας. Δηλαδη εμενα. Και δεν θα χασετε παιδια”

Αυτη ειναι η “συμφωνια”; Για να ξερουμε δηλαδη ρε παιδια.  Γιατι κανει  “μοκο” η οργανωση” στο μαυρο χαλι-επι μεγιστανος”,επιμενω- των τμηματων και των ανθρωπων της ΑΕΚ;  Γιατι “ξεχασε” τα απανωτα συνθηματα,τις απανωτες ανακοινωσεις διαμαρτηριας αλλα και προειδοποιησης, ( “το νου σας”) πως εκανε με τους προηγουμενους “αμετοχους” η με τους μπροστινους αυτων;

Δεν υπαρχει προβλημα τωρα; Τα ελυσε με την ελευση του ο Μελισσανιδης και δεν το ξερουμε; Εχει υποσχεθει λυση και ειστε ολοι τοσο “ησυχοι”; Γιατι ρε παιδια δεν κανετε και ενα ντου τωρα,στα γραφεια της Ετζιαν; Μονο για ζητιανια και συγνωμες πατε εκει κατω;

Γιατι δεν βγαζετε ανακοινωσεις οπως κανατε-και σωστα- στην προ “τιγρη” εποχη; Γιατι  δεν του τριζετε τα δοντια; Γιατι δεν απαιτειτε τα δεοντα; Την Ερασιτεχνικη πηρε στις εκλογες αν δεν κανω λαθος. Ο ιδιος τεθηκε-ουσιαστικα-επικεφαλης. Δικοι του ανθρωποι βρεθηκαν εκει μεσα ενα χρονο τωρα και τα αφησαν σημερα σταχτη και μπουρμπερη. Δεν την ανελαβα εγω,παιδια. ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΛΑΒΕ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.  ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ. ΚΑΛΗ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ,ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΜΠΥΡΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ  ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΣ “ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ” ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΗΣ ‘ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ” ΠΑΙΔΙΑ.

Εκτος απο τον “μεγιστανα”,στον οποιο εχετε υποκυψει,υπαρχει και η “αλλη” ΑΕΚ ρε παιδια. Η “υπολοιπη” ΑΕΚ ρε παιδια. Εμεις θα σας την υπενθυμισουμε; Αυτη που μεχρι χθες συνεχως μας την υπενθυμιζατε σαν μονιμοι υπερμαχοι της. Εμας,των “καναπεδατων” και των “ΠΑΕτζιδων”. Μας ειχατε ζαλισει τον ερωτα.

Και τωρα μοκο εσεις ρε παιδια;. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΙΔΙΑ,: ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ “ΠΑΕΤΖΙΔΕΣ” ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΟΝ ΣΑΣ,ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ “ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ” ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ “ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ” ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ “ΠΑΙΔΙΑ” ΤΗΣ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΜΕ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ,ΠΑΙΔΙΑ.

Σας εταξε το “21” στη θυρα την νεα και πηρατε και σεις “σφουγγαρι” και τα διαγραψατε ολα;

Παλι αυτος,στο τελος,θα σας βρει μια λυση στο ποδαρι-και κυριως τζαμπα για τον ιδιο- και θα τον λιβανιζετε σαν σωτηρα ΚΑΙ της “ΑΕΚ της καρδιας” και της  “βασιλισσας”. Τζαμπα και βερεσε θα σας υποχρεωσει να τον λιβανιζετε με την “αναγκαστικη’ ψευτολυση που θα  βρει και για σας ρε παιδια,οπως κανει και για ‘εμας”. Τους “ΠΑΕτζιδες οπως μας λετε,μα εχω την εντυπωση πως ειμαστε ΙΔΙΟΙ. Δεν ειναι κακο αυτο παιδια. Το κακο ειναι να σιωπα κανεις επιλεκτικα,παιδια.

Την πηρε την Ερασιτεχνικη ΚΑΙ για οφελος της ιδιας ,η οχι ρε παιδια της οργανωσης; Τι ηθελε; Μονο το οικοπεδο;  Και ενταξει,το δωσατε. ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ,Η ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΗ; Η ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΘΥΡΑ 21 ΤΗΣ ΑΓΙΑΣΟΦΙΑΣ; ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΕΒΑΛΕ,Η ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ; ΤΙ ΜΠΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΗ; ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ,ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;  Τους βασταζους του κηφηνα;

Τι Δ.Σ. δεκαλεπτα  και τι  αστραπιαιες γονυκλισιες ειναι αυτες; Ποιος ειναι;  Ο Ξερξης; Και τι ειστε εσεις; Δουλοι;  Βασιλιας σε σταυλο ειναι; Γη και υδωρ δινετε απνευστι; Λογο εκει μεσα δεν εχετε;

Τι εννοουσατε με το  “…απο δω και μπρος,θα ακουγομαστε,μονο στο γηπεδο,εκει που ειναι ο χωρος μας”; Το επισημο “φιμωμα” σας ηταν αυτο;  Τελευταιοι τροχοι γινατε.

Γιατι δεν βγαζετε δυο λογακια; Γιατι δεν του λετε και αυτουνου  “το νου σου”;. Μονο στον Αδαμιδη περνατε; Τι ειναι ο Μελισσανιδης; Μπαμπουλας; Η ειναι η ΑΕΚ προσωποποιημενη και δεν το ξερουμε;

ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΟΥ ΣΤΟΜΑ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ. ΤΗΝ ΧΑΣΑΤΕ.

ΣΑΣ “ΚΟΥΡΕΨΕ” ΓΟΥΛΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

Να αλλαξετε “μοτο”. Και το venceremos  να το κανετε “mea culpa”.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to “ΟRIGINAL” 21

  1. Ο/Η Νίκος Παπακώστας λέει:

    AΔΕΡΦΕ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙ?

    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΑΒΩ, ΟΠΟΙΟΣ-Α ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΏ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΧΕΙΣ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ.

    ΥΓ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ (ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ) ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  2. Ο/Η Χρήστος Χοντζέας. (πίσσα και πούπουλα) λέει:

    Προς Νϊκο Παπακώστα: Αντιπαρέρχομαι το “όποιος-α” που γράφεις-εκτός και αν σου μοιάζω με την Μπελούτσι- και σου λέω ότι: Οχι,δεν έχω καμια σχέση με το οπαδικό κομμάτι και με κανένα οπαδικό “κομμάτι” γενικά,καθ’ότι δεν θεωρώ ότι πρέπει να “ανήκω” σε καποια στρούγκα προκειμενου να αυτοπροσδιοριστώ, ή να εκφράζομαι “επαρκώς” και “αυθεντικώς”.

    Πέρα όμως από αυτό,έχω το δικαίωμα της γνώμης,ακόμα και αν αυτή απέχει “έτη φωτός”.
    Φυσικά δεν μπορώ να γνωρίζω τι συμβαίνει στα σώψυχα της “οργάνωσης”, ούτε και οι προθέσεις,ή οι ευχές των “οργανωμένων” με ενδιαφέρουν.
    Παρά,γράφω αυτό που ΒΛΕΠΩ. Αν αυτό που βλέπω,αυτο που φάινεται δηλαδή απέχει έτη φωτός και η “οργάνωση” υπερασπίζεται τα συμφέρονται της “μάνας” και των τμημάτων της που “φαίνεται” να βρίσκονται στην “εξορία” του “μεγιστάνα”,με εναν “μαγικό”, αδιόρατο στους πολλούς, μεταφυσικο και αόρατο τρόπο,τότε μάλλον ευθύνομαι εγώ που δεν μπορώ να διακρίνω τα ψύχουλα αντίστασης και τις ρανίδες αντιπολίτευσης της “οργάνωσης” απέναντι στον “τίγρη”. Και αυτό γιατί δεν έχω μικροσκόπιο για να δω,ή γιατί δεν έχω σπουδάσει παραψυχολογία,ωστε να “διακρίνω” τον αγώνα τον οπαδικό, που “γίνεται” σε επίπεδο “αστρικό”.

    Χειροπιαστά,απτά και πρακτικά,βλέπω μια υποδούλωση της “R” στον “δάσκαλο οδήγησης”, μιας και η μετά Χατζηχρήστου εποχή χαρακτηρίζεται από τιγρολαγνεία, ροπή προς τις “επενδύσεις” και αγάπη προς το κεφάλαιο και ότι αλλο παρεμφερες ευαγγελίζεται ο “τίγρης”.
    Φυσικά και εγώ μαζί του είμαι και από τους υποστηρικτές της επιστροφής του.
    Μόνο που δεν έγραφα “μανιφέστα” από τα δωματιάκια και κατόπιν ενστερνίστηκα τον καπιταλισμό. Από την αρχή “ΠΑΕτζης” δηλώνω και το-ή τα- όποιο-α “οπαδικα γυαλιά” τα θεωρώ αχρείαστα,ή και καμιά φορά εμπόδιο.

    Φυσικά, ελεύθερος και με κάθε δικάιωμα είναι ο ποιοσδήποτε να γίνεται μέλος οπουδήποτε. Και απαραίτητος ο “οπαδικός” κόσμος σε μια ομάδα,αφού είναι η “καρδιά” της κερκίδας.
    Απλά,γνώμη μου είναι πως ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ. Αλληλοαναιρούνται.

    Και τέλος να πω ότι δεν υπάρχει κανένα “συνδεσμιακό κίνημα” στην ΑΕΚ,(τουλάχιστον στην έκταση και στην επιρροή που το γνωρίσαμε στο παρελθόν) εφόσον μιλάμε για 2-2.500 εγγεγραμένους, οι οποίοι πλέον είναι “αναγκασμένοι” να ακολουθούν κατά πόδας τον “σωτήρα”, συμφωνωντας σε όλα και συμπαραστεκόμενοι εις ότι πει ο νέος “αρχηγός”, αποτάσοντας αρχές και καταστατικά ίδρυσης.
    Κατ αυτην την έννοια, αυτό θα μπορούσε να είναι και μια χαρα απάντηση,στην ερώτηση “τι συμβαίνει με την Ορίτζιναλ”.
    Τίποτα δεν συμβαίνει. Απλά φυτοζωεί. Υπολειτουργεί και ανθυπουφίσταται.

    Θα χαρώ και εγώ να τα πούμε από κοντά. Ακόμα καλύτερα θα ήταν αν αυτό συνδυαστεί με κάποια “ουζοκατάνυξη” εις την οποία συνεβρισκόμεθα από καιρού εις καιρόν εμείς εδώ, η παρέα του site με ανοιχτή πρόσκληση για τον οποιονδήποτε να παρακαθήσει μαζί μας,να τα πούμε και να τα πιούμε.

  3. Ο/Η Κλιβαναριος λέει:

    Φωναξε τον Κιντη για προεδρο και Σωτηρα της ΑΕΚ μια και ταιριαζουν οι αποψεις σας και τα βρισκουμε εδω στα γραπτα σου τον περιμενουμε σαν τον Αποστολο Παυλο να μας “ανοιξει” τα ματια στους απανταχου συνδεσμους

  4. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς Κλιβανάριο: Aυτό που βλέπω αγαπητέ,είναι πως μετά την απομάκρυνση του Χατζηχρήστου και την “ανάληψη” του “τίγρη”, οι εδώ παρεμβάσεις των οργανωμένων έχουν γίνει επώνυμες, όπως καλή ώρα η δική σου παρέμβαση. Ενώ,μέχρι και πριν κανα χρόνο, όλα τα σχόλια των “οργανωμένων” φίλων που παρέμβαιναν στα κείμεναν που γράφονταν,είτε από τον Steven είτε από μένα κλπ είχαν ανώνυμο χαρακτήρα. Πέρα βέβαια από το ότι το περιεχόμενο τους ήταν υβριστικο-προσβλητικό κλπ.

    Βλέπουμε δηλαδή, μια καταφανέσατη βελτίωση από μέρους των,τόσο σε λεκτικό όσο και σε επίπεδο συστάσεων.
    Ο Μελισσανίδης σας έχει κάνει ταχύρυθμα κοινωνικής προσαρμογής μάλλον.
    Αυτό είναι καλό βέβαια. Τους έχει μοιράσει, μαζί με το βιβλίο της ΑΕΚ “90 χρόνια ιστορία” και ένα βιβλίο με καλούς τρόπους του Ζουμπουλάκη.

    Και το ΚΚΕ ήταν στα βουνά και στην “παρανονομία”, ώσπου οι “οπλαρχηγοί” του συμφώνησαν με την κοινοβουλευτική αστική δημοκρατία να συμμετέχουν στο κοινοβούλιο έναντι βουλευτικής αποζημιώσεως σε αντάλαγμα της παυσης του κυνηγητού.
    Και είπαν “Ο.Κ.” και έτσι πάνε χέρι χέρι από τότε “δεξιά και αριστερά”.
    Να μου ζήσετε καπιταλολαγνοι με τα αμπέχωνα.