We shall squeeze blood out of stone

tumblr_loyjzbjncJ1qfsmyao1_500Τελικα δε θα βαρεσουμε νταουλια να χορεψουν οι αγορες.Μας το πηρε το νταουλι ο ‘φωτισμενος νους της ΕΕ’, μας εστρωσε και μια παρτιδα καρβουνα και μας προσκαλεσε να χορεψουμε εμεις στη θεση του. Που να χορεψεις με καροτσι? Πληρωνεις και χορευουν αλλοι. Απλο ειναι ε? ΟΥΑΟΥ!

Θα στύψουμε την πέτρα μας ενημερωσε ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ χτες. Θα σας κανουμε γιοφυρια, θα σας κανουμε λιμανια ελεγε καποιος άλλος. Μα το χωριο μας δεν εχει θάλασσα απανταγαν οι ιθαγενεις. Θα σας φερουμε και θαλασσα ηταν η απαντηση. Κωμωδία? Απλο σκετσακι μπροστα τις ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ που ακουμε τοσο καιρo από τον περιφερόμενο θιασο της συμφορας. Που ουτε κουστουμια δεν εχει..και τη βγαζει με το γνωστο σακακι με το κόκκινο σιρίτι 1,5 μηνα κάθε μερα και εχει μαζεψει ότι ψειρα κυκλοφορει στας Ευρωπας.

Σημερα 1-3-2015 εληγε το μνημονιο επισημα μιας και ότι προαπαιτουμενο υπηρχε το ειχαμε πετυχει. Ελα όμως που οι προσκυνημενοι είναι γερμανοτσολιαδες και υποτακτικοι. Όπως οι Πορτογαλοι και οι Ισπανοι (τους οποιους και πλεον εχουμε εχθρους- δεν μας εφθαναν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ πλακωθηκαμε ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ) . Οι πορτογαλοι βεβαια (και οι Ιρλανδοι πιο πριν που βγηκαν) θελουν να αποπληρωσουν το ΔΝΤ νωριτερα και να καθαρισουν. Οι ανθρωποι δανειστηκαν, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ και να συνεχισουν τη ζωη τους. ΚΟΡΟΙΔΑ…

Εμεις εχουμε αλιεξη και ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ όμως, η αλλιως πηγαίναμε για δανειακή σύμβαση χωρίς μνημόνιο με το πιτσαδορο και βρεθήκαμε με παράταση μνημονίου και παγωμένη δανειακή σύμβαση με τα βλαμμενα, ήτοι ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (sorry γεφυρα) αλλα χωρίς  χρήματα. Και κερατας και δαρμενος δηλαδη η όπως το λενε εδώ οι ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΙ: πρωτη φορα αριστερα, και τελευταια από ότι δειχνουν τα πραγματα θα προσθεσω εγω.

Οι Ελληνες δε θελουν δουλειες και χρηματα μας ενημερωσε ο ΜΠΟΥΦΟΣ. Θελουν αξιοπρεπια. Μετα από αυτή τη μεγαλειωδη δηλωση, εφυγε ΣΚ στο εξοχικο του στην Αιγινα για να αραξει διπλα στη πισινα να πιει αξιοπρεπως ένα ουισκακι να χαλαρωσει. Εσπασε βεβαία την διωρη σιωπη του για να αναρτησει ΩΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ καμμια δεκαρια τουιτακια, selfies, e-mails και ότι άλλη μπουρδα κανει ένα κοριτσακι τριτης γυμνασιου.

Η αξιοπρέπεια αντεξε μια μερα max. Μετα ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ που ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ τα 7,5 δις ευρω της δοσης που ηταν κλειδωμενη σκεφτηκε το απιθανο: Θα ζητησουμε λεει από την ΕΚΤ να μας ανεβασει το πλαφον από 15δις σε εκδοση ομολογων (τη οποια και εχουμε εξαντλησει) σε 25δις. Δηλαδη τα 7,5 που ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ 10!! Τα οποια και ως ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ που είναι δε παει να τα δανειστει με χαμηλο επιτοκιο όπως εκανε ο πιτσαδορος αλλα θελει να τα βγαλει ομολογα την ωρα που τα spreads είναι σε τροχια γυρω από το πλανητη Δια! Γιατι όλα αυτά? Μα για να μην παρουμε λεφτα ‘μνημονιακα’ αλλα ‘δικα μας’. Τεραστιο μυαλο! Αυτό βεβαια που επιμελως ‘ξεχασε’ να μας πει ο ΒΛΑΚΑΣ είναι ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΜΟΛΟΓΑ του Ελληνικου κρατους από τη στιγμη που οι τραπεζες ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από την ΕΚΤ- μεσω ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ELA δηλαδη λεφτα της ΕΚΤ- να παρουν τιτλους! Ποιος θα παρει το ομολογο ωρε ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ? Ποιος θα δειξει εμπιστοσύνη σε ένα φαλιρισμένο κρατος που οι ιδιοι οι υπουργοι του λενε ότι είναι θεμα χρονου το κραχ? Ουτε εβδομαδιαιο ομολογο δε μπορεις να πουλησεις με τα ουαου και τις ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ που ξαμολατε ολοι σας.

Σημερα ξεκιναει ενα πάρτυ με ευρώ στην Ευρώπη με ρευστότητα ένα τρισεκατομμύριο με την αποφαση Ντραγκι. Πια είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ που δεν θα λαβει μερος-παρει χρηματα? Η Ελλαδα του ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ. Η οποια όπως ολες οι άλλες χωρες τις ευρωπης ηταν κανονικα μεσα στο προγραμμα μεχρι να ερθουν οι ΑΠΛΥΤΟΙ να κανουνε επαναστασεις με τρυπια σωβρακα. Κατσε να κοιτας ΚΟΡΟΙΔΟ στη απ εξω εσυ και κανε πορειες των 5,000 ΤΣΥΡΙΖΑΙΩΝ στο Συνταγμα. Όταν γυρισεις σπιτι σου βαλε 2 μεριδες αξιοπρεπεια με 3 ποτηρια ΟΥΑΟΥ να χορτασεις.

Σκουρλέτης: “Ναι, υπό προϋποθέσεις, σε ένα νέο, αντιμνημονιακό πακέτο χρηματοδότησης…” Κανει και το δυσκολο ο ΜΠΑΤΙΡΑΚΟΣ και βαζει και προυποθεσεις! Η οποιες είναι η εξης μια: να το πουμε αντιμνημονιακο. Μη χαλασουμε και το λεξιλογιο..Εδώ η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ. No comment.

Τελικα δεν θα παει προς ψήφιση στη βολη η παραταση του μνημονιου- sorry της γεφυρας ηθελα να πω. Εμ βεβαια ΤΟΛΜΑΣ να το φερεις στη βολη? Θα είναι η πρωτη φορα που η αντιπολιτευση θα ψηφιζει υπερ και τουλαχιστον το 30% της κυβερνησης, με πρωτη τη προεδρο της Βολης, κατά.

Ετσι λοιπον δημοκρατικα και αριστερα. Όπως Φιντελ, Σταλιν, Κιμ, Μαντουρο και λοιπα ΠΡΟΤΥΠΑ του ΤΣΥΡΙΖΑ. Αποφασίσουμε (εγω ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ και 2-3 αλλοι) και διατάσσουμε. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΚΟΥΖΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ? Που χαθηκατε ρε ολοι τοσες μερες? Που εισαστε που ξεσαλωνατε με το Στουρναρα και το καθε Στουρναρα? Που  μας λεγατε οτι δεν αναγνωριζετε και δεν πληρωνετε?

Ξεκινησαμε και ξαμολαμε και τους λαθρο σημερα στην Ομονοια. Ετσι απλα χωρις δουλεια χωρις στεγη χωρις τιποτα. Απλα τους ξαμολαμε με ένα χαρτι ότι είναι οκ. Να δω ποσο χρονο θα χρειαστουν για τη πρωτη ληστεια, φονο, βιασμο, για να φανε ολοι αυτοι οι βρωμιαρηδες. Επισης να δω ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ για την αντιμετωπιση της λαθρομετανάστευσης ο Πανουσης! Μαλλον θα στιψει καμμια κοτρόνα και αυτος. Αφηστε μονο μερικες αστιφτες γιατι με τις πετρες θα σας παρουμε σε λιγο ολοι..

Την αύξηση του ανταποδοτικού τέλους προκειμένου να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ, προανήγγειλε ο υπουργός επικρατείας Νίκος Παππάς. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο υπουργός ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ όπου θα προβλέπεται μικρή αύξηση στο ανταποδοτικό τέλος μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

«Ξεκινάμε την ΕΡΤ από μηδενική βάση», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας.

Σύμφωνα με τον υπουργό, προτεραιότητα στις προσλήψεις θα έχουν όσοι απολύθηκαν από την παλιά ΕΡΤ, ενώ διευκρίνισε ότι το όνομα θα παραμείνει ΕΡΤ και θα λειτουργεί σε πλήρη ανάπτυξη, στη μορφή που είχε δηλαδή πριν την αντικατάστασή της από τη «ΝΕΡΙΤ».

Την ιδια ωρα: Αύξηση αποδοχών της τάξης του 8 έως 10%, της ταξεως των 150 ευρω,  περιλαμβάνει η νέα συλλογική σύμβαση τριετούς διάρκειας που υπέγραψαν την Παρασκευή η διοίκηση της ΔΕΗ και οι εκπρόσωποι της ΓΕΝΟΠ, καθώς και άλλων τριών σωματείων της ΔΕΗ (Σπάρτακος, ΕΤΕ, ΠΑΣΥΠ).

Τωρα βεβαια με απλα μαθηματικα αν τα 150 ειναι το 10% (στη χειροτερη) τοτε ο μισθος ειναι 1500. Αν ειναι το 8% ειναι 1875 ευρω. Επισης η ΔΕΗ πληρωνει μεχρι και τα διδακτρα για την αποκτηση τιτλου στο ΕΑΠ(Ελληνικο Ανοικτο Πανεπιστημιο) τους αγραμματους υπαλληλους της! Αξια?

Προπτυχιακά προγράμματα: 6.600 ευρώ.

Μεταπτυχιακά Προγράμματα: 3.500 ευρώ

Τι δεν καταλαβαινεις?

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ?

Η ΕΛΠΙΔΑ ΗΡΘΕ. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΑ

ΥΓ Μεγαλος παικτης ο ΠΙΟΥ. Γυρω στα 32-33.. Κυριολεκτικα χαιρεσαι να τον βλεπεις. Το δε δίδυμο ΠΙΟΥ-Ζοριτς είναι ανταξιο- ισως λιγο χειροτερος ο Πιου απο το καγκουρα- του Μητρογλα-Χαρα. Μεγααααλες παικτουρες βγαζουν ματια, κυριολεκτικα. Οποιος αντεξει να δει μια ωρα ΠΙΟΥ θελει να βγαλει τα ματια του

ΥΓ Μεγαλη νικη χτες με 2 γκολαρες. Ο δε Χεντερσον εξελισεται ταχεως σε αρχηγο ανταξιο της ομαδας. Δεν τον εχει χρισει τυχαια ο Gerrard διαδοχο.

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.