Εχεις υδατοκαλλιεργια?

robin-van-persie

Παιζεις μπαλλα (στην Ελλαδα). Ψηφίζεται την Τρίτη 26/8 στη Βουλή το νομοσχέδιο περί… ανάπτυξης υδατοκαλλιεργειών, στο οποίο ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού (και βουλευτής Ιωαννίνων), Κώστας Τασούλας έχει καταθέσει τροπολογία με την οποία δίνεται ένα μήνα παράταση στις ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος και ΟΦΗ, προκειμένου να καλύψουν τις ελλείψεις τους και να λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα το οποίο… έχει ήδη αρχίσει! Η ΕΕΑ απέστειλε στην ΕΠΟ πόρισμα ελέγχου με τις παραβάσεις των τριών ΠΑΕ και η ομοσπονδία με τη σειρά της το διαβίβασε στη SuperLeague προκειμένου το πειθαρχικό της όργανο να επιβάλει κυρώσεις.

Η ΕΠΟ σε ρολο διακομιστη-ταχυδρομου απλα περναει εγγραφα απο τη μια επιτροπη στην αλλη. Ενδιαμεσα αφηνει οποιον θελει να συμμετεχει οπου θελει και οπως θελει. Στο κυπελλο π.χ συμμετεχει ΣΗΜΕΡΑ 26-8 ο Ρουλης σε αγωνες που γινωνται μεθαυριο 28-8, μιας και κατα την ΕΠΟ ο Ρουλης ειναι ομαδα β’ εθνικης. Ο Ρουλης αποφασισε βεβαια οτι ειναι γ’ μολις χτες. Τον εχω δε ικανο να κατεβει μεθαυριο να παιξει κιολας και να διαμαρτυρηθει και για τη διαιτησια. Στα της ΕΠΟ ομως που αφηνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ 3 ομαδες που ΔΕΝ εχουν πιστοποιητικο να συμμετεχουν στο πρωταθλημα του Βαγγελη, μια και η ΕΕΑ μπορει να λεει οτι θελει, αλλα εμεις εχουμε οδηγιες να κανουμε το δικο μας.

Οι οδηγιες πρεπει να λαμβανωνται τηλεφωνικως. Αλλα επειδη ειναι ΨΙΛΟ-ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ μαθαμε σημερα οτι μετα τα πακιστανικα τηλεφωνα ο προεδρος της ΕΠΟ εκανε ενα βημα παραπανω και εχει ΚΙΝΕΖΙΚΟ κινητο! Προφανως ως παιδι του λαου για να κανει το ΚΙΝΕΖΟ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ στα- κατα τα αλλα νομιμα- τηλεφωνηματα που λαμβανει απο το Πεκινο τη Σενζεν και το Hong Kongγια το καλο του ελληνικου ποδοσφαιρου.. Οπως βεβαια ο νεος αρχιδιαιτητης βλεπει απο την …τηλεοραση τα παιχνιδια στη Σκωτια και μετα αν ειναι θα παρει κανα τηλεφωνο (δεν ξερω αν ειναι στο ελληνικο στο πακιστανικο η στο …κινεζικο νουμερο) και θα πει τη παπαρια του. Γιατι το να αλλαζεις ΜΟΝΟ το κεφαλι στη Σκωτια και ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΟΙ μονο ως παπαρια μπορει να θεωρηθει.

Οσο θα υπαρχει ο Κώστας Τασούλας αλλο τοσο θα υπαρχει Βαγγελας, κινεζικα κινητα, ΟΦΗ με δανεικους, Πανιωνιος με προεδρο τον πρωην γιατρο του Gay και μεταγραφες ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ απο την αρμαδα του Πειραια (Ιμπαγασα-Κολοβος-Αυλωνιτης) κλπ κλπ. Αλλο τοσο θα υπαρχει ολο αυτο το συστημα που θα κανει το πλυντηριο χρηματων των επενδυτων. Οπως χτες για παραδειγμα που η Ρομα εδωσε 15εκκ για το Κωστακη το ΤΣΑΦ την ωρα που ο Μουσταφι της εθνικης Γερμανιας κοστισε στη Βαλενθια 8εκκ πριν λιγες μερες (οσο ο μισος κωστακης) , ο Σωκρατης κανει 18 και θεωρειται απο τους καλυτερους στη Γερμανια, και ο ΡΟΧΟ της Manchester που εκανε το τελειο Π.Κ να εχει αγορασθει 12 εκκ!! πριν κανα μηνα απο αυτα τα κοροιδα της Sporting. Δηλαδη ο κωστακης ο τσαφ κανει 3εκκ παραπανω απο τον Ροχο που εφτασε τελικο Παγκοσμιου Κυπελλου και αγορασθηκε απο την Μαντσεστερ? Η μηπως οι Ιταλοι στη Ρομα ειναι ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ που εδωσαν 5εκκ παραπανω απο οσα ειχε δεχτει πριν μια βδομαδα ο Βαγγελας απο τους Αγγλους- συμφωνα με τα εγκυρα ρεπορταζ? Φυσικα ΤΙΠΟΤΕ απο ολα αυτα δεν ισχυει. Ουτε ξαφνικα ο Κωστακης ο τσαφ που αποκλεισθηκε απο τη Κοστα Ρικα ειναι καλυτερος του Ροχο που εχασε τη κουπα στη παραταση του τελικου, ουτε τρελλαθηκε κανενας για τον ΑΜΠΑΛΟ.. Απλα επεσε λιγο μαγειρεμα στα νουμερα του ταμειου. Το οποιο με 62εκκ ευρω σε δωδεκα μηνες και αλλη μια 50αρα απο την UEFAειναι υγιεστατο οποτε λογικα θα αρχισουμε να πληρωνουμε και κανα δανειο για το γηπεδο, σωστα?

Μισο ομως μπερδευτηκα: Το ταμειο ειναι υγειες η η τσεπη? Η Καραισκακης, η Θρυλλος, η μηπως η sports united? Αβυσσος..

ΥΓ Φωτο απο τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ βραδια που ο αντιπαλος του Κωστακη εκανε χατ τρυκ και περασε στους 8. Μετα απο αυτο το ματς οι μετοχες (οπως και του προπονητη-ομορφοπαιδου) ανεβηκαν 13, 457%. Ο mr 15εκκ διακρινεται- ως συνηθως- στο βαθος να κοιταει τον αντιπαλο επιθετικο να σκοραρει.

ΥΓ2 Κωνσταντινέας ΚΑΤΑΘΕΣΗ: Παραμονές του αγώνα Ξάνθης-Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Super league 2011-12 o πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ Θόδωρος Κουρίδης επισκέφθηκε με τη συνοδό του τον φούρνο που διατηρώ στην Καλαμάτα, λέγοντας μου τα εξής: “Πρόσεχε το παιχνίδι εκεί πάνω που πας γιατί είναι δύσκολα για τον πρόεδρο σου και για όλους μας. Πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Μην φοβάσαι τον Βασάρα. Τη Δευτέρα ή την Τρίτη φεύγει. Δεν γνωρίζει ο Σταθόπουλος ότι έχω έρθει”

Α, ήρθε ο Θόδωρος…Δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Πρόσεξε μην πέσει κανένας παίκτης στην περιοχή και δεν δώσεις πέναλτι. Όλοι οι συνεργάτες σου είναι εντάξει και μην φοβάσαι τον παρατηρητή διαιτησίας. Πρέπει για το καλό σου και για το καλό όλων μας να κερδίσει ο Ολυμπιακός.

Λίγες ημέρες αργότερα άγνωστοι πέταξαν πέτρες και έσπασαν τη τζαμαρία του αρτοποιείου μου, ενώ στις 22/2/2012 τοποθετήθηκε από άγνωστους δράστες εκρηκτικός μηχανισμός από την έκρηξη του οποίου προκλήθηκαν ιδιαίτερα σοβαρές υλικές ζημίες

ΥΓ3 Κυρκος ΚΑΤΑΘΕΣΗ: “Μετά το τέλος του αγώνα Αστέρα Τρίπολης-Ολυμπιακού που έγινε στην περίοδο 2011-12 του πρωταθλήματος και έληξε με νίκη των γηπεδούχων,δέχτηκα φραστική επίθεση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη,ο οποίος αφού εισήλθε -κατά παράβαση του ΚΑΠ- στα αποδυτήρια των διαιτητών μου είπε:”…Πρέπει να ντρέπεσαι για την σημερινή σου διαιτησία…να προσέχεις απο ‘δω και πέρα,να παίζεις καλύτερα τον Ολυμπιακό…”.Μετά από αυτό το περιστατικό σφύριξα μόνο σε έναν αγώνα της FL και δεν συμπεριλήφθηκα στους πίνακες διαιτησίας 2012-13.Άγνωστοι μου έστησαν ενέδρα στα Γιάννενα, όπου κατοικώ,η οποία απετράπη μετά απο ενέργειες αστυνομικών”.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

11 Responses to Εχεις υδατοκαλλιεργια?

  1. Ο/Η Κωστας λέει:

    Στη συμφωνια της μαντσεστερ με σπορτιγκ για Ροχο, παει και ο Νανι δανεικος στη Σπορτιγκ

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Του οποιου το συμβολαιο (ως δανεικου) καλυπτει η ομαδα που τον δανειζεται δηλαδη η sporting. Τα 12 εκκ της μεταγραφης του Ροχο δεν εχουν καμμια σχεση. Αν θες υπολογισεις και τα λεφτα που θα πληρωσει για το Νανι η sporting τοτε το κοστος ειναι ακομη μικροτερο! Δεν υπαρχουν αυτα τα νουμερα (15) για αμυντικο, ποσο μαλλον 23-24 χρονων, ποσο μαλλον ελληνα-απειρο και ποσο μαλλον απο ομαδες τυπου Ρομα. Ολοκληρη Ντορτμουντ εδωσε 10 για το σωκρατη περσυ απο τη Βερντερ και θεωρηθηκε τρελλο νουμερο. Δηλαδη αν η Ρομα θελει επιθετικο ΠΟΣΑ θα δωσει οταν ο Ιτουρμπε κοστισε 22 και εχει ΜΕΣΟ ορο αγορων 8,57εκκ?

  3. Ο/Η bandog λέει:

    ο μανωλας εχει καλα στοιχεια αμυντικου.μην τον υποτιμουμε σαν παιχτη. ειναι δυνατος και γρηγορος..
    επιπλεον εκανε ενα καλο μουντιαλ και το σημαντικοτερο ειναι οτι με τον ολυμπιακο ηταν τυχερος αφου ελαχιστες φορες πληρωσε τα λαθη του…
    προφανως οι ιταλοι ειδαν οτι μπορει να βελτιωθει.
    φυσικα τα 15 μυρια ειναι πολλα για παικτη της κλασης του μανωλα…
    το 1/3 θα ηταν μια λογικη τιμη…

    η πραγματικοτητα ειναι οτι ο ολυμπιακος εχει ανεβει επιπεδο στα μεταγραφικα. εχει κανει τις σωστες διασυνδεσεις με τους σωστους μανατζερ και κανει δυνατα ντηλ.
    5 μυρια τον βαϊς στους αραβες οταν η αεκ τον σκοκο τον εδωσε με το 1/3…
    5 μυρια τον φεϊσα που προσωπικα δε μπορω να θυμηθω δυο καλα 90λεπτα του….

    το πιο εντυπωσιακο ειναι τα 14 για τον μητρογλου!
    δηλαδη με εναν μητρογλου και 6 μυρια επαιρνες εναν μπαλοτελι.
    με 8 εναν ματζουκιτς!

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    O Κωστακης ειναι ενα ΜΕΤΡΙΟ ΑΜΠΑΛΟ παικτακι που ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ (σε καθε ομως) θα σε κρεμασει απο γκελα. Κανει ΛΑΘΟΣ μεταβιβασεις ΜΟΝΙΜΑ, τη εχει δει μπεκανμπαουερ και ανεβαινει (και καλα) με τη μπαλλα και μολις τη χασει στη κοντρα ΑΠΛΑ ΛΕΙΠΕΙ. Το δε καλο μουντιαλ ειναι στα 3 γκολ απο τη Κολομβια- δες που ειναι σε καθε γκολ- ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ειναι ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ που δεν μπορει να κοψει ενα σουτ που η μπαλλα πηγαινε με 2? χιλιομετρα την ωρα ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ που το τρωμε μεσα απο το κεντρο απλα δεν ειναι καν στη φαση (ως σεντερ μπακ) ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ κανει ενα πραγμα σαν τακλιν που φυσικα δεν βρισκει καν μπαλα και το τρωμε με ενα αστειο πλασεδακι, στο γκολ απο την Ακτη οπου απλα ΛΕΙΠΕΙ απο το πλανο της τηλεορασης τελειως!!! και ο τυπος πλασαρει μονος και ανενοχλητος, οπως και στο γκολ της Κοστα Ρικα. Στο Manchester εκανε το παιχνιδι της ζωης του με προσωπικο μαν το μαν στον Φαν Περσυ και ΜΟΝΟ 3 γκολακια.. Μεχρι και το φαουλ στο τριτο γκολ αυτος το κανει μιας και πιο πριν βολοδερνε και εχασε το παιχτη. Δεν θα μιλησω για τα ματς με τη Παρι που ο Ζλαταν πρεπει να γελαει ακομη.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο ΤΣΑΦ. Αυτα ειναι τα 3-4 σημαντικα ματς μεσα στο 2014, μη θυμηθουμε πιο παλια γιατι το πραγμα ειναι κανονικο ανεκδοτο.
    Απο τα λεφτα που ακους κρατα το 1/3 ΚΑΙ ΑΜΑ. Αλλιως ειναι ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ να δουμε που παει ολος αυτος ο πακτωλος των χρηματων με τη ΠΑΕ να ειναι η ΠΙΟ ΧΡΕΩΜΕΝΗ στην Ελλαδα και τα χρεη να αυξανωνται.
    Τωρα αν απο την αλλη πιστευεις οτι οι Αγγλοι εδωσαν 10 πριν μια εβδομαδα και οι Ιταλοι πιαστηκαν ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ μια εβδομαδα μετα και εδωσαν 50% (πενηντα τις εκατο) περισσοτερα χρηματα για ενα παικτακι που εχει εκατονταδες παρομοια στην Ιταλια (τη χωρα που οι αμυντικοι παιζει να ειναι παραπανω απο ολους τους αλλους παικτες συνολικα) τοτε πασο.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 15εκκ για αμυντικο ειδικα απο την Ελλαδα και ειδικα απο τη Ρομα ξεχνα τα. Δε μπορει το καλυτερο σεντερ μπακ της Αργεντινης να κανει 25-30% φθηνοτερα απο το Κωστακη..
    Το ενδιαφερον βεβαια σε ολα αυτα τα παικτακια ειναι πως ΕΞΑΦΑΝΙΖΩΝΤΑΙ μετα τις μεταγραφαρες (Βαις-Μητρογλας-Φεισα) η βολοδερνουν σαν τον νεο Μεσι το Φετφα σε κατι μικρομεσαιες ομαδες. Εδω θα ειμαστε και θα δουμε και το Κωστακη και το αλλο το τραγι το Σαμαρη που με μισες σαιζον και αμα ξαφνικα ολη η Ευρωπη σκιζεται μη χασει τα κελεπουρια

  5. Ο/Η 4minister λέει:

    Συμμερίζομαι αμέριστα την άποψη Snitch. Δηλαδή από πότε αποτελεί στοιχείο η δήλωση κάποιων χωρίς τα συνοδευτικά αποδεικτικά – αντίγραφο συμβολαίου. Ειδικά από μια ομάδα ανθρώπων που επανειλημμένα έχουν εκφέρει ανακρίβειες, για να το πω κομψά, σαν την πρόσφατη με τους 16.500 θεατές στην πρεμιέρα τους.

    Αντίθετα η εκτίμηση της αξίας του παίκτη (market price) από μια ιστοσελίδα ατζέντηδων, το trasfermarkt, έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να είναι εγγύτερα στην αλήθεια.

    Μπορείς πρόσθετα bandog να διαβάσεις μια πιθανή εξήγηση στο προηγούμενο θέμα του Snitch, το «ο Λαός μίλησε». Γιατί δεν είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι μόνοι. Και ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η μπάλα, εμπεριέχει πολλά άλλα στοιχεία. Ένα των οποίων είναι το εμπορικό κομμάτι, το οποίο αποκλειστικά εξετάζουμε, στο θέμα του ύψους της αγοραπωλησίας.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο παίκτης ακομη κ σημερα εχει market value 6εκκ ευρω. Με τελευταία ενημέρωση 28 Μαρτίου 2014.

  7. Ο/Η bandog λέει:

    το τρανφερμαρκτ δεν ειναι τιποτε το αξιοπιστοσ στην κοστολογηση παικτων.ενδεικτικη αξια δινει.
    θυμαμαι οτι κοστολογουσε καποτε το γεωργεα κοντα στο 1 μυριο και τον καραμπελα απο 500.000 , απλα επειδη επαιζαν στην αεκ.
    δε θα εδινε ποτε καμια ομαδα αυτα τα χρηματα για αυτους τους παικτες.

    την τιμη καθε παικτη την καθοριζει η αγορα και το παζαρι ή ο πληστηριασμος που θα γινει γυρω απο τη μεταγραφη του.
    για παραδειγμα οι μεταγραφες που κανουν οι ρωσικες ομαδες ειναι ιδιατερα υπερτιμημενες.
    σαμπως αξιζε 15 μυρια ο καστιγιο?

    συμφωνω οτι η ιταλια εχει παραδοση σε αμυντικους αλλα ειναι γεγονος οτι η παραγωγη ταλεντων βρισκεται σε υφεση στο συγκεκριμενο πδοοσφαιρο.
    ας ριξουμε μια ματια στα ροστερ των μεγαλων ομαδων αλλα και της εθνικης τους.
    εξαλλου ακομη και ο μορας κανει μια αξιοσεβαστη καριερα στην ιταλια.

    οι ιταλοι εχουν σε εκτιμηση τους ελληνες αμυντικους και την αμυντικη λειτουργια της εθνικης μας ομαδας.το γνωριζω απο πρωτο χερι.

    και παλι βεβαια κρινω οτι τα χρηματα ειναι υπερβολικα για την αξια του μανωλα οπως και καθε ελληνα ποδοσφαιριστη….
    και ο σαμαρης ειναι ενα καλο χαφ για τα ελληνικα δεδομενα.ξερει μπαλα , εχει σουτ, εχει καλη κινηση επιθετικα, μοιραζει μπαλα.στην αμυνα τα κανει θαλασσα…
    σε καμια περιπτωση η αξια του δεν ειναι 15 μυρια….

    τωρα αν τα ποσα ειναι παραμυθι δεν το ξερω , αλλα δε βρισκω και το λογο να βγαινουν προς τα εξω τετοια παραμυθια?
    ενα καλο συμπερασμα θα εβγαινε αν ακολουθουσαμε τα ονοματα των εμπλεκομενων μανατζερ…

    φανταζομαι οι ισολογισμοι θα μιλησουν….

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε γινεται ενας παίκτης να εχει 2.75 τον Ιανουάριο 6 το Απρίλιο και 15 τον Αύγουστο. Εκτός αν πάρει μόνος του το παγκόσμιο κύπελλο μαζι με το Τσάμπιονς. Πες οτι γινεται το τσαφ και παει η Ρομα φετος καλα στο ch.l και κανει και κανα μπαμ στο σκουντετο με την αναλογη αυξηση (απο 2,75 στα 15) θα κανει του χρονου +80εκκ??? Ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ΕΝΟΣ χεριου οι καλοι σεντερ μπακ σημερα, στην Αγγλια π.χ εχουν τον Κομπανι, τον Σκρετλ οι δυο περσυνοι διεκδικητες- τιποτε το ιδιαιτερο δηλαδη.Οταν λεω καλοι να ειναι δηλαδη τυποι που να ξερεις οτι θα καθαρισουν το ματς σχεδον μονοι τους πισω, οπως τοτε που βλεπαμε το μεγα Γκαμαρα να τους καθαριζει σαν αυγα εναν εναν κακομοιρη που εκανε να πλησιασει.. Χουμελς-Σωκρατης-Γκαραι-Ροχο-Τιαγκο Σιλβα-Γκοντιν-Φλααρ ειναι ονοματα που αξιζουν να δωσεις λεφτα.
    Η αξία του παίκτη YΠΕΡΕΚΤΗΜΗΜΕΝΑ ειναι στα 6. Με τη λογική αυτη 15 ο ενας 15 ο άλλος 10 ο τρίτος το ρόστερ μονο απο τους έλληνες κανει πανω απο 100 πέρσι άμα οι τρεις κάνουν 45!
    Τόσο γάτα πλέον ο Βαγγέλης που τους παίρνει 100 χιλιαρικα και τους πουλάει 15 εκκ;
    Και τόσο Κώτσοι οι αλλοι που δε πανε αυτοι στο κάθε νιονιό να τους πάρουν ενα χρονο πριν όλους μαζι 300 χιλιαρικα οπως εκανε η ΑΕΚ φέτος;;
    Η μήπως όλοι γίνωνται παικταράδες στα χέρια του Μίτσελ σε ενα εξάμηνο μεςα;
    Αυτός πια- με αντίπαλο τον εργοτελη και τη Βέροια- δεν ειναι προπονητής ο Χουντίνι μαζι με τον άλλον που λυγίσει τα κουταλιά στο χαρδαβελλα ειναι
    Καλο το παραμύθι λοιπόν αλλα ο δράκος δεν ειναι απλα μεγάλος εχει σπάσει τα κοντέρ..

  9. Ο/Η 4minister λέει:

    bandog πρότεινα να διαβάσεις ένα σχόλιο. Προκύπτει ότι δεν το διάβασες. Παρ’ όλα αυτά έχεις αμετακίνητη άποψη. Τι συζήτηση μπορεί να γίνει μαζί σου;

  10. Ο/Η Savvi λέει:

    ΑΠΛΑ ΚΛΑΙΩ….χαχαχαχααχαχχαχα

    http://www.gazzetta.gr/football/article/645563/stin-aek-ton-eihan-toy-klotsoy-kai-toy-mpatsoy

    Υγ. Για να δούμε θα μάθει να παίζει ποτέ χωρίς τα χέρια….

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν εχω τιποτε με το μικρο. Η μαλλον το μονο που εχω ειναι οτι λεγεται Μανωλας. Η αποψη μου για τους Μανωλαδες γνωστη. Απο τοτε που καθε φορα ειχαμε το καπετανιο απεναντι- τον πνευματικο ντε. Η τοτε που οι προετοιμασιες γινωντουσαν στο νησι ΚΑθΕ χρονο για να τσιμπησουμε κανα ψιλο παραπανω.
    Σημαιες εχουν εξω απο τα δημοσια κτιρια. ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. Δεν ειναι αναγκη να εισαι 50 χρονια στην ομαδα για να εισαι σημαια. Ουτε αν πας καπου αλλου θα σταματησεις να εισαι. Πολλα τα παραδειγματα: Σαραβακος- Δομαζος που ηρθαν σε μας, Καραγκουνης πιο προσφατα. Αμα θελουμε να παμε πιο κοντα ο Θωμας. Ουδείς χειρότερος του ευεργετηθέντος ομως. Το οτι τη καθε βλαχα ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ την εμαθε η απεναντι γειτονισσα το οφειλει στην ΑΕΚ και στο επιθετο ΠΟΥ ΑΛΛΟΣ εκανε γνωστο- στη περισπτωση ο θειος. Γιατι αμα τον Κωστακη τον ελεγαν Καραμητρο στο επιθετο, δεν θα επαιζε ουτε στο Θρασυβουλο.Ξέρεις τι είναι να σε αγκαλιάζει ο Μαρινάκης? Εδω εχεις ενα δικιο παντως. Μια ΑΣΦΥΞΙΑ τη παθαινεις. Η απο τα κιλα η απο τη μποχα του συστηματος. ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΤΩΡΑ. Συνοδεψε τα με καμμια Dom οπως κανετε στη Ναξο τοσα χρονια. Ακομη υπαρχουν οι φωτο πριν 3-4 χρονακια με τη σαγιοναρα Μιτσουκο και τη πλαστικη καρεκλα απο τα γενεθλια. Τοτε που το νυχι τρυπαγε το παπουτσι. ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΙ
    ΥΓ Ελπιζω αν γινει καμμια στραβη και κληρωθουν με τη Ρομα μη κανει παλι το ‘τραυματια’ οπως με μας. Η ΚΟΤΟΥΛΑ