Πρωτη φορα τετοια ΞΕΦΤΙΛΑ

credit

Σημαντική Ενημέρωση
Σας ενημερώνουμε ότι δεν είναι δυνατές οι ακόλουθες συναλλαγές:
• Εκτέλεση εμβάσματος στο εξωτερικό
• Λεφτά στο Λεπτό
• Αλλαγή ορίων χρεωστικών καρτών
• Φόρτιση προπληρωμένων καρτών
• Έκδοση προπληρωμένης κάρτας WEBUY
• Χρηματιστηριακές συναλλαγές στο Χρηματιστήριο Αθηνών
• Χρηματιστηριακές συναλλαγές στα Διεθνή Χρηματιστήρια
Αυτό βγαζει ΣΗΜΕΡΑ το web-banking της Πειραιως.
Γεροντακια καθωνται 3-4-5 ωρες ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ στην ουρα να παρουν 120 ευρω την ΕΒΔΟΜΑΔΑ, απλες οικογενειες ζουν με ένα πενηναρικο ΑΝ το παρουν, τα νησια (η βαρια βιομηχανια μας ντε) ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ πανω στο peak της περιοδου, ασθενοφορα δεν εχουν βενζινη!!! Κλπ κλπ.
Το εμποριο απλα εκανε STOP και ο ενας κοιταει τον αλλον. Φυσικα ο ενας στους τρεις που ψηφισε ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ εχει εξαφανιστει. Γιατι ΕΝΑΣ στους ΤΡΕΙΣ που καθεται στην ουρα για το πενηνταρικο ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ, είναι αγανακτησμενος μεν που τους ψηφισε αλλα παραλληλα εχει αξιοπρεπεια οποτε μικρο το κακο.

Ανοιξε όμως η ΕΡΤ, προσλαβαμε τις …καθαριστριες και φυσικα δωσαμε στο Φωτοπουλο το καθημερινο σαντουιτς. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ 5 ΜΗΝΕΣ.
Από τη πρωτη στιγμη και ΠΡΙΝ τις εκλογες εχω τα post για τον ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ και τους ΣΑΧΛΟΥΣ που επιλεξαμε ως σοφος λαος. 21-22/2/2015 μονο 2 από τα πολλα post που εγραφα-γραφαμε.
Νομιζω ότι δε χρειαζωνται αλλα να ειπωθουν. Οποιος εχει ένα δραμι νιονιο αν δεν ειχε καταλαβει τι ερχεται μπορει να τα ζησει πλεον καθημερινα.
ΕΥΧΩΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να τελειωσει το παραμυθι τη Κυριακη, να ξαναγυρισουν ο Αλιεξης & Co εκει που πραγματικα ανηκουν δηλαδη να παλευουν για να μπουν στη βουλη με 3-4% και να επιδοθούν σε αυτό που πραγματικα είναι καλοι και ξερουν: καμμια καταληψη καμμια πορεια και καμμια άναρθρη κραυγη. Να κανουμε και εμεις τη δουλεια μας και κυριοτερα να ΖΗΣΟΥΜΕ κανονικα σαν ανθρωποι, αντε και με λιγο αξιοπρεπεια λιγοτερη..
Ποτε δεν είναι αργα , αλλωστε αν δουν τα σκουρα μια συμπραξη με τους Κασιδιαρηδες θα τους εξασφαλισει τη βολευτικη καρεκλα των 8,000 ευρω. Ετσι κ αλλιως οι μονοι που δια ψηφου πλεον στηριζουν τις συνιστωσες της σαχλαμαρας της μπουρδας της ασαφειας και της ‘επαναστασης’ είναι τα Χρυσα Αυγα. Αυτή και αν είναι ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ…

UPDATE

kolotouba 1Ο Αλέξης Τσίπρας θα αποδεχθεί όλους τους όρους των πιστωτών που βρίσκονται στο τραπέζι των συζητήσεων αυτό το Σαββατοκύριακο, με ελάχιστες μόνο αλλαγές, σύμφωνα με την επιστολή του πρωθυπουργού προς τους θεσμούς που εστάλη το βράδυ της Τρίτης και την οποία αποκαλύπτουν οι Financial Times..

ΑΛΙΕΞΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ Η ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ

ΥΓ. Ο μονος φοβος ειναι ο φοβος μας ειπε ο ΑΕΡΓΟΣ προεδρος του δεκαπενταμελους που εκανε ΔΕΚΑ (10) χρονια να παρει ενα πτυχιο και αυτο χαριστικα προφανεστατα. Γιατι εγω ξερω οτι αμα ΘΕΣ να σπουδασεις, αντε να τη πατησεις ενα εξαμηνο με 1-2 μαθηματα. Αλλιως τελειωνεις στην ωρα σου Η εισαι κολοβαρας και το κανεις επαγγελμα να ζεις ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ.

Ο μονος φοβος ειναι η ΒΛΑΚΕΙΑ θα προσθεσω εγω..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Πρωτη φορα τετοια ΞΕΦΤΙΛΑ

  1. Ο/Η Savvi λέει:

    Εγώ το μόνο που φοβάμαι είναι αυτό:

    http://ardin-rixi.gr/archives/194024

    ΥΓ. Συγνώμη που ποστάρω link. Δεν έχω αφήσει ποτέ μου πολιτικό σχόλιο στο διαδίκτυο ακόμα και τώρα που όλος ο κόσμος λέει το μακρύ και το κοντό του. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να είμαστε ποιο χαλαροί γιατί στο τέλος θα σκοτωθούμε μεταξύ μας για τα καπρίτσια κάποιων άλλων.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Απο οτι εχεις δει δεν σχολιαζω ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ αλλα πραξεις και αποτελεσματα. Μακαρι να ειμασταν σε σημειο να μας απασχολει η θεωρια: αυτο σημαινει οτι κατα μεγαλο ποσοστο θα ειχαμε τα πρακτικα ζητηματα ανα οχι λυμενα αλλα τουλαχιστον δρομολογημενα προς λυση.
    Βεβαια με το κοσμο να αλλαζει τα τελευταια 40 χρονια ως προς τη παγκοσμιοποιηση και την ταχυτητα μεταδοσης και ευρυτητα της πληροφοριας, οι παλιες γραμμες καταντουν ανουσιες σχεδον και πλεον παμε προς μια, απλα με ‘παραταξεις’ που την ερμηνευουν με το τροπο τους και ακολουθουν αναλογη εφαρμογη.

    Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ να απολογησαι για κατι:ουδεποτε εχω κοψει σχολιο και απο οσο βλεπω απο το master κανενας δε το κανει. Μοναδικη εξαιρεση ειναι 2-3 προσωπικα υβριστικα (οχι σε μενα) που ΔΙΚΑΙΩΣ κοπηκαν. Μπορει να ξεφευγουμε λιγο ως προς τη γλωσσα η το υφος αλλα ΝΟΜΙΖΩ οτι ενα σχετικο επιπεδο και κειμενων και αναγνωστων το εχουμε.
    Το link αν απεφευγε καποιες εκφρασεις που καταδεικνυουν τις αποψεις του γραφωντα, δεν ειναι κακο. Λεει αρκετες αληθειες και καπου το στριβει συμφωνα με την προσωπικη του αποψη αλλα οκ.

    Εδω εχει βημα η Βαγια!!! το link σε χαλασε?