Η απογειωση


Αφου θελετε να τα ακουσετε λοιπον και κανεις και την εξυπνη ακου τα:
Ο Xavier Rolet, Διευθύνων Σύμβουλος της LSEG, δήλωσε κατά την έναρξη: “Η ευρωπαϊκή οικονομία έχει όλα τα σωστά συστατικά για να δημιουργήσει σημαντική και βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη: μια ισχυρή επιχειρηματική κουλτούρα, τα πανεπιστήμια παγκόσμιας κλάσης, μια αφθονία των επιχειρηματικών κεφαλαίων που αναζητούν επενδυτικές ευκαιρίες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε για τη στήριξη της ανάπτυξης. Στόχος μας με την Elite είναι να φέρουμε αυτά τα στοιχεία μαζί σε μια πυκνή και ανοιχτής μορφής πρόσβαση, βοηθώντας να επισπεύσει τη διαδικασία ανάπτυξης και άντλησης κεφαλαίων για τη καλύτερη και πιο λαμπρή ανάπτυξη ιδιωτικών εταιρειών στην Ευρώπη. ”

“Εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα σήμερα, καλούμε όλους τους φιλόδοξους διευθύνοντες συμβούλους και ομάδες διαχείρισης από όλη την Ευρώπη για να μάθουν περισσότερα για το πώς τα εργαλεία και συμβουλές που παρέχει η ELITE θα μπορούσαν να βοηθήσουν να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Υπάρχουν πιθανώς χιλιάδες ευρωπαϊκές εταιρείες που θα μπορούσαν να ωφεληθούν από την Elite. ”

Αυτό είναι το Elite. Ένα προγραμμα ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ και προσβασης σε πιθανους επενδυτες μεσω μιας κοινης πλατφορμας. Γινεται δηλαδη μια αξιολογηση, ακολουθεις καποια standard και μεσω αυτης παρουσιαζωνται οι εταιρείες στο επενδυτικο κοινο. Ένα Pro-IPO δηλαδη. ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ τιποτε λιγοτερο. Επειδη εισαι και λιγο βουρλο: IPO=Initial Public Offering. Δημοσια εγγραφη δηλαδη. Σαν αυτή που κανατε εδώ και μαζεψατε ολοκληρα 35 χιλιαρικα. Στην ΑΜΚ που εχετε κανει ΜΟΥΓΚΑ τι εγινε. Όπως εχετε κανει ΜΟΥΓΚΑ τα διαρκειας. Τα 8500 χιλιαδες. Όπως κανατε ΜΟΥΓΚΑ περσυ τα 3-4 χιλιαδες που πηγαν σε ‘ανεργους’ με 30 ευρω. Μπας και σωσετε το νουμερο, που φετος δε σωθηκε με τιποτα.

Γι αυτό η ανακοινωση ηταν 2 γραμμες ολες και ολες γεματες ΑΣΑΦΕΙΑ και με ένα link απλα. Τη ωρα που για τον Κοντονη γραφατε σελιδες και γεμισαμε σαλια. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με εισαγωγη στο LSGE λοιπον, η οποια θα γινει ΑΝ συναντησετε τα κριτηρια, ΑΝ βρειτε αναδοχο και ΑΝ βρειτε και κανα τρελλο να δωσει λεφτα.

Γιατι μονο τρελλος είναι καποιος- η εχει αλλους σκοπους…- να παει να αγορασει μετοχες σε ένα μαγαζι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ προπονητικο, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ και ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ μιας και είναι σε ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και απλα θα φιλοξενειται, δεν εχει ΚΑΝ γραφεια (νοικιαζει στα Σπατα) και το ροστερ της είναι ο ελαφροκοκκαλος Πιου, ο Πεταυρακης, ο Ντακολ και ο νεανιας Φουλης. Εχει γονατισει το Transfer Markt από την αξια του ροστερ.
Η οποια εταιρεια και αγωνιζεται στο αξιοπιστο ελληνικο πρωταθλημα που η ελληνικη δικαιοσυνη κανει διωξεις για στημενα, για εγληματικες οργανωσεις, η UEFA στελνει τον ένα φακελλο χειραγωγησης πισω από τον άλλο κάθε εβδομαδα και τελος το ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ δεν συμπεριλαμβανει αγωνες του στο κουπονι της εταιρειας ΤΟΥ, λογω ‘αμφιβολιων’ (sic).

Ενα πρωταθλημα που ο ιδιος ο υπουργος το ‘κλεινει’ 3 φορες μεσα σε ενα χρονο, το χαρακτηριζει διεφθαρμενο, που φοροδιαφευγει, ειναι βιαιο και διοικειται απο μαφιοζους.
Μια εταιρεια που για την επομενη σαιζον ερχεται από χαμηλοτερη κατηγορια και για να παιξει ευρωπη το 2016-2017 πρεπει να αγορασει παικτες και να ξοδεψει λεφτα. ΑΝ θα παιξει και ΑΝ περασει σε ομιλους..

Κατι παραπανω αυτή τη φορα από το ΕΝΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ταμειο που εχετε αφησει να φενεται. Τα λεμε σωστα η όχι?

Να μη παμε στο safety record των απογειωμενων. Αφαιρεσεις βαθμων στο πρωταθλημα της Γ Εθνικης, τα ιδια στη Β’ μεσω κυπελλου, ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ, μπουκες μεχρι και σε φιλικα!!! καλοκαιριατικα, υποτροπές με ήττες ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ λογω επεισοδιων, κεκλεισμενοι αγωνες για το κοσμο, προστιμα και αλλα ομορφα ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Β.Β ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ μιας και σε εβαλαν ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ.

Μια εταιρεια που ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ κάθε 15 στο ΟΑΚΑ. Σωστα η λαθος? Μηπως να πουμε και το ΠΟΣΟ μπαινει μεσα μεσο ορο ανα αγωνιστικη εντος εδρας? Αμα θες και προκαλεσεις τα λεμε δεν υπαρχει θεμα.

Θεμα θα εχει λοιπον ο ‘επενδυτης’ που θα δει όλα αυτά, δηλαδη μια εταιρεια που στην ουσια εχει ένα ροστερ Β εθνικης ελλαδας με 3-4 Α εθνικης μεσα, ένα πουλμαν και ….αυτα. ΌΛΑ τα αλλα είναι δανεικα. Αν δε, κανει το λαθος ο επενδυτης να δει credit history της ομαδας, τοτε είναι που θα επενδυσει με χερια και με ποδια. Να δει δηλαδη ολες τις μεγαλες μορφες της τελευταιας δεκαετιας που ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΕΙ εκει μεσα: Toν Δημητρεχα, το κοντο, το Σταυρο και όλα τα καλοπαιδα που είναι περασμενα ξεχασμενα για εσας, αλλα για την ελληνικη δικαιοσύνη οχι τοσο. Που τρεχουν από ανακριτή σε καταδικη και από πλημμελημα σε κακουργημα.

Επειδη ειμαι στις καλες μου σταματαω εδώ. Για σημερα. Αμα θες εχω ΜΠΟΛΙΚΑ ακομη.
ΑΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ, ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, περα από τις απογειωσεις και τα αεροπλανακια. Αεροπλανάκια και πυραμιδες καναμε τη δεκαετια του 90 μην επαναλαμβάνεστε. Γιατι εκτος από γραφικα ΒΟΥΡΛΑ γινεστε και βαρετες..

ΥΓ Να ξερεις οτι καλη η συμπαθεια, αλλα οσο δεν επηρεαζει πολυ τη τσεπη. Γιατι οκ κονομησαμε 900 καθαρα, ας δωσουμε και 17. Αν ομως στην επομενη το κεκλεισμενων πεσει με κανα ΠΑΟ-GAY και ΧΑΣΕΙ Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ κανα πεντακοσαρικο, βλεπω να παιρνεις τη συμπαθεια αγκαλια στη ΓΑΔΑ.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

3 Responses to Η απογειωση

  1. Ο/Η bandog λέει:

    ενταξει , δε νομιζω να υπηρξε αφελης (τουλαχιστον σε αυτον εδω τον ιστοχωρο) που να πιστεψε οτι η αεκ ετοιμαζεται να μπει στο χρηματιστηριο του λονδινου και οτι το προγραμμα δεν ειναι απλα και μονο συμβουλευτικου χαρακτηρα…

  2. Ο/Η netrino λέει:

    ρωταω χωρις ειρωνεια.
    δεν προσδιδει καποια διαφανεια στα οικονομικα της εταιριας αφου θα ειναι προσβασιμα σε αρκετο κοσμο?
    νομιζω ειναι ενα βημα εκσυγχρονισμου,σε παρακολουθουν και ισως καποια στιγμη
    να καταφερεις να αντλησεις κ κεφαλαια,γενικοτερα εχεις δικιο

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    η εταιρεία εχει ζωη λίγων μηνών. Δεν εχει καν δημοσιεύσει ισολογισμό έτους. Αυτο έλειπε να μην ειναι διαφανή τα οικονομικα σε ενα μαγαζι που μετράει μέρες κυριολεκτικά και εχει έσοδα τουλάχιστον 7-8 φορές μεγαλύτερα απο τα εξοδα. Ειδικα περσυ που το πιο βαρυ συμβολαιο (εκτος του Ισπανου) ηταν 80! χιλιαρικα. Με κατι 30αρια και κατι 50αρια την εβγαλε και σωστα.
    Τωρα το πως διατίθενται τα έσοδα που πανε τα εξοδα και τι μενει στο ταμείο ειναι αλλη ιστορία. Ειπα τι γράφει το νούμερο και φυσικα ΟΥΔΕΙΣ βγήκε να διαψεύσει. Μονο να μας λένε οτι απογειώθηκαμε και λοιπές μπούρδες ξέρουν μα γράφουν. Ομορφα επιθετα επιπεδου ΩΡΑΣ. Εκει νομιζουν οτι απευθυνωνται..
    Αναμένω τον ισολογισμό. Εκει και μονο θα φανεί τι γινεται και που και πως ειναι η εταιρεία.
    Κατα τα αλλα αν περιμένεις απο τέτοιες κινήσεις τη πρόσβαση σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κεφαλαία τοτε το αποτελεσμα ειναι πρόσφατο με την εδω ΑΜΚ και τα κατι λιγότερο απο 40 χίλιαρικα που μάζεψαν.
    Τα κεφαλαία ποτε δε μπαίνουν απο τον απλο κόσμο, απο αυτόν παίρνεις ψιλά. τα λεφτα και η τυχόν ένταξη εξαρτάται απο τον ανάδοχο, και τι μπορει αυτος να προσελκύσει μέσω ίδιου, και funding που ειναι και τα πραγματικα ‘κομματια’ που πουλας.
    Εκει βεβαια δεν εχει και μαγκιες στυλ 10 ευρω η μετοχη- δηλαδη τοσα μου λειπουν τοσα λεω..Eχει 15 USD η Man United με market cap 2.6ΔΙΣ δολλαρια (αξια εταιρειας στο NYSE δηλαδη) και εχει η ΑΕΚ του Ντακολ και του Πιου με ενα πουλμαν ως asset 10 ευρω- 10,5 δολλαρια, επειδη δινουμε λεει για το γηπεδο. Λες και δεν εχει γηπεδο η Man η δεν εχει ροστερ. Που μονο ο Ντι Μαρια οσο η Αγ.Σοφια : 65εκκ

    Οποτε ειναι και αυτο ενα θεμα που πρεπει να αντιμετωπισεις μιας και ΑΝ γινει θα γινει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ απο τον αναδοχο και δε θα μπορεις να πουλας π.χ 10 φορες πιο ακριβα την ‘μετοχη’ απο οτι ‘πουλας’ στους ιθαγενεις εδω.
    Ασε που εκει δεν εχει και μαγκιες με ‘φιλους’ σαν την ιδιαιτερα του Κοκκαλη, γιατι σε εχουν μαζεψει το αλλο πρωι κανονικα..