ΠΟΛΥΥΥΥ ΣΟΒΒΒΑΑΑΑΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ

Έχετε παρακολουθήσει φυσικά το τι γίνεται. Στην βουλή, στην εικονική και στην πραγματική οικονομία,  και φυσικά στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, που έχει ακόμα ελπίδες. Μιλάμε της κακομοίρας γίνεται με σφραγίδα και Κοντονή, που κατέβασε ολόκληρο νομοσχέδιο για να δείξει οτι κάτι έκανε κι αυτός. Τρέχουν όλοι σαν τα στρουμφάκια, απάνω σ’ ένα δίσκο με καμένη πίτα. Κανονική χρεοκοπία με χρυσή αυγή δεκανίκι σύριζα, Σαμαρά με αιχμές οτι διοικεί πλέον το αδερφάτο,  και από την άλλη μεριά να τρέχουν κι άλλα, ΕΠΙΠΕΔΟΥ RENAULT ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ. Λεφτά υπάρχουν, αφού πλέον φέτος, βγήκαν στην παρέλαση και τα τανκς, που πιο πριν δεν βγαίνανε για λόγους οικονομίας.

Μην παίρνετε και όρκο ακριβώς, αλλά όπως και να το κάνουμε, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, αφού η δήθεν αριστερή κυβέρνηση, μεθαύριο θα κάνει την οριστική κίνηση να προσεγγίσει την προοδευτική Ευρώπη, που ανακάλυψε οτι ο τρελός πιλότος, είχε και προβλήματα όρασης. Και δηλαδή, πώς ακριβώς συγκρίνουμε τα μπουρδέλα; Με τις τιμές, τα σέρβις, τις τσατσάδες, τις πουτάνες, τους πελάτες, ή ποιά ακριβώς διαφορά έχει η ΕΟΚ από την Ελλάδα; Τουλάχιστον εδώ, μπορεί να δίναμε συντάξεις σε δήθεν τυφλούς, αλλά σε μιά κρίσιμη στιγμή, αυτοί θα μπορούσαν να οδηγήσουν. Ενώ εκεί, με την άρτια οργάνωση…

Η χώρα όμως βρισκεται σε πολύ καλή πορεία, όσο κι αν ο Σαμαράς μας εγκατέλειψε πλέον, αφού τα ειδικά ΕΔΕ της βουλής που δεν ελέγχεται, πλέον έχει τυλιχτεί και σε μιά κόλλα χαρτί που μπήκε ήδη στην βαλίτσα του αρμοστή. Ποτέ δεν στην χαρίζουν οι διαφορετικοί, που θέλουν να είναι πιο φυσιολογικοί από τους κανονικούς. Ίδιο πρόβλημα είχε παλιότερα κι ο Πανταζής σαν τραγουδιστής. Δικός μας αλλά πάει και με γυναίκες; Ίσα που κάηκες.

Όπως κάηκε βέβαια και το διαδίκτυο το κιτρινόμαυρο, με την Elite. Τέτοιος ενθουσιασμός δεν έχει ξαναγίνει. Σαν να βρήκαν τζάμπα φρυγανιές και σαν να έχουν όλοι γερά δόντια. Την ώρα που τρέξανε κάποιοι άνθρωποι το θέμα – πιστεύω να μην έχετε παράπονα από την αποκάλυψη πρώτα εδώ πανελλήνια – και φυσικά ο τίγρης, χωρίς να ξέρει κι ακριβώς τι γίνεται, είπε εντάξει, αφού το χρηματιστήριο το έχει συνυφασμένο στο μυαλό του σαν μια ακόμα εισροή χρημάτων ( sic ) .  Τι έγινε; ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ για ένα χρηματιστήριο ( του Λονδίνου )  που υπόκειται στο Μιλάνο κι άρα  είναι σαν να παίζουμε δεύτερη κατηγορία, αλλά τι να κάνουμε κι άλλο; Ακόμα και τα περιστέρια, πιστεύουν οτι σιτίζονται στο Σύνταγμα.

Ξέρει παραπάνω ο χάπιας; Έτσι δεν υποθέτει όλη η Ελλάδα; Η Ελλάδα δεν υποθέτει οτι τώρα έχουμε αριστερά στην εξουσία; Γιατί λοιπόν να μην ενεργήσουν τα σκευάσματα; Τρελάθηκε με την κυβίστηση του ΣΤΕ αλλά και του δήμαρχου και βγήκε και κατήγγειλε οτι κακώς συμμετέχει η ΑΕΚ στο κουπόνι του στοιχήματος, αλλά κι ότι η μετοχική σύνθεση της νέας εταιρείας, είναι κάλπικη. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ TIMING ΚΙ ΑΥΤΟΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΑΛΟ, που βρήκε χρόνο κι αυτός να ασχοληθεί με τις νέες τιμές που πλέον δίνει η Ουέφα για νίκες και βαθμούς στο champions league.

Πράματα φυσικά που τα ξέρετε κι από εδώ, ακόμα και πιο πριν από τις κωλοτούμπες της νέας κυβέρνησης ή της δικαιοσύνης ή του δήμαρχου. Και φυσικά πράματα που τα ξέρετε για τη νέα μετοχική σύνθεση της εταιρείας – αγαπητέ έτρεξες – αλλά και την κανονική μετοχική σύνθεση του ΟΠΑΠ. Με τον οποίον, δεν έχει καμία σχέση ο τίγρης. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΥΤΟ. Γιατί σέρνεται αυτό; Μα γι’ αυτό λέμε οτι τον έχει για χαρτοπετσέτες. Το παιχνιδάκι είναι καθαρά εποικοινωνιακό κι ελπίζω, Ο ΔΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΕΙΑΞΕ ΤΟ ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΟ ( τυχαίο πάλι ; ) ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.

Και τρέχουμε τώρα σε κάποια ΕΕΑ. Και συμπληρώνω εγώ, γιατί δεν πάμε και στην ΕΦΙ ή στην Έφη με την μεγάλη κλειτορίδα; Ποιά είναι η τελευταία, λίγη υπομονή. Προς το παρόν απολαύστε τον Κοντονή και τα νομοσχέδια του, που τα πρόστιμα – όλως τυχαίως – είναι διπλάσια από τα ετήσια έσοδα της δαφνοστεφανωμένης. Που θέλει να πει οτι ελέγχει την θύρα 7, ενώ κάποιοι άλλοι γουστάρουν πολύ την γραβάτα του Περέιρα. Και πάλι υπομονή, όπως υπομονή θέλει και το συνέδριο της ΝΔ, κατά το ” ο Σπάθας δεν θα ξανασφυρίξει πλέον “, ΑΦΟΥ ΤΟ DISINFORMATION ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

Οπότε αφήνουμε τον βλάκα, να μπλεχτεί στα δίχτυα της ανεξάρτητης ελληνικής δικαιοσύνης. Και να κάνει καταγγελίες, από τις οποίες, ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ. Και να τραβάει και στα δικαστήρια και να προσφέρει θέαμα. Την ώρα που γελάμε για την προεδρία της ΑΕΚ, την ώρα που γελάμε που Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΝ ΦΑΕΙ ΔΙΩΞΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΟΣΦΠ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ( χωρίς να έχει υπάρξει τελεσιδικία ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ, που την στιγμή που θα βάλει αχυράνθρωπο μπροστά, θα είναι αδύνατον να αλλάξει την μετοχική σύνθεση έγκαιρα. Αλλά κι αν βάλει, θα είναι πραγματική η μετοχική σύνθεση του; ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΕΛΟ Η ΕΕΑ. Είδες ο Καρτράιτ;

Είδες, δεν είδες, κάνε τώρα την φορολογική σου δήλωση. Και ψάξε να βρεις, τι και πώς. Σόιμπλε ή Ομπάμα. Και ψάξε να βρεις, πού ανήκεις. Και ψάξε να βρεις, οτι ο Τσίπρας τους ξέφυγε αλλά κάποιοι μερκελιστές, ούτε θα πάνε μέσα αλλά ούτε θα ξαναασχοληθούν με την πολιτική. Απλά πραματάκια στο οικόπεδο μου, καθώς είπε ο Καμμένος ” να κάνουμε τις σχέσεις μας πιο κοντά με την Αμερική. ” ΠΟΛΥΥΥ ΣΟΟΟΒΒΒΒΑΑΑΑΡΑΑΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, από πραγματικούς ηγέτες.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

5 Responses to ΠΟΛΥΥΥΥ ΣΟΒΒΒΑΑΑΑΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ

  1. Ο/Η conpater λέει:

    Παιδια,να γραψω κι εγω μια συνταγη για την καλυτερη καρυδοπιτα ever…?

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Τι, αλλάξανε τα κόζα; Αντί να την φτειάξεις εσύ, θα την φτειάξουμε εμείς και θα την φέρουμε κάτω;

  3. Ο/Η conpater λέει:

    Οχι ρε φιλε.Δεν λλαζει τιποτα απολυτως.Απλα,διαβαζοντας την αναρτηση,καπου το`χασα το θεμα και λεω να γραψω την συνταγη που ειναι πιο απλη…

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Ναι βρε, πλάκα έκανα κι εγώ

  5. Ο/Η conpater λέει:

    Μην ξεχασεις τον γιγαντα…