Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ

CI45HCNWsAEmNGY

 

Το ότι εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια στη Βρετανία και τον τροπο τους είναι γνωστο. Ουδεποτε το εκρυψα και εδώ και αρκετο διαστημα εχω και επαγγελματικα αλλα και προσωπικα ένα λογο παραπανω.. Είναι μεγαλα νουμερα, εχουν στο παρελθον φερει τεραστιες καταστροφες σε πολλα μερη του κοσμου, νομιζουν ότι είναι το κεντρο της γης και ότι ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ είναι σωστο, αλλα παραλληλα εχουν ένα μοναδικο προσον: είναι ο πιο δικαιος λαος που ξερω (και εχω ταξιδεψει αρκετα στη ζωη μου- μεχρι τη Ν.Ζηλανδια εχει φτασει η χαρη μου), και αναγνωριζει ποτε κανει λαθος πράττοντας αναλογα. Και ναι η μεγαλη πλειοψηφια ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ. Μη κρινουμε τους λαους από τους πολιτικους τους- είναι ΜΕΓΑ λαθος. Υπαρχουν εξαιρεσεις εκει που οι ιδιοι οι λαοι ακολουθουν αυτο που θελουν: δεν ειναι τυχαιο ουτε οτι ΟΛΟΙ οι Φριτς ειχαν το χερι καγκελο τοτε, ουτε οτι οι Ελληνες εβγαλαν ηγετη το αποτυχημενο σχολιαροπαιδο και πιο πριν τον original Αντρεα..

Στη Βρεταννια τα charity funds είναι ΟΝΤΩΣ αυτό που λενε, υπαρχουν εκατονταδες, οι πολιτες είναι πραγματικα ευαισθητοποιημένοι και συνεισφέρουν ενεργα συνεχεια, με το κυριοτερο: ΕΙΝΑΙ 100% διαφανη και ελεγχωμενα από ολους από τη στιγμη που εχουν κρατικο ελεγχο. Πως λεμε ΜΚΟ εδώ? ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..

Thom Feeney, ο Βρετανός που έχει στήσει μια καμπάνια για να σώσει την Ελλάδα από το χρέος της. Ενας τυπακος που εκανε το απλο: Ο Feeney είναι απογοητευμένος με τον τρόπο με τον οποίο οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρώπης αντιμετωπίζουν το ζήτημα της Ελλάδας και για τον ίδιο λύση είναι η ανάπτυξη, όχι η λιτότητα. Αποφάσισε λοιπόν να δημιουργήσει μια καμπάνια στην διαδικτυακή πλατφόρμα Indiegogo προκειμένου να συγκεντρώσει 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ για να αποπληρώσει το χρέος της χώρας μας μέχρι την Τρίτη 6 Ιουλίου.

Έχει μάλιστα και μια λίστα μικρών, συμβολικών δώρων για όλους όσους προσφέρουν τον οβολό τους, ανάλογα με το ποσό. Με 3 ευρώ παίρνεις μια καρτ ποστάλ με τον Αλέξη Τσίπρα, με 6 ευρώ παίρνεις δώρο μια χωριάτικη σαλάτα, με 10 ευρώ ένα μπουκάλι ούζο, με 160 ευρώ ένα καλάθι με ελληνικά τρόφιμα, με 5.000 ευρώ μια εβδομάδα διακοπές στην Αθήνα για δύο άτομα κ.ο.κ.

Μπορεί η ιδέα του να ακούστηκε αστεία σε πολλούς, όμως ο νεαρός έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μέσα σε πέντε μέρες 1,5 εκατομμύριο. Φυσικα και δεν θα μας σωσει, φυσικα και είναι συμβολικη κινηση. Δειχνει όμως τη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ του ανθρωπου, σε αντιθεση π.χ με τον Δ.Σ των ΕΛ.ΠΕ που διορισε ο Λαφαζανης και προχτες αποφασισε ότι τα 170,000 ευρω ετησιος μισθος του είναι λιγα (14,160 ευρω μηνιαια) και εκανε ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ στα 280,000 ευρω (23,330 ευρω μηνιαια) από τα ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ! Τα ιδια λεφτα δηλαδη που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και μας δινουν 50 ευρω την ημερα εναντι οι απλυτοι και αυτά μεχρι τη Δευτερα-Τριτη που ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΕΨΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ μιας και με αυτό το ρυθμο και με λιγοτερα από 500εκκ διαθεσιμα είναι απλα θεμα χρονου να βγαζει μουτζα το μηχανημα. Τα ιδια λεφτα που ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (αυτός δηλαδη που μας εφερε σε αυτή τη ΚΑΤΑΝΤΙΑ και αυτή τη ΞΕΦΤΙΛΑ) χτες δηλωνε ΕΙΡΩΝΙΚΑ και με γελακι ΗΛΙΘΙΟΥ ότι: ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΑΤΣΩ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΩΝ ΑΤΜ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ! Αυτοι είναι ΟΛΟΙ οι Ελληνες που πολεμανε με ένα πενηνταρικο να πληρωσουν ότι μπορουν ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ…

Την ιδια ωρα που ο Κουρουπλης ΜΕ ΤΑ 19 ΑΚΙΝΗΤΑ διοριζε προχτες τον ανιψιο του με αποφαση παρακαμπτωντας ΑΣΕΠ, διαδικασιες κλπ σε κρατικο νοσοκομειο. Αφου ειχε διορισει και τον γκομενο της Δουρου γενικο δερβεναγα με αναλογο μισθο..Και φυσικα αφου εβαλε πανω για το όχι στο υπουργειο του Τσυριζα. Ναι αγαπητοι τα υπουργεια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, είναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του κομματος. Όπως εχει γεμισει ο τοπος ΠΑΡΑΝΟΜΑ (μιας και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΛΗΣΗ) με αφισες ΟΧΙ του Τσυριζα αλλωστε. ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ βεβαια δεν μας ενδιαφερει.Τι δε καταλαβαινεις?

Εχει δε ενδιαφερον σε αυτή τη καμπανια να δουμε ΠΟΙΟΙ εχουν δωσει χρηματα μεχρι στιγμης:

Πρωτοι οι Βρεττανοί (κλασσικα), δεύτεροι οι κακοί Γερμανοί, τρίτοι οι Γαλλοι, τεταρτοι οι Αμερικανοι, πεμπτοι οι Ισπανοι. Στη δεκαδα Ολλανδοι, Αυστριακοι, Βελγοι, Ιταλοι, μεχρι και Ελβετοι που ΔΕΝ είναι στο ευρω! Ολοι δηλαδη οι κακοι που συμφωνα με τον ΗΛΙΘΙΟ του δεκαπενταμελους μας πολεμουν και δε μας θελουν. Το δειγμα είναι στη δεκαδα περιπου 30,000 ανθρωποι που εκαναν δωρεες, 1,5 εκκ επισκεψεις και στο συνολο 157 χωρες δε το λες καθοριστικο αλλα δεν είναι και μικρο.

Τσακαλωτος: Καναμε δημοψηφισμα γιατι αλλιως θα επεφτε η κυβερνηση!! Ειμαστε τωρα για να χασουμε τη καρεκλα των 8,000 ευρω? Η μηπως μετα από τις απιστευτες ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ που κανουμε επι 5-6 μηνες θα τη ξαναδουμε?

ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Η συμφωνία είναι «πάνω-κάτω» κλεισμένη,λέγοντας ότι «κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας είχαμε ιδιωτικές συζητήσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και μας κατέθεσαν προτάσεις». Τοτε ΓΙΑΤΙ ΔΙΧΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ?

Αφηνω στο τελος τον ΨΕ-κασμενο που δημοκρατικα διεγραψε και απειλει οσους δεν συμφωνούν μαζι του!!! Αφου βεβαια δηλωσε ότι: «Για τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, είναι σημαντικό να πούμε ότι οι ένοπλες δυνάμεις διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό…» ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΒΟΥΛΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ που απλα τον ακουγε!!!!!!!!

Την ωρα που 67 στρατηγοι-ναυαρχοι-πτεραρχοι ειτε εν ενεργεια ειτε αποστρατοι εδωσαν δηλωση υπερ του ναι..

Αντε να δουμε και κανα τανκ στους δρομους να τελειωνουμε.. δημοκρατικα και κυριως πρωτη φορα αριστερα..

ΥΓ Με κλικ στη φωτο μπορειτε να δειτε καθαρα ποσα κλπ.

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.