ΑΙ ΑΓΩΓΑΙ

Τρομερή κρίση παιδιά. Μιλάμε οτι μόλις δεκαπέντε μέρες πέρασαν από το Πεσάχ, και πού να κρατηθεί ο Έλληνας παραγωγός; Ξαναπήρε αρνιά κι άδειασε την πρωτεύουσα ξανά για να ξεκουρασθεί από αυτόν τον τρομερό ρυθμό ανάπτυξης επιπέδου τέμπο Βαρουφάκη.

Βέβαια δεν ισχύει το αυτό διά όλους. Κάποια νομικά επιτελεία περί τον ποδοσφαιρικόν χώρον, συνέχισαν να εργάζονται και να απεργάζονται σχέδια, τα οποία προστίθενται κι αυτά εις την ευαγή κόντρα Μελισσανίδη – Μαρινάκη.

Κάπου εδώ βρίσκεται και η κυβίστηση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ. Η οποία ανακάλεσε την προηγούμενη φεβρουαριάτικη θέση της περί διοικητικής εμπλοκής tiger στην ΑΕΚ, κι έριξε το πρόστιμο δια τας δηλώσεις του δικού μας μετά το ντέρμπυ του κυπέλλου. Γνωστά αυτά κι έχουν αναφερθεί εις τον τύπον.

Οπότε τι κατάλαβε το ενημερωνόμενον κοινόν; Οι δημοσιογράφοι; Εντάξει, το γράψαμε, είπαμε και την ατάκα περί της κατάθεσης των αγωγών εκ μέρους του αιλουροειδούς, και φύγαμε να πιάσουμε τον Μάη μήπως μας ξεφύγει; Είναι μιά δουλειά κι αυτή, επίσης χειρωνακτική.

Όμως η ουσία του προστίμου, είχε την εξής έννοια : Αν ο tiger έκανε έφεση, τότε θα αποδεχόταν την θεσμική του θέση στην εταιρεία, ακόμα και όπισθεν των γραμμών. Αν ο tiger, αποδεχόταν το πρόστιμο, τότε δεν θα αποδεχόταν τίποτα μεν, αλλά για την ΕΠΟ θα είχε εμπλοκή με την εταιρεία, που γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε έριξε και το πρόστιμο.

Μια μικρή παρενθεσούλα εδώ : Ακόμα κι εκτός διοικητικού συμβουλίου να είσαι, έτσι κι αποδειχτεί οτι είσαι ο κρυφός χρηματοδότης μιάς ομάδας, ξεκίνα να μετράς αφαιρέσεις τρίποντων σε κάθε αγώνα που δίνεις.

Μπλέξανε λοιπόν τα πράματα κι ειδικά αν πάει κάποιος κι αναπτύξει επιχειρηματολογία οτι δεν ασκεί διοίκηση στην ΑΕΚ ο tiger. Όπως μπλέξανε στο σημείο της τελεσιδικίας της περίφημης αγωγής, αν και όταν, κατατεθεί. Διότι μέχρι να περάσουν τα απαιτούμενα οκτώ χρόνια, στον επόμενο φάκελλο αδειοδότησης της ΑΕΚ, θα χρειαστεί και το ποινικό μητρώο του tiger αφού η ΕΠΟ θα θεωρεί οτι υπάρχει σχέση με την εταιρεία.

Η λύση βέβαια υπάρχει κι είναι πάναπλη, όσο κι αν γίνεται προσπάθεια παραλληλισμού της υπόθεσης του γάβρου με την δική μας. Θέλει λίγη υπομονή, αφού απαιτεί την κατάρρευση ενός μύθου, που δεν κατανοώ τι χρεάζεται ακόμα, αλλά και λίγη περισσότερη προσοχή από τα δικά νομικά επιτελεία – ονόματα δεν απαιτούνται – αφού είναι η δεύτερη γκάφα μετά τον διορισμό μόνο ενός εκκαθαριστή δια την παλαιάν ΠΑΕ. Όπως θέλει και λίγη παραπάνω ενόραση δια την κωλοτούμπαν την οποίαν ξαναέκανε ο μέγας εξυγιαντής δικηγόρος, που επεμελήθη και την μετάφρασιν προς τον Ιταλό προσφάτως. Και ο οποίος ποτέ δεν θέλει την ουσίαν αλλά μόνο να χρησιμοποιεί τα νομικίστικα ίνα είναι παρών εις την πίσταν.

Ο ΜΑΪΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕΝ, ΕΜΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥΝ. ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗΝ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to ΑΙ ΑΓΩΓΑΙ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    “Η λύση βέβαια υπάρχει κι είναι πάναπλη, όσο κι αν γίνεται προσπάθεια παραλληλισμού της υπόθεσης του γάβρου με την δική μας. Θέλει λίγη υπομονή, αφού απαιτεί την κατάρρευση ενός μύθου, που δεν κατανοώ τι χρεάζεται ακόμα,”

    στηβεν βασικα ποιος ειναι ο μυθος ?

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Το οτι ο ΟΠΑΠ ανήκει στον Μελισσανίδη