Massive

 

Ηταν Χριστουγεννα του 1989 (η του 90?) , αν θυμαμαι καλα, που χτυπαει το τηλεφωνο (δεν ειχαμε κινητα τοτε) και στην άλλη μερια είναι ο Ηλιας- ενας φιλος που αρνηθηκε να ακολουθησει την ‘εξελιξη’ μας- και εμεινε από τοτε στη ηλικια των 20 something: Ελα ρεεεεεε, βουτα το εργαλειο και κατεβα στο Bristol να ακουσεις.

Με εμενα φλωρο στο Λονδινο και τον Ηλια καλο φιλο και αδελφο, αλλα εναλλακτικο, στο Bristol να ψαχνεται γενικως. Σε 2 πραγματα εχω μεχρι και σημερα εμπιστοσυνη στον Ηλια: Στις μηχανες και στη μουσικη. Αν και τα τελευταια 9 χρονια εχω ‘αραξει’ με ένα R1200GS που φωναζω χαιδευτικα η γρια, τοτε ηταν η εποχη που αλλαζαμε μηχανες πιο συχνα από πουκαμισα, με εμενα να εχω δοκιμασει ολη τη γκαμα της Honda, και το φιλο μου να αγοραζει ότι σηκωνεται ορθιο πιο ευκολα. Εδώ απλα θα πω ότι ο Ηλιας ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑ και χωρις να εχει φραγκα είναι ο μονος ελληνας που κατεβηκε παγκοσμιο GP-ακομη και σημερα- και όχι απλα τερματισε σε 2 αγωνες (οσους και ετρεξε) αλλα βγηκε και δεκαδα. Όπως θα πω ότι καλος χρυσος και αγιος αλλα από πισω δεν ανεβαινω που να μου δωσεις 10 Capemax με 20ετη συμβολαια.

Το εργαλειο τοτε είναι μια Jaguar XJS που κοστισε 3500 λιρες αγορα και 10 φορες service ασφαλειες βενζινες και εξοδα παραπανω… αλλα ειμαστε British and we all drive Jags!

5300 κυβικα, V12 και το μονο που δεν μας ειπε ο προηγουμενος ιδιοκτητης είναι ότι θες μια BP από πισω με αυτά που καιει…

Mε τα πολλα, δρομο για Bristol να ακουσουμε ένα νέο σχημα σε ένα club με αλλους 150-200 νοματαιους που επρεπε πριν ξεκινησει η βραδυα να εχουν πιει τουλαχιστον από 7-8 pints ο καθενας (+ τα …αλλα που εγω δεν ειμαι και δεν ειμουν ποτε fun).

Σκηνη underground, λιγα φωτα, καπνα του θανατα και όπως παντα σε αυτους ΑΨΟΓΟΣ ηχος.

Η μπαντα ειχε περιεργο ονομα που μετα εγινε γνωστη σε ολο το πλανητη για το progressive sound την μιξη ινδικων, carribean με politically incorrect στιχους.

Massive attack, και η αφορμη του post είναι ένα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΞΟ φαγητο-ποτο χτες βραδυ με τον Robert Del Naja ( ο λευκος με το μαυρο μυαλο της μπαντας) και τον Thin White Duke που ΤΥΧΑΙΑ πετυχαμε στο μαγαζι, (οποιος ξερει ποιος είναι ο Thin White καταλαβαινει) courtesy της φιλης μου που η αληθεια είναι ότι επειδη είναι ότι είναι, μου εχει δειξει 10 πραγματα που ουτε στον υπνο μου κανονικα..

O τυπος ειναι ΑΛΛΟΥ (αν και ανεκαθεν μου αρεσε ο Tricky ισως λιγο παραπανω)

Σιγουρα βοηθαει η πεποίθηση μου ότι οσο γουσταρω που ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ :

I am most certainly British!

Enjoy the video

ΥΓ Στη κουβεντα περι ποδοσασφαιρου (φυσικα και ως Αγγλοι μιλαμε για ποδοσφαιρο) και τη δικια μου εμμονη στη Liverpool, οπως και της φιλης μου στους Gunners, o Robert ειναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ BRISTOL CITY..

One day we ll rise and then all of the world will speak of us.. until then piss off

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.