ΤΡΙΑΒΕΛΕΡ

Κάποιοι την είπαν και γυναικάρα, και κάποιοι την ακούν σαν φίρμα φασολιών, με το τρία άλφα μπροστά. Μπορεί βέβαια να υπάρχει και λάθος στην εκφορά του ονόματος, καθότι δεν είμεθα και Οστρογότθοι, αλλά η ιστορία έγραψε. Τι; Η κυρία έφαγε το κέρατο , μετά εδήλωσε οτι κάποιος για να γίνει αρχηγός κράτους πρέπει να είναι εγωπαθής και στο τέλος, έβγαλε και βιβλίο σχετικό . Το οποίο και το προωθεί.

Πού το προωθεί και ποιός να το αγοράσει; Α, δεν θέλω και πολλές απορίες. Όπως οι αγάμητες αγοράσανε τους δρόμους του γκρί, έτσι υπάρχει κι άλλο target group, για να συνυπολογίσει τις δικές του αναμνήσεις. Για τα πάντα υπάρχει αγορά, με τέτοιο υπερπληθυσμό. Γενικώς, η μαλακία είναι ασύνορη. Μέχρι κι ο ΓΑΠ ετοιμάζεται για come back.

H κυρία η απατημένη λοιπόν, κατάλαβε οτι ο Ολάντ είχε εγωπάθεια. Η ίδια, ήταν μια αθώα παιδούλα, που δεν το ήξερε αυτό και το διαπίστωσε αφού έφαγε το κέρατο. Έτσι λέει δηλαδή. Διότι εγώ λέω άλλα. Για να πας να γαμηθείς με τον Ολάντ, πριν γίνει αυτός πρωθυπουργός, ειλικρινά πρέπει νάσαι επαγγελματίας πουτάνα της ψυχής και προσβλέπεις σε άλλα. Σαν αυτήν την καραπουτανάρα την Χάφινγκτον, που αγάπησε αδερφάρα για άνδρα. Έχουμε κι εδώ τέτοια φαινόμενα, αλλά τέλος πάντων περιοριζόμαστε σε αστεία θέματα θεάματος και εγχώριας show biz.

Και μιλάμε για όμορφη γυναίκα. Και φυσικά κάποιοι αναρωτήθηκαν τι να ζήλεψε από τον κοντό κακάσχημο Γάλλο. Να τα πούμε τα κάλαντα; Την εγωπάθεια ζήλεψε και την τρέλα του άλλου, να γίνει πρώτος, οπότε μέσω αυτού να γίνει πρώτη κι αυτή. Κι είχε βάλει όλα τα όπλα της στον σκοπό αυτό : Πίπες, ιεραποστολικό, πρωκτικό κι εγκεφαλικό. Χιλιάδες παραμέτρους είχε ο σχεδιασμένος έρωτας. Που κατευωδόθηκε.

Έλα όμως που η πουτάνα ξέρει το σχέδιο της, αλλά δεν ξέρει το σχέδιο του άλλου. Όχι οτι είχε και κάτι ο Ολάντ, αλλά η εγωπάθεια, κακά τα ψέματα, περνάει όταν γίνεις πρωθυπουργός. Οπότε μετά την ψυχιατρική ασθένεια, εφαρμόζεις τα κανονικά : ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΓΑΛΛΙΑ; Εδώ γάμησε την μισή Αθήνα ο Τατσόπουλος. Έχεις την εξουσία, και τι την κάνεις; Γιατί την πήρες; Για το καλό του γαλλικού λαού; Που δεν καταλαβαίνω πού υποβαθμίζεται και το καλό του, αν ο άλλος – ο τέως εγωπαθής- πηδάει. Εγώ δεν έχω δει κάποια οικογένεια να κινδυνεύει αν ο ξενοπηδιούνται οι σύζυγοι.

Εν πάει περιπτώσει, η κυρία κερατώθηκε. Και μετά, άρχισε την γυναικεία γκρίνια. Όχι τόσο πολύ για το κέρατο. Πιο πολύ, διότι πίστευε οτι αυτή, η κατά κράτος ομορφότερη από τον Ολάντ, θα ήταν αδύνατον να  κερατωθεί από τον κοντό. Άλλο Ολάντ, κι άλλο Αλεν Ντελόν. Πράγματι είναι φοβερό να θεωρείς τον ευατό σου καλύτερο από όλους και να στην φέρνει ο χειρότερος. Η κυρία αγνόησε κανόνα της ζωής : Η χρυσή μετριότητα θριαμβεύει και η ασχήμια διοικεί.

Η κυρία όμως, δεν μας τα λέει καλά αλλού. Επήρε τον κοντό σκατά, διότι, τι ακριβώς ηράσθη; Τα κοντά χεράκια του, τα κοντά ποδαράκια του ή την κουκλίστικη μορφή του; Για το όργανο δεν ξέρω, παρότι κυκλοφορεί φήμη οτι οι κοντοί σε παραβίαση της φύσης το έχουν μακρύ μέσα στο παντελόνι ενώ οι ψηλοί φοράνε χαμηλοκάβαλα, αλλά δεν νομίζω οτι μια εγκεφαλική γυναίκα, θα ησχολείτο με ποταπά όργανα εγωπάθειας. Η κυρία, ήταν μια παιδούλα που δεν ήξερε την εγωπάθεια και την κορόϊδεψε ο Ολάντ και σε ηλικία περί τα πενήντα, κατάλαβε το λάθος της κι είπε να διαμαρτυρηθεί;

Παίζει κι αυτή η πιθανότητα πάντα. Η Τριαβελέρ να αγάπησε τον Ολάντ σαν άνδρα. Ή σαν μπρελόκ. Τίποτα δεν αποκλείεται. Αυτό όμως που εγώ δεν μπορώ να παραβλέψω, είναι οτι βγήκε στα ΜΜΕ η γυναικάρα, το ζώον, και μιλάει για το κέρατο που έφαγε. Το οποίο της στέρησε την πρώτη θέση της κυρίας προέδρου. Οτι τελικά, ενώ είχε σπουδάσει την πουτανιά – αλλιώς δεν μπορείς να πάρεις για άνδρα τον Ολάντ – έχασε από μιά άλλη. Και δεν ξέρει γιατί έχασε, αφού στην τεχνική του σεξ αλλά και στην ανατομία, δεν μπόρεσε να βρει διαφορές. Το να τα ρίξεις όλα ξανά στην εγωπάθεια, ειλικρινά δεν βοηθάει ούτε καν τον Γιάλομ.

Βοηθάει όμως εμένα. Το βιβλίο της. Το οποίο, η αποτυχημένη πουτάνα, λέει οτι δεν αναφέρεται στο κέρατο το οποίο έφαγε – ενώ αυτό περιγράφει – αλλά σε μια ερωτική ιστορία. Κι επίσης το έγραψε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Πέραν του οτι ο Ολάντ δηλαδή είναι για τα ζώα, και είναι αφού Γάλλους κυβερνάει, μιλάμε οτι η ανήμπορη πλέον κυρία, θέλει και να μας κάνει μάθημα. Πρακτικά κοιτώντας όλες τις γυναίκες του πλανήτη και λέγοντας τους, οτι μέχρι κι εκείνη απέτυχε. Άρα εσείς; Τι τύχη να έχετε; Αλλά πάρτε το βιβλίο δια την φιλανθρωπίαν προς εμένα. Δεν έχουμε τις μίζες από την προεδρία, αλλά να έχουμε τα έσοδα από το βιβλίο. ΕΙΜΕΘΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΠΤΩΧΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ.

Ρε ουστ κοπρόσκυλο. Κι όλα τα κοπρόσκυλα που θα αγοράσουν το βιβλίο, μπας και γίνουν καλύτερες πουτάνες. Αιώνια δεύτερες κι αιώνια διαμαρτυρόμενες για την κοινωνία. Για την οποίαν έχουν ευθύνη, όταν μόνο εγώ έχω να αναφέρω καμιά εικοσαριά ονόματα γυναικών, που παντρεύτηκαν εγωπαθείς, αλλά γαμιούνται με τους κηπουρούς τους. Γιατί έχουν ευθύνη; Διότι βεβαίως η γυναίκα οφείλει να είναι πουτάνα για το σπίτι της και τον άνδρα της, μπας και τα κρατήσει, αλλά στον εγκέφαλο και στο κορμί. Η Τριαβελέρ ήταν πουτάνα στην ψυχή κι αυτές, όπως και τις κρυφές αδερφές, πρέπει να τις πατάς όπως έκανε ο Ολάντ. Και να τους δείχνεις, οτι άλλες πουτάνες σου χρειάζονται.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

16 Responses to ΤΡΙΑΒΕΛΕΡ

  1. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Την ξέσκισες τη φουκαριάρα.
    Αλλά έχεις δίκιο.
    Aλλωστε, “It’s a ma’ns world”.

    Με ελάχιστες εξαιρέσεις αλά “Θάτσερ”-γυναικών με αρχίδια (κυριολεκτικά και μεταφορικά), -τα χιλιάδες παραδείγματα αλα “Τριαβελέρ” καταδεικνύουν την θέση της γυναικός στην “πυραμίδα”.
    Δηλαδή,στα γόνατα.

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    “Στις γενικές συνελεύσεις των αθλητικών ομοσπονδιών συμμετέχουν με αντιπροσώπους τους και ψηφίζουν μόνο τα αθλητικά σωματεία – μέλη που τις απαρτίζουν και όχι οι ενώσεις.”

    Από τον νέο αθλητικό νόμο που έρχεται.

    Τέζα οι βλαχοδήμαρχοι των ΕΠΣ

    Το είπες και έγινε. Ορίστε! Τι άλλο θες;
    Εϊδες ο Ανδριανός;
    Η μάλλον,είδες ο πόντιος;

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πίσσα και Πούπουλα : Αυτό ήταν για τους δύσπιστους, που έχουν μείνει στη Ριζούπολη.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Επειδη μου την ‘ειπες’ δε βλεπω τι σχεση εχει η αναδειξη του παρελθωντος του μποροθρυλλου με το νεο αθλητικο νομο, (αν περασει).
    Το παρελθον αυτο ειναι και οσο καραγκιοζης να ειναι ο τουιτακιας και να κανει κινησεις ΘΕΑΘΗΝΑΙ, δε μπορεις να πεις οτι εχει αδικο..
    Κατι πρεπει να πει κ ο κοντος για να φανει οτι υπαρχει, αλλωστε ως γνωστον με πρωτο εμενα opinions are like assholes everybody’s got one
    Bεβαια μπορεις να το παιζεις και μπουγατσομονομαχος και να ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ΑΠΟΨΗ και να ριχνεις λευκο. Κατι σαν το ΚΚΕ δηλαδη που ειναι ικανο να πει ΟΧΙ ακομη και σε κατι που θα προτεινει το ιδιο. Γι αυτο αλλωστε δε θελουν και να κυβερνησουν ποτε. Για να λενε οχι απο την ασφαλεια του 5-7% σε ολα.
    Γυριζει η γη? ΟΧΙ ..

    Ο μποροθρυλλος ειναι ανθρωπος του βαγγελα ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ θεματα και ειναι μια εστω απελπισμενη προσπαθεια – οσο αντεξει χρονικα- να ελενξει οσο μπορει την τελευταια?? εικασαρα του ch.l. Συμφωνουμε εδω?
    Νομιζω ναι.
    Οπως και συμφωνω απολυτα οτι η ΑΕΚ ουτε στη λιγδα ειναι (επισημα) ακομη ουτε τα καστρα πεφτουν σε μια μερα.
    Αλλα μη ξεχναμε ακομη ΠΩΣ ΧΤΙΣΤΙΚΑΝ και πως συντηρουνται!
    Το γελιο βεβαια το βγαζει – ποιος αλλος- ο Πανοπουλος που τραβηξε χειροφρενο στο Skoda και παει απο τωρα με τη νεα κατασταση. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του υποτακτικου! Γραφικος οσο και ‘εξυπνος’. Δε ξεχναμε φυσικα οτι οσο η ΑΕΚ ‘επαιζε’ δεν ειχε κανενα θεμα παλιοτερα και μετα εδινε πεσκεσι τον Τοροσιδη ΑΝΟΜΟΤΙ για να ειμαστε και στο πνευμα της εποχης.

    Ο ενας λεει τον αλλο λαθρεμπορο, εκβιαστη, τραμπουκο και πρεζεμπορα αλλα ΑΝΟΜΟΤΙ.

    Ελλαδα η χωρα του πρασινου ηλιου που τραγουδαγε και μια ψυχη πριν 30 χρονια!

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Κατ΄αρχάς, το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με το άρθρο σου, που πολύ καλά έκανες και το έβαλες. Αλλού αναφερόμουν. Αλλά μια και το πιάσαμε το θέμα: Στην ερώτηση σου : ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. Ξαναλέω οτι η λίγδα δεν ελέγχει τίποτα από αυτά που δίνουν τα είκοσι. Επίσης για την Ριζούπολη, ο Μποροβήλος δεν έχει τίποτα μεμπτό σαν διαιτησία. Και μην μου πεις οτι δεν έπρεπε να γίνει το παιχνίδι – στο οποίο φταίει ο Φιλιππίδης – με απόφαση διαιτητική. Διότι αυτή είναι η πραγματικότητα διεξαγωγής των παιχνιδιών εν Ελλάδι. Να μην αρχίσω να λέω για Κάκους, Τούμπες κλπ. Τα ξέρεις πολύ καλά. Επίσης να σου θυμίσω οτι ο Μποροβήλος σαν τέταρτος, έχει ακυρώσει απόφαση για πέναλτυ του Κασναφέρη, με το οποίο ο γάβρος έχασε πρωτάθλημα από την αλογοτροφή. Ματς στην Ριζούπολη, οσφπ- ΑΕΚ 1-2. Επίσης να σου προσθέσω οτι ο Μποροβήλος είναι υπάλληλος του Μπάκου, που είναι αλογοτροφή. Υποθέτω οτι να κάνεις την συρραφή και να καταλάβεις την μπλόφα που πάιχτηκε στη λίγδα – τέλεια μελετημένη – και στην οποίαν δεν πρόλαβαν να ειδοποιήσουν τον Κωνσταντίνου. Υποθέτω τα ξέρεις κι αυτά.
    Τώρα για την δίωξη, έχω να σου πω οτι θα αθωωθεί. Πράγματι ζητάει βοήθεια από τον χάπια για λογαριασμό του Αστέρα, εκτελώντας εντολές του εργοδότη του, όπως θα το έκαναν όλοι. Άρα άλλος διώκεται στην πραγματικότητα. Λίγη υπομονή και θα το δεις στις δίκες. Τα πάντα είναι τσεκαρισμένα πλέον αφού όπως έχω γράψει, την Τρ’ίπολη προσπαθεί να αλώσει ο δικός μας.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Να αλωσει και εγω μαζι σου. Ο διαιτητης οριζει αν θα γινει το παιχνιδι και αν ξεκινησει αν μπορει να συνεχιστει το ξερεις αυτο. Ο Φιλιπ ως κοτα δε πηγε καν στην αποστολη οκ. Αλλα αν ηταν το μονο που μπορουσε να κανει ειναι να μη κατεβασει την ομαδα αρα -3. Η να πεσει κατω οπως καποια αλλα παλικαρια 2 μετρα μαλακες που μας το παιζουν κατι σημερα. Να θυμισω ματσακι που εληξε στο 85 η τυχον και φαμε γκολ?
    Ματσακια που επεφτε στη Καβαλα κεραυνοβολημενος ο Αλεξανδρης? Ματσακια που κραταγαν μισο ημιχρονο καθυστερησεις? Τυχαια βγηλε Μποροθρυλλος?
    Ερωτηση ενα: Τι θα πει τον βαζει το αφεντικο του? Δηλαδη αν το καθε αφεντικο βαζει τον υπαλληλο να εκτελει ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ δεν θα διωχτει ο υπαλληλος? Δεν ηξερε ο μποροθρυλλος οταν επαιρνε τη δουλεια τι θα εκανε? Οταν το εμαθε γιατι δε σηκωθηκε να φυγει παρα σηκωνε τα τηλεφωνα?

    Το οτι θα αθωωθουν ειναι το μονο σιγουρο, αντε να πιασουν 2-3 μικρους η 1-2 για το θεαθηναι. Μεχρι στιγμης ο μονος κακος στο συμπαν 3 χρονια τωρα ειναι ο Μακης αλλωστε. ΟΛΑ αυτος τα εκανε το παιδι χταποδι που οργανωσε τα παντα μονος του.
    Αυτο δε μου λεει κατι. εδω αθωος βγηκε ο αντρεας που τον επιασαν με τις κουτες στα χερια..και τα σπιτια του Λουμιδη απο το μισθο του…

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Και αλλη μια ερωτηση που οπως και η προηγουμενη ειναι πραγματικα (χωρις πλακα) για να μαθω: αφου η λιδγα δεν ελεγχει τιποτα (περαν των και καλα τηλεοπτικων) ΓΙΑΤΙ σκοτωνωνται ολοι ποιος θα τη παρει? Με εμας μεσα πρωτους πρωτους?

  8. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Αστέρας και Ξάνθη είναι-εδώ και καιρό δηλαδή- οι “ρυθμιστές”, οι “τροχονόμοι” καλύτερα των λεγομένων “υποτακτικών” ΠΑΕ.
    Εϊναι αναγακαίο να αλωθούν αυτά τα κάστρα,πράγμα το οποίο θα σημάνει πως ο χοντρός θα μείνει με την Καλονή,τον Εργοτέλη και τη Βέροια.
    Οι οποίοι φυσικά,καθώς θα βλέπουν την ζυγαριά να έχει “γύρει” ανεπιστρεπετεί,θα παραστάινουν τις “ελέυθερες” και ωραίες.δηλαδή τις πουτάνες τις έτοιμες να βγουν στο πεζοδρόμιο με νέο πλέον νταβατζή.

    Συμφωνώ με το ότι ο Μποροθρύλος είναι η ύστατη προσπάθεια του χοντρού να σιγουρέψει την εικοσάρα του C.L. (σε αυτήν την κατεύθυνση ήταν και η αναβολή της 6ης αγωνιστικής,με “αφορμή” τον θάνατο του φουκαρά εκει στον Ηρόδοτο,αφήνοντας “κάβα” ο χοντρός για αργότερα το 6ποντο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραισκάκη)

    Φυσικά οι “Μποροθρύλοι” κανείς δεν ξέρει πως αντιδρούν και τι πράτουν,΄σε ένα περιβάλλον όπου πλέον η σιγουράτζα του μονοκράτορα αμφισβητείται εμφανώς και απειλέιται τα μάλα.
    Υπάλληλοι είναι,ναι, οι οποίοι όμως δεν ενδιαφέρονται μόνο για το “σκέπασμα” του παρελθόντος τους,αλλά και για την όσο το δυνατόν εξασφάληση του-όποιου- μέλλοντος τους στα του ποδοσφαίρου,αφού μονο μέσα από κει έμαθαν να επιβιώνουν και να βγάζουν τα προς το ζειν.

    Πράγμα που σημάνει ‘οτι,τον συγκεκριμένο Μποροθρύλο,δεν τον απασχολέι μόνο το πως να συνεχίσει να πουλά εκδούλευση στο-απερχόμενο πλέον- αφεντικό της λίγδας αλλά ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΟΛΕΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.
    Με λίγα λόγια,πατά ανάμεσα σε δύο βάρκες. Η θα επιλέξει την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ,ή θα βρεθεί στη θάλασσα.

    Το κάθε νοήμον μικρολαμόγιο -οφείλει να -κοιτά το συμφέρον του και να βρίσκεται μακρυά από “μυλόπετρες”. Το αυτό θα προσπαθήσει και ο Μποροθρύλος.
    Αρα μάλλον ο χοντρός,δεν θα πρέπει να αισθάνεται και πολύ σίγουρος για την “αφοσίωση” του εν λόγω λαμογιου.
    Φυσικά το ρισκάρει. Δεν έχει πλέον και πολλά περιθώρια.
    Οσο και να αναβάλουν και να “τεντώνουν” την διάρκεια του πρωταθλήματος δια των αναβολών,κάποια στιγμή-καλώς ή κακώς- θα πρέπει να τελιεώσει και να δουμε τον πρώτο με τα λεφτά του Πλατινί στη πλάτη.

    Οπως και να έχει,δεν βλέπω τον χοντρό του χρόνου στον Ολυμπιακό. Ηλίθιος δεν είναι.
    Δεν πρόκειται να μείνει σε μια αρένα όπου πια θα έχει απέναντι ένα πεινασμένο και ικανό αγρίμι. Θα την “κάνει”.
    Απλά θέλει να αποχωρήσει φέτος νικητής και φυσικά με την εικοσάρα.
    Πράγμα το οποίο δεν το πολυβλέπω.

    Ο Αλαφούζος είναι αυτό που λέμε “θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει”. Εξου και οι ακγαλιές και τα φιλιά με τον “τίγρη” με΄τα από αυτες με τον Ιβαν.
    Τι να κάνει ο άνθρωπος; Να κρυφτεί; Να μη πάρει και ένα ένα γαλόνι από την επερχόμενη “νίκη κατά της παράγκας” και του “ξεβρωμίσματος του ποδοσφαίρου”;
    Είναι μαιμού αυτή.
    Ο δε Ιβάν,λόγω “απόστασης” αλλά και της ιδιοσυγκρασίας των “μπουγατσομάχων”, δείχνει μια στάση “ουδετερότητας” (εξου και το “λευκό” στις εκλογές- γκάλοπ της λίγδας) αλλά είναι πασιφανές πως και αυτός κουνάει την ουρά του από χαρά.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Αν δεις το κείμενο μου, γράφω “…φυσικά είναι παλιός διαιτητής…” Το οποίο σημαίνει οτι υποχρεωτικά, πήγαινε με την δύναμη, που ήταν ο Κόκαλης. Ξέρεις κανέναν να αντιστάθηκε; Ουδέποτε όμως ήταν ταγματάρχης ή διαιτητής της μιας βραδυάς. Το μποροθρύλος, δεν μου λέει τίποτα. Και φυσικά σήμερα, δεν ισχύει καν.
    Για την διεξαγωγή του ματς εκείνου, δεν έχει να κάνει τίποτα με τον διαιτητή. ίδια γινόντουσαν παντού, μέχρι και πρόσφατα. Δες τους δυό προηγούμενους τελικούς κυπέλλου ( μέσα κι εμείς ). Οι -3 βαθμοί είναι στην σφαίρα του κανονισμού και της φαντασίας. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ, ΙΣΑ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ. Και τότε ήταν Τζίγγερ θυμίζω. Απλά η ιστορία είναι πολύ βρώμικη κι ο Φιλιππίδης δεν ήταν ακριβώς κότα. Τα ξέρουμε τέλεια.
    Τώρα για τον υπάλληλο που διώκεται – κι έχεις δίκιο – γενικώς αν κάνει κακουργηματικές πράξεις, σου λέω το εξής : Ποιά είναι η κακουργηματική πράξη του ; Το τηλέφωνο; Ή μήπως δικά του λεφτά έδωσε; Χώρια που τότε, κανείς δεν είχε ιδέα οτι τα τηλ παρακολουθούνται. Κι είναι πανεύκολο να αποδείξεις στα δύσκολα ποιός είναι ο θύτης κι ο ηθικός αυτουργός. Όπως και να το κάνουμε, ο Αστέρας τότε ήταν ομάδα του συστήματος, αλλά σήμερα είναι αλλιώς. ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΟ ΜΑΣ. Κι επίσης, να είσαι σίγουρος οτι καταδίκες θα υπάρξουν σοβαρότατες.
    Γιατί θέλουν να την πάρουν; Διότι μέχρι την ψήφιση του νόμου ( αν ) αυτή έχει τα δικαιώματα της διεξαγωγής, δεν θέλει το δικό μας μπλοκ η διοργάνωση να πάει στην ΕΠΟ, ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΑΔΙΚΗΜΑ. ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΟΧΙ Η ΕΠΟ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΣΥΝΟΛΟ 32 ΜΕ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ. Έχει πολλά που δεν φαίνονται

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πίσσα και Πούπουλα : Ψιλοκοντά καταλήγεις, οπότε βάλε στον συλλογισμό σου την περίφημη λευκή γραμμή. Η εξουσία κρατάει και κρατιέται. Η επιλογή είναι χειρουργική κίνηση.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    ok κατανοητα τα περι λιγδας.
    Φυσικα δε εξαιρω αλλα ματς + το τελικο το δικο μας αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει ο διαιτητης να διακοψει η να μην αρχισει καν ενα ματς!
    θυμασαι αλλωστε οταν εκαψαν το σαχα ποιος ηθελε να το διακοψει και ποιος μαλακας ειπε βγειτε να κλεισει το ΦΑ κανονικα..
    Οπως αλλωστε διακοπηκε το δικο μας ματς με τον πανθρακα.
    Τωρα για τις κακουργηματικες πραξεις ΦΥΣΙΚΑ και ειναι ηθικος αυτουργος. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α.Ε ειναι και εχει νοικες ευθυνες. Φυσικα ειναι και ΘΥΤΗΣ (μιας και αυτος συνομιλουσε και ζηταγε τις χαρες) και φυσικα και ειναι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.
    Για να μη σε παω και αλλου οτι δηλαδη ενω γνωριζε η επεσε στην αντιληψη του κακουργηματικη πραξη (δωροδοκια-αλειωση αποτελεσματος κλπ) ΟΦΕΙΛΕ και ως πολιτης αλλα και ως προεδρος Α,Ε να τη καταγγειλει. ΑΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ συνεργεια αλλα και συμμετοχη σε εκληματικες πραξεις- εκει παει και η συσταση συμμοριας.
    Φυσικα ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ πιανου τα λεφτα εδωσε, αλλα η προθεση (εκ προμελετης) και η πραξη. Δηλαδη το ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ δεν εξεταζεται με ποιο μεσο αλλα αν συντελεσθηκε.
    Σιγα μη λυπηθουμε το Μποροθρυλλο επειδη αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα αλλιως. Οπως σωστα λες απλα πανε με τον επομενο ισχυρο (το εμβολο μας). Ακομη ομαδα του συστηματος ειναι . το συστημα υπαρχει. Απλα αλλαζει ο καπετανιος στο επομενο λιμανι.

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Δημήτρη μην κουράζεσαι. Διαιτητής να αποφασίσει διακοπή αγώνα, ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ, δεν υπάρχει ακόμα. Το δικό μας διεκόπη όχι από τον διαιτητή, που είχε πειστεί να ξανάρθει άσχετα οτι δεν υπήρχαν ούτε δοκάρια, αλλά από το τηλεφώνημα, κι είναι γνωστό ποιός χρησιμοποιεί εκφράσεις για κοψίματα δάχτυλων, χεριών ή ποδιών. Τώρα εσύ για τα κακουργήματα, ψάχνεις βελόνες στα άχυρα από ένα αμόρφωτο παιδί, την ώρα που γνωρίζεις τι γίνεται γενικώς στην Ελλάδα αλλά και πώς δουλεύει η δικαιοσύνη. Ελπίζω να πρόσεξες αυτό για την λευκή γραμμή κι όχι σκέτη γραμμή. Μέχρι και τον κοντό συμπεριέλαβε. Πόσο μάλλον έναν που αλλάζει στρατόπεδο. Αν σκεφτείς πόσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε εύκολα βρίσκεις το έλλειμμα παραγόντων. Και φυσικά πουθενά δεν ανέφερα οτι πρέπει να λυπηθούμε τον Μποροβήλο. Τον κρίνουμε με βάση τις κινήσεις μας και τα συμφέροντα μας. Κι είναι πολύ καλό εμβόλιο απέναντι στο μικρόβιο. Ελπίζω να συμφωνείς. Διότι το βουβάλι ακόμα δεν έχει πάρει πρέφα τι γίνεται. Αυτός έχει μάθει στο ξύλο μόνο. Κι έχω γράψει “… με τα δικά του όπλα θα πέσει…”

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    ok μαζι σου. καλα ασε το κοντο. οχι γραμμη ολοκληρη γεωμετρια θελει αυτος..ολα τα σχηματα
    στη φαση του ρεξ αλλωτσε που αδειασε ενα φορτηγο καλαμποκια 5 η ωρα το πρωι στην εισοδο επειδη την εκανε αδελφος φιλος ακομη τη λεμε και γελαμε 10 χρονια μετα..
    μολισ βρεθουμε θα στη πω- θα πεθανεις στο γελιο…δεαν υπαρχει αυτο το σκηνικο

  14. Ο/Η Νίκος λέει:

    Παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο βέβαια, έχει γίνει εξόφληση του 44 ή έχει καταπέσει και θα πέσει σαν ογκόλιθος στο κεφάλι των πρώην προέδρων? Απ ότι καταλαβαίνω δεν έχει γίνει εξόφληση πράγμα αρκετά περίεργο μιας και στην πρώην ΠΑΕ είχαν πουληθεί μέχρι και τα τασάκια, αν όχι γι αυτό τον σκοπό για ποιόν άραγε? Δηλαδή όλοι τους με προεξάρχοντα τον Σαύραρο απλά παντελόνιασαν?

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Νίκο : Ολόσωστα, αλλά έπονται δίκες. Φυσικά και δεν έχει γίνει εξόφληση. Ποιός να πληρώσει; Ο Στράτος;

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ενα πουλμαν ειχε μεινει (οχι αυτο του ΚΕΦΤΕ αυτο το κραταει για τα δυσκολα ματς) και αυο το πηρε κοψοχρονια ο νεος επενδυτης. Εδω δε πληρωσαν το χαρτοσημο!!! που εκχωρουσαν τα ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ λεφτα του Μακη το 44 θα πληρωσουν? Ποιος? Ο Παππας, ο Νοτιας οι μηπως οι φωτορεπορτερ? Μαλλον αναμενουν απο το Δημητρεχα που τελευταιες πληροφοριες αναφερουν οτι αμα τον γυρισεις αναποδα πεφτουν κατι κερματα κατω των 0,10 λεπτων. Τα τσιγγινα οπως τα λεω εγω, αυτα που πεταμε σε καμμια γυαλα στο σπιτι και μολις γεμισει αγοραζουμε καμμια σοκοφρετα απο το περιπτερο