ΞΕΜΑΤΙΑΣΤΡΑ

Πιστεύω να είδατε τι έγινε σήμερα. Όλες οι εφημερίδες, με αφορμή το θέμα Δέλλα, άρχισαν να κατηγορούν οτι όλος ο θόρυβος προεκλήθη από το διαδίκτυο. Σήμερα αυτά. Χθές ήταν αλλιώς η πλάκα. Χθές όλα τα πρωτοσέλιδα ήταν για την ηρωϊκή έξοδο του παριστάνοντος τον προπονητή. Σήμερα η αντιπολίτευση ήταν όλο το διαδίκτυο. Οφείλουμε ένα τεράστιο μπράβο στον Δημάτο.

Όχι οτι μαζεύτηκε το θέμα, αλλά όπως και να το κάνεις, είναι πάρα πολύ αστείο, ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ, και να βγαίνουν οι υπεύθυνοι της πληροφόρησης και να προβαίνουν σε συγχρονική κωλοτούμπα. Ρε ουστ αγράμματοι.

Είπε ο Δέλλας, οτι διαφωνεί με την διοίκηση σχετικά με τους τρεις που πήγαν να πιουν εκτός ωραρίου; ΝΑΙ. Ειναι τίποτε βασικοί παίκτες αυτοί οι τρεις; ΟΧΙ. Άρα τι τον έκοβε αν θα τους είχε ή όχι στο παιχνίδι; ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΟΒΕ, εκτός από το φιλαράκι του τον Ρόβα, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙ. Προχωράμε όμως.

Ποιός είπε στον Δέλλα να τους κόψει από την αποστολή; Όοοοοολο το ρεπορτάζ μιλάει για τον Μπάγιεβιτς. Και λογικά. Τώρα που μεγάλωσε, τόριξε στην σοβαρότητα. Πού να θυμάται τα δικά του ο μορμώνος; ΑΡΑ, Ο ΔΕΛΛΑΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑ ΕΧΩΣΕ; Λέτε ο Μπαγιεβιτς να πήρε τον Μελισσανίδη και να του είπε οτι έπινε ποτά ο Ντούνης; Εγώ το αποκλείω με βάση την λογική. Αλλά αν το έκανε κατά ένα 5%, τότε πράγματι είναι για τα μπάζα. Να πάρει τον Μελισσανίδη για να τον ρωτήσει τι να κάνει με τον Πεταυράκη; Ακόμα το κόκκινο τηλέφωνο που είχε με τον Κόκκαλη χρειάζεται;

Σαφέστατα και όχι. Η θέση του είναι ο ” έστις δίκης οφθαλμός ος τα πανθ’ ορά. ” Είναι το μάτι της διοίκησης στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ο σύμβουλος του Μελισσανίδη ή της μεγαλομετόχου Αρκάδη. Αυτό δεν το ξέρει ο Δέλλας; Μια χαρά το ξέρει, όπως ξέρει οτι αν αγριέψει ο Μελισσανίδης, στ’ αρχίδια του η δομή της εταιρείας. Σηκώνει το τηλέφωνο και του τα λέει κατ’ ευθείαν. Άρα; ΑΡΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΒΑΡΑΓΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Συνεχίζουμε όμως.

Άντε λοιπόν και το διαδίκτυο, τρελάθηκε και παρεξήγησε. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΙΚΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ; Κι αυτός δεν άκουσε καλά; Κι αυτός έχει την μύγα σαν το διαδίκτυο; Ρε παιδιά, ο τελευταίος μαλάκας για ένα παιδικό σπορ, πέθανε τότε που πολεμούσε ο Σπάρτακος. Εμάς πάτε να πείσετε; Επειδή πέσανε τα τηλέφωνα στις ελεγχόμενες εφημερίδες κι ανασκεύασαν τα ανδρείκελα, θα αλλάξουμε γραπτά εμείς; Ρε πάτε μέχρι την γωνία να δείτε αν ερχόμαστε.

Και κύρια πάρτε και μια ξεματιάστρα εκεί μέσα, αφού το έγκριτο ρεπορτάζ, γράφει σήμερα οτι ο Δέλλας εξήγησε στον Μπουρουτζίκα οτι φταίει η κακοδαιμονία. ” …ξέρουμε εμείς, οτι δεν φταίει το τερέν…” ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ. ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΤΙΤΑΝΑΣ, αλλά δεν ήθελε να την κατονομάσει μην τυχόν και πιστέψει πρώιμα η Ελλάδα οτι προέκυψε καινούργιος Αλέφαντος στην ΑΕΚ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΤΟΥ ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΊΟΥ. Όπως βέβαια κλαίει κι ο Μπουρουτζίκας, που δεν κατάλαβε αμέσως οτι ο Άτλας τον θέλει να γυμνάζει τους παίκτες με σκόρδα κρεμασμένα στο λαιμό του. Εκτός πάλι αν εννοεί κάτι άλλο : ΟΤΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΣΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ. Το ρεπορτάζ βέβαια λέει, οτι ο άνθρωπος δεν πληρώνεται και πήγε με δικά του έξοδα μέχρι και την Λάρισα. Άρα; Τι άρα ρε;

Άρα δόθηκαν οι εξηγήσεις στον Μπαγιεβιτς και το θέμα θεωρείται λήξαν. Έτσι γράφανε σήμερα οι φυλλάδες. Ρε κάτι συμπτώσεις. Πάλι ο Μπαγιεβιτς στη μέση. Που σου λέει, μαλάκα έτσι και την κάνεις ή σε κάνουν, πάω κι εγώ. Μόνο Τσιώλης στέκεται από κάτω. Άμα ανέβει κανάς Μανωλάς ή έρθει κανάς ξένος, τι θα κάνω ; Βόλτες με την Μπέγκα και τους λοιπούς συνταξιούχους στον Διόνυσο; Οπότε ο τιτανοτεράστιος, έπεσε ξανά κάτω και σκέφτηκε οτι καλύτερα περνάει εδώ μέσα σε σχέση με τις βόλτες στα μαγαζιά με την Γωγώ. Τού ‘μεινε βλέπετε κι αυτή.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ, όπως πέρσι που τέτοια εποχή έβγαλε ανακοίνωση η ΑΕΚ περί του προπονητού της δεύτερης κατηγορίας, ΑΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΙΑ. Για να ηρεμήσει ο Δέλλας, να κερδίσει το στοίχημα ο Μπαγιεβιτς και ο Μελισσανίδης και να συνεχίσει κι ο Μπουρουτζίκας μαζί με τον Πανταζή και τον Νικολάου, να έχουν μια ενεργή συνέχεια στην ιατρική τους. Ή μήπως κάνω λάθος; ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑΤΑ ή καμιά φίλη της ΒΒ, και θα καταλάβουμε από την σημειολογία. Άντε ρε Δημάτο, ανακοίνωσε μας μια ξεματιάστρα.

,

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

8 Responses to ΞΕΜΑΤΙΑΣΤΡΑ

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Στηβεν δεν εχεις καλη πληροφορηση ο γιος του Μπουρουτζιηκα ειναι υπευθυνος για την αποκατασταση των ποδοσφαοριστων γι αυτο κ οι εξηγησεις

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Αγαπητέ, να ξέρεις οτι η πληροφόρηση μου είναι τέλεια. Οπότε κάποιος που δεν αναφέρεται στο οργανόγραμμα, ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ , απλά δεν υπάρχει κι είναι άλλος υπεύθυνος κατά τον νόμο της κριτικής. Εξ άλλου ο πατήρ παρεξηγήθηκε. ΑΣΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

  3. Ο/Η netrino λέει:

    Κατάλαβα γενικότερα συμφωνουμε σε πολλά,ακατανόητη μονο η εμμόμη σου στον Τραι

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Καμία εμμονή. Απλά δεν μπορώ τα στοιχήματα και τα πόκερ και τα τζόκερ. Αν θέλεις να κάνεις ομάδα, οφείλεις να έχεις προπονητή. Πάναπλα. Ωραίο το τζάμπα, αλλά κάπου πρέπει και να πέσουν λεφτά κι ειδικά όταν παίζεις στοίχημα με παικτάκια.

  5. Ο/Η netrino λέει:

    Εντάξει για Μίτσελ λένε αλλά δεν ψήνομαι.

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Για προπονητή μιλάμε, όχι για καραγκιόζη

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αμα ειναι να παρουμε μοντελλο στο παγκο, εχω να πρωτινω ΔΙΚΟ ΜΟΥ ανθρωπο. Πιο ‘δικο μου’ δε γινεται…
    Να πιασουν τοπο και τα λεφτα. Ξερει τα βασικα (ισως και παραπανω αλλα σιγουρα καλυτερα απο τον ενδοσυννενοηση), δε μασαει γενικως.. και αμα τσαντιστει η της πας κοντρα, καλυτερα ψαξε τρυπα να κρυφτεις!
    Ασε που θα ανεβουν και οι καρτες- ολοι το παγκο θα κοιτανε..
    Δε ξερω αμα θα μας φερει και κανα παικτη απο το νησι αλλα απο celebrities για διακοπες θα πηξουμε.

    Καλη η πλακα αλλα θελουμε κανα σοβαρο να εξελιξει κανα πιστιρικα και να μη ψαχνει λυσεις μετα απο 2 χρονια στην ομαδα. Ουτε να μου λεει οτι του λειπει ο Ροβας και δε μπορει να αποδωσει..
    ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ στο κοσμο αυτη τη στιγμη μπορει να ειπωθει οτι αν λειπει η ομαδα εχει θεμα, τον λενε Λιο και παιζει στη Μπαρτσα.

    Προπονητες υπαρχουν κοιτατε 10 βιογραφικα 40-45 χρονων και βρειτε αν δε θελετε να πληρωσετε. Αν θελετε ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    800 το χρονο ζηταγε ο ΜΠΙΕΛΣΑ που ειχε συμφωνησει να αναλαβει τα κουτσουρα της εθνικης μας αλλα μας φανηκε ακριβος!! και πηραμε τον φθηνο το ΚΛΑΝΙΕΡΙ για να χανουμε απο τα νησια προβατων εντος..

    Oμαδα που θα χρυπησει πρωταθλημα και θελει να παιζει ομιλου δε θελετε?

    Αντι να πετατε λεφτα στους ΠΙΟΥ με 700αρια (και καλα) συμβολαια χτυπηστε προπονητη.
    2,5 το χρονο παιρνει ο Κοντε. Και ο ΚΑΘΕ ΚΟΝΤΕ. Σας φαινωνται πολλα? ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ αμα θες να εχεις 20-25 εσοδα απο το ch.l σε ενα χρονο.
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ αμα θες το αναλογο ροστερ σου να κανει 30εκκ

    Γιατι ΤΟΣΑ θες αμα θες να παιζεις το παιχνιδι σε αυτο το επιπεδο και να μη κανεις 6 ηττες σε 6 ματς ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ, αλλα να κονομας 1εκκ ΤΗ ΝΙΚΗ στα 3 εντος εδρας ματς- δηλαδη να βγαζεις μονο απο εκει το μισθο του προπονητη σου

    Αλλιως κατσε με τον Δελλα το Σερβο το Τσιωλη και το καθε ΜΙΚΡΟΥΛΗ να παιζεις για τα ψιχουλα.

    Στο αυτοκινητο ΠΡΩΤΑ κοιτας να δουλευει καλα το μοτερ σου και μετα βαζεις λαστιχα.

    Αλλιως κουβαλα Τζιμουρηδες με ενα εκκ, δανεικους Σκοκους με αλλο ενα εκκ, να κανουν οτι τους κατεβασει η κουτρα τους καθε φορα.

    Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ:

    Προπονητη σοβαρο και 5 παικτες του εκκ ΒΑΣΙΚΟΥΣ.

    Ανακογλου και Φαγεδες βγαζει η Ξανθη 10 καθε χρονο

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Πέστα μωρέ με την κακομοιριά που μας δέρνει. Που κοιτάει ο μεγιστάνας και καλά να του βγει το στοίχημα. Με όλους τους παραδόπιστους τους 65άρηδες εκεί μέσα και μέ όλους τους πέστε κάτω. Αει στο διάολο επιτέλους. ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΣΗ ΚΛΑΨΩΜΟΥΝΙΑΣΗ ΠΙΑ.