Η ασαφεια της δημιουργικοτητας

96cb32f9f6c7163e46f2ae26544d2200_L
Μια χαρα το post του steven και ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ είναι. Καθησα σπιτι χτες αντι για το emirates που πηγαν οι αλλοι μιας και ΒΑΡΙΕΜΑΙ να βλεπω το ΚΕΦΤΕ με streaming την ΑΕΚ στο tablet και Live το arsenal-chelskey στο Skysports. Δε μπορουσα να αποφασισω ποιο από τα δυο ηταν πιο μαπα ματς. Στο εδώ η παροιμια με το Γιαννη και το θεριο. Τελικα ο αντιτουριστικος πηρε το κιουπι ξοδευωντας παλι τα μαλλιοκεφαλα του και επειδη οι αλλοι ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ και τα καταφεραν να αυτοκτονησουν. Λιγο πιο εξω μια από τα ιδια: αποκλεισμος στους 8 του ch.l για άλλη μια φορα… από μια Παρι που η Μπαρτσα της εκανε πλακα μεσα εξω!
Στα της ΑΕΚ ο Ζοριτς αρχικα και ο ΠΙΟΥ μετα εβγαλαν ματια ΠΑΛΙ. Κυριολεκτικα ηθελες να βγαλεις τα ματια σου να μη βλεπεις τους παικταραδες του Σερβου. Που μας εχουν απογειωσει κατά τη Βαγια..
Εκτος από τον Σουηδο, το Μπακακη αντε και τον Αραβα ΟΛΟΙ οι αλλοι είναι για Β Εθνικη και αμα. Να το παιρνουν αηττητοι και να τους λιβανιζουμε. Αυτος ο Μπαρμποσα δε, είναι για να παιζει κανα δεκαλεπτο στην αρχη μεχρι να φαει τη πρωτη κλωτσια: μετα τα παραταει όλα και αρχιζει τα κλασσικα ΠΟΡΤΟΓΑΛΕΖΙΚΑ που κανουν ΟΛΟΙ οι πορτογαλοι μολις δε τους πιασει μια ενεργεια, νευρακια, ανουσιες κοντρες με τον ref και σαχλαμαρες. Το τερμα είναι μια χαρα. Για τη Κηφισιας σε ωρα αιχμης η για τις ‘εξοδους’ στα εθνικας εορτας. Οσο για το Βδελλα, νομιζα ότι ο πατερ ηταν για γελια μεχρι τωρα..
Στα εθνικα ζητηματα ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ μαλλον παιρνει το πουλο μιας και: “Συγκροτείται πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης υπό την ευθύνη Βαρουφάκη, με τον συντονισμό στον Τσακαλώτο”!
Τωρα ΠΩΣ καποιος εχει την ευθυνη αλλα τα συντονιζει άλλος, αυτό ΜΟΝΟ οι απλυτοι το ξερουν. Ισως φταει που ΟΛΟΙ (ο ασχετοι) ΥΠ.ΟΙΚ της Ευρωπης ΓΕΛΑΝΕ με το που τον βλεπουν και το κραζει ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ με τις ασυναρτησιες που ξαμολαει κάθε 1 λεπτο. Να πω ότι δεν τον ξερανε το ΒΛΑΚΑ? Από τη πρωτη μερα τον εκραξα μιας και δε θελει πολύ μυαλο να παρακολουθησεις (ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ) τη συνεπεια σκεψης του ανδρος.. Αλλα για αλλα της Παρασκευης το γαλα.
Ο οποιος λεει δε πηγε καν στο γευμα με ολους τους αλλους ΥΠ.ΟΙΚ γιατι λεει ..βαριοταν. Όχι γιατι εχει κανει μπανιο από τις ροχαλες!! Λες και το γευμα είναι για να περασουμε καλα και να παρταρουμε. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΚΡΠΟΣΩΠΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ. Δε σε στειλαμε εκει να περασεις καλα, ουτε να συμμετεχεις σε ότι ΕΣΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ότι εχει πλακα!
Ο άλλος που είναι γ.γ. του υπουργείου Άμυνας, και εκαναν τη δουλεια με τα 500 μυρια για αεροπλανα ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ, ηλικιας 50 ετων!!! τον επιασαν με το χερι στο μελι μιας και ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ηταν υπεργολάβος σε παλαιότερο πρόγραμμα αντισταθμιστικών ωφελημάτων της εταιρείας Lockheed Martin. Ο Γ. Ταφύλλης ερευνάται ήδη από τη Δικαιοσύνη για αντισταθμιστικά της εταιρείας που ζημίωσαν $31,5 εκατ. το Δημόσιο .. Από τον Σεπτέμβριο του ’14 ο φάκελος στον εισαγγελέα!
Ρε πλακα οι πρωτη φορα αριστερα..
Ρε πλακα οι απογειωμενοι ΑΕΚτζηδες που φωναζουν το κοντο που ΒΟΥΛΙΑΞΕ το μαγαζι σε 3 χρονια μεσα να μας σωσει..
Ρε νταουλι που πεφτει…

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.