Α Ε Κ – ΗΡΑΚΛΗΣ

Το παιχνίδι σήμερα προσφερόταν για πολλά. Κατ’ αρχάς να πάμε στα τυπικά. Με έναν βαθμό θα κλειδωνόταν η άνοδος. Με νίκη, μάλλον θα κλειδωνόταν το πρωτάθλημα. Άρα οι παίκτες μας θα είχαν κίνητρο. Κόντρα μάλιστα σε αντίπαλο, που μας είχε κερδίσει. Αυτά μας ανάγκασαν να ξαναπάμε στο γήπεδο.

Επίσης μπόλικες δημοσιογραφάρες περίμεναν τις δηλώσεις του Δέλλα μετά το παιχνίδι. Σημαντικότατο το τι θα πει ο γωγώς. Νομίζω οτι μάλλον το πήραν χαμπάρι κι αυτοί. Αφού ο άνθρωπος δεν είναι προπονητής, ας ακούσουμε τουλάχιστον τι λέει. Μπας και λήξει και το θέμα της θέσης εκεί, που το άνοιξε το κακό διαδίκτυο αλλά και ο Μπουρουτζίκας που δεν έβλεπε κάποια κακοδαιμονία.

Ενδιαφέρον λοιπόν μέγιστο για όλους, εκτός από τους παίκτες. Έτσι εμφανίσθηκαν στο πρώτο ημιχρόνιο. Κακοί, ασύνδετοι, αδιάφοροι, χαλαροί και σιγά μην προσπαθήσουμε να παίξουμε. Σε μια αντίπαλη τακτική βγαλμένη από το παρελθόν. Σφιχτή άμυνα, μπόλικο τρέξιμο στο κέντρο και προσπάθεια για σκοράρισμα από κάποια αντεπίθεση ή εκμετάλλευση λάθους μας.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, εύκολα εύρισκες τους χειρότερους παρά κάποιον να διακρίνεται. Κύρια από εμάς. Κι είχαμε τα γνωστά ξανά. Πολύ πιο επικίνδυνος ο Ηρακλής σε μιά δυό ευκαιρίες, που είτε τις έχασε είτε τις έπιασε ο καλός και σήμερα Βούρας. Γενικότερα καλύτερος από εμάς ο αντίπαλος σε στήσιμο και σε πλάνο παιχνιδιού. Πάνω που τα έβλεπα αυτά, ήρθε και μήνυμα από τον Δημήτρη ( the snitch ) οτι μάλλον θα έλειπε ο Ρόβας από τα πλάνα του Δέλλα. Οπότε μου προέκυψε κι άλλο ενδιαφέρον. Τι θα έλεγε ο Δέλλας για την κακή διοίκηση που δεν τον αφήνει να δείξει το έργο του με τους τρεις κομμένους. Έτσι είναι αγαπητοί. Άμα δεν βλέπεις μπάλα, κι ενώ πήγες στο γήπεδο για αυτόν τον λόγο, το μυαλό σου τρέχει αλλού. Σε τρίχες δηλαδή. Σαν αυτές που θα πει ο Δέλλας. Οτι ψάχνει ακόμα να βρει λύσεις.

Κι αυτός μπορεί να ψάχνει, αλλά εμείς ψάχναμε να βρούμε κάτι καλύτερο στο δεύτερο μέρος. Που τα πάντα κυλούσαν στο ίδιο μοτίβο, μέχρι το ωραίο σουτ του Ανάκογλου που μας έβαλε μπροστά στο σκορ. Οπότε, λίγο το σφίξιμο μας, λίγο το οτι ο αντίπαλος έπαθε το σύνδρομο της Σαλονίκης μόλις περάσει τα Τέμπη, και λίγο οι εκατέρωθεν δυό καλές ευκαιρίες, μας φέρανε στον στόχο.

Με την ίδια εικόνα που έχουν μέχρι τώρα όλα τα μπαράζ. Κακή εικόνα η ομάδα αλλά με κατακτημένη την ζητούμενη νίκη. Οπότε υπό αυτήν την έννοια είμαστε χαρούμενοι. Όμως είμαστε Αεκτζήδες και δεν βολευόμαστε τόσο εύκολα. Διότι τα κενά είναι πολλά και δεν θα είναι κάθε μέρα του αγίου θεού ανάποδα. Οπότε ελπίζουμε σε καλό σχεδιασμό μεταγραφών, αφού δεν είναι μόνο οι κομμένοι ακατάλληλοι. Είναι και οι δυό πρώτες αλλαγές μας. Και μιλάω και γι’ αυτούς που βγήκαν αλλά και γι’ αυτούς που μπήκαν. Κρίμα που δεν είδαμε τον Πίου για να τα ξαναπούμε και γι’ αυτόν.

Νομίζω λοιπόν οτι φτάσαμε στο τέλος. Νομίζω οτι υπάρχει δυνατότητα να παίξουν και οι υπόλοιποι και εμείς να μην ξαναδούμε άλλο παιχνίδι. Νομίζω οτι υπάρχει και η ηρεμία για την επάνδρωση του μέλλοντος, όπου απαιτείται. Και νομίζω οτι πρέπει να πούμε συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στους παίκτες και στο τεχνικό τημ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

7 Responses to Α Ε Κ – ΗΡΑΚΛΗΣ

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Γυρισαμε!!! Αυτο κρατάμε 🙂

  2. Ο/Η conpater λέει:

    Μου ειπε ο μικρος να δουμε το παιχνιδι,αλλα επειδη ειχα δουλεια το ειδε μονος του.Μετα απο κανα τριωρο τον ρωταω τι εγινε,και μου ειπε “δεν ξερω,το βαρεθηκα και το αφησα….”. Πως το λεγε ο Χορχε,”ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ” !!!!!!!!

  3. Ο/Η conpater λέει:

    Εσεις οι εκει πανω,για κανονιστε να κατεβειτε προς τα κατω…..

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ρε στηβεν τι ειπε ο δελλας στη συνεντευξη?
    οτι ο μελισσανιδης τον εφερε πριν 2 χρονια στην ΑΕΚ ?
    εγω πως ειχα την εντυπωση οτι τον ειχε φερει ο δημητρελος ..
    ακου να δεις κατι πραγματα που ξεφευγουν στις συνεντευξεις μερικες φορες…

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Ωραία τον πας τον συνειρμό αλλά κάπου σταματάς. Δηλαδή, τον Δημητρέλο ποιός τον είχε φέρει;

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    “Προς Ανώνυμο : Ωραία τον πας τον συνειρμό αλλά κάπου σταματάς. Δηλαδή, τον Δημητρέλο ποιός τον είχε φέρει;”

    εσυ το πας πολυ πισω..εγω πιστευω οτι το πρωτο καλοκαιρι του δημητρελου με θωμα και ιστοριες αρχισε να ζυμωνεται το πλανο που εφτασε μεχρι τη ψηφιση της τροπολογιας κοντα στα χριστουγεννα..

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : maybe…