The fewer the facts, the stronger the opinion.

smartass

 

Ολα βαινουν καλως στην ΑΕΚ 2013 οποτε φανταζωμαι οτι οι επικοινωνιολογοι- μετα την τεραστια ΠΑΤΑΤΑ-ΦΙΑΣΚΟ με τη συνεντευξη ειπαν να τα βαλουν με ενα μεσο ΧΩΡΙΣ να κατονομαζουν καν τον αρθογραφο. Δεν εχει πατο το βαρελι για την Αγγελικουλα και καθε μερα το διαπιστωνουμε. Μια ανακοινωση 5 γραμμες του στυλ: μου πηρες το κουβαδακι και θα το πω στα αλλα παιδακια να μη σε παιζουν, που δεν θα εβγαζε ουτε το Σταυρος στις ενδοξες μερες του.

Αλλαξε κατι βεβαια απο τις μερες του Σταυρου και του Δημητρεχα? ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ λεω εγω. Απλα ο Βλαχος εγινε Βδελλας, ο Μαυρος εγινε πριγκηπας και στο μονο που βελτιωθηκαμε ειναι οτι σταματησε ο ρεφενες για τα σουβλακια και ολοι πληρωνωνται (φανταζωμαι) στην ωρα τους ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ φυσικα. Γιατι οταν εχεις εισπραξει 5+ και εχεις ξοδεψει 1 περσυ, ε δε το λες και επενδυση ακριβως. Απλα αντι να ΚΛΕΒΟΥΝ τα λεφτα (στη τελευταια θητεια του ο Σταυρος ειχε –κατ ομολογια του- εδοσα 14εκκ και φευγωντας αφησε απληρωτο και το νερο) χρησιμοποιουν μερος αυτων να πληρωνουν τα εξοδα της ομαδας. Που ειναι λιγοτερα απο του Ατρομητου π.χ μιας και ο Ιρανος καμηλιερης δεν μας εκανε τη χαρη (ευτυχως) και τον Σοιλεδη δεν τον λες και τη πιο ακριβη μεταγραφη.

 

Οποτε οι επικοινωνιες εκει στην ΑΕΚ2014 εκαναν το λαθος που δεν κανει πρωτοετης. Τα εβαλαν δημοσια με καποιο site και καποιον τυπο. Το ΠΡΩΤΟ πραγμα που μαθαινει καποιος (ακομη και αν ειναι ασχετος με το αντικειμενο οπως εγω) αρκει να ειναι σε μια εταιρεια που εχει 2 στοιχειωδη τμηματα, ειναι οτι ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ, ΠΟΤΕ, Ω ΠΟΤΕ! δεν δινεις δημοσιο βημα για διαλογο με καποιον που σε ‘συκοφαντει’ οπως λες ειδικα αν ειναι καποιος ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΟΥ. Πρωτον γιατι τον κανεις γνωστο ακομη και σε αυτους που δεν εχουν παρει χαμπαρι το τυπο που εχεις απεναντι, δευτερον γιατι τον εξισωνεις με σενα και του δινεις ΠΑΤΗΜΑ να απαντησει. Τριτον αν απαντησει τοτε μπαινεις στην ΑΝΑΓΚΗ να απαντησεις πισω (αλλιως μη μιλαγες απο την αρχη) γιατι αν δε το κανεις ειναι σαν να παραδεχεσαι την αποψη του.Μπαινεις λοιπον σε ενα γαιτανακι BAD PRESS για ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ? Για να τη πεις σε ΠΟΙΟΝ? Στο Καισαρη? Ελα τωρα.

 

Προσωπικη μου γνωμη για το Καισαρη: ενας αρλουμπας οπου φυσαει ο ανεμος. Με αποδειξη τον διασημο αποδυτηριακια που ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ τη ‘μαγκια’ του. Μια Πυθεια, ενας ταλε κουαλε τσακωμενος με τη πραγματικοτητα, που μια τα λεει ετσι μια αλλιως και αφηνει παντα διαφορα υπονοουμενα για να εχει ‘καλλυμενο’ το γραπτο του. Να μη μπορεσεις δηλαδη να πεις-αλλα μας εγραφες τοτε. Επι φιλαθλου τον διαβασα 2 φορες. Οταν και τη δευτερη ξεκινησε το στυλ:μιλαω εγω τωρα κοροιδα και ακουτε να μαθαινετε ΑΠΛΑ ΠΕΤΑΞΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. Σιγα ρε μεγαλε κατουρα και λιγο..δεν ειμαστε ολοι αποφοιτοι δημοτικου.

 

Αποδειξη αυτου το περιβοητο αρθρο που περσυ ηταν παρκο αλλα φετος ειναι αλσος, που περσυ ηταν σημαντικο κομματι αλλα φετος ειναι 6 στρεμματα σε ενα project που το σημαντικο κομματι καταλαμβανει σχεδον το 9% της συνολικης εκτασης 2,4 απο τα 26,7  (με τον Gay να εχει ενα ΜΗ σημαντικο αλλα ΣΥΝΟΛΙΚΟ κομματι 75 στρεμματων και τη Λαρισα να εχει ενα επισης ΜΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ αλλα συνολικο κομματι 142!! στρεμματων- λεπτομερειες..) . Τα οποια ΟΥΤΕ 6 ειναι αλλα 2.4 αλλα αυτα για τον Καισαρη δεν εχουν μεγαλη σημασια. Σημασια εχει οτι: η ταπεινότητά μου έπεσε μέσα στον πόντο! Με τον κατα καισαρη ποντο να ειναι μικροτερος απο τα 3,6 στρεματα διαφορα σε αυτα που εγραφε περσυ με αυτα που γραφει φετος. Οχι μονο γραφω αρλουμπες δηλαδη αλλα ειμαι και τεκμηριωμενα ψευτης απο το ιδιο μου το κειμενο. ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ που ελεγε και ο Χαρρυ παλιοτερα. Με το αρθρο να ξεκιναει:Προς το παρόν το παιχνίδι δεν είναι στα χέρια του «τίγρη», Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια; Να το δω και να μην το πιστέψω και να καταληγει: αν χαρακτηρίζει μια λέξη τον Μελισσανίδη, είναι η αποτελεσματικότητα. Οσους στόχους έχει βάλει στη ζωή του, τους έχει πετύχει όλους, εχουμε μια πληρη εικονα για την ‘δημοσιογραφια’ του ανδρος.Οι ανεμομυλοι με τα μελτεμια πιο αργα αλλαζουν γνωμη. Α, και κατι τελευταιο για τον εν λογω: εχει μια θεση ελευθερη στον Γαυρο part time με τον Πρωταθλητη για backup. Δεν ειναι κακη ιδεα, εκει το ΣΑΝΟ το τρωνε αμασητο χρονια τωρα.

Κατα τα αλλα κανεις δεν ασχοληται με κανεναν, αλλα με ενα time gap 8-10 μηνων τουλαχιστον χαιρωμαι που βλεπουμε ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΡΙΝ να εμφανιζωνται σιγα σιγα στην ΑΕΚ 2014. Ρε μεγαλε εσυ δηλαδη τι εισαι μαντης η μαγκας? ΤΙΠΟΤΕ αγαπητοι. Απλα κοιταω τη ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ και το ΤΑΜΕΙΟ χωρις να εχω αναγκη να τα εχω καλα με κανενα (ουτε κακα βεβαιως βεβαιως-αλα Τσαγανεα) και χωρις να εχω την αναγκη να πουλαω σανο. Αν κοιτας με κρυο ματι αυτα τα 2 πραγματα ολα τα αλλα ειναι απλες οδοντοκρεμες που λεγανε και οι πιο παλιοι.

ΥΓ 2,4 ειναι τα στρεμματα του γηπεδου. 6 ειναι ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ που περιλαμβανουν πεζοδρομησεις κλπ τα εξηγησε αναλυτικα το ανθρωπος προχτες με σχεδια-μελετες ΕΠΙΣΗΜΕΣ που εχουν κατατεθει στις αρχες- οχι αλλα καισαρη ενα εξακοσια βγηκε μανταμ να το αφησω?

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

13 Responses to The fewer the facts, the stronger the opinion.

  1. Ο/Η 4minister λέει:

    Το σωστό είναι, “ένα εξακόσα βγήκε μαντάμ, να ντ’ αφήκω”;

    Βοηθάω όσο μπορώ να γράφεις σωστά ελληνικά γιατί σε διαβάζει κόσμος και … εκτίθεσαι!

    Με Καίσαρη δεν ασχολούμαι, σιγά τον πολυέλαιο, αλλά για τον Μελ είπα τη γνώμη μου σε προηγούμενο θέμα. Η συνέντευξη ακούστηκε σαν ισπανική υποχώρηση. Κυριακή κοντή γιορτή, με το πολυνομοσχέδιο θα ξεκαθαρίσουν πολλά.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    σωστος στη προφορα. ουδεις ασχολειται με τον αρλουμπα απλα επειδη εγινε θεμα απο το πουθενα.

  3. Ο/Η 4minister λέει:

    Για τον αποδυτηριάκια – που δεν ξέρω αν είναι ο Καίσαρης ή ο Καραγιαννίδης ή ο … φούφουτος – καλύτερα να μας μιλήσει κάποιος από ‘δω μέσα που τον ξέρει. Γιατί ο αποδυτηριάκιας τον μνημονεύει συχνά, θετικά και επώνυμα, όπως προέκυψε από μια σύντομη έρευνα που έκανα. Τα τεκμήρια (σύνδεσμοι) του “μνημονίου” στη διάθεσή σας.

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς 4minister : Τα έχουμε ξαναπεί. Ο αποδυτηριάκιας ήταν ο Κάισαρης βασικά, σε πολιτική ανάλυση και σε παρατσούκλια. Τα Κυριακάτικα σεντόνια περί των διαφόρων θεμάτων ήταν Καραγιαννίδης. Μετά άλλαξε λίγο το στυλ, αφού όποιος ήθελε, τσόνταρε κι ένα αποδυτηριάκι. Όταν ο Κάισαρης πήρε μεταγραφή, από 200 χιλιάρικα δραχμές σε 2,5 μύρια, στο Goal και στον Ελεύθερο Τύπο, τα περισσότερα κείμενα τα έγραφε ο Γαλούπης. Τότε ήταν που κουνήθηκε όλη η εφημερίδα, αφού πένα σαν τον Κάισαρη δεν υπάρχει στην δημοσιογραφία του πεζοδρομίου. Και δεν το λέω λόγω μεταγραφής. Την ώρα που όλοι κοιμούνται, αυτός ασχολείται. Τώρα ο Snitch έχει την άποψη του – απόλυτα αποδεκτή – αλλά εγώ διαφωνώ τα μάλα.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς όλους : Κάτι ξέχασα από πάνω. Φυσικά κι έγραφε κι ο Καραγιαννίδης, ο οποίος σαν εφευρέτης του τίτλου, έχει κατοχυρώσει και το όνομα και γι΄αυτό υπάρχει και το σχετικό site του

  6. Ο/Η 4minister λέει:

    Χαίρομαι που δεν βλέπω μισόλογα. Τα σέβη μου! Παρεμπιπτόντως υπόσχομαι να ρίξω “άλλη” ματιά στον Καίσαρη στο μέλλον.

    Πάντως στο θέμα της συνέντευξης καταλήγω στο ίδιο “δια ταύτα” με Καίσαρη, πριν εκείνος εκφέρει την άποψή του. Ότι δηλαδή ο Μελ ανοίγει ένα παράθυρο ισογείου για “ώρα ανάγκη”. Ποδοσφαιρικά το λέμε Τιγκανά μ’ ελαφρά.

    Εκτός αν είναι κινήσεις θηρευτή, που καθησυχάζει τον αντίπαλο βάζοντας δήθεν την ουρά στα σκέλια, για να κερδίσει χρόνο για το επόμενο χτύπημα. Γιατί κρίνω ότι υπήρξε προηγούμενο – εξωποδοσφαιρικό – ιδιαίτερα επώδυνο χτύπημα.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φυσικα εκφραζω την αποψη μου και μονο και δεν εχω στοχο να επηρεασω η ‘προσηλυτισω’κανενα σε αυτη. Συμφωνω απολυτα: δημοσιογραφος του πεζοδρομιου. Sorry δεν θα παρω, δεν ημουν ουτε ειμαι του πεζοδρομιου. Τουρλουμπουκι αρθρα με λιγο θαλασσα και το αγορι μου, και οτι βρεξει ας κατεβασει μπορει μεν να ειναι δημοσιογραφια κατα καποιον αλλα για μετα ειναι το απολυτο trash.. Βεβαια εγω ουτε δημοσιογραφος ειμαι ουτε μπορω να ξερω ποιος ειναι σωστος η ποιος εγραφε τι. Ειμαι ομως αναγνωστης και αυτη τη ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ στυλ ουδεποτε τη χωνεψα- γι αυτο αλλωστε και ουδεποτε τη διαβασα. Εχει και η παρλαπιπα ορια

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς 4 minister : Μισόλογα εδώ δεν υπήρχαν ποτέ. Γιατί να υπάρχουν άλλωστε; Τις δουλειές μας τις έχουμε και κάνουμε πλάκα. Ρίξε μια ματιά στον ” Υπερκοριό ” , το σχόλιο της ΒΒ και την απάντηση μου.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : μα δεν είπαμε τίποτα διαφορετικό. Εγώ τον Καίσαρη δεν τον έχω ευαγγέλιο, εξ άλλου άντε να τον έχω μνημονεύσει κανά δυό φορές στα τελευταία πέντε χρόνια. Απλά στη λίστα των δημοσιογράφων, πες 100, που ενώ θυμούνται οτι κάνουν αυτήν την δουλειά παρεπιπτόντως και πάντα εν μέσω παθών και πεζοδρομίου, έχει την πιο πλήρη γραφή, όταν θέλει να ασχοληθεί. Δεν είναι ο κορυφαίος, δεν είναι Μουρίνιο. Ή είναι ό,τι είναι ο Μουρίνιο. Μπορεί βέβαια στην Ελλάδα, ναναι καλύτερος ο Κατσαρός ή ο Παπανικολάου ή ο Θεοφιλόπουλος.

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο Μαζαράκης δεν έγραφε στον αποδυτηριάκια; Στο site τώρα γράφει ο Καραγιαννίδης;

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ανώνυμο : ΄Έλα καλώς ήρθες κι εσύ. Ποιός Μαζαράκης μωρέ; Αυτός ασχολείται με την αθώωση του Φιλιππίδη. Στον αποδυτηριάκια έγραφε; Ο αποδυτηριάκιας είναι του Καραγιαννίδη. Και το τρύπιο παντελόνι, του Μαζαράκη. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΣΤΕΡΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, τρομερή ομάδα

  12. Ο/Η bandog λέει:

    εγω τον εκτιμω τον καισαρη σαν πενα .

    γραφει και εξυπνα και ξυπνητζιδικα.

    δεν ειναι θεσφατο ο λογος του αλλα αν καποιους ελαχιστους αξιζει να διαβασεις απο αθλητικες εφημεριδες, αυτος σιγουρα ειναι ο ενας…

    προσωπικα σταματησα να διαβαζω αθλητικες εφημεριδες απο οταν εκλεισε ο φιλαθλος…

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σεβαστο οπως και ολες οι γνωμες. Για μενα ειναι ενας αρλουμπας που αλλα λεει τη μια αλλα τη αλλη και τα κανει ανακατωσουρα-αχταρμα. Το στυλ ελατε να σας μαθω γατακια μπορει να κανει (και να πιανει) στον αλεφαντο, αλλα για μενα ανθρωπος που ξεκιναει το λογο του ετσι ειναι για γελια.
    Φυσικα (και οπως σε πολλα) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ δημοσιογραφια στην Ελλαδα. Μονο το γεγονος οτι οποιον και να πιασεις σου λεει οτι εχει προτυπο το Διακογιαννη σου δειχνει τη καταντια. 70 χρονια η Ελλαδα εβγαλε το Διακογιαννη- σε μια εποχη που απλα δεν υπηρχε δευτερος.
    Τωρα πια το αστερι ειναι αυτο το ΓΙΔΙ ο Μιουλερ-Φελιπαο-Σπυροπουλος (κανω εμετο στο διλεπτο) ευτυχως εχω τη τυχη να εχω sky (οταν ειμαι Ελλαδα) και βαζω την αγγλικη περιγραφη. Δεν θα παμε στο πανελ του Μεγκα επι champions league με μενιο κλπ το επιπεδο ειναι μαναβης σε λαικη, ακομη και στις εκφρασεις με κατι:’Ισα ρε μεγαλε’ και κατι ‘ωπα παρτο αλλιως’ να ακουγωνται στο στουντιο σε ματς Μπαρτσα Τσελσυ!!!
    Εδω ο Παλομπαρινι περιγραφει στον ΟΤΕ, CAMPIONATTO επειδη ειναι Ιταλος!
    Παλι καλα που δεν τον εβαλαν να μαγειρεψει καμμια salmone, η να κανει service σε καμμια Alfa-Romeo.
    Το οτι σχεδον ολη αυτη η φαρα γραφει και εργαζεται σε εντυπα τυπου γαυρος, πρωταθλητης, πρασινη, ωρα, goal κλπ δειχνει και το ποιον, και το κοινο που απευθυνωνται.10+ ‘αθλητικες’ εφημεριδες εχουμε οταν στην Αγγλια εχει ΜΗΔΕΝ. Οι περισσοτερες δε (αν οχι ολες) ειναι οπαδικες δηλαδη εξυμνουν προεδρους-ομαδες και στρατους. Ε ναι σε αυτο το βοθρο οποιος ξεχωριζει αξιζει μια αναγνωριση.