Πιο ΒΛΑΚΑΣ πεθαινεις..

pasok-syriza

Να διαφυλάξουμε τον αθλητισμό από τον πόλεμο των επιχειρηματικών συμφερόντων. Μαίνεται ο πόλεμος των οικονομικών συμφερόντων, μέσω των παραγόντων των μεγάλων ποδοσφαιρικών ΠΑΕ, που έχοντας την εύνοια της συγκυβέρνησης, προσπαθούν να κερδίσουν όσο μεγαλύτερο μερίδιο γίνεται από την πίτα των ιδιωτικοποιήσεων, των ενεργειακών αγορών, της λεηλασίας του δημόσιου πλούτου και της απελευθέρωσης της βιομηχανίας του αθλητικού τζόγου.

Το βρηκε το ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ Αλεξης το προβλημα. Αφου φταιει η συγκυβερνηση για την πιττα των ιδιωτικοποιήσεων, των ενεργειακών αγορών, της λεηλασίας του δημόσιου πλούτου και της απελευθέρωσης της βιομηχανίας του αθλητικού τζόγου. Το 1979 εγινε επαγγελματικο το ποδοσφαιρο δηλαδη ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ όπως ολες οι άλλες και από τοτε εχουν περασει 35 χρονια, αλλα κατά το ΒΛΑΚΑ φταιει ο Σαμαροβενιζελος φετος.

Όπως αλλωστε και η απελευθερωση του αθλητικου τζογου που γινεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ εδώ και δεκαετιες είναι ευθυνη της κυβερνησης. Όταν βεβαια γινει ο ΒΛΑΚΑΣ πρωθυπουργος θα σταματησουν ‘Η βία, οι ξυλοδαρμοί, το λαθρεμπόριο, το εμπόριο ναρκωτικών, οι στημένοι αγώνες και άλλες κατηγορίες που ανταλλάσσουν οι εμπλεκόμενοι, που δεν αφορούν τον αθλητισμό’

Θα μαζευτουν δηλαδη οι Φαταουλοτιγρηδες μαζι με τον Αλαφ-Ουζο τον Ρωσσο και τον Κομποτη και θα πουν. Τερμα οι ψιλες στα γηπεδα. Τερμα οι μπουκες και εσυ Βαγγελη σταματ ανα δισιασκεις ηθος. Θα σταματησω αγαπητε νιαου αλλα και εσυ σταματα να μιλας για καραβια με ηρωινες. Εσυ Ρωσσε σταματα να ζητας να σου χαρισουν τα φεσια σου και τελος εσυ Τουιτακια σταματα με τα social μας ζαλισες..

‘Πολύ δε περισσότερο δεν αφορούν τους εκατοντάδες χιλιάδες των φιλάθλων, που φτωχοποιούνται καθημερινά εξαιτίας πολιτικών που εξυπηρετούν τα παραπάνω συμφέροντα και μόνο, των φιλάθλων που δεν έχουν κανένα συμφέρον να σφάζονται στη ποδιά των προέδρων που εκμεταλλεύονται τις ομάδες τους’. Με προεδρο Αλεξη ολοι οι φιλαθλοι θα σταματησουν να είναι φτωχοι μιας και τα συμφερωντα θα κοπουν μαχαιρι (το παρτυ τελειωσε που ελεγε και μια ψυχη) όπως και θα σταματησουν και οι σφαγες. Ποιος ο λογος να σφαξει ο Original 21 τον απεναντι πρεζακια του PortoLeone 7 αμα στη καρεκλα καθεται ο Αλεξης?

Τέλος, καλούμε τους φορείς των υπολοίπων ομαδικών αθλημάτων να λάβουν όποια μέτρα κρίνουν αναγκαία, ώστε να εμποδίσουν την ενδεχόμενη επέκταση της επιχειρηματικής και οπαδικής σύγκρουσης και σε αυτά. Εδώ εδωσε ρεστα ο ΒΛΑΚΑΣ. Θα μαζευτει το handball του ΜΠΑΟΚ, το βολευ του Ρουλη και το πολο του Αστερα και θα λαβουν μετρα τα οποια και προφανως α σταματησουν τας συγκρουσεις.

Υπαρχει και πιο βλακας? Φυσικα και υπαρχει το ανενδοτο ΚΚΕ: Το ΚΚΕ καλεί τους φιλάθλους, το λαό και τη νεολαία να μην παγιδευτεί στις κόντρες των επιχειρηματιών. Αυτό που χρειάζεται και που η κυβέρνηση και τα κόμματα που υπηρετούν το σύστημα δεν θέλουν να κάνουν, είναι η κατάργηση των ΠΑΕ, η κατάργηση κάθε είδους επιχειρηματικής δράσης στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Καταργηστε τα όλα κλειστε τα όλα στη λογικη του ποναει ποδι κοψει ποδι. Αν δε το κοψει ας το κανει τουλαχιστον κρατικο. Όπως ΕΣΣΔ…

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.