Οι δημοσκοπησεις

p.txt-7

Κοιτατε ακομη δημοσκοπησεις και Trash TV?

Η καλυτερη δημοσκοπηση ειναι τα bookαδικα εδω περα. Μια γρηγορη δηλαδη σε Ladbrokes, William Hill, Coral κλπ σου δινει ΑΜΕΣΩΣ εικονα για το τι παιζει. Με τους Βρεττανους να ειναι με διαφορα η κορυφη στα στοιχηματα, οι τυποι παιζουν κυριολεκτικα τα παντα: ποτε θα χιονισει, τι χρωμα εμφανιση θα φοραει η Elizabeth στο Ascot κλπ κλπ

Επειδη τα ΣΩΣΤΑ στοιχηματα παιζωνται με κλασματα και οχι με δεκαδικους (τα δεκαδικα ειναι για… Γαλλους)  οι αποδοσεις ειναι οι παρακατω:

Ladbrokes (Αγγλοι)

ΝΑΙ: 4/7 δηλαδη στις 7 λιρες κερδιζεις 4 (παιρνεις συνολο 11)

ΟΧΙ: 5/4

Paddy Power (Ιρλανδοι)

Ναι: 2/5

ΟΧΙ: 17/10

Το ΜΟΝΟ καλο ειναι οτι το ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ δηλωσε οτι με ΝΑΙ θα παραιτηθει.

Α) Ετσι κανουν οι δημοκρατικες ΚΟΤΕΣ, μολις δουν τα σκουρα τη κοπανανε. Σιγα μη περιμενει τις εκλογες το ΛΑΜΟΓΙΟ. Ετσι κ αλλιως το κομματι του το εκανε ο σαχλαμαρας..

Β) Το δευτερο καλο ειναι οτι πολλοι μονο και μονο για να απαλλαγουν απο αυτη την απιστευτη ΓΕΛΟΙΑ ΦΑΤΣΑ θα ψηφισουν ναι.

ΥΓ Γιαννη (με δυο ν αγραμματε γραφεται το ονομα σου) μη ξεχασεις φευγωντας να παρεις και τους υπολοιπους: κατι Παππαδες π.χ  που προχτες εβλεπαν τις ουρες στις κλειστες τραπεζες και μας ελεγαν οτι ξημερωσε μια ωραια μερα!

Η κατι Ραχηλ, που αφου τυπωσε τα 100 δις μας ενημερωσε οτι οι αγορες χορευουν!

ΥΓ2 Σε αυτη τη δυσκολη ωρα συντροφε Λαφαζανη ακομη περιμενουμε τα 5 δις του συντροφου Βλαδιμηρου. Αυτα που θα περναμε πριν 2 ΜΗΝΕΣ.. Μεχρι και η μαμα Μοσχα μας εφτυσε συντροφε. Μονο ο Μαδουρο εστειλε ενα video που μας λεει ολα καλα και να φαμε ζωοτροφες!!! Γιατι δεν τον καλειτε να γινει ο νεος ΥΠ.ΟΙΚ?

ΥΓ3 Ανοιγει η αμερικανικη πρεσβεια στη κουβα μετα απο 56 χρονια. Παει και ο Φιντελ συντροφε…

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to Οι δημοσκοπησεις

  1. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Εναέρια σύγκρουση

    Η διάσπαση, που σοβεί σήμερα στην κυβέρνηση, αλλά τη γνωρίζουν οι πάντες, ξεκίνησε μέσα στο κυβερνητικό αεροσκάφος που μετέφερε πίσω στην Αθήνα την ελληνική ομάδα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, αν δεν κάνω λάθος. Με πληροφορούν ότι το πλήρωμα ήλθε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, διότι δεν ήξεραν τι να κάνουν: να εξαφανιστούν (δεν γινόταν) ή να προσπαθήσουν να τους χωρίσουν; Το μόνο που δεν έγινε ήταν να έλθουν στα χέρια. Εχει σημασία αυτό – δεν είναι κουτσομπολιό. Η κυβέρνηση δεν άντεχε τον διχασμό του κόμματος και επιχείρησε να τον πασάρει στον λαό. Η εξαπάτηση απέτυχε, επειδή υπάρχουν ευτυχώς σοβαροί άνθρωποι και στην κυβέρνηση. Ας μην το παραβλέπουμε αυτό και ισοπεδώνουμε τα πάντα. Αύριο -αν τελικά τη γλιτώσουμε- μαζί θα πρέπει να στρωθούμε κάτω και να προσπαθήσουμε οι στοιχειωδώς σοβαροί, είτε δεξιοί είτε αριστερας.

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ