Το τραινο στις ραγες

2 αγωνιστικες κεκλεισμενων των θυρων στην ΑΕΚ και -3 για το gay. Και 17,000 προστιμο. Συν βεβαια τη μεγαλυτερη ξεφτιλα: Δέχεται ότι ο αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ-Ολυμπιακός στις 11/3 διακόπηκε από υπαιτιότητα της εγκαλουμένης ΠΑΕ και κατακυρώνει αυτόν υπέρ της αντίπαλης ομάδας με τέρματα 0-3.

Εδώ λοιπον περιμενω- ελα λεμε και καμμια σαχλαμαρα να περναει η ωρα- την ΠΑΕ να ειχε ΗΔΗ πει (μιας και η τιμωρια ηταν 1000% σιγουρη) πως θα αποζημιωσει το κοσμο που εχει παρει διαρκειας. Εστω αυτά τα 8500 ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΜΠΕ ΜΕΣΑ. Που εχει ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ για να βλεπει την ομαδα δηλαδη ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. Πως δηλαδη μια καρτα των 500 ευρω στην 9, για 15 αγωνες χονδρικα (αντε και 2-3 στο κυπελλο που ΔΕΝ είναι σιγουροι βεβαια) που κοστιζουν 30 ευρω ανα ματς συνολο 60 ευρω ανα καρτα ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ.

Εστω όπως ΗΔΗ εκανε ο Gay δηλαδη, για τα παιχνιδια που τον εκλεισαν ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΒΙΑΣ αλλα λογω Κοντονη. Εκει βεβαια τους κοβει και λιγο, σε αντιθεση με τις ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΞΑΝΘΙΕΣ εδώ, και εδωσαν εξτρα εισητηρια σε κάθε κατοχο μπας και παει κανας ανθρωπος και δεν είναι μισοαδειο μονιμα το ταψι. Αλλα εστω και ετσι ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ. ΕΣΕΙΣ?? Χεσε ψηλα και αγναντευε ως συνηθως. Ξερω ειχε δουλεια η Βαγια το βλημα να κανει τη ψηφιακη τροπαιοθηκη. Όλα τα αλλα δουλευουν ρολοι. Μη τυχον και δε δουμε digital το τελευταιο πρωταθλημα πριν 20 χρονια είναι το θεμα. Φυσικα όμως : <οφείλουμε όμως και μια συγγνώμη για λογαριασμό των τριάντα αχαρακτήριστων> αλλα μεχρι εκει. Όχι και να βαλουμε το χερι στη τσεπη.. φωτια θα πεσει να μας καψει.

Όπως ας πουμε ο συνδεσμος ΚΥΨΕΛΗΣ που σουλατσαρε στην 35 ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ. Ποσους ειπαμε βρηκατε συμφωνα με την ανακοινωση ΣΑΣ πριν 15 μερες (12-03-2015): υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τους απομονώσουμε. Εκτος από τους 3? με τις σιδηρογροθιες. Καλα τα λεω η εχουμε update?

Το οποιο update βεβαια εχει και λιγο σαλτσα από το post του steven με τον Κοντονη από τη μια να αναρωτιεται τι δουλεια εχουν οι ΜΗ ΘΕΣΜΙΚΟΙ στην ΑΕΚ και από την άλλη να καλει τον ΘΕΣΜΙΚΟ κοντο να ενημερωθει για θεματα βιας. Προφανως στην Eleven οπου είναι προεδρος, η κυρια ασχολια είναι η βια στο ελληνικο ποδοσφαιρο. Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ELEVEN ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ? Απλη ερωτηση κανω για να μαθω. ΩΣ ΤΙ πηγε το κοντο και δε πηγε π.χ ο Ζαγορακης που είναι και βολευτης και μαλιστα ευρωπεος (με ε). Όπως και ηταν προεδρος και αυτος του ΜΠΑΟΚ? Η ο Ανατολακης που είναι πρωην βολευτης? Η ο Φασουλας που ηταν και δημαρχος?

Πριν βεβαια δηλωσει: “Αν νομίζουν ορισμένοι παράγοντες των ομάδων ότι μπορούν να κινητοποιήσουν κατά της κυβέρνησης για τις πολιτικές αποφάσεις που θα πάρει σε αυτή την κατεύθυνση φίλαθλο κοινό, τους υπενθυμίζω ότι όσοι πήγαν να το κάνουν σε παρόμοιες περιπτώσεις έφαγαν τα μούτρα τους πολύ άσχημα. Ο ελληνικός λαός είναι απολύτως ώριμος να καταλάβει ότι αυτά που κάνει η κυβέρνηση τα κάνει προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως της νεολαίας», ξεχασε τον ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑ ΒΑΓΓΕΛΗ που βγηκε δημοτικος συμβουλος και τον ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑ ΜΩΡΑΛΗ- πρωην αντιπροεδρο του Gay που είναι δημαρχος Πειραια. Εκει οι κινητοποιησεις και τα ψαρακια με τη Δουρου είναι υπερ της κυβερνησης οποτε όλα καλα..

ΥΓ Γινεται να σε τραβανε για τη ‘παλια’ ΠΑΕ και τα παραμαγαζα της στα δικαστηρια, να το παιζεις παπια και να ξανα-υπαρχεις?

ΥΓ2 Προστιμο 350 ευρω για οσους δεν πληρωσαν το χαρατσι 2013. Αυτό που ο Λαφαζανης ειχε κανει το κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Το ιδιο κινημα που ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ εξαφανισθηκε μεχρι και από τα διοδια. Όχι μονο τα παλια αλλα και τα νεα που μπηκαν στο πεταλο επι κυβερνησης ΑΠΛΥΤΩΝ. Αφιερωμενο στα ΚΟΡΟΙΔΑ του 36% που μας ειπαν ότι το ΕΝΦΙΑ είναι νομος της προηγουμενης κυβερνησης και που φυσικα η νεα κυβερνηση ΔΥΟ (2) ΜΗΝΕΣ δεν βρηκε χρονο να καταργησει.. Χρονο εχουμε μονο να αφηνουμε τους λαθρο αμολυτους. Είναι τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ πραγματα, μαζι με τη παρελαση-νταουλια που εχουμε ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ. Την ιδια παρελαση που πριν 2 χρονια πεταγαμε ΒΙΔΕΣ ως αντιπολιτευση, ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΑΜΕ τον τοτε ΠΔ, τωρα τη κανουμε με βρωμικα και χορους και τον ΠΑΚΗ περηφανα προεδρο.. Με τον Ψε-κασμενο υπουργο που αμα δε του κατσει η Ευρωπη – αν δεν συνεχιζει να τον δανειζει λεφτα δηλαδη- θα το κανει Κουγκι… Είναι βεβαια και πιασμενα τα παιδια από τις κολοτουμπες και τις επικυψεις στη Μερκελ για να παρουμε το 1,2 ΔΙΣ από τα 7,5 ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΑΜΕ…

ΥΓ3 Η φωτο για να ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΤΣΕ

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

13 Responses to Το τραινο στις ραγες

  1. Ο/Η e.m λέει:

    to lew edw kai xronia ta prostima na ta plhrwnoun oi opadoi ka8e omadas kai ka8e sylogos naxei kai vivlia esodwn exodwn

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οχι φιλε μου τα προστιμα να τα πληρωνουν ΑΥΤΟΙ που τα προκαλουν. Στη συγκεκριμενη περιπτωση η original κυψελης. Οι υπολοιποι 65,000 δε φταινε σε τιποτα, οπως δεν φταινε και οι κατοχοι διαρκειας.
    Ειναι σαν να τρακαρω εγω αυριο το αυτοκινητο μου και η ασφαλιστικη να παρει ΟΛΟΥΣ τους πελατες της να τσονταρουν τη ζημια. Η να τους πει για 15 μερες εισαστε ΟΛΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ, επειδη τρακαρε ενας πελατης μας..

    Ας πληρωσει λοιπον τα 17,000 χιλιαδες Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ αν τα θελει η ΠΑΕ (λιγο με ενδιαφερει) αλλα ας αποζημιωσει 8500Χ60= 510,000 ΕΥΡΩ Η ΠΑΕ τους πελατες μιας και η βλαχα δε μπορει να κανει τη δουλεια της.
    Δεν ειναι δουλεια των κατοχων διαρκειας ουτε να πληρωνει τις μπουκες απο τα καλοπαιδα, ουτε να το παιζει ντεντεκτιβ για να βρει τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.Οπως λοιπον εχεις τα μουτρα να ΖΗΤΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ λεφτα για να δει ο κοσμος την ομαδα ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΤΣΙΠΑ οταν δεν τη βλεπει ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ να τα γυρνας πισω.

    Σιγα μην εχεις βιβλια εσοδων- εξοδων. Εδω χανουμε τα ΕΠΙΣΗΜΑ βιβλια της εταιρεις ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ..και αντι να ειμαστε ΜΕΣΑ το παιζουμε και παραγωντες, εκει θα κολλησουμε?

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς e.m. : Δηλαδή και να μην πάμε στο γήπεδο με τα διαρκείας και να πληρώσουμε και τα επεισόδια; Ναι δίνε ιδέες. Σε λίγο ο μεγιστάνας θα βγάλει διαρκείας με πρόβλεψη επεισοδίων δηλαδή για να δικιολογήσει την αύξηση που ΘΑ ξανακάνει

  4. Ο/Η conpater λέει:

    Το οτι ηταν συνδεσμος τηςΚυψελης,τουλαχιστον λιγο με απασχολει.Εως καθολου,Τι θα αλλαζε αν ηταν των Πατησιων,η της Στιμαγκας ? Με 17000 να ειναι το .προστιμο,δεν γινεται τιποτα,170.000 επρεπε να ηταν για να εμπαινε το αγγουρι στον κωλο.Και να πληρωθουν μεχρι την επομενη αγωνιστικη cash…. Καθομαστε και ασχολουμαστε με ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Το ξερανε,δεν το ξερανε,τους ειδαν δεν τους ειδαν,ηταν προκατ δεν ηταν….Ρε παιδια,ειναι σοβαρα πραγματα αυτα ? Για να ξερω τι μου γινεται τελικα…Εχετε απολυτο δικιο να φωναζετε για τα διαρκειας,αλλα τελικα αυτο ειναι το θςμα? Προσεξτε,δεν λεω να προσπεραστει σαν μειζον θεμα που ειναι,και ειλικρινα το πιστευω αυτο,λεω μηπως τελικα πρεπει να ξαναδουμε το ολο θεμα απο την αρχη ? Αφου δεν τραβαει τιποτα σε αυτο τον αχταρμα που λεγεται ΑΕΚ.Οικονομικα,αγωνιστικα,διοικητικα πανω απο ολα….

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν νομιζω oτι ενδιαφέρει. Το οτι αναφέρω ακριβώς ποιοι έκαναν τις ομορφιές -εγω που δεν εχω σχέση με τη ΠΑΕ- ειναι για να κράξω την ΒΛΑΧΑ ΤΗ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ που ακόμη 15 μέρες μετα “ψάχνει” να δει τι εγινε. Το όρθιο ΒΟΔΙ που θέλει να μιλάμε και σαν ισότιμοι. Πούστηδες και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια..Το βλαχαδερο η μπατσινα ισοτιμη με μας! Το ΤΥΡΙ.
    500 χαλαρά το πρόστιμο και μέχρι να το πληρώσεις δεν παίζεις με την αντίστοιχη αφαίρεση βαθμών. Οσο δεν πληρωνεις ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ανα αγωνιστικη 10%. Συμφωνώ απόλυτα.
    Αφού δε θέλουν, και βάζουν ανίκανους να τρέξουν το μαγαζί ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ μέχρι να βάλουν μυαλό. ΑΠΑΝΤΕΣ και δε μιλαω μονο για την ΑΕΚ. Ξεκωλιαστε τους ολους μέχρι να βγάλουν το γάλα της μάνας τους.
    Διαλυστε τους τα ταμεια, αφαιρεστε βαθμους, κλειστε τους ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ.
    Γιατι ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ.
    Απλα κανουν τη παπια γιατι ηδη ο παλιος ‘αρχηγος’ τους εκανε μπουρδελο ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ. Με ποινες με αφαιρεσεις βαθμων με μπουκες ΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΑΟΥ ΜΟΥ: OTAN ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΛΟΥΜΠΑ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΤΟΤΕ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ….

    ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ-ΚΛΕΦΤΗ που τους εστελνε να ΔΕΙΡΟΥΝ συμπαικτες του και συναδελφους του. Καλα ηταν τοτε, και γλυτωσαμε και καποια συμβολαια, αλλα μετα εγινε απο ανθρωπος μας- ο ρουφιανος μας.
    Μονο ο βασιλακης του τσιμπησε το 1,2εκκ ΑΚΑΤΕΒΑΤΟ και το εκανε γαργαρα ο Βανδης.. Το οποιο και πληρωσε ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ μη τα παρει ο αλλος και εχει και ποινικα.. Βλεπεις δεν κοιταξανε μεσα στη ντουλαπα. Τοσο ζωα!

  6. Ο/Η e.m λέει:

    malon den to anelysa swsta kai dikio eixes pou to dir8wses Snitch ,me apla logia poia kerkida-8yra ekane episodia sto ghpedo ( lew gia 8yra ghpedou) poioi htana ekei oloi plhrwnoun to ka8e prostimo ekanan den ekanan episodia wste na anagasteis na prosexeis kai ton dipla ti kanei

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς e.m : Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι έχει γίνει. Αυτοί που διέκοψαν το ματς, πρώτον δεν εισιτήρια, δεύτερον δεν ήταν σε καμία θύρα και τρίτον ήταν από την αρχή του αγώνα μέσα. Ήταν 26 άτομα που είχαν να πατήσουν στο γήπεδο από το ματς με την Κομοτηνή. Όταν είδε λοιπόν τα πρωτοπαλλήκαρα του Χατχηχρήστου η σημερινή ηγεσία της Original, χέστηκε πάνω της. Όπως βέβαια χέστηκε και η ξανθιά, που είναι επιφορτισμένη με την επικοινωνία των συνδέσμων. Σε αυτήν λοιπόν την περίπτωση, από πού να πάρουμε τα πρόστιμα; Από τους τέως άνθρωπους μας, που αν ανοίξουν το στόμα τους, ίσα που κάηκαν πολλοί. Γκε γκε;

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οχι βεβαια!! Μια θύρα μπορει να εχει 3000 κόσμο μεσα. Θα πληρώσουν οι 3000 τις μπουκες των 20; Αντε και ναι. Πως θα γινει αυτο;
    Η ΠΑΕ και μονο αυτη ειναι υπεύθυνη για την ασφάλεια του κόσμου και τη τάξη στο γήπεδο. Ειναι ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ να βρει να πιάσει και να παραδώσει στην αστυνομία τους ταραξίες.
    Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της ΠΑΕ να προστατέψει το μαγαζι της και τους πελάτες της που εχουν πληρώσει για να δουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΑΤΣ.
    Ουτε μέχρι το 75 ουτε μέχρι το 89 όπως με το gay. Πληρώνεις να δεις ΟΛΟ το ματς και οχι οσο θέλουν τα παιδιά μέχρι να αποφασίσουν να το διακόψουν..
    Αλλα επειδη ειναι ελλαδα εδω βρίσκουν και τα κάνουν.
    Ας τρώγανε 2-3 χιλιάδες υπογραφές και μερικές αγωγές για Διαφυγόντα κερδη απο τον κόσμο που του εχουν πάρει τα λεφτα να σου πω πως θα μάζευαν τα καλοπαιδα.
    Βεβαια ολα αυτα με τη πρόυποθεση να μην εχεις καμμια σχεςη μαζι τους. Ουτε να τους χαρτζηλικωνεις ουτε να τους δίνεις εισητηρια.
    Και επειδη ο Steven το είπε απ έξω απ έξω εγω το λεω ευθέως: ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Γ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ.
    ΒΡΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΠΗΡΕ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΛΟΥΚΟΥΜΙ.

    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ

  9. Ο/Η conpater λέει:

    Ετσι,να μπαινουν τα πραγματα σε μια σειρα.Καιρος ηταν. Για αυτο ειπα,πως σωστα τα λετε για τα διαρκειας,αλλα το πραγμα βρωμαει απο παντου.Τελικα,ειναι πολλα,παρα πολλα τα κοκορια εκει μεσα.Και βλεπω και τι γινεται στους σιχαμενους.Μιλησε ο πρακτορας και σφιξανε οι κωλοι,τοτε.Το ιδιο συνεχιστηκε και με το παιδοβουβαλο.Κιχ οι συνδεσμοι.Δεν ξερω το πως και το γιατι.Δεν με ενδιαφερει.Απλη αναφορα κανω. Αν και πιστευω,πως καπου εκει θα καταληξει και ο δικος μας γιατι εχει καταλαβει πως δεν παει αλλο.Η Αυτος η οι “αλλοι” .Μαζι δεν γινεται να συνεχισουν.Και τα παντα κρινονται απο το αποτελεσμα.Μεχρι να ξεκινησει το νεο πρωταθλημα,εχει πολυ χρονο να κατασταλαξει τι θελει τελικα και τι συμφερει,τον ιδιο και την ομαδα.Τωρα,αν ισχυει τα οσα γραφει ο Στηβεν περι “κοντου” ,τι να πω,αστα να πανε να γαμηθουνε και να ασχοληθουμε με τιποτα αλλο….

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Όλους : Και να προσθέσω κάτι τελευταίο. Αυτοί οι 26 πασίγνωστοι, είναι το μόνο σημείο στο οποίο διαφωνούν ο Σέρβος με τον εγγυητή. Ο ένας θέλει να τους φάει κι ο άλλος απλά δεν μπορεί. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. Απλά εδώ ξαναποδεικνύεται οτι ο Σέρβος είναι κι ελαφρώς βλάκας αφού δεν πιστεύει οτι έτσι έχει συμβεί τότε με την Κομοτηνή.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν υπάρχει δε μπορω. Δε θελω υπάρχει μονο,
    Μια χαρά μπορεί. Σιγά το δον Κορλεόνε με τα πρωτοπαλίκαρα που δε μπορεί.
    Απλα του έδωσαν στο πιάτο ΤΣΑΜΠΑ-με προσυνεννόηση, που βρήκε ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΟΠΩΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ “ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ” και ο βδελλας που ποτε δε μαθαμε ουτε ΠΟΙΟΣ τον προσελαβε απο την εξαφανισμενη τοτε διοικηση του Δημητρελου, ουτε ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΚΑΝΕ για εκεινα τα 2 ματς ουτε τιποτε- το μαγαζί και το γραμματειο ειναι μεγάλο.

    Ρε εδω η Αςτυνομια βρήκε συνέλαβε και ειναι ήδη σε δίκη αυτοί που επιτέθηκαν ρατσιστικά στο τρένο ( ούτε καν στο γήπεδο ούτε καν στο Λονδίνο !!
    http://www.bbc.com/news/uk-england-stoke-staffordshire-31696936)

    Η ίδια η chelskey αφού είχε ήδη αποκλείσει ΠΕΝΤΕ απέκλεισε άλλους δυο προχτές
    http://www.bbc.com/news/uk-31558168 απο το γήπεδο.
    Που τους βρήκε τους πέντε; Όχι στο bridge όχι στο Λονδίνο ούτε καν στην Αγγλία!!
    Στο μέτρο του Παρισιού πήγε η metropolitan police έψαξε τις κάμερες και τους ξετρύπωσε.
    Τι είπατε; Μίλησε κανεις;
    Ε ρε Yard που θέλετε, να σας μπαγλαρώσουν με τα σώβρακα ολους.
    Δε ξερω βεβαια ΠΟΙΟΥΣ ΘΕ ΜΑΖΕΨΟΥΝ πρώτους.
    Τα ξανθια βλαμμένα, τα αφεντικά τους, η τα εκτελεστικά όργανα;
    Αιντε ρε με τους χεστες
    Που θα μας εξυγιάνουν κιόλας..

  12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    snitch ενα σχολιο για το τι προσπαθει να στησει ο μελισσαν με την elite?
    εχεις αποψη για το ποιον της εταιριας ?

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    https://dailytripes.gr/blog/2015/03/18/update/
    Σχόλιο στις 18-3 πριν 15 μέρες

    Αλλο απο απαντηςη Πριν μια εβδομάδα: Αυτο που θα ακουσεις για την ΑΕΚ και τον οβολο και πως θελουν να στησουν την νεα αρπαχτη θα σε κανει να σκασεις στα γελια. Υπαρχει δεσμευση εμπιστευτικοτητας απο το χωρο, αλλα μπορω να πω οτι η πλακα θα φτασει μεχρι το νησι

    Θα γινει ποστ κανονικό στην ωρα του..