ΗΡΑΚΛΗΣ – Α Ε Κ

Ματς από τα παλιά. Ντερμπάκι για το μέλλον κιόλας, αλλά και τέτοιο βάσει της βαθμολογίας των μπαράζ. Σε γήπεδο με ωραία ατμόσφαιρα και με προσδοκίες στο φουλ μετά από τόση αγωνιστική αποχή. Κάτι περιμέναμε ρε αδερφέ.

Τζάμπα προσδοκίες. Ένα πολύ κακό θέαμα, με άπειρα λάθη κι από τους δυό αντιπάλους. Μιλάω για το πρώτο ημιχρόνιο στο οποίο έψαχνες να βρεις διακριθέντα είτε από εδώ είτε από εκεί. Δυό ομάδες άναρχες, χωρίς πλάνο δημιουργίας που επιδίδονταν σε διαγωνισμό λαθών. Αποτέλεσμα; Μια κακοχυμένη σούπα.

Φεύγοντας όμως από την γενικότητα, οφείλω να γυρίσω στα δικά μας πιο πολύ. Και μπορώ να πω για χιλιάδες μύθους. Όπως το οτι έχουμε καλή άμυνα ή έναν Πίου που πετάει στα κεκλεισμένων των θυρών φιλικά στα Σπάτα, αλλά σε σοβαρό παιχνίδι, ούτε καν ξεκινάει. Για να ξέρετε και τι μαλακίες διαβάζετε γενικώς από τα sites που αγαπάνε την ομάδα μας αλλά πιο πολύ αγαπάνε το παραμύθιασμα.

Η ΑΕΚ ήταν κάκιστη κι ήταν σαν μην μπήκε στο γήπεδο. Και δεν μπορώ να πλακώσω στα μπινελίκια τον Δέλλα, αφού αυτούς έχει κι αυτούς έβαλε. Αυτοί αγαπητοί ήταν η καλύτερη ενδεκάδα που μπορούσαμε να έχουμε και πλέον είναι εξώφθαλμα, ακόμα και σε αδαή περί ποδοσφαίρου, τα πόσα κενά έχουμε. Φυσικά και στο τεχνικό τημ, αλλά τι να κάνουμε εκεί; Όσο υπάρχει ακόμα πίστη στον Σέρβο, αυτά θα τραβάμε.

Το ψάρι λοιπόν βρωμάει από το κεφάλι, αλλά όπως και να το κάνεις, υπάρχει και μιά ενδεκάδα. Ή πιο σωστά, μια δεκάδα, αφού παίκτης Ζόριτς δεν υπάρχει. Όλες τις θέσεις έχει αλλάξει μπροστά κι ακόμα ούτε ο ίδιος δεν έχει το φιλότιμο, να σηκωθεί να φύγει και να πάει να παίξει σε καμιά ομάδα νηπιαγωγείου. Που εκεί ούτε θα τον μαρκάρουν αλλά ούτε κι ο ίδιος θα χρειάζεται να κάνει κάτι παραπάνω. Θα περνάει τα τετράχρονα και θάχει να το διηγείται στην πιτσαρία που θα τον προσλάβει αύριο για ντελιβερά.

Μετα όμως από τον τίποτα, είχαμε κι όλη την άμυνα για τα γέλια. Με κορυφαίο τον Ανέστη που με δυό γκολ στην πλάτη αλλά και δυό άστοχες εξόδους χώρια την λάθος πάσα σε αντίπαλο, χάρισε πολλά στους επίδοξους managers ανεύρεσης τερματοφύλακα για του χρόνου. Ίδια που χάρισε κι ο Σοϊλέδης, ο Λαμπρόπουλος, αλλά κι ο Ανάκογλου, που κρίμα που δεν σκόραρε ο ίδιος το γκολ του Ηρακλή κι έχρισε σκόρερ τον Περόνε.

Υπάρχουν κι άλλα βέβαια. Χωρίς κίνηση η ομάδα και με τα δυό εξτρέμ ανύπαρκτα, τι να περιμένεις; Τρεις παίκτες είχαν μπει στο τερέν: Ο σοβαρός Τζανετόπουλος, ο Γιόχανσον με τα καλά και τα κακά του κι ο Αραβίδης με την τρέλα του, που έφερε και την τυχαία ισοφάριση μας. Απέναντι σε αντίπαλο, ψιλοϋπερτιμημένο. Και με την σκέψη του στην Τετάρτη και το κύπελλο. Που έκανε τα αυτονόητα. Εκμετάλλευση των λαθών μας και δίκαια προηγήθηκε.

Ελπίδα υπήρχε εν όψει δεύτερου μέρους; Γιατί να μην υπήρχε; Ο Ηρακλής θα οπισθοχωρούσε λόγω σκορ, θα προσπαθούσε να κάνει και συντήρηση δυνάμεων και η ΑΕΚ θα έπαιρνε το γήπεδο. Θα μπορούσαν λοιπόν να γίνουν πράματα. Και γίνανε στατιστικά. Πήραμε την κατοχή κι ο αντίπαλος έκανε κλασσικές ευκαιρίες με τις αντεπιθέσεις του. Εγώ δική μας ευκαιρία, δεν πολυθυμάμαι. Άντε πες μία, με τον Ντούνη;

Ντούνης; Ναι αμέ. Δεν ήταν μόνο αυτός που μπήκε στο συνοθύλευμα του Σέρβου. Μπήκαν όλοι πρακτικά. Ο Πίου, που άλλαξε τον Ζόριτς, οπότε στην ουσία αλλάξαμε το μηδέν με το μηδέν. Ο Ντούνης, που άλλαξε τον Ανάκογλου, που αν υπήρχε κάποια λογική, μόνο αυτός θα μπορούσε να κάνει κάποιο παιχνίδι δημιουργίας. Αλλά αντί λογικής, είδαμε αυτά που δεν είδαμε στη ρεβάνς με τον γάβρο. Εκεί που έπρεπε να παίξουμε άμυνα και βάζαμε επιθετικούς. Σήμερα λοιπόν, βάλαμε τα δυό εξτρέμ, να κάνουν τα δεκάρια. Ναι ρε παιδιά. Ο Πλατέλας, που ούτε στην Ξάνθη δεν μπορούσε να παίξει, μεταμορφώθηκε σε καντρώο. Παρέα με εκείνον τον Μπαρμπόσα. Τραβήξαμε τον Αραβίδη μακριά από την περιοχή, την οποίαν αφήσαμε στον Πίου, βγάλαμε τον Γιόχανσον από το κέντρο τραβώντας στα στόπερ και ρίξαμε για την ανατροπή του σκορ, τον Ρόβα. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ. ξΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΜΕ ΔΥΟ.

Ρε παιδιά, αρχίζω και πιστεύω οτι ο Δέλλας, πιο καλά κοουτσάριζε πριν πάρει το δίπλωμα της Ουέφα. Ούτε ο Φερέρ δεν θα είχε κάνει όλες αυτές τις αλχημείες, που φέρανε την πρώτη ήττα μας, την ισοβάθμιση με μια πολύ λίγη ομάδα στην πρώτη θέση αλλά και το δεδομένο οτι δυό παιχνίδια δύσκολα παίξαμε και πήραμε από τα τρία το μακρύτερο. Και που θα τα παίρναμε κι άλλο, αλλά είναι τέτοιο το αβαντάζ της ειδικής βαθμολογίας, που δεν νομίζω οτι υπάρχει κίνδυνος.

Για μια ομάδα, που κάθισε πολύ καιρό τώρα κι οι υπεύθυνοι τεχνικοί, μάλλον έχουν πάει διακοπές από τώρα. Διότι αυτή ήταν η εικόνα. Αδούλευτη ομάδα και το παιχνίδι στο σορολόπ. Τάλε κουάλε με τους χαρακτήρες του Σέρβου και του Δέλλα. Που σώθηκαν και φέτος, επειδή ο νότιος όμιλος που παίξαμε ήτανε της γειτονιάς. Ούτε θέλω να σκεφτώ τι θα γινόταν άμα παίζαμε στον βορά. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ, ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ; ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΕΙΣ ΦΤΕΙΑΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΠΕΡ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΦ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ, ΤΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ; ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΚΙ Ο ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ, ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ; ΤΗΝ ΚΥΠ ΘΑΒΑΖΕΣ ΜΕΣΑ;

Κι εδώ το κλείνω το θέμα, διότι και πολύ ασχοληθήκαμε με τους κάργα ερασιτέχνες, που τους έχει πάρει ο άλλος σαν στελέχη. Τις καρακοτάρες, που ούτε τον Πορτουλίδη και τον Ιντζόγλου δεν μπορούν να κερδίσουν. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΚΑΙ ΗΤΑΝ. Αλλά τι να περιμένεις τελικά; Το γήπεδο μας λείπει κι όλα τα άλλα είναι υπό έλεγχο. Που να κάνεις ανάλυση γιατί ο Σέρβος απολύθηκε από τον Σπανό;

Υγ. Αύριο ξεκινάει ο Δημάτος. Άντε νάρθει κι ο κοντός, μπας και δούμε και κανά παίκτη διότι έτσι όπως πάμε θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε. Κοίτα ρε πού φτάσαμε. Να θέλουμε τον κοντό πίσω.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

10 Responses to ΗΡΑΚΛΗΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

    Ακόμα δεν βαρέθηκες ρε Στήβεν; Μην ασχολείσαι και μην χαλιέσαι

  2. Ο/Η bandog λέει:

    τα εχουμε πει , τουλαχιστον 7 μεταγραφες για να βγουμε ευρωπη . τουλαχιστον οι 3 βαρβατες στον αξονα αν θελουμε κατι παραπανω…

    το ματς ηταν αστα να πανε. εμεις τραγικοι σε ολες τις γραμμες αλλα και εξω απο αυτες…
    ο δε τερματοφυλακας ειναι λιγοτερο αξιοπιστος απο μια κρεμασμενη στο οριζοντιο δοκαρι πετσετα…
    ασε τον πιου , που εκτος απο κοιλια αφηνει και μαλλι! μπορει να μην αποκτα επαφη με τα δθιτυα αλλα αποκτα τυπο για την ομαδικη φωτογραφιση και τα αυτοκολλητα της πανινι!
    καλο ματς απο τον ζοριτς που καταφερε για αλλη μια φορα να περασει απαρατηρητος χωρις να αυτοτραυματιστει!

    ο ηρακλης ομως πραγματικα με συγκλονισε!
    μαθαμε απο τωρα την πρωτη ομαδα που θα πεσει του χρονου!
    αυτοι δεν αλλαζαν δευτερη πασα χωρις λαθος ή τραυματισμο απο την υπερπροσπαθεια!
    δεν ξεμυτιζαν απο την περιοχη τους και ειχαν 5 κραμπες ανα δεκαλεπτο…
    να παιζεις στην εδρα σου αντεπιθεσεις με τον περονε που ο δελλας του εριχνε 10-20 μετρα στο 100αρι…
    πρωτη φορα ειδα 3-4 φορες σε ενα αγωνα , ομαδα να βγαινει στην κοντρα επιθεση και ναν αυτοκοβεται απο το αραουτ…
    καλυτερος τους παιχτης σημερα ηταν ο ανακογλου και τους βοηθησε πραγματικα για τη νικη!

    καλο ηταν που χασαμε. να ανεβαινει η εμπορικοτητα του αθληματος και να στελνονται τα μηνυματα τωρα που ειναι ακομη νωρις.
    ελπιζω να λαβανονται κιολας…..

  3. Ο/Η Κωνσταντίνος λέει:

    Σιγά μη σταματήσει να ασχολείται να χαλιέται ρε Ανώνυμε, αφού το επιλέγει.

  4. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    “θα τερματήσουμε πρώτοι” είπε ο Δέλλας,μετά το πέρας της ταλαιπωρίας του Καυτατζογλείου.
    Αυτό είναι το θέμα,Το έπιασε απ’τα μαλλιά. Μιλάμε για βλάκα ολκής. (θα μου πεις,αν δεν ήταν κουτός,πως θα ήταν στη δούλεψη του Μελισσανίδη, ο οποίος έχει επίγνωση της βλακείας του περίγυρού του,πράγμα το οποιο ναι μεν του δίνει μια …υπεροχή και μια αίσθηση υπεροψίας,καχυποψίας και αυτοψίας- όπως θα έλεγε και ο Ζήκος- αλλά απ΄την άλλη ξέρει πως σχεδον άπαντες έιναι εντελώς άχρηστοι-τουλάχιστον για τον συγκεκριμένο σκοπό που τους έχει μαζέψει εκει μέσα. Αγνοια πλήρης.
    Πραγματικά ανάμεσά τους ο “τίγρης” πρέπει να αισθάνεται σαν τον Ντα Βϊντσι.

    Γενικά:Απαιτήσεις δεν έχομεν. Μήτε απο τον ίδιο τον Δέλλα,τους ΜΠορμπόκηδες, τον Σέρβο κολαούζο,μήτε και από το ισχνο και κοκκαλιάρικο ρόστερ.

    Ελπίζουμε από το καλοκάιρι να πάψουν οι δικαιολογίες του τύπου “δεν έρχονται παίκτες σε Γ και Β κατηγορία” και επιτέλους να αναγκαστεί να βγει στο “μπαλκόνι” ο “αόρατος εραστής”. Ο “αόρατος επενδυτής”. Ο μπροστινός μεγιστάνας. Ο λάτρης του Βανγκόγκ.
    Και να δούμε πως θα διαχειριστεί τα εκατομύρια που έχει ΗΔΗ μαζέψει από εμας, εδώ και δύο χρόνια,προκειμένου να κάνει καμια δεκαριά μετεγγραφές,εκ των οποίων οι 5-6- πρέπει να είναι πρώτης γραμμής και όχι Πακιστανοί εργάτες σε αποβάθρα της AegeaN του Βαρδινογιάννη. (όχι,δεν έχω κάνει λάθος)

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Δεν θέλω και πολύ προσπάθεια ξέρεις. Αλλά να, μου έχει μείνει η φάση που λένε, ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ; Είδες ερώτημα ε; Δεν γίνεται να ψηφίζεις αλλά να έχεις μετά διαφωνία για τα προϊόντα του super market. Νομίζεις οτι μιλάω για την ΑΕΚ; ΛΑΘΟΣ. Η ΑΕΚ 1924 ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΕΚ ΚΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΠΛΑΜΑ. ΑΠΟ ΕΘΙΜΟ, και σαφέστατα όχι από ήθος, ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ; ΑΥΤΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ.

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Και πολύ λίγες λες. Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΤΗΣ. Η ΑΡΚΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.
    ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

  7. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Στον αγώνα αυτό ήταν πραγματικά προπονητής ο Δελλας γι αυτό και το χάλι της ομάδας

  8. Ο/Η adminxania λέει:

    Προς Steven:
    Δηλαδή αν γυρίσει ο κοντός θα τον αφήσει γαυροσέρβος να διαλέγει παίχτες ή θα συμβιβαστεί με ρόλο γλάστρας.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς adminxania : Μα αυτό λέμε, οτι αν γυρίσει ο κοντός βάσει της μεθόδευσης που γίνεται, ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ

  10. Ο/Η Thomas Sillywizard λέει:

    προπονητης δεν ειμαι..αλλα αν θελω του χρονου να ειμαι ανταγωνιστικος για την θεση που επιβαλλει η ιστορια της ΑΕΚ θα κραταγα βασικο μονο τον Γιοχανσον..αντε κ τον Μπακακη..οι υπολοιποι για βαθος !!
    ελπιζω τουλαχιστον να μας κανουν πλακα κ κατι ονοματα που ακουμε να ειναι απλα αντιπερισπασμος!!
    τωρα με τον Ντεμη σε τι στοχευει ο Μελισσανιδης ? στο ερεισμα του κοντου για να παρουν λιγο πανω τα διαρκειας του χρονου ? δεν μπορω να βρω κατι αλλο..εκτος αν βρηκε καλο τον αριθμο των 100 μεταγραφων του κοντου σε 5 χρονια..