ΜΝΗΜΗ ΠΕΝΘΟΥΣ

Μας ξαναεπετέθη η σοβαρότης . Σε δυό επίπεδα βάθους. Πρώτα η ΕΠΟ, για να ξεκινήσουμε από τα μικρά, που αυτήν την εποχή, όλως τυγχάνει νάναι του χάπια : ” Ήρθε ο καιρός, η αθλητική οικογένεια της Ελλάδας ( όλων των μελών της  συμπεριλαμβανομένων ) να δώσει ενωμένη τον αγώνα και για την πρόληψη και για την πάταξη των φαινομένων βίας σε ολόκληρη την επικράτεια χωρίς εξαιρέσεις και μ’ έναν μόνον στόχο. Ο φίλαθλος που ξεκινά για να παρακολουθήσει μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του μια αθλητική αναμέτρηση να επιστρέφει σώος κι αβλαβής εκεί από όπου ξεκίνησε : Στο σπίτι του…”

Κι άλλες παπαριές γράφει στη συνέχεια η ανακοίνωση των ηλίθιων, αλλά δεν χρειάζεται να γεμίσουμε κι όλον τον χώρο με σκουπίδια. Διότι πολλά μπορείς να πεις, αλλά ειλικρινά απαξιώ να κάνω σχόλια, αφού όλη η ουσία της ανακοίνωσης – ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΊΞΕΩΣ – εστιάζει στην άνω και κάτω τελεία. ” Σπίτι του “. Αν ο φίλαθλος ήταν άστεγος, δεν θα έτρεχε και κάτι, όπως μάλλον δεν τρέχει και κάτι που ο φίλαθλος πήγε χωρίς την οικογένεια του στο γήπεδο του Ηρόδοτου. Μιλάμε για τρομερά πράματα.

Στο πιο πάνω επίπεδο βέβαια, ήρθε κι αυτό το νούμερο ο Αδριανός που προσποιείται κάποιον ηγέτη και που αν θυμάμαι καλά είχε δηλώσει το εξής : “… Η βία είναι καρκίνωμα και διατρανώνω την βούληση του πρωθυπουργού αλλά και της κυβέρνησης για συνεχή αγώνα εναντίον της…” Αυτά πέρσι. Τι έγινε; Απλά πράματα. Το μαχαίρι μπήκε για να βρει το κόκκαλο, αλλά μάλλον έσπασε από το οστό. Της πολιτείας πάντα της άρεσε το φιλέτο και της σπάγανε τα μαχαίρια οι μπριζόλες.

Πούστηδες κι ανίκανοι με γραβάτες. Που με όλο τον σεβασμό στον νεκρό, έχω να πω οτι η απόφαση της αναβολής των αγώνων , είναι τιμωρία στο ποδόσφαιρο και καμία τιμωρία στους ανεγκέφαλους, που τα κάνανε, που τα έχουν κάνει και που φυσικά θα τα ξανακάνουν. Ειδικά όταν οργάνωση στην χώρα της πουστιάς, σημαίνει μάζεμα εξουσίας και επίδειξη δύναμης κάποιων καραμπινάτων αδερφάρων απέναντι σε μεμονωμένα άτομα. Μιλάμε για καλυμμένους φασίστες, ίδιους με αυτούς που σηκώνουν μια καραμπίνα και πυροβολούν ένα αδέσποτο σκυλί.

Κι επειδή η ΕΠΟ είναι ανύπαρκτη, αλλά φυσικά και το κράτος – εννοώ αυτό που έχει την εξουσία ή την διαδικασία της τήρησης των υπαρχόντων νόμων – είναι κανονικά καρτούν, να κλείσουμε κι εμείς τα μάτια στους πραγματικούς χούλιγκαν; Οι οποίοι κατά την γνώμη μου, είναι οι γιατροί που κλήθηκαν να κάνουν την διάγνωση. Και οι μεν της Κρήτης  είπαν οτι δεν βρήκαν ούτε έναν μώλωπα στο σώμα του Κατσούλη, και οι δε του 401, είπαν οτι η διάρρηξη του ανευρίσματος, οφείλεται σε χτυπήματα, κι άρα υπήρχαν μώλωπες.

Οπότε, επειδή εδώ μέσα διεκδικούμε δικαίωμα σε κάποια σοβαρότητα, απλά ρωτάω το εξής: Ποιός από τους γιατρούς έχει δίκιο; Ο μαλάκας της Κρήτης, που δέχτηκε το τηλεφώνημα από τον πρόεδρο του Ηρόδοτου για να κάνει μαλακή έκθεση, ή ο στρατιωτικός του 401; Δεν πιστεύω να θέλετε κι απάντηση από εμένα. Ούτε εμένα μου χρειάζεται κάποια ΕΔΕ. Και να μην πεθάνεις από χτυπήματα, όταν σε βαράνε καμιά δεκαριά, είναι μίνιμουμ αποτέλεσμα οι μώλωπες. Αυτά που έχουν σε κάθε γήπεδο, όλοι αυτοί που διαφωνούν τοπικώς με τους στρατούς των οργανωμένων μπράβων που έχουν όλοι οι πρόεδροι που έχουν υποχρέωση να κερδίσουν για τα μάτια της τοπικής κοινωνίας, έναν αγώνα εντός έδρας.

Τα ξέρω εγώ, δεν τα ξέρει ο Αδριανός; Αν συμβαίνει έτσι, τότε είναι ακατάλληλος. Αν όμως δεν συμβαίνει έτσι, καλά θα κάνει ο μαλάκας που έχει τα μαχαίρια για τα κόκκαλα, να πάει στο διάολο, αφού είναι ακατάλληλος. Όπως ακατάλληλοι είναι οι γιατροί. Εδώ δεν μιλάμε για πρωτόκολα και λοιπές παπαριές που αναφέρονται σε επίπεδο καρκινοπάθειας. Εδώ μιλάμε για μώλωπες απλούς, ασχέτως εξέλιξης του συμβάντος. Κι άρα έχουμε, είτε επίορκους που θέλησαν να καλύψουν το συμβάν, είτε απλά άσχετους, που ούτε τον μώλωπα δεν αναγνωρίζουν. ΚΙ ΑΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕ, έχεις υποχρέωση είτε να βρεις ποιοί γιατροί είναι ακατάλληλοι και να βοηθήσεις, ποιοί θα έπρεπε να απολυθούν, είτε να καλέσεις εκείνον τον Καραπαπά για να σου πει ποιοί δικαστές είναι επίορκοι,   που έχουν οργανωμένο σχέδιο εναντίον του Ολυμπαικαού.

Που κολλάει αυτό; Πουθενά βρε δεν κολλάει τίποτα, όπως κι ο Αδριανός σε επίπεδο αθλητισμού ή πολιτισμού. Ή γιατροί χούλιγκανς ή πρόεδροι που είναι απλά λαμόγια σε τοπικές κοινωνίες, που βέβαια επεκτείνουν την δράση τους σε πιο ψηλές κατηγορίες, με γνωστότατο φαινόμενο οτι όσοι ασχολούνται με τον βόθρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όλοι έχουν την ιστορία τους. Οπότε η αναβολή των αγώνων, που πιο πολύ μοιάζει με νίκη των χουλιγκάνων, παρά με άλλο πράμα- τύπου να συνέλθει ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ – κι όχι να σκεφτεί ο Έλληνας βιαστής κι απολίτιστος ρατσιστής, τι έκανε, κι άρα υπάρχει καινούργια τιμωρία για το ωραιότερο άθλημα, που απλά στην Ελλάδα το διοικούν λαμόγια. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.

Λοιπόν, άντε μαλάκες της ΕΠΟ και του υπουργείου, πάρτε το πανί σας. Επίσης, μεγάλοι επενδυτές και κρατικοδίαιτοι κοτσαμπάσηδες, άντε γαμηθείτε και πλακωθείτε εσείς σε κανά μικρόκοσμο των σημερινών μπουζουκτσήδικων. Ανοίχτε και κανά κανάλι ευρωπαϊκό, λαμόγια, που με 150 μύρια περιουσία νομίζετε οτι κάτι θα κάνετε. Μπας και ξεστραβωθείτε για το τι είναι το προϊόν. Και ξεστραβώστε και τον υπουργό, που τον εχετε και οι δυό στις εντολές σας. Μην γελιέστε. Για την όποια βία, φταίνε αυτοί που διοικούν το άθλημα. Κι όποιος κυκλοφορεί με μπράβους, απλά είναι υπέρ της βίας. ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, αν σας καλύπτω. ΝΟΥΜΕΡΑ

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to ΜΝΗΜΗ ΠΕΝΘΟΥΣ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Λόγω της ζήτησης που εξακολουθεί να υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας μας και της καθυστέρησης που έχει προκύψει για την έναρξη του πρωταθλήματος, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι παρατείνεται εκ νέου η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

    Η πώληση θα γίνεται από το τμήμα εισιτηρίων στην αίθουσα Κασσιμάτη, Δευτέρα έως Παρασκευή (09:30-17:30) και οι φίλαθλοι θα μπορούν να πληρώσουν τα διαρκείας τους με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα (Visa, Mastercard, Diners).
    Στο διάστημα αυτό δεν θα ισχύουν πλέον οι αγορές μέσω ίντερνετ και μέσω τηλεφωνικού κέντρου.