98 και σημερα

10298776_10154163842205089_948128820082184288_n

Οι πρωτες 100 λεει είναι δυσκολες. Μετα δεν υπαρχει θεμα. Το ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ βεβαια ξεκινησε με το καλημερα.

Πως θα αποφυγουμε τη κολοτουμπα με τα 10 υπουργεια? Μα είναι απλο: θα κανουμε μερικα υπερ-υπουργεια και από κατω θα βαλουμε τα υπο-υπουργεια. Στα υπερ-υπουργεια θα είναι οι υπερ-υπουργοι και στα αλλα οι υπο. Φυσικα ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ εκτος του ονοματος και απλα οι υπηρεσιες θα ‘μεταφερθουν’ στον νέο υπερ-υπουργο! Εμεις 10 ειπαμε ότι θα κανουμε και 10 κανουμε. Δεν ειπαμε τι 10. ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? (Ερωτηση: οι υπο θεωρουνται υπουργοι η οχι? Σε σχεση με τους Υπερ-Υπουργους τι ειναι? Κατι σαν το Μπατμαν και τον Ρομπιν? Η ειναι σαν τον Μπατμαν και τον Σουπερμαν? Ρωταω για το νομο ευθυνης υπουργων -αυτον που θα καταργησετε- γιατι το ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ειναι οτι θα σας χρειασθει και μαλιστα συντομα)

Τα 2 αστερια της κυβερνησης βεβαια είναι ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ που ανακοινωσε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!! (παγκοσμια πρωτη!!) από το ….blog…. του ότι θα είναι ΥΠ.ΟΙΚ και φυσικα το ΨΕ-Κα(σ)μεννο Βουρλο που εγινε λεει Υπ. Αμυνας. Επιτελους θα του λυθει και η απορεια για τους ψεκασμους μιας και θα εχει το πληρη ελεγχο των …ψεκαστικων.

Το ΨΕ-Κα(σ)μεννο βουρλο, μετα τα non-paper του 2012 στο Παπουλια και αφου και αυτος δεν εχει κυβερνησει ποτε (το ότι ηταν υπουργος Ναυτιλιας επι Ν.Δ δε μετραει) τα καταφερε να κανει το δεκανικι για να παρει ένα υπουργειο. Το ιδιο και η Κατσελη – ουτε αυτή ειχε κυβερνησει ποτε- οποιος λεει ότι ηταν υπουργος του ΓΑΠ ψευδεται, όπως βεβαια δεν εχει κυβερνησει ο Κουρουπλης (αφου ο stevie wonder γραφει μουσικαρες γιατι να μην ειναι ο κουρουπλης υπουργαρα- εδω κολλαει απολυτα το κουτσοι στραβοι στον Αγ.Παντελεημονα- ο καροτσης δηλαδη καλυτερος ειναι?) και όλα αυτά τα κομματοσκυλα του βαθεως ΠΑΣΟΚ που δεν κυβερνησαν ποτε. Αλλωστε όπως ακουμε από τη Κυριακη είναι η ΠΡΩΤΗ φορα που αριστερο κομμα κυβερνα την Ελλαδα. Αν υπαρχει κανενας αφελης που θα πεταχθει να πει ότι το Πανελληνιο-ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΙΚΟ- Κινημα ηταν αριστερο, φωτια να πεσει αν τον καψει. Τι δουλεια ειχε η Κατσελη του ΠΑΣΟΚ με τη Κατσελη του ΣΦΥΡΙΖΑ?

Το γραφω μηνες τωρα. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ και όλα τα αλλα είναι αδιαφορα. Ο τυποι είναι λιγουρια και πεινασμενοι αρα επικίνδυνοι όπως ηταν όλα αυτά τα λαμογια του Αντρεα το 81: ένα συνονθύλευμα αγραμματων, θολοκουλτουριαρηδων και εσχατως trendy ΑΠΛΥΤΩΝ. Τοτε ηταν ο μεγας Κουτσογιωργας του: δεν δικαιουσθε να ομιλητε,ο Ακης βεβαια για να μη ξεχνιωμαστε, ο Λαλιωτης ο μεγας Σημιτης και λοιπα μπουμπουκια διανθισμένα με διαχρονικους ΒΛΑΚΕΣ στυλ Κατσιφαρα, Αρσενη και Κουλουρη. Ναι βρε του Αρσενη του γαμπρου της …Κατσελη- ρε κατι συμπτωσεις..Του μεγα Κιμωνα που ως στελεχαρα μας εχει παρει (εγω μεσω φιλου που ο μπαμπας ηταν ενας εκ των ανωτερω) και εχει ανοιξει το ΟΑΚΑ μια Τεταρτη βραδακι για να παιξουμε μπαλλα. Όταν λεω ανοιξει εννοω ΦΟΥΛ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ: ολοι οι πυλωνες (τοτε) αναμμένοι, το μπαρ ανοιχτο για πριν και μετα το ‘ματς’, ζεστο νερο στα αποδυτηρια κλπ. Για να παιξουν ετσι απλα 16χρονα (τοτε) παιδια και ο Κιμωνας με 2-3 χαβαλεδες φιλους του.. Τωρα είναι ο Σκουρλετης ο Παπαδημουλης και το ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ.. Ουδεμια διαφορα.

Χτες θίχτηκε λεει το Αλεξη γιατι δε πηγε να του παραδωσει ο άλλος. ΟΡΘΑ και θιχτηκε και ο άλλος είναι ΜΕΓΑ ΝΟΥΜΕΡΟ με αυτή την απιστευτη ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ που εκανε. Μια ζωη μαλακας στα 60φευγα θα αλλαξει? Από την άλλη βεβαια όταν επισημα στελεχη σου τον φωναζουν μαλακα και γερμανοτσολια και εσυ δεν αντιδρας καν τι περιμενες μικρε χαζουλη?

Όμως ρε συ Αλεξη: οι απεναντι δε θιχτηκαν όταν εσκασες ΣΑ ΤΟ ΓΥΦΤΟ να ορκισθεις- λεμε τωρα γιατι ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ.. Δεν πας εκδρομη ρε απλυτε ουτε για καμμια μπυρα με το κολλητο σου. Να ορκισθεις πρωθυπουργος της χωρας πας ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ και επιβαλλεται να εισαι ντυμενος αναλογα. Ασε τα χαιλικια για τη Κουμουνδουρου με τους Αφγανους παρεα. Βαλτε καμμια γραβάτα αμα δεν εχετε να σας δωσουμε 2 ντουλαπες υπαρχουν. Ακου εκει στη τιμη και στη συνείδησή μου.. Τιμη ειχε και ο Ακης.. γυρω στο μισο δις ηταν αν θυμαμαι καλα..

Τον Jeronymo το καλεσες!!! (α ρε large) να παρεβρεθει ως τι? Χειροκροτητης? Και στα Θεοφάνια γιατι πηγες και ξαμολαγες περιστερια? Ο Αγνωστος Στρατιωτης είναι και αυτος μνημονιακος? Η είναι καλυτερα που να τραγουδας άσματα του ΕΑΜ εσυ και οι ΑΠΛΥΤΟΙ μπροστα στις καμερες? Ε ΜΙΚΡΕ ΒΛΑΚΑ? Με τα κουμουνοτραγουδα του ΕΑΜ ξεκινησες πρωτη μερα ως πρωθυπουργος της Ελλαδας?

Το πρωτόκολλο… δεν είναι λοιπον μονο οποτε μας συμφερει. Αν θες πρωτοκολλο κοιτα πρωτος εσυ να το τηρεις. ΣΤΡΑΒΑ, ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ ξεκινησες. Όχι ότι προσωπικα περιμενα τιποτε περισσοτερο. Από κοπανατζιδες επαναστατες αριστερους που δεν εχουν κολλησει ενσημο στη ζωη τους γνωριζω καλα. Και τι ΛΑΜΟΓΙΑ είναι και τι ιδεολογια κουβαλανε. Απλα τωρα πλεον θα το γνωρισουν και ολοι μιας και θα αρχισει το παιζακι να παιζει με το νέο του παιχνιδακι..

ΥΓ Καποιος ας πει στο Σκουρλετη ότι σκουρο μπλε σακακι με γκρι παντελονι και μπλε πουκαμισο ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ουτε σε παλιατσο. Πονανε τα αυτακια μας με αυτά που ακουμε, ας μη πονανε και τα ματακια μας. Μας φτανει το ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ που σκαει με κατι μπλουζακια-πανερι λαικης  που δεν τα φορανε ουτε αμερικανακια στη Γιουτα και στο Αινταχο.  Τουλαχιστον ο original αριστερος ξεκινησε με ζιβαγκο και μετα το γυρισε στη Savile Row (οχι κοροιδο ητανε..). Κανετε που κανετε CLOPY-PASTE, καντε το σωστα. Και εκει γιδια?

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to 98 και σημερα

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Βρε άστους μια μέρα

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τι να αφήσω; Τα τραγούδια του ΕΑΜ; Πλάκα κάνουμε;

  3. Ο/Η bandog λέει:

    στη χωρα των τυφλων θα βασιλευει ο μονοφθαλμος…

    επι χρονια διαφωνουσα με το ρητο “καθε λαος εχει την ηγεσια που του αξιζει” αλλα τελευταια αρχιζω να το υιοθετω…
    κανενας πλεον δεν μπορει να ειναι ανυποψιαστος ή να ισχυριστει οτι εξαπατηθηκε…

    παντως , αν και ειμαι πολιτικα στην εντελως αντιθετη απο το συριζα πλευρα, προτιθεμαι να ειμαι δικαιος στην κριτικη μου και να επικροτησω την οποια συνεπεια λογων-εργων, αν αυτη συμβει….
    κατι που σε καμια περιπτωση δεν χαρακτηρισε την προηγουμενη κυβερνηση και τον απελθοντα πρωθυπουργο , ο οποιος εκανε ακομη και στην τελευταια παρασταση του (την παραδοση εξουσιας) επιδειξη του “ανδρισμου” του……

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εχεις να ακουσεις ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ και ΜΠΟΥΡΔΑ που θα παει συννεφο. Εκει να δεις συνεπεια.. ΗΔΗ με τη πρωτη μερα εκανε τη κυβερνηση με τα …10 υπουργεια. Καταργωντας δυο απο τα πιο σημαντικα του τουρισμου που ειναι και το μονο που πουλαμε ως προιον-υπηρεσια και το ναυτιλιας στη μεγαλυτερη ναυτικη δυναμη στο κοσμο!!! Ποιος αλλος ειχε καταργησει το ναυτιλιας?? Ο ΓΑΠ!
    Ελα τωρα στη θεση ενος- οποιουδηποτε που ειναι στο κλαδο. Υπηρχε ΟΛΟΣΩΣΤΑ Υπουργειο εμπορικης ναυτιλιας επι δεκαετιες. Ειναι ο πιο δυνατος κλαδος στο ΚΟΣΜΟ. Ερχεται ο ΓΑΠ και το ξηλωνει. Ερχεται ο πιτσαδορος και το ξαναστηνει. Ερχεται ο απλυτος και το ξαναξηλωνει. Γιατι οι εφοπλιστες εχουν το στολο με ξενες σημαιες οεο? Γιατι χανουμε δεκαδες εκκ φορους, εισφορες κλπ οεο?
    Ποιος νοημων ανθρωπος θα ερθει να βαλει τα λεφτα του σε ενα κρατος που αλλαζει 4 φορες γνωμη σε 5 χρονια οεο?
    Τι εχουν τα ερμα και ψοφανε?

    Πιο ηταν το πρωτο μετρο στη παιδεια: Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές και καταργείται ο νόμος που ορίζει τη διαγραφή τους. Όσοι ενδιαφέρονται θα συνεχίσουν κανονικά τις σπουδές τους, χωρίς περιορισμό χρόνου.
    ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ τους ‘φοιτητες’ που ειναι 10-15 χρονια για να κανουν καταληψεις και να δουλευουν οι server του indymedia ΜΕΣΑ απο το πανεπηστημιο. ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΗΡΘΕ..

    Αυτοι σε εξι μηνες θα τα διαλυσουν ολα. Εδω εισαι και εδω ειμαι.
    Δεν υπαρχει τιποτε χειροτερο απο ενα δραστηριο βλακα. Και αυτοι ειναι πολλοι δραστηριοι βλακες μαζεμενοι.
    ΗΔΗ το πρωτο Nein τους το ειπε χτες η φραου. Με το καλημερα χυλοπιτα κανονικη. Κατσε και θα δεις γελιο.
    Οι ανθρωποι εχουν ερθει για να προκαλουν. Τη Κωσταντοπουλου που εχει τσακωθει ακομη και με το καφετζη στη Βουλη βαλανε προεδρο. Την εριστικη βλαχα που δεν τη χωνευει ουτε ο ισκιος της.
    Πρωτη πραξη να τραγουδανε ΕΑΜ στη καισαριανη τα καθαρματα. Κατι που εχει ξεχασθει πριν 70 χρονια- οτι πιο διχαστικο εχει περασει απο τη χωρα το τραγουδαγαν οι ΛΕΧΡΙΤΕΣ ως κυβερνηση πρωτη μερα!!!
    Το μονο που χαιρωμαι πραγματικα ειναι το τι εχει να τραβηξει ο μαλακας ο Ελληνας που εβαλε τους βρωμιαρηδες να τον κυβερνησουν. Τετοιο λεχριταριο δεν εχει ξαναπερασει απο την Ελλαδα. ΒΛΑΚΕΣ εχουν περασει απειροι με τελευταιους την ΝΔ αλλα τετοιοι βρωμοχνωτοι ποτε..