Η Αντιπολιτευση και τα λογια τα μεγαλα

autokinita-papakia-kai-kathreftakia-stous-ithageneis-
Εχουμε συνηθισει στην Ελλαδα όταν λεμε τα αυτονοητα να ειμαστε ‘κακοι’ και να θεωρουμαστε ‘απεναντι’. Προσφατο παραδειγμα η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ και ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ των παντων παραλληλα με κάθε εννοια λογικης, σε πολιτικο επιπεδο. Σε 3-4 μηνες μεσα είναι πραγματικα κατορθωμα ότι τα εχουμε γαμησει ΟΛΑ μονο και μονο για να το παιξουμε καπως: επαναστατες και διαφορετικοι. Βαζωντας ερασιτεχνες, θεωρητικους και παρλαπιπες σε θεσεις κλειδια να διαχειριστουν τα βασικα. Και μας γυρισαν σε 3 μηνες 3 χρονια πισω για αρχη ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΡΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο αυτα που κατηγορουσαν. 300εκκ ηταν το mail του Χαρδουβελη ΜΕ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΜΟΝΙΟ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και ειχε γινει ο κακος χαμος, για 2,5 δις μετρα ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ τωρα μαζι με ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, για να παρουν ΜΕΡΟΣ των 7,5 δις ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ!!! Για να μη πουμε το ανοιγμα των τραπεζων που απο 60δις εχει φτασει στο τριμηνο στα 100 και δεν υπαρχει φραγκο. 40 ΔΙΣ σε 3 μηνες μας φορτωσαν τα τζιμανια!!!!Με τους Κατρουγκαλους και τους σαχλαμαρες που μπλεξαμε..

Επειδη όμως δεν είναι πολιτικο το κειμενο ας παμε στην ΑΕΚ. Που και εκει,σα το ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ, βλεπουν ‘εχθρους’ παντου..

Τα ιδια ακριβως συμβαινουν και εκει. Ανθρωποι που δεν εχουν ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση με το αντικειμενο εχουν εν μια μυκτι βαπτιστει, υπευθυνοι επικοινωνιας, προπονητες, βοηθοι και παρατρεχαμενοι. Αναλογα τυποι που εχουν μεινει 30 χρονια πισω γυμναστες, τεχνικοι διευθυντες και υπευθυνοι εργων.
Εδώ είναι η πρωτη μεγαλη ΗΤΤΑ του εγγυητη. Αντι να κοιταξει να βαλει 2-3 νεους ΓΝΩΣΤΕΣ του αντικειμενου, παει και μου αναθετει θεσεις ειτε σε ασχετους αλλα ΦΘΗΝΟΥΣ σα τη ΒΒ που από μπατσινα στην Ορεστειαδα βρεθηκε να μου κανει επικοινωνια, ειτε παπουδαρες τυπου Στρατου που μια ζωη ζουσαν από τις σαρκες της ομαδας. Εκ των αποτελεσματων κρινομενοι για τη πρωτη π.χ εχουμε μπουκες μεχρι και σε φιλικα, 2 στις 2 χρονιες αφαιρεσεις βαθμων, κεκλεισμενων παιχνιδια = ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ, τρελλες ανακολουθιες στη σχεση με τους πελατες που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ αλλα τους απαγορευει η ΙΔΙΑ Η ΠΑΕ να δουν αυτό που ΠΛΗΡΩΣΑΝ, προστιμα χιλιαδων ευρω κλπ κλπ

Η δευτερη μεγαλη ΗΤΤΑ που είναι και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ είναι το θεμα του γηπεδου. Ένα project που κατά τα λεγωμενα ΤΟΥ σε εξι μηνες απο σημερα θα τελειωνε, όχι απλα δεν εχει ξεκινησει καν, αλλα ακομη παλευει να ξεχορταριασει το οικοπεδο ΤΟΥ! Το χρονοδιαγραμμα εχει ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ και οποιος πιστευει ότι για ολο αυτό φταει καποιος άλλος, ας γυρισει πλευρο μη πιαστει. Υπαρχει ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και από τη στιγμη που υπαρχει ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, εχεις τα φραγκα και προχωρας. Τοσο απλα. Η δε καθυστερηση με το ΣτΕ είναι της ταξης των 3-4 μηνων και μονο: τοσος χρονος περασε από την ‘προσφυγη’ μεχρι τη εκδικαση και την αποφαση. Όλα τα αλλα είναι δικαιολογιες για την ΨΩΡΑ και το 365.
Δεν είναι δυνατον να εισαι αυτος που εισαι και να μου στελνεις το Σερβο και το Στρατο με τους παλαιμαχους!!!! να συναντηθουν πριν μηνες με το Τσιπρα! Να πουνε ΤΙ?
Δεν είναι δυνατον να εισαι αυτος που εισαι και να στελνεις τριτους να συναντηθουν με τον υπουργο και αυτος να σου γυρναει τη πλατη και να στελνει ένα γραμματεα!! στη συναντηση..

Η τριτη ΗΤΤΑ συναρτηση της πρωτης, είναι η ΚΟΡΟΙΔΙΑ με τα λεφτα των διαρκειας και την εν μια νυκτι μεγαλο-μετοχοποιηση της Αρκαδη που ξαφνικα βρεθηκε να διαθετει ‘μετοχες’ αξιας εκκατομυριων ευρω. ΜΗ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ και ας το κρατησουμε απλο το θεμα, ακομη και αν όλα είναι όπως τα λενε:
Από πού και ως που ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙΣ καποιον που θελει να δει με καρτα την ΑΕΚ να πληρωνει με το ΖΟΡΙ 50% και 85% για να γινει ‘μετοχος’ σε μια ΑΛΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ? Με ρωτησες εμενα ρε μεγαλε αν σε μια καρτα των 500 ευρω θελω να σου δωσω τα 425 ευρω για να κανεις το μαγαζι σου? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!! Γιατι ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΟΤΣΙΑ θα ελεγες το εξης απλο: Κυριοι παιζω στη Γ και στη Β και οι τιμες αναλογα είναι 100-150-200 ευρω. Αντιστοιχα το ροστερ μας είναι παικτακια των 30-50 χιλιαδων οποτε ΑΥΤΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ. Επειδη όμως θελουμε να κανουμε ΕΜΕΙΣ γηπεδο ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ζηταμε τη βοηθεια σας με ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΑΡΟΧΗ της χ-ψ ταξεως. Στην οποια παροχη δε θα σας κοροδεψουμε με ‘μετοχες’ που ορισαμε εμεις ως αξια τα 10 ευρω (όταν τα βαρια χαρτια στο ΧΑΑ είναι στα 2-3 ευρω: ΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 1,28) και όταν ακομη και η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ NYSE την ωρα που τα ζηταγα ειχε κατω από 10USD! Θα σας δωσουμε ομως π.χ μια εκπτωση 10-20-30% για μια πενταετια στο νέο γηπεδο. ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΓΑΖΙ, σε δεμευει ΑΝ ΘΕΣ για κατι και σου δινει παροχες- δε σου πουλαει ΑΕΡΑ στο μελλον γενικα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ. Γιατι ΣΗΜΕΡΑ που μιλαμε, κοσμος ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ για να μπει σε εξι μηνες (max) στο γηπεδο και το μονο που βλεπει είναι 3 αλβανους να βγαζουν ραδικια από το οικοπεδο. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΑΣ.
Όταν δε τα λεμε η απαντηση είναι:περιμενατε 20 χρονια τωρα σας πειραξε? ΝΑΙ ΡΕ ΒΑΓΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ, γιατι περιμεναμε μεν 20 χρονια αλλα δε πληρωναμε. Εδώ και 2 χρονια ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και το μονο που βλεπουμε είναι οι εξυπναδες σου ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.
Ο ΚΑΘΕ ΔΕΛΛΑΣ δεν είναι ΗΤΤΑ. ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ επιλογη αμφοτερων είναι απλα. Γιατι από τη μια ο ψηλος τραβηξε ζορι οικονομικο από δυο πλευρες και βρεθηκε ξαφνικα στα δυσκολα, και από την άλλη ο εγγυητης καθαρισε τη μπουγαδα από τη μια φθηνα (το κυριοτερο) και από την άλλη με το κοπλακι αυτό ειχε και το Σερβο ευχαριστημενο ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΟΛΑ και το ΄κοσμο’ να μη γκρινιαζει με το μαλακα που ξαναμπλεξαμε για 4η φορα. Ηταν τεραστιες οι επιτυχιες του οπου πηγε μονος του οποτε τρεξαμε να καπαρωσουμε το κελεπουρι μη χασει η Βενετια βελονι..
Στα αγωνιστικα ΟΠΟΤΕ βρεθηκε απεναντι μας σοβαρος λοιπον μας εκανε 2 χορτα και ανετα. Γιατι ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕ: ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, αρα αφηστε τα ρεκορ, τι νικες με τις πιτσαριες και τα ‘πρωταθληματα’ στη Γ και στη Β γι αυτους που μασανε ΣΩΤΟ, όπως οι γαυροι που παιρνουν αναλογα ‘πρωταθληματα’ με τις Καλλονες και τις Βεροιες αντιπαλους.
Για να δεσει το γλυκο εχουμε το Μπουρουτζικα στα 65 του (είναι η μαγικη ηλικια στην ΑΕΚ που ολοι πιανουν ένα ποστο), και παικτες 18-20 χρονων πεφτουν με θλασεις και τραβηγματα σα τα κοτοπουλα μολις παιξουν 60 λεπτα με αντιπαλους το Βολο και τη Λαρισα.
Μετα τους αναλαμβανει το ιατρικο team, που μπροστα τους ο Δαρας ειναι ο Yakoub, και τους αποτελειωνει: μια θλαση στην ΑΕΚ μπορει να σε κρατησει εκτος κανα τετραμηνο χαλαρα…
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και δε το λεμε εμεις που ειμαστε αντιπολιτευση, αλλα τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
Οποτε αν ψαχνετε γωνια στο δεκαρικο, κοιτα να ψαχτεις πρωτα εσυ και ασε τους δρακους για τα παραμυθια.
Μαζεψε εσυ το μαγαζι σου λοιπον ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ και όταν ερθει η ωρα μιλαμε για τους απεναντι, και πως θα τους αντιμετωπισουμε. Αλλιως σε βλεπω να παλευεις πενταδα και εξοδο στο Europa με το ζορι. Γιατι με ΑΥΤΗ την εικονα, ουτε για εκει δεν εισαι αγωνιστικα. Η οποια εικονα φυσικα και μεταφερεται και στα οικονομικα (εκει που σε καιει δηλαδη) με τα 8-9 χιλιαδες διαρκειας και τα 1800 εισητηρια προχτες.
ΗΡΘΑΜΕ που μας ζαλισατε λοιπον. Καιρος να σοβαρευτειτε ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ να εχετε κανα αξιοπιστο μαγαζι απο τη μια και να βγαινει και κανα ψιλο (αυτο που σε καει δηλαδη) απο την αλλη.  Αλλιως καθιστε ετσι και αναλογα θα εχετε τα αποτελεσματα ΠΑΝΤΟΥ που ΗΔΗ εχετε 2 χρονια τωρα.
ΥΓ Νομιζω ότι αυτό που ειπα πριν καιρο με τον ΦΟΥΣΤΕΡ σημερα βγηκε στη φορα. Είναι που δε ξερουμε επειδη δεν εχουμε σχεση με τη ΠΑΕ.. Α ρε ΥΠΝΟ που τραβατε..
ΥΓ2 ΧΑΣΑΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ. Θα προλαβουμε σε 3 μηνες να κανουμε ότι δε καναμε τοσο καιρο? ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ.
ΥΓ3 Καλυτερα να κανεις και να εισπρατεις λιγοτερα παρα να κανεις και να ΜΗΝ εισπρατεις πολλα. Ο χορηγος πριν από εμας, ηταν στον ερασιτεχνη γαυρο: Ακομη περιμενουν τα φραγκα στο λιμανι…

Οσο σχεση εχουν αυτοι με το Λονδινο στη φωτο, αλλο τοσο εχουν οι δικοι μας με την ΑΕΚ. Η η κυβερνηση του Αλιεξη με την αγορα. Διαλεγετε και παιρνετε, το ιδιο ειναι

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Η Αντιπολιτευση και τα λογια τα μεγαλα

  1. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Αυτό είναι το πραγματικό τσιρκο MEDRANO. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτόν τον θίασο. Δεν πάει άλλο. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ! Εχει κάτσει η αγορά, έχει κάτσει το σύμπαν. Είναι άχρηστοι και μας λένε “κανουργιοι είμαστε, θα μάθουμε”. Το αεροπλάνο πέφτει και αυτοί μας λένε να περιμένουμε, θα μάθουν. Το ποιοι είναι αποτυπώνεται στο περιστατικό με τον χαμένο φάκελο στη συνάντηση Μερκελ – Τσίπρα (https://www.youtube.com/watch?v=sUHvuBZvge8) Ο Τσίπρας και οι (πέντε) βλάκες του, να ψάχνουν τον φάκελο με τα έγγραφα για τη συζήτηση και τελικά να μην τον βρίσκουν. Το τι συζήτησαν τελικά, ο θεός και ψυχή τους. Οτι θυμόντουσαν. Στην τύχη, όλα στο πόδι. Αυτοί είναι. Διαπραγματευονται λένε. Τι διαπραγματευεστε βρε βλακέντιοι 4 μήνες; Αυτά είναι, αυτά ήταν και για τους προηγούμενους. Ή μπορείς ή δεν μπορείς. Αν μπορείς προχώρα, αν δεν μπορείς παραιτήσου και κατέβα στη φυσική σου θέση, στο δρόμο με τη ντουντούκα, μαζί με τους άλλους άπλυτους συντρόφους σου. 4 μήνες ακούμε για “πολιτική λύση”. Που σημαίνει “δώστε μας λεφτά χωρις να πάρουμε μέτρα” και είτε οι ίδιοι το πιστευουν οτι αυτό μπορεί να το δεχτούν οι δανειστές, είτε οχι, το σίγουρο είναι οτι τον χρόνο τον σπατάλησαν και τη ζημιά την έκαναν. Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν με φίλο πιλότο της πολεμικής αεροπορίας σε μαχητικά. Από τα 15 αεροπλάνα της μοιρας πετάνε τα 2 μου είπε. Ελλείψη ανταλλακτικών. Αυτή είναι η εθνική υπερηφάνια της ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Όπως εθνική υπερηφάνια είναι να πηγαίνει ο πρωθυπουργός της ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, στη Συνοδο με τους άλλους πρωθυπουργούς, με C-130. Εκεί που όλοι οι πρωθυπουργοί, της Εσθονίας, της Βουλγαρίας, της Λετονίας κ.α. προσγειώθηκαν με το Πρωθυπουργικό jet, ο δικός μας πήγε έτσι
    ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ
    επειδή και τα 3 Πρωθυπουργικά αεροσκάφη είναι χαλασμένα και δεν έχουν λεφτά για ανταλλακτικά.ΚΑΤΑΝΤΙΑ! Περισσότερο εθνικά υπερήφανος πεθαίνεις.

    Αλλά το υπερθέαμα του τσίρκου δεν τελειώνει σε αυτά. Έχει και Ζωή να ζητάει απο τον αστυνομικό, που ήταν αξιωματικός να της αναφερθεί. Εχει Μπαρουφάκη να δηλώνει στον Χτζηνικολάου με ύφος χιλίων καρδυναλίων, την φαεινή ίδεα του για το ΦΠΑ και την έκπτωση 3% με χρήση κάρτας και την επόμενη να τον ενημερώνουν οτι “με τη μαλακία που σκέφτηκες μπαίνουνε μέσα 3 δις, έτσι και αυξηθεί τουλάχιστον 50% η χρήση κάρτας”. Και φυσικά το πήραν πίσω. Ο Μπαρουφάκης βέβαια δεν περίμενε, 4 μήνες μετά, να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στο τσίρκο. Έχει δείξει το ταλέντο του απο την αρχή, όταν δήλωνε οτι “δεν θέλουμε τα 7,2 δις”. ή οταν έλεγε προ λίγων ημερών οτι “θα βρούμε ένα αγαθό ανευ σημασίας για να αυξήσουμε το ΦΠΑ, ώστε να τους κάνουμε τη χάρη” και τελικά προχθές έστειλαν πρόταση με αύξηση ΦΠΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ! Αυτός ακόμα δεν έχει καταλάβει (κιν ούτε θέλει) οτι δεν εκπροσωπεί τον εαυτό αλλά τη χώρα. Και οτι εκθέτει τη χώρα οταν δηλώνει “τους βαριέμαι γι’ αυτο δεν πήγα στο δείπνο με τους υπόλοιπους ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ”. Και ποιος σου είπε βρε μαλάκα οτι σε στείλαμε εκει για να κάνεις παρέα με όποιον περνάς καλά; Θρασύδειλε που ούτε το θάρρος της γνώμης σου και την ευθύνη των πράξεων σου δεν αναλαμβάνεις παρα μόνο σπευδεις να διαψέυσεις το κωλοδάχτυλο στους Γερμανούς και την κρυφή (άρα παράνομη) ηχογράφηση του Eurogroup.
    Επίσης ο θιασος έχει και Πάνο Καμμένο. Ο οποίος κάπου είναι χαμένος στην Αμερική και τρώει τα τελευταία λεφτά του ελληνικού λαου. Αφου έφαγε πόρτα απο τον ΥΠ ΑΜΥΝΑΣ της Αμερικής, αυτός σιγά μην κάτσει να σκάσει. Το πήγε το ταξιδάκι του και αυτός και η κουστωδία με όλα τα έξοδα πληρωμένα, και συναντιέται με τον Αρχιεπίσκοπο, με την υφυπουργό κ.α.
    Εχει και άλλους το τσίρκο, έχει Στρατούλη που υπόσχεται 13 σύνταξη για τα Χριστούγενα του 15, το πάει 16 και επιμένει. Έχει Σκουρλέτη να μιλάει ακόμα για ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Έχει Μπαλτά υπ Παιδείας να μιλάει για τη ρετσινια της Αριστείας. Εχει Χριστοδουλοπούλου να μιλάει για αθλιες συνθήκες στα κέντρα κράτησης, γι αυτό τους αφήσαμε ελεύθερους να ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ στην Ομονοια σε άριστες συνθήκες για αυτούς και τους τριγύρω τους. Εχει κι άλλους πολλόυς που πρόλαβαν σε 4 μηνες να προσλάβουν 100 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΊΛΟΥΣ.
    Και έχει και δίαφορα νούμερα. Το νούμερο “βαπτίζουμε την τροϊκα – θεσμούς, το μνημόνιο – γεφυρα”, έχει το νούμερο “σχημα λόγου το καταργούμε τα μνημόνια”,

    image
    το νούμερο “καλό το 70% των μνημονίων” και άλλα πολλά. Τόσα πολλά μέσα σε τόσο μικρό διάστημα που είναι αδύνατο να τα θυμάσαι όλα. Όμως πλέον δεν μπορούμε να γελάσουμε γιατι καθημερινά νιώθουμε τις συνέπειες στο πετσί μας.

    Κατάφεραν να μας αποτελειώσουν. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και προφανώς θα το πιούμε όλο το ποτηρι. ΟΚ αλλά να έχει νόημα. Οχι να πληρώνουμε για να κάνει το κομμάτι του το ΤΣΙΡΚΟ της ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Και ελπίζω να του πέρασε το μεράκι του “ΣΟΦΟΥ” λαού, να ολοκλήρωσε τα λάθη του με το τελευταίο και μεγαλύτερο και να έβαλε μυαλό. Γιατι διαφορετικά μετα απο αυτούς βλέπω να δίνει αυτοδυναμία στη Χ.Α. ή στον Καμμένο!

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εγω θα σου πω το απλό… Πέντε χρονια με ολα αυτα που έχουν γινει οι τράπεζες ηταν ανοιχτές 60 δις. Να πουμε οτι μέχρι το 2010 δε χρώσταγαν ευρω? άντε να γελάσουμε και να το πουμε.. Α σε 3 μήνες μεςα τα 60 έχουν γινει 100!!
    40 δις σε τρεις μήνες μας εχει κοστίσει ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ και η λιγδο παρέα των άσχετων..
    Αυτοί μέχρι να χρονίσουν ΑΝ ΧΡΟΝΙΣΟΥΝ και δε φύγουν αργά τη νύχτα θα φάνε και τα κέρματα απο τους κουμπαράδες …