Οτι πληρωνεις παιρνεις

Λεει η αγορα και η παροιμια. Σημερα λοιπον περιμενω να δω τας επενδυσεις του προεδρα με τον προπονητη μπριγιαντινη που νικαει τον ΟΦΗ χωρις ΕΞΙ (6) βασικους στο ελληνικος ποδοσφαιρος. Την μιση αποδοση να πιασει η Αθλετικο απο το ματσακι με τη Ρεαλ βλεπω τσοντα ποδοσφαιρικη απο τις λιγες. Δεν μιλαω για αποτελεσμα μιλαω για ποδοσφαιρο. Αποτελεσμα μπορει να παρεις οπως η Ελλαδα με τη Τσεχια το 2004 που πρεπει να ηταν η μερα που ο θεος δεν κοιμηθηκε απλα αλλα ειχε παρει και 2 lexotanil μετα απο 1 μπουκαλι ουισκι με σφηνακια τεκιλας ενδιαμεσα. Τοτε που επεφτε βομβαρδισμος κανα τεταρτο και μετα χτυπησε μονος του ο Νετβεντ..

Αντιπαλος μας λεει ο 3-0 του Μαντσεστερ (ισως το μονο ματς που επαιξε περσυ η Μαν ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ) ηταν παντα η Αθλέτικο και οχι η Μπαρτσελονα. Βεβαια αν ο ΜΗ αντιπαλος σου σε εχει ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΣΤΗ ΦΑΠΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μιλας. Γιατι μεσα στο γηπεδο οι πενταρες και τα ντορτια επεφταν ΣΥΝΝΕΦΟ στον special.

Μιας και λεμε για Ευρωπη η Ρεαλ φετος με το ροστερ που εχει αναμενεται να φαει χοντρο καζο. ΗΔΗ ειναι -6 και εχουμε μεσα Σεπτεμβριου..Βγηκε ο Ιταλος και ειπε ΕΥΘΕΩΣ μη πουλατε Αλονσο και Ντι Μαρια αλλα ο προεδρας κοιταει ποιος πουλαει φανελες και εφερε τον (πολυ καλο) Χαμες, που δεν μαρκαρει ουτε την σκια του. Σε συνδυασμο με το ομορφοπαιδο τον Μπειλ και τον αλλο τον καβαλημενο και ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΣ το σαμπουαν που την εχει δει και αρχηγος τρομαρα του και κανει τα γνωστα καραγκιοζιλικια για να κανει τη τελευταια ΑΡΠΑΧΤΗ στο κεφτε, τα αντιπαλα χαφ κανουν παρτυ κανονικο. Φανελλες θα πουλησει η ομαδα-μοντελλο αλλα μεχρι εκει. Βλεπεις ο Ντι Μαρια παιζει ποδοσφαιρο δε φοραει στεκα να πουλαει οδοντοπαστες και πατατακια. Ασε που δεν τον λες και ομορφοπαιδο. Αμε δε μπει και ο αλλος στο ροστερ της Μπαρτσα και δεσει η τριπλετα Σουαρες-Νευμαρ-Μεσι, αντε πιαστους..

Στο νησι η ομαδα μου εχει μια ανεξηγητη νοσταλγια στο κατα τα αλλα παικταρα Σουαρες. Νωρις ειναι ακομη βεβαια αλλα δεν καταλαβαινω αυτο το ‘κρατημα’ που δειχνει σε αυτα τα 3-4 ματς που ειδα. Με το καλυτερο πρωταθλημα στο κοσμο (απο πλευρας θεαματος-ανατροπων) να εχει πολυ δρομο ακομη θα δειξει.

Για τη Μιλαν ειπα χτες. ΜΑΚΑΡΙ να ειναι μονιμα τραυματιας ο Χαριστεας της Ισπανιας και να βλεπω την ομαδα χωρις αυτον. Προχτες ΔΙΔΑΞΕ ομαδικοτητα και αποτελεσματικοτητα ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα.

Στα δικα μας, εχουμε τη μαριονετα στο παγκο να εφαρμοζει το σερβικο συστημα που φετος οπως εγραψε ο steven, θα παιξει το μοντελλο Μπαρτσα. Στο ρολο Μεσι ο πλατελας, Νευμαρ ο πορτογαλος και Σουαρες ο Αραβιδης.. Δε θελουμε σεντερ φορ μιας και 2-3 Γιουγκοι που πηγαμε να παρουμε μας εφτυσαν στα μουτρα κανονικοτατα με τελευταιο καποιο Λεκιτς απο την ενατη ομαδα της Τουρκιας. Προτιμησε την ασφαλεια της Ειμπαρ απο το μπλοκακι του σερβο-James 007. Με πανω απο τις μισες ομαδες να μας παιζουν φουλ αμυνα θελω να δω ποιος θα κανει τα τελειωματα. Βεβαια ο Γωγος δεν ανυσηχει που κανουμε 857 ευκαιρεις με το Φωκικο αλλα δε βαζουμε ουτε μια! Φυσιολογικο το βρισκει. Τι να τον κανεις ενα παιχτη στυλ Μπλανκο ας πουμε που ειχε σκοραρει μεχρι και με τον ωμο αμα εχει τον Ντακολ και τον Μπεεεεεεσεβιτς? Μια με το καλαμι μια με το γονατο που θα παει θα μπει. Αυτο ειναι το συστημα για φετος.

Οποτε steven μη σε παραξενευει που εκανες ιστορικο χαμηλο στα διαρκειας.Αγγελικουλα εχεις στο marketingκαι ΒΒ στην επικοινωνια. Τι περιμενες δηλαδη να κανουν? Απο μπατσος επικοινωνιολογος εγινε και το αποτελεσμα αυτο ειναι. Αμα ερθω εγω στο γραφειο σου να πουλησω τα προιοντα σου που ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ με την εταιρεια, κατι αναλογο θα ‘παραξω’. Το μονο που δε ξερω ειναι αν το 50% των περσυνων εσοδων για το ναο ως νουμερο, εφτασε το 85% φετος με τις πωλησεις. Αν δεν και εκει τζιφος το marketing. Ειναι βεβαια και η ΑΜΚ. Εκει δε ξερω τι περιμεναν ακριβως τα τζιμανια, αλλα αν σκεφτεις οτι και ο κατεστραμενος εκανε 10 ΑΜΚ σε ενα χρονο μια ιδεα οσο να ειναι την ειχες ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ. Ειδικα αμα κανεις την παρουσιαση Οκτωβριο και την ΑΜΚ μετα απο 6 μηνες και εκμεταλευεσαι στο επαρκο ολο το momentum που δημιουργησες τοτε. Σαν να κανεις διαφημηση τωρα για αρνια και σουβλες το Πασχα ενα πραγμα.

Φυσικα κανεις δεν θα μιλησει για στοχους και ΟΥΔΕΙΣ δεν θα κανει δηλωσεις. Για μαλακες ψαχνεις? Εδω περσυ ο Γωγος εφαγε ΔΙΜΠΑΛΟ απο τον Αγροτικο Αστερα στο κυπελλο και θα μιλαμε τωρα για τον Σπανο και τον Πανθρακα (που μας εριξε και κατηγορια)? Δεν ειναι καιρος για ηρωισμους, που ελεγε και ο Χαρρυ 35 χρονια πριν. Παιξτο τριπλη να εχουμε το κολο μας ησυχο. Αν περασουμε θα πουμε καμμια παπαρια στο πνευμα του ερχωμαστε και χτιζουμε. Αν οχι- η αν φαμε καμμια φαπα- θα πουμε οτι στοχος μας ειναι η ανοδος. Γνωστο το παραμυθι και αναμενωμενο. Τα ιδια λεγαμε και περσυ αλλωστε..

 

ΥΓ 1,90 η Αθλετικο 3,30 το χηναρι 3,75 να παρει το ματς ο …Μητρογλας σημερα. Ενα κατοσταρικακι παντως εβαλα στον Σιμεονε και ας μη παιζω γενικα στοιχημα. Ετσι για τα τσιπουρα.

ΥΓ2 Την επομενη φορα τον βλεπω το τακουνια να τρωει μαπες που μπροστα του αυτες της γυναικας του θα ειναι χαδι. Τοτε που εβγαινε με τα αιματα στα καναλια και ελεγε οτι τις εφαγε με τις γοβες. Αλεξη προλαβαινεις να αλλαξεις ροτα.

ΥΓ3 Ακουγα και τον αλλον Αλεξη προχτες στο happy hour της ΔΕΘ και η μαλακια πηγαινε συννεφο. Εγω τα ειπα, ελεγε στους Ευρω-πεους και κανενας δεν μου ειπε τιποτε αρα (κατα Αλεξη) συμφωνησαν. Αλεξη μου ακομη να καταλαβεις οτι οταν ο αλλος απεναντι σου ακουει τη μαλακια να χτυπαει ταβανι, απλα το παιρνει αποφαση ποσο ΒΛΑΚΑΣ εισαι και δε λεει τιποτε? Δε προλαβες να τελειωσεις το παραληρημα της σαχλαμαρας και ο Ντραγκι σε διεψευσε σε μια ωρα..Λεφτα υπαρχουν αλεξη, ΣΑΝΟ ΕΠΙΣΗΣ..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

3 Responses to Οτι πληρωνεις παιρνεις

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ω ρε κουβας…

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    οντως. με 6-16 τελικες ηρθε 3-2. No worries μεγαλε με εχεις κοψει να με καιει ενα κατοσταρικο?

  3. Ο/Η Thomas Sillywizard λέει:

    και τα ποσοστα ελευθερων βολων του κωλογαυρου συνεχιζονται απο περσι !! χαιρε πατε απυθμενε..