We are most amused

Σε συνεχεια του Αμερικανικου πασχα, η Βρετανικη version του πως μπορεις να διαβαζεις- αλλα Rowan Atkinson- το ευαγγελιο του Ιωαννη χωρις μια βρισια η ‘ακαταλληλη’ λεξη και να χαρισεις αφθονο γελιο..
Εφυγα- ηρθα για 5 μερες και ξαναεφυγα. Με χαρα και ελαφρα πηδηματακια. Στις 5 μερες που εμεινα δεν αλλαξαν και πολλα. Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ συνεχιζει ακαθεκτος να κανει το show που τον εβαλαν με τελευταια εξυπναδα να δεσμευσουν με νομο τα αποθεματικα των ταμειων και των ασφαλιστικων!
Αυτοι ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ, γιατι ΝΥΧΤΑ θα φυγουν, θα εχουν αδειασει ακομη και τους κουμπαραδες από τα πιτσιρικια. Ουτε σεντ δεν εχουν αφησει στο μαγαζι για να κανουν τα show τους οι μπαχαλακηδες, οι καταληψιες, να ταισουμε τους λαθρο που ‘λιαζωνται’ επισημα πλεον στην Αθηνα, και να βγει και η προμηθεια 12% του υπουργου για τις προσληψεις..
Ότι με πολύ κοπο και ΤΡΕΛΛΑ ΛΑΘΗ αλλα και τρελλες θυσιες από ολους εγινε σε 2-3 χρονια, μας πηρε απλα 3 μηνες ΗΛΙΘΙΩΝ να το διαλυσουμε.
Στα αθλητικα ο Κοντονης ΝΟΜΙΖΕΙ (ετσι δηλωσε) ότι δεν θα μας πεταξουν εξω. Τα νομισματα στη τραπεζα, ελεγε ο πατερας μου, εδώ εχουμε να κανουμε με πραγματικοτητα. Αν πας με το τα νομιζεις κάθε φορα τοτε φεξε μου και γλυστρισα..
Αυτά όμως θα μας τα αναλυσει ο steven μιας και είναι τοσο ΓΡΑΦΙΚΗ η κατασταση που δεν εχω ορεξη να την αναλυσω..
Οσο γραφικη είναι η απαλλαγη του Βαγγελα που μαλλον εχει το πακιστανικο κινητο επειδη δε βρισκει κανενα πακετο ομιλιας καλο στην Ελλαδα για να μιλαει..
Οσο γραφικος είναι ο Αλβανος Κασαμι (και εγω που νομιζα ότι είναι ..Ελβετος) που μας εδειξε το ….μπουτι του στο ‘πανυγηρισμο’- κατά Gay’ αρα δε τρεχει τιποτα. Θελω να αθωωθει το αλβανακι, να υπαρχει δεδικασμενο και πλεον από εδώ και περα να δεχνουν ΟΛΟΙ τα … μπουτια τους οποτε γουσταρουν.
Οσο γραφικος είναι ο ΜΠΟΡΟΘΡΥΛΛΟΣ που δεν βρισκει κανενα λογο να παραιτηθει ως κατηγορουμενος σε εγκληματικη οργανωση μιας και όπως λεει ΕΙΧΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ αλλα ο αστερας εχασε το ματς. Οποτε –κατά ΜΠΟΡΟΘΡΥΛΛΟ- σημασια δεν εχει αν εμπλεκεσαι σε εγκλημα παρα μονο αν αυτό εχει ευτυχη καταληξη για τον συμμετεχωντα. Δε παιζει ρολο π.χ αν κανεις μια ληστεια και σε πιασουν, αφου δεν καταφερες να φυγεις με τα λεφτα: Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι επιλήψιμο στη δική μου υπόθεση..
Όλα καλα λοιπον στο Ελλαντα, και από προχθες ανεβηκα στους απολιτιστους για να δω και το ΣΚ τον αρχαιοτερο θεσμο στο ποδοσφαιρο: FA Cup στο Wembley με ημιτελικους το ΣΚ και τελικο μετα από 10 μερες στο ιδιο γηπεδο. Στο οποιο ΜΑΛΛΟΝ δε θα φυγει κανεις (χασει κερδισει) να προλαβει το …τρενο, όπως εκαναν οι οπαδοι του Gay που σιχαθηκαν την ομαδα τους να σηκωνει κουπες..
Είναι ΗΔΗ SOLD OUT όλα τα ματς και αναμενεται (as usual) να το ευχαριστηθούμε οσο δε παει. Αν καταφερουμε και το παρουμε κιολας ακομη καλυτερα, αλλιως ας το παρει ο καλυτερος. Γνωμη μου είναι ότι αυτή τη περιοδο η Arsenal παιζει με διαφορα τη καλυτερη μπαλλα στο νησι.

Στις εξέδρες του “Γουέμπλεϊ” για τον ημιτελικό του FA Cup με την Άρσεναλ θα βρίσκεται μία οπαδός της Ρέντινγκ, η οποία ζούσε το 1927, όταν η ομάδα της είχε φτάσει για πρώτη φορά στην ίδια φάση! Η Κις Πλάτεν, η οποία έχει 6 παιδιά (το ένα πέθανε στα 21), 16 εγγόνια και 8 δισέγγονα, ακολουθεί παντού την Ρέντινγκ και, μάλιστα, είχε ταξιδέψει στο τελευταίο εκτός έδρας ματς της Championship με την Μπλάκπουλ (σ.σ. 483 μίλια μακριά)!
Ειδαμε το show Barca προχτες με τον Suarez να κανει κυριολεκτικα ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ στο γηπεδο και δε μιλαω μονο για τα γκολ. Ειδικα στο δευτερο ο τυπος μπορουσε να τελειωσει με 10 τροπους τη φαση και επελεξε να κανει το πιο δυσκολο: πλασε στη κινηση (μετα από 30 μετρα σπριντ) στο παραθυρακι.. Αυτά βλεπουμε και σκεφτωμασταν αν ειχαμε απλα κρατησει τους παικτες μας (Suarez-Mascerano-Alonso) που θα ηταν η ομαδα σημερα με 2 αναλογες προσθηκες.
ΥΓ Η Τσέλσι τη χειρότερη συμπεριφορά στην Premier League. Σύμφωνα με στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την ομάδα της FA που είναι υπεύθυνη για το Fair Play στα γήπεδα, η ομάδα του “Special One” είναι στην κορυφή της λίστας με τους συλλόγους με τη χειρότερη συμπεριφορά τόσο προς τους διαιτητές όσο και προς τους αντιπάλους.
Αντίθετη πορεία από αυτή των “μπλε” ακολουθεί η Λίβερπουλ, οι ποδοσφαιριστές της οποίας φαίνεται πως έχουν την καλύτερη συμπεριφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Always look on the bright side of death, just before you take your terminal breath!

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

13 Responses to We are most amused

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Σωστος, απλα το ποδοσφαιρικο grexit καλο θα κανει.Τσεπωνουν τα λεφτα οι ιδιοκτητες απο την ΟΥΕΦΑ και φερνουν ποδοσφαιριστες απο το πανερι, δεν ειδα τοσα χρονια καμία ευρωπαικη επενδυση.Καλά να παθουν,ας προσεχαν

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΠΟΤΕ η λυση δεν ειναι ποναει κεφαλι κοψει κεφαλι. Μια χαρα λυσεις υπαρχουν οχι να κανουν αλλα να ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ απο προηγμενες ομοσμπονδιες- ας μη πουμε μονο την FA- η απο πρωταθληματα οπως η premier που εκ αποτελεσματος ειναι κορυφη (τηλεοπτικα- εισητηρια- χορηγιες- βια κλπ). Αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θες να κανεις δουλεια βαζεις ενα πλανο 3-5 χρονια που θα το ακολουθησουν ΟΛΟΙ για να κανουν τα μαγαζια τους πραγματικα κερδοφορα και να μη περιμενουν μονο τα λεφτα της FIFA και της NOVA. Απο 3 ομαδες ch.l και αλλες 2 UEFA φτασαμε σε 1 και αυτη απο του χρονου προκριματικο. Μη πουμε για εισητηρια και χορηγιες που εκτος απο την JEEP σε μας (που ειναι απληρωτη…-αντε να πουμε και ενα σχολιο- ακομη απο τον χουβαρτντα το Συγγελιδη) ΟΛΟΙ περιμενουν απο τον ΟΠΑΠ και ΜΟΝΟ. Ο οποιος αν πει αυριο απλα ΔΕΝ χορηγω το πρωταθλημα θα πεσει δακρυ ατελειωτο.
    Οι χορηγοι θελουν προβολη= ευρωπαικα ματς και εδω μεσα να εχει κοσμο να βλεπουν τις διαφημισεις τους. Σε ενα αναξιοπιστο πρωταθλημα που αναβαλεται για να βολεψουμε το καθε ενα οποτε γουσταρουμε, η το κλεινουμε επισης οποτε θελουμε ΠΟΙΟΣ θα δωσει τα λεφτα του να τον δουν 200-500 ατομα και αμα?
    Το να διαλυουμε κατι επειδη ειμαστε ανικανοι να το φτιαξουμε ΔΕΝ ειναι λυση, αλλιως ας τα κλεισουμε ολα να τελειωνουμε. Με τη απολυτη απαξιωση ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ μπορουν να γινουν ολα.
    Λυσεις υπαρχουν θεληση δεν υπαρχει

  3. Ο/Η netrino λέει:

    Eνταξει Αγγλια δε θα γινουμε ποτε, ενα επιπεδο Ολλανδιας, Βελγιου να μπορεσουμε να φτασουμε καποτε.Στα υπολοιπα συμφωνουμε αν κ νομιζω το ποδοσφαιρο στην ελλαδα πασχει σε ταργκετ γκρουπ, δεν ειναι ποσοι αλλα κ ποιοι το παρακολουθουν, τα ξερεις καλυτερα αυτα τα εμπορικα απο μενα.

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς όλους : Ακούστε τώρα διάλογο Κοντονή με τους Ουεφατζήδες :
    – Αυτήν την διάταξη για την χειραγώγηση των παιχνιδιών, τι την θέλετε; ( ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ )
    – Καλά δεν κάνω;
    – Μα κύριε υπουργέ, ένα ματς χειραγωγημένο, κρίνεται αφού έχει γίνει.
    – Α, οκ. Δεν πειράζει. Την αφήνω την διάταξη διότι μπορεί να έρθει και πληροφορία σχετική και πριν.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΟΥΕΦΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ.

  5. Ο/Η netrino λέει:

    Καλημέρα

    Στηβεν με στεναχωρεις, δηλαδη τι ειναι η ΟΥΕΦΑ τοτεμ και κατεχει ολη την αληθεια?
    Μη γινεσαι ευρωλιγουρης, χωρις παρεξηγηση

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Φίλε μου, καμία σχέση δεν έχω με ευρωλιγούρα. Παρέθεσα ένα απόσπασμα από την συνάντηση για να καταδείξω μια ασχετοσύνη. Ο επαγγελματικός αθλητισμός δεν ανήκει στην αρμοδιότητα του υπουργού όπως και να το κάνεις. Το υπουργειο ασχολείται μόνο με τον μαζικό αθλητισμό. Ας πούμε θάρθει υπουργός στην δική μου εταιρεία να μου επιβάλει απόψεις; Ίσα που τον τουφέκισα.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η ΟΥΕΦΑ ειναι ένας διεθνής οργανισμός που αποτελείται απο ΟΛΕΣ τις ευρωπαϊκές ομάδες. ΑΝ θες να συμμετεχεις εχει κάποιους κανόνες. Αν δε θες, γιασαν του μάγκα και απο δω παν κ άλλοι. Απλα ειναι τα πραγματα και οποίος θέλει να σηκώσει δικιά του παντιέρα ειναι ελεύθερος να το κανει. Οχι όμως οτι οποίος θέλει να συμμετέχει και γουστάρει και να ειναι στον οργανισμό και να χρηματοδοτείται και να παίζει στις διοργανώσεις του και και και ειναι λιγουρης. Έλεος πλέον με τη νεόκοπη ρητορική που οποίος θέλει να συμμετέχει στην Ευρώπη στο ευρω στο οτιδήποτε κοινό υπαρχει ειναι λιγούρης, γερμανιτσολιας, υποτακτικός κλπ.
    Αυτοι ειναι οι κανόνες του μαγαζιού κύριοι. Θετε? εχει καλώς και καλώς ήρθατε. Δε θετε? παλι πολυ καλα κανενα, πρόβλημα, καθήστε εκτός αφου δε θετε και κάντε οτι θετε. Παίξτε μεταξύ σας, χρηματοδοτήθητε παλι μεταξύ σας, ψήστε κανα παικτακι να ερθει για να παίζει παλι μεταξύ σας και γενικα κάντε οτι σας φωτησει ο κάθε άπλυτος που βάλατε να αποφασίσει για σας.

    ΠΟΥΘΕΝΑ δεν παρεμβαινει η ΟΥΕΦΑ σε θέματα καταπολέμησης βίας, χρηματισμού, στημένων, παράγκας εγκληματικής οργανωςης κλπ. Ίσα ίσα που τα κυνηγάει.
    Εδω απάλλαξαμε τον άλλον που μίλαγε απο τα πακιστανικά τηλέφωνα και μας φταίει η ΟΥΕΦΑ ?
    Το οτι ειναι ανίκανος ο κάθε μαλακας Έλληνας να προστατέψει το μαγαζι του και θέλει το μπαμπούλα του κράτους (και καλα) δεν ειναι θεμα της ΟΥΕΦΑ.

  8. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Ο Σαιμον Νιξον περιγράφει την ομιλία του Μπαρουφακη στην Ουασινγκτον:

    Εξηγεί πως αν και το κοινό της Ουάσινγκτον είναι γνωστό για τους χαμηλούς του τόνους και την καλή διάθεση προς τους ομιλητές (το χαρακτηρίζει sympathetic), εκνευρίστηκε από το γεγονός ότι δεν ήταν συγκεκριμένος σε αυτά που έλεγε ο Έλληνας υπουργός. «Νομίζω ότι έχασε το κοινό» γράφει χαρακτηριστικά. Και προσθέτει: «Ο συντονιστής είπε στον Βαρουφάκη πως το κοινό της Ουάσινγκτον είναι το καλύτερο που μπορεί να βρει. Αλήθεια, οι ΗΠΑ τώρα είναι το σπίτι της ριζοσπαστικής Αριστεράς».
    Σε άλλο σημείο αναφέρει πως για δύο ερωτήσεις χρειάστηκε 20 λεπτά για να απαντήσει με ένα «ανεμοδαρμένο ρεσιτάλ των hit του. Ακόμα τίποτα για την ατζέντα των μεταρρυθμίσεων». Ο Nixon συνεχίζει αναφέροντας: «Μετά από μία ώρα φλυαρίας, ο Βαρουφάκης λέει: “Με ρωτήσατε για τις πολιτικές, αλλά δεν είχα χρόνο να μιλήσω για αυτές”». O δημοσιογράφος συνεχίζει με νέο tweet: «Βαρουφάκης: “Θα κάνουμε συμβιβασμούς αλλά δεν δεν θα συμβιβαστούμε.” Αρκετά με τη ρητορική. Πες μας τι μεταρρυθμίσεις θα κάνεις…».

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Τζακ Λιου κάλεσε σήμερα την κυβέρνηση της Ελλάδας να παρουσιάσει ένα λεπτομερειακό πρόγραμμα οικονομικών μεταρρυθμίσεων στους διεθνείς πιστωτές της, μελετώντας «γραμμή προς γραμμή» τον προϋπολογισμό της.
    «Πιστεύω ότι πρόκειται για το είδος της λεπτομερειακής δουλειάς που απαιτεί κυριολεκτικά να μελετήσεις γραμμή προς γραμμή τον προϋπολογισμό σου», ανέφερε ο Τζακ Λιου – «Αυτό δεν λύνεται με ομιλίες, δεν λύνεται με ρητορική. Αυτό λύνεται με σκληρή τεχνική δουλειά»

    Tα αυτονοητα λεει ο ανθρωπος…
    Τωρα θα μου πεις απο θεωρητικο ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟ περιμενεις ΕΡΓΑ? Μονο ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ, θεωρειες και ΛΟΓΙΑ του αερα.
    Η να το πω πιο λιανα: ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ?

    Πες μου ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ αριστερων που προκοψε. ΜΙΑ ΜΟΝΟ

  10. Ο/Η netrino λέει:

    Το πρόβλημα ηταν καθαρα προσωπων κ οχι ιδεολογιων, οι δεξιοι πολιτικοι ειχαν ξεπεραστει απο το χρονο, μιλουσαν, συμπεριφερονταν σαν τον παππου μου δεν μπορουσε ο κοσμος τα ταυτιστει στο ελαχιστο μαζι τους.
    Μεγαλη ευθυνη της δεξιας που δεν καταφερε να φρεσκαρει τα στελεχη της και δεν ειναι τοσο ηλικιακο το θεμα ηταν ολοι κουρασμενα μυαλα. επρεπε να κατσουν παγκο.
    Για τον ΓιαΝη συμφωνω αλλα δεν ειναι αριστερος,σοσιαλδημοκρατης μοιαζει,αυτη και αν ειναι η πιο μπουρδα ιδεολογια.

  11. Ο/Η bandog λέει:

    μετα την “πληροφορια” οτι η ρωσια θα μαςδωσει προκαταβολη 5 δις για εναν αγωγο (που μπορει να μη γινει ποτε) , σελιδα του facebook προτεινει αν ζητησουμε και 10 δις προκαταβολη απο την κινα για τοςυ κινεζους τουριστες που αθ ερχθουν μεχρι το 2030 🙂

    κακο που μας βρηκε .
    και με τους τωρινους και με τους προηγουμενους και με τους επομενους που θα ερθουν…

    στην πιο κρισιμη στιγμη της νεοτερης ιστοριας της , η ελλαδα εχει για ταγους καποιους πολιτικους νανους. θλιβερα ανθρωπακια που κινουντια μεταξυ ανεπρακιεας, ανευθυνοτητας και κομπλεξικισμου εξουσιοας…

    πηγε ο προεδρος 15μελους να παρει (και οχι να δωσει) απο τον πρακτορα της KGB…

    πηγε και ο ο υπουργος οικονομικων ντημενος pr μυκονιατικου night club να συναντησει τον πλανηταρχη…

    με ολους αυτους , πως να σε παρουν στα σοβαρα ρε μαλακα ελληνικες λαε οι κουτοφραγκοι?

    αμ το αλλο….
    ο αδωνις σε πορεια με την εργατια , με κρανος και ντουντουκα!
    ευτυχως που εχουμε και σοβαρη αντιπολιτευση.

    ΥΓ: να πανε ολοι να γαμηθουν στην τελικη…
    θα χτυπησει ντανι αλβες η λιβερπουλ?

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι την ‘πληροφορια’ την εβγαλε η αυγη.. 50% υποτιμηση εχει το ρουβλι το τελευταιο χρονο, 135 δις εχει ριξει η κεντρικη τραπεζα της Ρωσσιας μπας και το φρεναρει, εμας περιμενε ο Vladi να το πιασουμε κοτσο να μας δωσει προκαταβολη κιολας!!! Τον αλιεξη το γατο που εκανε ΔΕΚΑ (10) χρονια!!!! να παρει πτυχιο, την ωρα που στο UK σε ΤΡΙΑ παιρνεις πτυχιο ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ masters και σε αλλα 2-3 εισαι Dr…

    Ειναι ολοι τους ΘΙΑΣΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ. Οχι οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι αλλα ΑΥΤΟ το ΠΡΑΓΜΑ δεν παιζει πουθενα οχι μονο εδω αλλα παγκοσμια.. Οι ανθρωποι ειναι κανονικο cartoon αλλα λενε το πρωι αλλα το μεσημερι αλλα το βραδυ, αλλα λεει ο ενας αλλα λεει ο αλλος…γαμησε τα. Ο Αλεκος εχει χασει τη μπαλλα και απλα προεδρευει..
    Τουλαχιστον οι αλλοι ειχαν μια συνεχεια στο τι εκαναν σε γενικη κατευθυνση (καλα η κακα), αυτοι ειναι αλλα γι αλλα..

    Τι να το κανουμε τον Αλβες? 31 ειναι και στις 6 Μαιου γινεται 32! Παικτες θες οχι μουσεια. Εννοω εισαι Liverpool με 5 CH.L θες παικτες να χτυπας πρωταθλημα και την 6η κουπα. Απο αυτους που εχουμε τωρα βεβαια (κατι Τσαν-Καν και το κακο συναπαντημα) καλυτερος ειναι αλλα δεν ειναι το μπακ που θα στηριξεις την ομαδα στη πενταετια-μεγαλωσε πολυ για κουρσες πανω κατω. Ασε που δεν ειναι καν μπακ, εξτρεμ ειναι ο ανθρωπος μη κοιτας που στη Μπαρτσα που απο τα σεντερ μπακ και μπροστα ολοι παιζουν επιθεση.. Ουτε το οτι δεν εχει τη πιεση που εχουν αλλες ομαδες μιας και ολη η δουλεια γινεται απο τη μεση μεχρι τα 3/4 του γηπεδου.
    Οπως εχω πει Βραζιλιανος και μπακ δεν υπαρχει. Ειναι εξαιρετικα σπανιο να βρεις- ολοι κοιτανε να παιξουν μπροστα. Αν θες αμυνα πας σε πιο ‘σκληρα’ πρωταθληματα που πεφτει και καμμια κλωτσια παραπανω: Ουρουγουαη, Χιλη, Κολομβια, Αργεντινη.

  13. Ο/Η netrino λέει:

    Ο Μπρουνο για σεντερ μπακ εχει μια χαρα ηλικια και μη ξεχνας στα νειατα του ηταν τοπ. Ο Μελμπεργκ ιδια ηλικια ηρθε και ακομα κλαινε στο λιμανι, για Ελλαδα μιλαμε ο Αλβες στα 32 του ειναι πολυτελεια,αλλα θελει λεφτα και μαλλον θα μεινει ονειρο