Πουστηδες και παλλικαρια

10978583_1240766069301162_910617497472332846_n

Γιναμε μαλλια κουβαρια: Λαικο αποφευγμα.

Οι Ιρλανδοί με 62,3% ψήφισαν «ναι» στο γάμο ατόμων του ιδίου φύλου – Στην Αθήνα στις αρχές του ερχόμενου μήνα η αρμόδια νομοπαρασκευαστική επιτροπή που έχει συγκροτηθεί από τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο στο νομοσχέδιο για το διευρυμένο σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης βάζει τις τελευταίες πινελιές και στις αρχές του ερχόμενου μήνα το επίμαχο νομοσχέδιο θα πάρει τον δρόμο προς τη Βουλή.

ΑΥΤΑ είναι και τα σημαντικα θεματα που απασχολουν τον υπουργο δικαιοσυνης και τη κυβερνηση των τρυριζο-καμμενων.

Στα πιο ασημαντα και trivial θεματακια ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ δηλωσε : «1,6 δισ. είναι οι δόσεις του Ιουνίου για το ΔΝΤ αρχής γενομένης από τις 5 Ιουνίου μέχρι τις 19. Αυτά τα χρήματα δεν θα δοθούν και δεν υπάρχουν για να δοθούν» Αυτό δήλωσε το πρωί της Κυριακή ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης στο Mega.

Είναι ο ΙΔΙΟΣ Βουτσης που ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ συνεληφθει ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: Σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, όπως ακριβώς και η πρωτόδικη ποινή, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο ο αναρχικός Γιώργος Βογιατζής- Βούτσης, γιος του στελέχους του ΣΥΝ Νίκου Βούτση, ο οποίος κατηγορείτο για τη ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή του Γκύζη, στις 3 Οκτωβρίου 2007, ενώ απολογούμενος, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν έχει μετανιώσει για την πράξη του.

Παραλληλα:

Κάθε προηγούμενο έχει ξεπεράσει η κατάσταση στην αγορά η οποία ασφυκτιά αφού τα χρωστούμενα του ελληνικού Δημοσίου σε προμηθευτές ξεπερνούν τα 4,4 δισ. ευρώ.

Στο ίδιο διάστημα παρατηρείται διόγκωση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Δημοσίου, που ξεπερνούν τα 4,4 δισ. ευρώ, εξαιτίας της εσωτερικής στάσης πληρωμών. Οι οφειλές, όμως, του Δημοσίου είναι πολύ μεγαλύτερες. Και αυτό διότι στα στοιχεία δεν περιλαμβάνονται οι οφειλές του Δημοσίου των τελευταίων 90 ημερών, διάστημα στο οποίο επιδεινώθηκε η κατάσταση της οικονομίας. Συγκεκριμένα, ληξιπρόθεσμες θεωρούνται οι υποχρεώσεις προς τρίτους που δεν εξοφλήθηκαν μετά την παρέλευση 90 ημερών από την ημερομηνία οφειλής. Οπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών το κράτος χρωστάει σε προμηθευτές του τα εξής:

• Αμεσες Οφειλές υπουργείων 274 εκατ. ευρώ

• Οφειλές Τοπικής Αυτοδιοίκησης 319 εκατ. ευρώ

• Οφειλές Ταμείων 2,008 δισ. ευρώ, εκ των οποία τα 1,38 δισ. ευρώ οφείλονται από τον ΕΟΠΥΥ και από το ταμείο πρόνοιας δημοσίων υπαλλήλων 382 εκατ. ευρώ
• Οφειλές Νοσοκομείων 903 εκατ. ευρώ

• Οφειλές νομικών προσώπων 237 εκατ. ευρώ

• Εκκρεμείς επιστροφές φόρων 688 εκατ. ευρώ

Στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να έχουν εξασφαλιστεί 2,3 δισ. ευρώ για την πληρωμή των συντάξεων στις 29 Μαΐου και τις 2 Ιουνίου. Είναι άγνωστο όμως εάν το υπουργείο Οικονομικών θα καταφέρει να βρει περίπου 900 εκατ. ευρώ για να τα δώσει στο υπουργείο Εργασίας.

 

Πρωτη φορα αριστερα! Λεφτα υπαρχουν.

ΘΑ δωσουμε 13η συνταξη

ΘΑ παμε το βασικο στα 751 ευρω

ΘΑ προσλαβουμε 40,000 με 12% υπερ Κατρουγκαλου

ΘΑ σκισουμε τα μνημονια (καλα ένα ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ ηταν αυτό)

Το προγραμμα της Θεσσαλονικης ΕΡΧΕΤΑΙ

ΘΑ βαραμε τα νταουλια και οι αγορες θα χορευουν

ΟΥΑΟΥ!!

Το BBC λεει ψεμματα. ΟΛΟΙ οι ΥΠ.ΟΙΚ δε ξερουν. Οι F.T λενε ψεμματα. Το Bloomberg λεει ψεμματα.

Ο Πουτιν περιμενει με 5 δις στα χερια να μας δωσει προκαταβολη. Ας ερθει καποιος να τα παρει ρε παιδια. Μηπως να τα στειλω με courrier?

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ τα 7,2 Δις ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΑΙ.

ΔΕΝ εδειξα το δαχτυλο στους Γερμανους. Καλα το εδειξα αλλα δεν ηταν για τους Γερμανους. Καλα το εδειξα, ηταν για τους Γερμανους αλλα ηταν πιο παλια..

ΕΣΕΙΣ δε ξερετε ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ. Οι βιλες στη Ακροπολη και στην Αιγινα δεν είναι δικιες μου.. είναι της πεθερας μου!

Δεν ηξερα ότι πρεπει να δηλωσω τα εσοδα από τα ενοικια!!!! (να και κατι που σαν τεραστιος ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ δεν ηξερα- ότι δηλαδη αν εχω ΕΣΟΔΑ πρεπει να τα δηλωσω!!!!) που ειναι μεν της …πεθερας μου αλλα τα ΠΗΡΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ συμφωνα με το μισθωτηριο!!

Θα βγαλω τα perpetual bonds, το ομολογο που θα βαλει παγο σε ότι χρωσταω δε θα ληξει ΠΟΤΕ!!! και θα πληρωνω μονο τοκους! Τι θα πει ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ? Όλα εγω πρεπει να σας τα κανω?

Θα τυπωσω 100δις ευρω αμα θελω.

Οι παρελασεις πλεον μας αρεσουν και δε πεταμε πετρες στους επισημους. Χορευουμε τσαμικο και τρωμε βρωμικο.

Τι θα πει δεν εχουμε λεφτα? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΩΣΑΜΕ 500ΕΚΚ ΕΥΡΩ για ΕΞΙ (6) αεροπλανα 50 ετων που ακομη και οι Αμερικανοι μας ειπαν ΕΠΙΣΗΜΑ ότι είναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ?

Τα γλυκα για τις καθαριστριες που τα εβαλα?

YΓ1 Περιστατικο τη περασμενη εβδομαδα στο γραφειο: Χτυπα το τηλεφωνο απο ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ στον Πειραια:

-Συγχαρητηρια σας κατοχηρωθηκε ο διαγωνισμος για τη προμηθεια αναλωσιμων αξιας 25,000 ευρω προ ΦΠΑ.

-Μα απο οσο ξερω- απαντησε η κοπελλα- εμεις ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ σε διαγωνισμους δημοσιου! Θα πρεπει να μιλησετε με τον προισταμενο μου

– Καλημερα σας σας κατοχηρωθηκε ο διαγωνισμος για τη προμηθεια αναλωσιμων αξιας 25,000 ευρω προ ΦΠΑ.

– Μαλιστα, ευχαριστουμε, αλλα για πιο διαγωνισμο μιλατε, δεν εχουμε καταθεσει καμμια προσφορα, ειναι ΠΑΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ να ΜΗΝ κανω δουλειες με το δημοσιο.

– Α ναι βρηκαμε τις τιμες απο το… Ιντερνετ στο site σας!! (σ.σ γαμω τους διαγωνισμους ετσι?)

– ΟΚ. Για να ξεκινησουμε τα βασικα: Τροπος πληρωμης?

– Α για αυτο θα μιλησετε με την κ. xxxx στο λογιστηριο.

Μετα απο 15-20 τηλεφωνα καταφερνω να βρω τη κυρια ΧΧΧΧ στο λογιστηριο

– Καλημερα, σχετικα με μια αιτηση προμηθειας αναλωσιμων, μπορειτε να μας πειτε το τροπο πληρωμης?

– Μετα τη παροδο τριμηνου θα συνεδριασει το ΔΣ οταν εχει και αλλα θεματα. (σ.σ θα περιμενω δηλαδη εγω ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΑ αλλα θεματα και ΠΟΤΕ θα εχει απαρτια το ΔΣ).Αφου συνεδριασει και εγκριθει η πληρωμη!! (παιζει δηλαδη να μη εγκριθει?) θα ερθουν τα πρακτικα σε εμας (βαλε κανα μηνα δηλαδη) και κατοπιν θα σας ενημερωσουμε ΠΟΤΕ μπορειτε να παραλαβετε επιταγη δημοσιου. (σ.σ δηλαδη φεξε μου)

– Η επιταγη ειναι ημερας?

– Οχι βεβαια! Τουλαχιστον ΕΝΕΝΗΝΤΑ (90) ημερων! (δηλαδη ακομη δεν τον ειδαμε ειμαστε στο 9-10 μηνο ΧΑΛΑΡΑ- ητοι ανοιξη 2016)

-Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση, δεν μας ενδιαφερει το project παρακαλω ενημερωστε και το τμημα προμηθειων σας.

– Μα γιατι? Μπορουμε να σας στειλουμε με φαξ την εντολη αναθεσης!

– Ευχαριστω μη μπαινετε καν στο κοπο…

ΥΓ2 Μαρινάκης: Εχουμε όραμα ευρωπαϊκό για τον Ολυμπιακό (απλα επειδη εχω κατι ασημαντα μπλεξιματακια με διαφορα κακουργηματικα ποδοσφαιροnoorοθεματακια ισως να μη με δειτε για λιγο)

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.