Τι εγινε χαλαστηκατε?

tsipras_fb__article

 

μπαρουφακης!!

UPDATE: O MΠΑ(Ρ)ΟΥΦΑΚΗΣ με το πουκαμισο εξω (μετα απο ζεμπεκικο σε μπουζουκλερι) χωρις γραβατα (φυσικα) και τα χερια στις τσεπες να ξυνουν τη καλτσα.. περιμενει τον Ολλανδο. Διπλα ενας normal τυπος και πιο διπλα το κολλητηρι! Ενας ΤΑΜΤΑΚΟΣ που εβαλε ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ με ΜΑΥΡΟ ΓΙΛΕΚΟ αλλα Λουκυ Λουκ και πηγε σε κυβερνητικη συναντηση με ευρωπαικο επιτροπο ντυμενος ΣΕΦΕΡΛΗΣ στο Δελφιναριο.!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΤΕ. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ.

«Ένα σύνθημα υπάρχει πλέον: Δεν έχω-Δεν πληρώνω. Βεβαίως, το κίνημα “Δεν Πληρώνω” είναι ένα μεγάλο κοινωνικό κίνημα κι αυτό, δεν το συζητάμε. Έχουμε να κάνουμε με κάτι αρκετά διαφορετικό, όμως, διότι η επιλογή του “δεν πληρώνω” δεν είναι μία ιδεολογική και πολιτική κατεύθυνση. Είναι ότι ο κόσμος δεν έχει και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει και ο ΕΝΦΙΑ ξεχείλισε το ποτήρι» Λαφαζάνης 1-09-2014.

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την καταβολή της 5η δόσης του ΕΝΦΙΑ, την πληρωμή του ΦΠΑ για το γ τρίμηνο του 2014 αλλά και για την υποβολή αιτήματος εξαίρεσης από το καθεστώς του ΦΠΑ των μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματιών.

Αν και οι εκλογές πέρασαν, οι τρέχουσες πληρωμές φόρων πρέπει να γίνουν κανονικά, παρά την περί του αντιθέτου εντύπωση που έχει δημιουργηθεί σε πολλούς φορολογούμενους. Η είσπραξη των φόρων τον μήνα Ιανουάριο, θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές ενώ, σε περίπτωση σοβαρής υστέρησης, μεγεθύνεται επικίνδυνα το πρόβλημα ρευστότητος και το ενδεχόμενο στάσης πληρωμών του δημοσίου, καθώς τα ταμειακά διαθέσιμα εξαντλούνται επικίνδυνα και τα 7,2 δισ. από την Τρόικα δεν έρχονται στη χώρα. Τσιπρας 30-01-2015

ΞΕΝΙΚΗΣΕ η ρυθμικη με πρωτο το αθλημα της ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ. Οι δε πληρωνω εγιναν ΠΛΗΡΩΝΩ κανονικα. Τελικα το ΕΝΦΙΑ του γερμανοτσολια πιτσαδορου το θελουμε και εμεις οι αριστεροι δε πληρωνω δε το συζηταμε. 4 μερες αντεξε η ιδεολογια του ΤΣΥΡΙΖΑ.

ΑΠΛΑ είναι τα πραγματα κυριοι και οποιος δε τα βλεπει δεν εχει κρατησει ποτε ταμειο καταστηματος στη ζωη του. Εχεις υποχρεωσεις και απαιτησεις. Όταν οι υποχρεωσεις σου είναι μεγαλυτερες από τις απαιτησεις σου τοτε η θα μεγαλωσεις τις απαιτησεις σου (φοροι- μειωση εξοδων κλπ) η θα δανειστεις. Άλλος τροπος από τη στιγμη που δεν παραγεις-πουλας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ οσα και να ‘σκισετε’ στα λογια. Γιατι στη πραξη το μονο που μπορειτε να ‘σκισετε’ είναι κανα καλσον της Περιστερας και αυτό αμα σας το δωσει.

Τοσα μπαινουν τοσα βγαινουν είναι οσο απλο. Θα δωσει και καμμια ‘παροχη’ στυλ καθαριστριες και παπαριες για το θεαθηναι και όλα καλα.

Ο δανειστης σου αντε να σου κοψει 5 φραγκα μεχρι να πεις το ναι παλι γιατι αλλιως εχεις ΜΟΝΟ 2 ΔΡΟΜΟΥΣ. 1) Συνεχιζεις και δανειζεσαι με τους ορους του για να ζησεις 2) Δεν συνεχιζεις λες ευχαριστω πολύ και ο καθενας παει το δρομο του. Αυτος χανει 200-300 ΠΟΥ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ μιας και δεν υπαρχει περιπτωση να τα παρει πισω στον αιωνα τον απαντα και εσυ παιρνεις τηλεφωνο το Μαδουρο το Φιντελ και τον Κιμ να δεις πως παει το καταστημα.

Θα το πουμε επιμηκυνση, κουρεμα και ότι άλλη παπαρια μας κατεβει αλλα ΤΙΠΟΤΕ δεν θα αλλαξει γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αλλαξει. Ειδικα αμα το μοντελλο σου είναι κρατισμος και σοβιετια. ΟΠΟΥ επαιξε αυτό το μοντελλο ΑΠΕΤΥΧΕ εδώ και ένα αιωνα και οποιος το εκανε απλα εχασε τα χρονια του και γυρισε ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ εκει που κατηγορουσε.

Kαλες οι επαναστασεις του κολου και τα να πανε να γαμηθουνε οι μεν ποιους του γαμει τους δε που γραφουμε ΩΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, αλλα μετα παμε στο super marketκαι αγοραζουμε από τη Nestle το φραπε για να κατσουμε ανετα στο πληκτρολογιο να ξεσαλωσουμε. Όπως παραγγελνουμε τα εισαγωγης κρεατα, γαλατα βαζουμε το εισαγωγης πετρελαιο να παμε στη δουλεια μας και μιλαμε από τα εισαγωγης τηλεφωνα βλεπωντας μεσω ξενων δορυφορων στις εισαγωγης τηλεορασεις μας την ομαδα μας με τους εισαγωγης ξενους της. Προσδοκωντας τα εισαγωγης φραγκα του ch.lκαι τα εισαγωγης κονδυλια για να φτιαξουμε το ναο με τα κουρεια.

Μαγαζια που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να πληρωσουν παντα θα είναι εξαρτημενα. Δυστηχως η χωρα δεν είναι ΑΕΚ να πεσει στη Γ και να μας τα σβησουν. Ουτε εχει κανενα τιγρη ακομη και αν ηταν, να τη βαλει (εστω και μπατηριμενη) σε μια σειρα. Ένα ποντικι που βρυχαται εχει και κανει το ανεκδοτο με το λαγο που γαμουσε τη τιγρη μεχρι που αυτή εμφανιστηκε..

ΔΕΝ εχεις τη δυναμη ουτε τα μεσα ουτε τιποτε να κανεις μαγκιες. Σε 1 μηνα μεσα σε εσκισαν μεσω ΧΑΑ μεσω αναληψεων μεσω κοψιματος δανειων. Τα υπολοιπα είναι μαγκιες του ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ που με τις εξυπναδες του ΗΔΗ (το παραδεχτηκαν χτες) τον Μαρτιο δηλαδη σε 40 μερες ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

Πας και κουνιεσαι ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ στα αγγουρια? Ένα μπραφ σου εκαναν ένα μηνα και αυτό ως προειδοποίηση και εχασες τα αυγα και τα πασχαλια: κοντα 20 δις εκροες στα γκισε, και ακομη δε ξερουμε ποσα απο τα υπολοιπα.

Γνωμη μου: Θα γινει μια μεγαλοπρεπεστατη κολοτουμπα και μετα business as usual. Αντε και να δωσουμε 2-3 τυρακια στο μαλακα το ψηφοφορο για να ξαναβγουμε. Γιατι αλλιως θα μας παρουν με τις πετρες μολις πανε στο ΑΤΜ και μας βγαλει μουτζα.

Αυτό που δεν εχει καταλαβει ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ Ελληνας είναι ότι δεν υπαρχουν πλεον ιδεολογιες και αριστεροι δεξιοι. Όπως και για να λες να παει να γαμηθει ο ενας και στα παπαρια μου ο άλλος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ να το κανεις. Αυτά είναι ιδεολογιες και πρακτικες του 1900 και δε παιζουν πλεον. Εδώ ολοκληρο UKγονατισε οικονομικα με το πολεμο, ολοκληρη Ρωσσια μεσα σε 6 μηνες εχει πει ημαρτον, ολοκληρη Αμερικη τρεμει, ολοκληρη Κινα κανει βουτιες στη παραγωγη της και εμεις πιστευουμε και ψηφιζουμε 5 νουμερα που υποσχωνται πραγματα που δεν τα κανει ουτε ο Coperfield σε σοου.

Μια είναι η ιδεολογια: ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΟΥ. Κοιτας να το εχεις υγειες, να κανεις συνεργασιες, να εχεις ηπιες σχεσεις με τους δανειστες και τους πελατες σου και να διασφαλιζεις οσο γινεται την ζωη του μαγαζιου σου.

Όχι από τη μια να λες μπραβο στο Βλαντι για να πουλησεις 5 πορτοκαλια και εκδουλευση και από την άλλη να ΚΡΕΜΑΣ αυτόν που φωναζεις αυριο να σε δανεισει για να ζησεις.

ΜΟΝΟΧΝΩΤΑ δεν πας πουθενα. Θα σκισουμε τα μνημονια, δε πληρωνω και λοιπες ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ είναι μια χαρα όταν τις λενε μεταξυ τους τα κουμουνια παρεα με τους απλυτους, αλλα στο πραγματικο κοσμο που μπορει με 10 κλικ από ένα υπολογιστη να σε βυθισει στην ανυπαρξια από 10,000 χλμ μακρια σε μια βδομαδα μεσα αυτος που κραταει το ταμειο, αυτά είναι παπαριες καμαρωτες.

Οποτε χαλαρωστε ωρε γαμικοι ολοι με τους τσαμπουκαδες, κατουριστε και λιγο και κοιτατε αυτή ΕΣΤΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και εστω αυτό το μικρο συμμάζεμα που εκανε ο πιτσαδορος να το πατε παρακατω. Διορθωστε ΑΝ και ΟΣΟ μπορειτε τις καταφορες αδικιες που εγιναν και μη μας το παιζετε ουτε τσαμπουκαδες ουτε ξερολες. Πρωτον γιατι οι μισοι και βαλε είναι πληβιοι με 15 ακινητα και εκκατομυρια που εκαναν ενώ δε κυβερνησαν ποτε και δευτερο και βασικοτερο ΔΕ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ.

ΥΓ Εγινε το χατηρι μας με πρωτο ματς στο ταψι. Ιδου λοιπον να δουμε αν ερχωμαστε κανονικα η με την οπισθεν.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

20 Responses to Τι εγινε χαλαστηκατε?

  1. Ο/Η Κάρολος Πολσεμάνογλου λέει:

    Δ’ τρίμηνο ο ΦΠΑ ρε συ.

    Τελευταία ώρα:

    Ο Όλιβερ Στοόυν προχωρεί το σενάριο της ταινίας “Cheepras” σε πραγματικό χρόνο παράλληλα με τις εξελίξεις.

    Εάν η επόμενη εκλογική αναμέτρηση είναι νικηφόρος, ίσως πέσουν εκεί οι τίτλοι τέλους της ταινίας. Αν όχι, ίσως περιμένει την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, με την προϋπόθεση ότι ο Τσίπρας (Cheepras) παραμείνει στην ηγεσία του Σάηραηζέη (SYRIZA) αν και ηττημένος.

    Στον ρόλο του Πάνου Καμμένου ο Τζων Γκούντμαν.

  2. Ο/Η Κάρολος Πολσεμάνογλου λέει:

    Στο ταψί και με τη διαιτησία στο χάπια μη φάμε καμιά 6άρα όπως με τον κουπάτο τον Χιμένεθ.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αυτο λες? Η μη τυχον και μπερδεψει τους παγκους το πολυνικη και παει και κατσει αγκαλια με τον μανιατη? Πολυ θελει νομιζεις? Συνηθειες ειναι αυτες…ασε που του πανε τα κοκκινα του παιντιου.

  4. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Φρέσκο πολιτικό ρεπορτάζ:
    Στο πλάισιο της ανταλλαγής απόψεων,μεταξύ των δύο ανδρών, ο κος Νταισελμπλουμ παρατήρησε εύστοχα προς τον Ελληνα πρωθυπουργό: “διαπίστωσα κατά την διαδρομή μου ως εδώ,πως έχετε πάρα πολλά σκυλιά…αδέσποτα. Νομίζω πως πάνω σε αυτό το πεδίο,θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε,προς όφελος όλων των μερών.”

    Χαρακτηριστικά τόνισε ο επικεφαλής του Eurogrup: “τρέφουμε ιδιάιτερη εκτίμηση στην προσπάθεια της Ελλάδος προκειμένου να πολλάπλασιάσει τα αδέσποτα, γιατί όπως πολυ΄καλά γνωρίζετε, ειδικά στην Γερμανία,προτιμούν αυτά του δρόμου από τα εκπαιδευμένα,γιατί πιστεύουν πως προσφέρουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Κάτι σαν τις αλανιάρικες κότες που έχετε εσείς εδώ. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο,θα έχουμε μια επικοδομητική συνεργασία,τιμώντας μάλιστα και τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό που τόσα έχει προσφέρει στην Ευρώπη. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον σκύλο του Οδυσσέα,τον Αργο, ή τον Κέρβερο…

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ (ολλ. Jeroen Dijsselbloem) είναι Ολλανδός πολιτικός του Εργατικού Κόμματος Ολλανδίας….

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Δεν είπε κανείς ότι είναι Κινέζος.
    Απλά για λογαριασμό της Γερμανίας εργάζεται.
    Το ότι είναι “εργατικός”,δεν αμφιβάλω καθόλου

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οποιος σου λεει να ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΣΕΣ τα δανεια εργαζεται για τη Γερμανια! ΕΤΣΙ ΣΕ ΜΑΘΑΝΕ…Οπως βεβαια αποριπτεις και το Εργατικο Κομμα μιας ολοκληρης χωρας. Που για αρχη το 2010 σου εδωσε 4,7 ΔΙΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ ΛΕΦΤΑ απορριπτωντας ως κυβερνηση με ψηφους 83-30 τη προταση της δεξιας να μη δωθει ουτε σεντ στην Ελλαδα. Πλυστρες και αυτοι και καροτσηδες.. Αστο ρε μεγαλε, γραψε κανενα λιβελο για αυτους που σε δανειζουν για να ζεις και παρακαλα μη σε κοψουν γιατι σε βλεπω με τσιπροδραχμες ουρα να παρεις κανα καρβελι και αμα, αλλα Μαδουρο και Φιντελ.

    Μηνύματα σε πολύ αυστηρό τόνο έστειλαν στην νέα ελληνική κυβέρνηση δύο από τις «χώρες του ευρωπαϊκού Νότου», Πορτογαλία και Ισπανία, καλώντας τη χώρα μας να ξεχάσει κάθε πιθανότητα για μια ευρωπαϊκή διάσκεψη για το χρέος, καθώς και να μην έλθει σε ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Πέδρο Πάσους Κοέλιου, μιλώντας στο Κοινοβούλιο χώρας δήλωσε κατηγορηματικά πως η Πορτογαλία δεν πρόκειται να συμφωνήσει σε ένα ευρωπαϊκό συνέδριο για αναδιάρθρωση των χρεών.

    «Η Πορτογαλία, η Ιρλανδία αλλά και η Ισπανία εφάρμοσαν τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και συνεχίζουν να το πράττουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να προκαλέσουμε τρόμο σε επενδυτές με ένα συνέδριο που θα ασχοληθεί με διαγραφή χρέους στην Ε.Ε. Μπορεί να έχουμε υψηλό χρέος, αλλά είναι βιώσιμο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κοέλιου.

    Την ίδια στιγμή ο κ. Αλβάρο Ναδάλ, επικεφαλής οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού της Ισπανία, μιλώντας σε ραδιόφωνο της Μαδρίτης ξεκαθάρισε πως η Ελλάδα μπορεί να ακολουθήσει οποιαδήποτε πολιτική επιθυμεί, αρκεί να μην έρθει σε ρήξη με την Ε.Ε.

    «Αν η Ελλάδα δεν προκαλέσει την Ε.Ε. δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Αν την προκαλέσει θα υπάρξουν προβλήματα και μάλιστα σε κάθε μέτωπο», είπε.

    Παράλληλα, ο υφυπουργός Οικονομικών της Ισπανίας, Ινίγκο Φερνάντες Ντε Μέσα, σε συνέντευξή του στο δίκτυο Europa Press κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να συμφωνήσει σύντομα με την τρόικα σε ένα «αξιόπιστο και ισχυρό πρόγραμμα» με στόχο την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Ο κ. Ντε Μέσα υπενθύμισε πως η Ισπανία υπήρξε εξαιρετικά γενναιόδωρη προς την Ελλάδα, παρέχοντας της πιστώσεις 26 δισ. ευρώ, όσο δηλαδή κοστίζουν στο ισπανικό κράτος τα επιδόματα ανεργία για έναν ολόκληρο χρόνο.

    Καροτσηδες και Γερμανοι και αυτοι…

  8. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Τα πάντα θα τηρηθούν και όλες οι υπογραφές θα επαναληφθουν απλά με διαφορετκές ονομασίες αλλα και με διαφορετικές επιδράσεις για τα κατώτατα στρώματα ωστε να συνεχιστεί ο δανεισμος και στο προσεχες μελλον. Για τα επόμενα 200 χρονια δηλαδή.
    Θα υπάρχει ένα μικρο “μπρα-ντε-φερ” βέβαια αναμεσα στους ντοπιους μεγαλοεργολαβους και αναδοχους εργων.ΜΕ τους “παλιους” και τους “νεόφερτους”. Ποιος και πόσο θα “ροκανίσει” περισσότερα από τα λεφτα της “σωτηρίας” που έρχονται απ έξω.
    ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΤΟΡΟΣ.
    Γιατί απορείς;.

    ΚΑΙ οι τρεις της παραπάνω φωτογραφίας ειναι ξεκάθαρα με το μερος των δανειστών,αν δει κανεις το βιογραφικό τους, τις…διαδρομές τους και το παρελθόν τους.
    Οπότε άδικα σε ανησυχουν τα κιτρινα παντελονια και τα έξω πουκάμισα, κάθονται στην ίδα “σειρά” όπου κάθονται και οι “Σουλτς” και οι “Ντάισελπμπλουμ”.
    Το θεατράκι των διαφωνιών και των “αντάρτικων” μεταξύ Ευρωπάιων και ζυριζα είναι για τα ΜΜΕ και το πόπολο που περιμένει να δει τι θα γίνει με την…”σύγκρουση” και καλά.
    Απαντες τρώνε από το ίδιο πιάτο,εκαι είναι ομόσταυλοι.
    Επαναλαμβάνω,ο Τσίπρας και η “άνοδος” με αποτέλεσμα την κυβερνητική εξουσία του Συριζα,δεν ειναι αποτέλεσμα άστοχων επιλογων των ψηφοφορων αλλά καλά υπολογισμένη επαναδημιουργία του νεου ΠΑΣΟΚ από πλευράς Αμερικής, ή οποια ως γνωστόν χαράσει την πολιτική μοιρα στην χώρα μας.
    Επαναλμβάνω,ότι με το να πιστευεις πως “κάτι παλιάτσοι πήραν την εξουσία” εν αγνοία των πάντων και κυρίως των δανειστών αλλά και της Αμερικής,τότε πραγματικά προσβάλεις την νοημοσύνη σου,αλλά και την δυνατότητα επιροής της Αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής στην Ελλάδα.
    Ανησυχείς μη και σε φορολογήσουνε αναλόγως;
    don’t warry.
    Εϊναι ψευδοαριστεροί.

  9. Ο/Η bandog λέει:

    εναι απλο. ο μεσος ελληνας που ψηφισε τον συριζα δεν τον ψηφισε επειδη πιστευει οτι εχει τις λυσεις για το ελληνικο χρεος ή οτι θα γαμησει και θα δειρει την τροϊκα…
    τον ψηφισε επειδη πιστευει οτι ως κυβερνηση θα επιδειξει μια ευαισθησια στους μισθωτους των 400 ευρω το μηνα, στους ανεργους , στους μικροϊδιοκτητες που πληρωνουν νοικι για το ιδιο τους το σπιτι (ενφια) …

    το στοιχημα για τον συριζα ως κυβερνηση αυτο θα ειναι.
    οχι να σκισει μνημονια οπως μαρτυρουσε η μεγαλοστομια στελεχων του , αλλα να καταφερει να περιορισει τις αδικιες του μνημονιου , να αποδωσει αναλογικα τις υποχρεωσεις εξυπηρετησης του χρεους και να προστατευσει τους αδυνατους …

    η λογικη (ή μαλλον ο παραλογισμος) της προηγουμενης συγκυβερνησης δεν μπορουσε να συνεχιστει και το “yes sir” στα παντα δεν μπορει να ειναι μοτο ενος κρατους που εχει στοιχειωδη αυτοσεβασμο…

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    μα φυσικα
    Και γι αυτο Ο ΠΡΩΤΟΣ ΦΟΡΟΣ που φροντισε να ειπσραξει ο δε πληρωνω-Λαφαζανης ειναι ο ΕΝΦΙΑ του Σαμαρα! Ο ΕΝΦΙΑ που θα καταργουσε, δε θα πληρωνε και που ειναι μια ευαισθησια στους μισθωτους των 400 ευρω το μηνα, στους ανεργους , στους μικροϊδιοκτητες που πληρωνουν νοικι για το ιδιο τους το σπιτι (ενφια) … ΣΥ ΕΙΠΑΣ.
    Ξερω ηθελε αλλα δε προλαβε κλπ κλπ. Ξερεις αμα ηθελε να ΜΗΝ εισπραξει ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΘΕΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!! ποσο γρηγορο θα ηταν. Οσο γρηγορη ηταν η εντολη οτι οποιος δεν ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ εχει προστιμο. Τοσο απλα και ΤΣΥΡΙΖΕΙΚΑ.

    Καλα να παθει λοιπον ο λαος. ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΝ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Οποτε εγω προσωπικα ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, αλλα απο την αλλη ΧΑΙΡΩΜΑΙ αφαναστα αυτα που εχει να τραβηξει ο λαος που ηθελε ελπιδα. ο λαος ηθελε αριστερα (αυτο ειναι αλλο post συντομα)

    Παναγιώτης Κουρουμπλής Ο ΠΛΗΒΕΙΟΣ: 18 ακίνητα, 9 αποθήκες, 4 γκαράζ, 3 αυτοκίνητα. Ανεπάγγελτος,ο μονος υπουργος που κυριολεκτικα θα υπογραφει χωρις να βλεπει! “κομματόσκυλο” ΠΑΣΟΚ επι χρονια. ΑΕΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!
    -Δημήτρης Στρατούλης: 19 ακίνητα. Σημειώστε ότι για συμβολικούς και πολιτικούς λόγους, όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι, όπως και ο κ. Στρατούλης βεβαίως.

    -Νικόλαος Βούτσης: 12 ακίνητα (7 διαμερίσματα στην Κηφισιά). Ανεπάγγελτος “κομματόσκυλο”.(Ο γιος του λήστευε τράπεζες).

    -Βαλαβάνη Όλγα-Νάντια: 15 ακίνητα, 800 χιλ. σε καταθέσεις στο εξωτερικό, μετοχές και 3 αυτοκίνητα.

    -Ρένα Δούρου: 9 ακίνητα. Εργασία, ούτε 2 χρόνια στο δημόσιο.

    -Κουράκης: 6 ακίνητα, 100 χιλιάδες ευρώ καταθέσεις.

    Κριτσωτάκης Μιχαήλ: 10 ακίνητα 100% δικά του και συνδικαιούχος σε άλλα 25!!!! Ρε μεγαλε 35 ακινητα? Ουτε μια μερα το μηνα δε προλαβαινεις! ΠΟΣΟ ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ?

    -Δημήτρης Παπαδημούλης: 11 ακίνητα, 500 χιλιάδες ευρώ σε καταθέσεις-μετρητά, πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ σε μετοχές και ομόλογα. Επάγγελμα Μηχανικός – Ευρωπαικά προγράμματα… (επενδυσεις στη BlackRock κλπ κλπ)

    -Αλέξης Μητρόπουλος: 12 ακίνητα.Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ..
    -Γάκης Δημήτριος: 5 ακίνητα δικά του, συνδικαιούχος σε άλλα 18 ακίνητα κατά 37,5%.
    Υπάλληλος ΟΤΕ!!!!, πρώην μέλος του ΚΚΕ. Ειδες αμα εισαι ‘καλος’ υπαλληλος στον ΟΤΕ?

    Εχει και αλλους μπολικους το κινημα των προλεταριων. Με αρχηγο το Μπαρουφακη της Χαλυβουργικης. Για να δουμε θα πανε να αλυσοδεθουν απ εξω στο μαγαζι του μπαμπα οι ΠΑΜΕ η οχι? Εγω παιζω οχι αποδοση 1,0000001 και ναι αποδοση 50,000

    ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΝΦΙΑ. ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    Η ΕΛΠΙΔΑ ΗΡΘΕ. ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ.

  11. Ο/Η bandog λέει:

    ενταξει , ξερουεμ τοι ακθε πολιτικος ειναι λαμογιο και οτι καθε κυβερνηση θα κανει τις κωλοτουμπες της…

    η κυβερνητικη εναλλακτικη ομως κατ’ εσε, ποια ηταν ?

    ξανα σαμαροβενιζελοι?

    επιβραβευση τους για το κατορθωμα τους στη δημιουργια 1.5 εκατομυριου ανεργων , των 7.000 αυτοκτονιων , του διαρκως διογκωμενου χρεους , της φοροεισπρακτικης πολιτικης που δεν εχει ιχνος ανταποδοτικοτητας , της διαλοκης τυπου ζιμενς , τις πελατειακες σχεσιες , την διαρκη ανοδο της φτωχιας και της καυταθλιψης?

    ΥΓ: για την ιστορια δεν ψηφισα συριζα.
    ειμαι στον εντελως αντιθετο χωρο , πολυ πριν γινει μοδα. απο τις εποχες του 0.25%….

  12. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ.
    ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΠΟΥ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ
    ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΝΥΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ;
    ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠ’ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ,
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.
    ΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ,ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ
    ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗ ΤΗΛΕΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ,
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,
    ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ.

    ΕΝΑ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΧΑΝΕΙ…

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ας τα δειτε οπως θελετε. Εχωντες και κατεχωντες και μη εχωντες. Ο λαος εμιλησε. Οποτε αφου εμιλησε ας αποδεχτει και ας υποστηριξει και φυσικα ας ειναι υπολογος των επιλογων του. Αλλωστε αυτοι που εφετραν το λεφτα υπαρχουν, οι ιδιοι το ιδιο ποσοστο εφεραν τον θα σκισω τα μνημονια. Οποτε πραγματικα ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Η ΟΧΙ.
    Ουτε σκουζω ουτε χτυπιεμαι. ΑΛΛΟΙ θα χτυπανε το κεφαλι τους στο τοιχο. Μη φοβασαι. ΗΔΗ το χτυπησαν σημερα ολοι αυτοι που θα τους καταργουσαν τον ΕΝΦΙΑ και σημερα τους απειλουσαν με προστιμα αν αργησουν εστω μια μερα. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ. Ειναι νομος του κρατους και οφειλω να υπακουσω και το κανω: το πληρωνω κανονικα. Η διαφορα μας ειναι οτι εγω σεβωμαι ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ενω αυτοι οι ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ακομη και οταν διαφωνουσαν ΔΕ ΣΕΒΩΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝ.
    Τελος το υφος μου απεναντι σε αριστεριζουσες σαχλαμαρες θολοκουλτουριαρηδες υπερσπιστες δολοφονων της 17Ν και ληστων τυπου Ρωμανου σε απλυτους μπαχαλακηδες ειναι ακριβως το ιδιο. Οπως ακριβως το ιδιο ειναι και για τα χρυσα αυγα. Τουλαχιστον αυτα εχουν? μια δικαιολογια οτι ειναι απλα αμορφωτα ηλιθια. Οπως και να το κανεις εχει μια διαφορα να εισαι συνηδητο λαμογιο απο απλα ηλιθιο.

    Τελος (και κλεινω) σε παρακαλω στειλε μου τις προτασεις σου για το τι πρεπει να γραφω πως να το γραφω και ποτε (αν θες) να το δημοσιευω. Αν σου ειναι κοπος καντο εσυ για μενα και εγω απλα θα το ανεβαζω. Για να σου ειμαι αρεστος και να μη με λες μπουμπουκο. Αν βεβαια ποτε συναντηθουμε ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ αν θα το πεις και ποιος θα ειναι ο μπουμπουκος..

    Φιλικα

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    πραγματικα δε ξερω πλεον ποιο ειναι το χειροτερο. Το να μη ψηφιζεις αυτους που τα εκαναν σκατα η το να ψηφιζεις αυτους που ξερεις οτι θα τα κανουν χειροτερα με τις παλινωδιες τους?
    ειναι πραγματικα λυπηρο αυτο που ειδα σημερα, να ερχεται ενας ξενος στη χωρα σου (ακομη και αν ειναι ο χειροτερος ‘εχθρος’ σου) και να του συμπεριφερεσαι με αυτο το τροπο. ειναι πραγματικη ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ να ξευτιλιζεις τον αλλον οντας ξενο πουλωντας νταηλικια μεσα στο σπιτι σου και να φευγει σα κυνηγημενος χωρις καν να τον συνοδεψει ΕΝΑΣ ανθρωπος. Ειναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΩΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΟΠΟΙΑ και οποιες και αν ειναι οι διαφορες που εχεις με τον αλλον..
    δυστηχως η φτωχεια ειναι κυριως πνευματικη και μετα οικονομικη. ανθρωποι που σε αλλες εποχες δε θα ηταν ουτε κλητηρες και μιλαω για ολα τα κομματα ειναι πλεον ‘προσωπικοτητες’ και οριζουν τις τυχες αυτου του τοπου. ο μπαρουφακης ο χαιλακης ο κουικ ο καμμενος ο αδωνις η ραχηλ ο σαμαρας και ο μιχαλολιακος..
    σωστα τα ειπε ο προεδρος και για τους δυο τουλαχιστον στη θεωρια του ειναι ο μονος που ειπε 5 λογικα πραγματα και δε πουλαγε φοβο η υποσχεσεις φουσκες..

  15. Ο/Η bandog λέει:

    συμφωνω οτι στην υποδοχη των ξενων η κυβερνηση δεν εχει επιδειξει την απαραιτητη ευγενεια τυπων αλλα να ξερουμε απο την αλλη και οτι μεγιστη ντροπη ειναι να ερχεται καθε φορα ενας δηθεν ισοτιμος , δηθεν εταιρος και να σε αντιμετωπιζει ως το πουτανακι του ή ως τον τζανετακο καρπαζοεισπρακτορα και επιπλεον να στραβωνει οταν του λες “δεν εχω ορεξη για πηδημα , ασε που κοκκινισε και ο σβερκος μου απο τη φαπα”…

    ε, ας ειμαστε και μεις μια φορα αυτοι που θα υποδεχθουμε εναν “εταιρο” χωρις επικυψεις και χειροφιληματα καις ας μας πουν και κωλοπαιδα…
    τοσα μας εχουν σουρει εξαλλου…

    α, μη το ξεχασω…

    και πριν 65 χρονια ειπαμε ενα οχι ,παλι σε καποιους γερμανους που μας ζητουσαν να ανοιξουμε ποδια και το πραξαμε με πληρη συνειδηση οτι οι πιθανοτητες να το πληρωσουμε πολυ ακριβα δεν ηταν με το μερος μας, οπως και εγινε τελικα…

    το καναμε ομως γιατι ετσι επρεπε και μεχρι σημερα δε νομιζω οτι το μετανιωσαμε…

    ΥΓ: εννοια σου και δε νομιζω οτι η κυβερνηση “του βουνου” θα ειχε τοσο θρασσος εναντι των γερμανων αν δεν ειχε αγγλοσαξωνικο αερα στα πανια της…

  16. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Η δόση του ΕΝΦΙΑ που επικαλείσαι ΔΕΝ αφορά το 2015 αλλά το 2014 (είναι η 5η και τελευταία δόση του περασμένου χρόνου.)
    Οπως επίσης γνωρίζεις -μιας και είσαι φουλ νομοταγής- πως, ένας νόμος καταργείται ΜΟΝΟ με έναν άλλον νόμο και όχι με την ορκωμοσία μιας κυβέρνησης.
    Το να εγκαλείς την κυβέρνηση να μην πράξει τα νόμιμα και να παρανομήσει, δεν ειναι σωστό.
    Και θα δυσαρεστηθεί πολύ ο Ντάισελμπλουμ αν μάθει πως είσαι κακό παιντί.

    Ασε πρώτα να αθετήσει τον λόγο της η κυβέρνηση καλή ώρα και να μην άρει τον ΕΝΦΙΑ όπως έχει υποσχεθεί και τότε θα έχεις κάθε λόγο και κάθε δίκιο να φωνάζεις.

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    η ευγενεια και η παιδεια δεν αποδιδωνται ουτε με ποιον εχεις απεναντι σου ουτε τι σου εχει ‘κανει’
    Μπορεις σε κλειστες πορτες να τα χωσεις οσο θες, αλλα στο πρωτοκολλο ΟΦΕΙΛΕΙΣ οπως και στους τυπους να εισαι κυριος. Δεν φωναζεις καποιον εδω για να τον ξεφτιλισεις δημοσια. Με την ιδια λογικη και ο αλλος θα μπορουσε δημοσια να του πει: φερε αυτα που χρωστας ΤΙΜΑ τηα υπογραφη σου και το ΛΟΓΟ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΣ και μετα πουλα πνευμα και ειρωνια. Τετοιες συνομιλιες θελουμε και αυτο ειναι υφος και ηθος ανδρων? Να πας σε επισημη συναντηση και να σε υποδεχωνται ειρωνες λετσαριες με κιτρινα παντελονια που σου πουλανε πνευμα μπροστα στις καμερες ενω εχεις ερθει να διαπραγματευτεις αυτα που ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ? Δεν εξεταζω το καλως η κακως ουτε το αν ειναι δικαιο η αδικο. Μιλαω καθαρα για το πρωτοκολλο και το τροπο που αντιλαμβανωνατι οι νεοκοποι πολιτικαντηδες τους τροπους συμπεριφορας. Φανταζεσαι ποτε το Καραμανλη το παλιο τον Ζισκαρ τον Σουλτς να υποδεχεται ξενο αξιωματουχο με τα πουκαμισα εξω και κιτρινα παντελονια σα το ταμτακο?
    Ενα απο τα λιγα πραγματα που ειχαμε ειναι η φιλοξενια μας, αντε να το χασουμε και αυτο για χαριν του νεοκοπου τσαμπουκα μας..

    ΥΓ Οι Βρεττανοι απο οτι βλεπεις ΔΕΝ μιλανε. Ισως και να ειναι οι μονοι που δε το εχουν κανει. Αμερικλανοι-Ρωσσοι Γερμανοι ολανδοι πορτογαλοι ισπανοι φιλανδοι ΟΛΟΙ εχουν πει την αποψη τους. Εδω περα ΑΧΝΑ… Silence is one of the hardest arguments to refute.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σε αντιθεση με σενα που μας εχει δηλωσει οτι πληρωνεις οτι ΘΕΩΡΕΙΣ!!! δικαιο ναι ειμαι.Και ναι το πληρωνω γιατι ειναι νομος του κρατους που ζω. Σε αντιθεση με σε σενα που νομος ειναι οτι ΕΣΥ θεωρεις οκ
    Αφου δεν προλαβε λοιπον η αγαπημενη σου κυβερνηση να κανει νομο – αλλα μια χαρα προλαβε να ζητησει παραιτησεις απο το ΤΑΙΠΕΔ, μια χαρα προλαβε να πουλαει τσαμπουκαδες στους εξω- θα κανει ενα νομο και θα ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ το ποσο που εισπραχθηκε ως πρωτος φορος μολις την 3-4 μερα των ημερων της. Το χαρατσι του Σαμαρα που εσκιζε τα ρουχα της ενα χρονο τωρα οτι ειναι μπηξε δειξε. Και ειχε βγαλει και κινημα για το νομο του 2014 το ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ. Και εβγαινε στις τηλεορασεις ο Λαφαζανης και ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΣΕ το κοσμο να μη πληρωσει.Τι εγινε λοιπον εισπρατουμε τα φορομπηχτηκα του κακου δεξιου? Γιατι δεν εχει ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ σημερα? Που ειναι ολοι αυτοι οι λαλιστατοι ‘επαναστατες’ που ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ?
    Ρε μεγαλε δε πας καμμια βολτα να δεις αν ερχωμαι? Που θα ειρωνευτεις εσυ εμενα? Αντε γιατι δε μιλαω δε μιλαω αλλα εχει η ειρωνια σου τα ορια της

  19. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    ΔΕ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ.ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ.
    ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΕΓΩ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΙ ΕΧΘΡΟΣ.
    ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΩΣΗ.
    Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ.

    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΟΝΟΜΑΧΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ,
    ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΞΙΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΟΡΥ.
    ΚΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΥΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ,
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΥΖΟΥ ‘Η ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ…

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν έχω να μονομαχησω με κανένα όποτε θα σε στεναχωρήσω. Αλλα σίγουρα δε θα με πεις μπουμπουκο αυτό στο εγγυώμαι… Όσο για τα αλλα απο τα πρώτα που ειπα ήταν για τις αηδίες του ΕΑΜ που πήγε και τραγούδαγε το συνάφι των άπλυτων. Για μνήμες εμφυλίου που έχουν ξεχαστεί εδω και 70 χρόνια οι ξεφτίλες..Οποτε καλο το προσωνυμιο αλλα αστοχο. Αν κατι θεωρω την απολυτη βλακεια ειναι να σκοτωνωμαι με καποιον (περαν των λογων) για πολιτικα και θρησκευτικα.
    Άμα θελω να προκαλέσω αντίδραση μπορω να γράψω αλλιώς μη φοβάσαι. Αλλα για ΑΥΤΟΥΣ που δε σέβονται τίποτα ούτε πρωτόκολλα ούτε θρησκεία ουτε τιποτα και τζογάρουν τα πάντα εκμεταλλευόμενοι τη φτώχεια και την ανέχεια δεν έχω κανένα δισταγμό.
    Η μάλλον έχω τον ίδιο δισταγμό που έχουν αυτοί που είχαν για να ανεβουν στην εξουσία. Με τα όχι σε ολα.