Steven Gerrard

Liverpool-FC-liverpool-f-c--142832_1600_1200

Παρακατω είναι η συνεντευξη του ΑΡΧΗΓΟΥ και ενός από τους μεγαλυτερους παικτες στην Ευρωπη αυτή τη στιγμη. Enjoy:

«Δεν θα αποσυρθώ το καλοκαίρι, θα παίξω κι άλλο. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα είναι στη Λίβερπουλ ή κάπου αλλού. Αυτό είναι απόφαση της Λίβερπουλ», τόνισε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους λόγους που η ομάδα του φέτος πραγματοποιεί απογοητευτική πορεία. «Δεν ψάχνω δικαιολογίες, αλλά υπάρχουν δικαιολογίες για το κακό μας ξεκίνημα. Χάσαμε έναν παίκτη-κλειδί, είχαμε έναν ακόμη τραυματία και προερχόμαστε από μια μεγάλη απογοήτευση πέρσι. Παράλληλα οι άλλες ομάδες έχουν βελτιωθεί, με την Τσέλσι και τη Σίτι να γίνονται κάθε χρόνο πιο δυνατές χάρη στα χρήματα που δίνουν. Γι’ αυτό δεν είμαστε στην κορυφή και δεν είναι όλα ρόδινα. Δεν είμαστε σαν την Τσέλσι και τη Σίτι, όπου ο προπονητής εντοπίζει κάποιες ελλείψεις και παίρνει 1-2 παίκτες», ανέφερε.

Στη συνέχεια μίλησε για τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας του. «Όταν έφυγε ο Σουάρες ήξερα πως θα ήταν έτσι. Όταν πλησιάζεις τόσο στον τίτλο, είναι σημαντικό να κρατάς τους κορυφαίους παίκτες σου. Δεν έχει σημασία ποιοι έρχονται μόνο, αλλά και ποιους κρατάς. Πρέπει να κρατήσεις έναν κορμό και να τον ενισχύσεις. Όταν του αφαιρείς μεγάλα κομμάτια και προσθέτεις 5-6 νέα, δεν θα έρθουν τα αποτελέσματα σε μια νύχτα. Φυσικά και θα ήθελα να έρθουν σε μας ο Φάμπρεγκας ή ο Ντιέγκο Κόστα, αλλά πρέπει να κατανοήσω πώς θέλουν να ενεργήσουν οι ιδιοκτήτες και να αποδεχτώ πως είμαι παίκτης της Λίβερπουλ, όχι της Τσέλσι ή της Σίτι. Η διοίκηση έχει πει πως θέλει να φέρει στην ομάδα νέα ταλέντα, αλλά αυτό δεν φέρνει αμέσως αποτελέσματα».

Πάντως ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Μάριο Μπαλοτέλι, που δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. «Είναι νωρίς για τέτοιες κραυγές. Μπορεί να βάλει 10 γκολ σε 10 ματς τώρα. Τι θα λένε μετά; Να τον πουλήσουμε τον Ιανουάριο; Καταλαβαίνω την κριτική και όταν παίζεις στη Λίβερπουλ και συγκρίνεσαι με τον Σουάρες και τον Στάριτζ θα δεχτείς και αμφισβήτηση. Όμως ο Μάριο έχει τις δυνατότητες για να αντιστρέψει το κλίμα. Τότε να δω τι θα λένε. Θέλει χρόνο για να αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται εδώ. Δεν θα τον κρίνω μετά από δέκα παιχνίδια. Πρέπει να τον βοηθήσω. Είναι βαρύ φορτίο να διαδέχεσαι τον Σουάρες και η πίεση είναι μεγάλη στη Λίβερπουλ. Αυτό έμαθα εδώ από τα 19 μου, αν δεν είσαι σταθερά καλός, θα σε επικρίνουν. Ο Μάριο δουλεύει σκληρά και μπορεί να τα καταφέρει. Του αρέσει να τραβά την προσοχή, αλλά για να την κερδίσεις στη Λίβερπουλ πρέπει να σκοράρεις».

Σχετικά με την καζούρα που δέχεται σε κάθε γήπεδο για το περσινό του γλίστρημα, που στοίχισε σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο στη Λίβερπουλ, είπε: «Με βλέπουν σαν απειλή για την ομάδα τους. Θα ήμουν αφελής ή ανασφαλής για να λυπάμαι για τον εαυτό μου. Και οι φίλοι της Λίβερπουλ κάνουν τη ζωή κόλαση σε κάποιους αντιπάλους όταν έρχονται στο ‘Άνφιλντ’, αλλά το κάνουν μόνο απέναντι στους καλύτερους παίκτες, οπότε υποθέτω ότι γι’ αυτό το κάνουν και σε μένα. Φυσικά και ακούω την καζούρα τους, αλλά δεν με επηρεάζει. Απεναντίας, μου δίνει κίνητρο για να αποδώσω καλύτερα».

Τι λεει λοιπον ο ανθρωπος και παντα σε σχεση με αλλους εντος και εκτος συνορων? Ότι σε αντιθεση με άλλες ομαδες που τραβανε τα φεσια στον υψιστο, δε παμε να χωσουμε κοντα 1 ΔΙΣ ΛΙΡΕΣ όπως ο προπονηταρας για να σηκωσουμε ένα κιουπι προσπαθωντας να ικανοποησουμε την ματαιοδοξια μας.

Για τον Μπαλοτελι- που εγω δεν τον θελω σαν χαρακτηρα- λεει το απλο: Δεν θα τον κρίνω μετά από δέκα παιχνίδια. Πρέπει να τον βοηθήσω.

Σχετικα με τον εαυτο του: Θα ήμουν αφελής ή ανασφαλής για να λυπάμαι για τον εαυτό μου…

Να συγκρινουμε τη κλαψα και τις δικες μας δηλωσεις με 95% πληροτητα δηλαδη. Εδώ ο ανθρωπος εχει ένα ροστερ που μονο φετος εδωσε κοντα 80εκκ ΛΙΡΕΣ (και πηρε 90 από τον Σουαρες) και παλι μιλαει ότι δεν είναι ετοιμοι. Ο άλλος ο βλακας εδώ περα μας ελεγε ότι βαρεθηκαν λεει να κανουν προπονησεις και δε κρατιουνται να παιξουν επισημα ματς. Μολις τους ξαμολυσαμε στα επισημα η επιθετικη γραμμη βαζει? ενα γκολ και αυτό σε 3-4 ματς εχωντας αγορευσει το Μανταλο σε Ντιεγκο που χτυπαει στημενα, μοιραζει ασιστ και σκοραρει. Περναμε το μανταλο αλλαγη στο 70 με τα Ψαχνα μπας και κανουμε κατι και οι αλλοι μας μιλανε για ομαδες που θα παρουν το πρωταθλημα στη superleague!!!! της καλλονης της βεροιας και της Νικης βολου.

Μια νικη που όταν εγραψε ο steven ότι είναι για τα μπαζα, επεσαν να τον φανε εδώ μεσα οι παρεξηγιαρηδες, και χτες δεν ειχε να πληρωσει ένα χιλιαρικο τους διαιτητες με αποτελεσμα να μη γινει το ματς!!!!!

Του βαζει δυσκολα λεει του Βδελλα ο Ζοριτς ο παικταρας που δε μπορει να τον χωρεσει λεει στην ενδεκαδα με τον Αχαρναικο, λες και δεν θα παρει το σερβικο ΧΑΡΤΑΚΙ με την ενδεκαδα πριν από το ματς ο γωγος και θα ζοριστει..

ΑΥΤΕΣ είναι οι διαφορες κυριοι στο επιπεδο. Ξεκινανε από την νοοτροπια.

ΥΓ Ειμαι μελος της Liverpool και της Milan ΦΥΣΙΚΑ. Η πρωτη κάθε εβδομαδα στελνει e-mail με προσφορες από το online καταστημα της από εισητηρια και φανελες μεχρι ξεναγηση στο γηπεδο. Η δευτερη εκτος από αυτό ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ στα γενεθλια μου στις 12 και ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ εχει στειλει (φυσικα αυτοματα) επισης e-mail happy birthday. Απλο ειναι, κοιτανε απο τα στοιχεια σου ποτε εχεις γεννηθει και στελνουν ενα mail σε ολα τα μελη τους. Εμεις εδώ όχι online ουτε καν ένα κολομαγαζο να αγορασουμε ένα τασακι δεν εχουμε! Επικοινωνια ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ και τιτλοι για να δικαιολογουμε τη ξανθια βαφη Νο 56 στο μαλλι. Α ναι και στο site θα βλεπουμε λεει live τους Αλβανους να βαζουν τουβλα ΟΤΑΝ ξεκινησει ο ναος με τι χεστρες και τα ποδολουτρα.

ΥΓ2 Νοεμβριος 2014. Όλα καλα με την αδεια? Με τα 20εκκ ενταξει? Η τα παζαρευουν οι καθαριστριες? Με την ΑΜΚ τι εγινε? Με τα διαρκειας τελικα τι καναμε μαθαμε? Η περιμενουμε να αρχισει το …πρωταθλημα? Του 2016?

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Steven Gerrard

  1. Ο/Η bandog λέει:

    αν σεβεται το ονομα του , την καριερα του και την ομαδα , πρεπει να σταματησει την μπαλα…

    σκια του εαυτου του.
    δεν προσφερει τιποτε πλεον…

    οι μεγαλοι παικτες πρεπει να ξερουν ποτε ηρθε η ωρα να αποχωρησουν…

    το παει να εξελιχθει σε κατσουρανης της λιβερπουλ…

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αυτος που πρεπει να σταματησει τη μπαλλα (στα 34 του..) η ΣΚΙΑ του εαυτου του περσυ επαιξε σε 39 παιχνιδια, εβαλε 14 γκολ και εδωσε 16 ΤΕΛΙΚΕΣ (που εγιναν γκολ δηλαδη) πασες. Σε επιπεδο premier league με τη μπαλλα πανω κατω σε ολα τα ματς που πανε οι δικοι μας και δε καθωνται ΟΥΤΕ ΠΑΓΚΟ γιατι δεν αντεχουν να βγαλουν ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. Στην ομαδα που βγηκε δευτερη στο πρωταθλημα και το εχασε τη τελευταια αγωνιστικη. Ποσοι κατσουρανηδες εχουν ερθει δευτεροι στη premier league?
    Επισης επαιξε ΔΙΕΘΝΗΣ με την Αγγλια 3 επισημα και 5 φιλικα. ΣΕ ΟΛΑ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ τοσο της ομαδας του οσο και της Εθνικης της χωρας του. Α ναι εχει σηκωσει και ενα champions league ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΚΟΛ και ενα UEFA.
    Στην Liverpool εχει παει το 1998, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ- ακομη και οταν η αξια του στα 29 του εφτασε τα 50εκκ με επισημες προτασεις απο Ρεαλ και Γιουβεντους. Με την εθνικη ανδρων εχει 113 συμμετοχες και 21 γκολ, με την Liverpool 658 συμμετοχες 169 γκολ και 100 τελικες.
    Στην περσυνη σαιζον ηταν (μαζι με Sterling-Sturidge-Souares-Henderson) απο τους στυλοβατες ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ μιας και η μπαλλα σχεδον ΠΑΝΤΑ περναει απο τα ποδια του ειτε η ομαδα αμυνεται ειτε επιτιθεται.
    Εκλεισε τη χρονια με 86% (ΟΓΔΩΝΤΑ ΕΞΙ %) ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΣΕΣ!!! κατι που ολοι οι ελληνες ποδοσφαιρηστες ΜΑΖΙ δεν μπορουν – οχι σε επιπεδο premier league αλλα με τη …καλλονη αντιπαλο να κανουν ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΣΟ.
    Ο δε μεσος ορος στις πασες ειναι 22 μετρα δηλαδη το 1/4 του γηπεδου.
    Για να τα κανουμε πενηνταρακια ο τυπος μοιραζει μπαλλες στο μισο γηπεδο (αν δεχτουμε οτι παιζει σε θεση στοπερ) απο τη μια περιοχη στην αλλη με ακριβεια 8,6 στις 10…οταν οι δικοι μας δεν μπορουν να αλλαξουν τριτη πασα στα 2 μετρα..

    As usual πεταμε κατι ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ετσι για να λεμε χωρις φυσικα ουτε να γνωριζουμε ουτε να μπαινουμε στο κοπο να μαθουμε σε τι αναφερωμαστε..Οπως επισης αποκαθηλωνουμε και μηδενιζουμε τα παντα ετσι για να πουμε την εξυπναδα μας..

    Φανταζωμαι οτι ειναι ζητημα να εχεις δει ολοκληρο ματς της liverpool εστω απο τη τηλεοραση