Βαρανε τα νταουλια

mporovilos-360x235

Ξεκινησε σημερα η διαθεση 1,1 ΤΡΙΣ ευρω απο την ΕΚΤ μεσω αγορας ομολογων για ΟΛΕΣ τις χωρες της Ευρωζωνης. ΟΛΕΣ? Όχι ολες. Υπαρχει μια χωρα που αντιστεκεται σθεναρα στα 90 δις ΑΝΑ ΜΗΝΑ που μοιραζει η ΕΚΤ στα μελη της. Όπως εκανε το χωριο του Αστεριξ.. Γιατι μονο με καρτουν μπορει καποιος να παρομοιάσει αυτό το καρναβάλι του Αλιεξη.
Υπαρχει η Ελλας του ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ και του Αλιεξη που προλαβε σε 1,5 μηνα και τσακωθηκε με ΟΛΟΥΣ, από τους Ολλανδους, του Φιλανδους και τους Γερμανους , ακομη και με τους Ισπανους και τους Πορτογαλους. Από το BBC, το Bloomberg, τους FT ΟΛΟΙ είναι αναγωγοι, προκλητικοι, και ασχετοι. Μονο το ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ είναι το σωστο. Γι αυτό αλλωστε και εχει γινει ΑΝΕΚΔΟΤΟ και ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ οι υπουργοι με τον ναρκισσο ΒΛΑΚΑ, χτες βγηκε στη φορα βιντεο με ολους (πλην ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ) να γελανε μολις εφυγε και να λενε: να βγαλουμε τις γραβατες να ειμαστε και εμεις trendy. Ο Σοιμπλε τον κοροιδευει στο Eurogroup ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ λεγωντας του: ευτυχως που ηρθατε να μας μαθετε οικονομικα γιατι ολοι μας εδώ δεν ξερουμε..
Υπουργος οικονομικων κρατους δηλωνει: ψάχνω ένα προιόν χωρίς σημασία να του αυξήσω τον ΦΠΑ για να κάνουμε τους καλούς στους εταίρους!
Κοιταω δηλαδη να τους κοροιδεψω και το δηλωνω δημοσια!
Σήμερα Παρασκευή πάντως ο ΟΔΔΗΧ πρέπει να αποπληρώσει 298,8 εκατ. ευρώ προς το ΔΝΤ από το πρώτο δάνειο διάσωσης της Ελλάδας και άλλα 1,4 δισ. για έντοκα γραμμάτια. Θα πρέπει όμως να έχει την άνεση να κάνει το ίδιο και την άλλη εβδομάδα. Την άλλη Παρασκευή θα πρέπει να βρει και να πληρώσει ακόμα 336 εκατ. ευρώ στο ΔΝΤ και 1,6 δισ. για έντοκα γραμμάτια.
Ξεκινησαν τα νταουλια Αλιεξη. Κατσε εσυ να το παιζεις ‘επαναστατης’ και διαμορφωτής της Ευρωπης. Κατσε εσυ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ από 19 χωρες ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΡΑΓΚΟ. Ολοι χορευουν Αλιεξη και εσυ κοιτας στην απ’εξω. ΟΥΑΟΥ! Δωσε αυξησεις στο Φωτοπουλο, ανοιξε την ΕΡΤ, ασε ελευθερους ολους τους λαθρο και όλα καλα.
Ετσι είναι Αλιεξη μου. Για να πας να παρεις λεφτα πας με Business Plan όχι με ένα e-mail 5 γραμμες που το γραφεις παραλληλα στελνωντας τουιτακια.
Για να μη γελανε μαζι σου Αλιεξη μου στελνεις σοβαρους ανθρωπους που σεβωνται τους απεναντι τους και εχουν γραπτα προτασεις. Όχι χαβαλεδες με τα πουκαμισα εξω και τα χερια στις τσεπες χωρις ΕΝΑ χαρτι και ΜΙΑ δεσμευση. Αυτά είναι για τις καταληψεις που νομιζεις ότι εισαι ακομη..

 

UPDATE:

Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Σωτήρης Ρίζος: «Αυτή η αφαίρεση των 6 στρεμμάτων που οφείλεται; Στις τεχνικές ανάγκες του έργου; Εσείς έχετε άλλη πρόταση υλοποιήσιμη με βάση τις επιδιώξεις μια ομάδας όπως η ΑΕΚ;»

Η απάντηση του Δήμου ήταν η εξής: «Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Το ψάχνουμε για να παρουσιάσουμε μια εναλλακτική πρόταση για όλη την ΑΕΚ με τη δημιουργία ενός σταδίου. Για να δημιουργηθούν εκτός από γήπεδο και εγκαταστάσεις, χαμάμ, κουρείο και άλλες εμπορικές δραστηριότητες πρέπει να χαθούν 6 στρέμματα άλσους. Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να καταθέσει ο Δήμος αυτή την προσφυγή. Ζητάμε να μας επιτρέψετε να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το δημόσιο συμφέρον»

ΕΠΤΑ (7) μηνες εχουν περασει αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ και ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΟΥΝ τη γωνια στο δεκαρικο στο Δημο. Στο μονο που ηταν και ειναι ΕΤΟΙΜΟΙ ειναι να πουν ΟΧΙ ως γνησιοι ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.

Το χαμαμ και το κουρειο ειναι οι εμπορικες δραστηριοτητες!!

Καταλαβατε εσεις τιποτα? Ναι οσο μπορει οποιοσδηποτε νοημων ανθρωπος να κατανοησει τις ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ του καθε απλυτου ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΥ..

ΥΓ Στο πρωταθλημα κεκλεισμενων των θυρων. Στο κύπελο με 60-70 χιλιαδες κοσμο μετα από 3 μερες! Ολως τυχαιως με εμας θα εφαρμοστουν και τα νεα μετρα κατά της βιας. Θα κανει καλα η χοντροκολα δηλαδη τα τζιμανια αμα σφυριξει κανα ‘πεναλτυ’ αλλα παπουτσελη το κορακι η αμα δουμε κανα Ποντικη με φρου φρου συνεχεια. H θα βαλουμε γκολ εμεις και ΔΕΝ θα αναψει καπνογονο! ΟΚ.. Το νέο κολπο το εκανε ο Βαγγελας με το βαζελο. Πηρε το ματσακι στα χαρτια αφου επεδιωξε την τιμωρια με τις προκλησεις ΟΛΩΝ των Gay, ξερωντας ότι στο γηπεδο δεν ειχε τυχη με τους Χαρα και τους Περειρα. Το ιδιο παει να κανει και εδώ!
ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..

ΥΓ2 Η Φωτο απο το gay-αστερας στο κυπελλο. Εκει που ο μποροθρυλλος ως προεδρος του αστερα με τον ΤΣΙΩΛΗ προπονητη εχασε το κυπελλο με τη γνωστη αποκρουση του keeper-μανιατη και ακομη και τα προβατα ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ! Κοιτα χαρα ο ΜΠΟΡΟΘΡΥΛΛΟΣ που ‘εχασε’ η ομαδα του το κυπελλο!!!

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to Βαρανε τα νταουλια

  1. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Χαρδούβελης: 9 συνεντεύξεις σε 8 μήνες
    Βαρουφάκης: 34 συνεντεύξεις σε 30 ημέρες…