Bail in

oldman2articleGal_62693_63543.w_hr

 

 

 

 

Το οποιο θα είναι οσο και η χασουρα που ΕΜΕΙΣ ειχαμε ολο αυτό το διαστημα που ο μικρος ΗΛΙΘΙΟΣ εκανε ‘διαπραγματευσεις’. Το πρωτο τριμηνο που εστελνε τον δημιουργικο ασαφεια να κανει μαθηματα σε ολους με σηκωμενο το γιακα, και το επομενο διμηνο που ανελαβε- ως εμπειρος οικονομολογος της σχολης….Κουμουνδουρου- να κανει αυτος το παιχνιδι.
Αποτελεσμα πενταμηνου ηταν να χαθουν δεκαδες δις ευρω, τελευταιο αποτελεσμα ηταν τα κερδη από τα ελληνικα ομολογα (1,9 δις ευρω) να ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ, ξαναλεω τα κερδη από τα ομολογα ΜΑΣ, και να μοιραστουν σε ολους τους αλλους εταιρους χτες.. Για να μη πουμε για τα αλλα 27 που μας αναλογουσαν από το 1ΤΡΙΣ που μοιρασε ο Ντραγκι σε ολους εκτος από εναν: Την Ελλαδα των θολοκουλτουριαρηδων.
Δε θα μιλησω για τα κοστη δανεισμου που αυξηθηκαν 1500% στις τραπεζες, για το ELA -που καποιοι νομιζουν ότι είναι ένα φωτοτυπικο που απλα  δινει λεφτα- που ανεβηκε 40 δις, ουτε για το ρευστο που σημερα μετα από επισημη δηλωση μας φτανει για το ΣΚ!! Από δευτερα φατε αξιοπρεπεια.
Ουτε θα κατσω να μπω σε θεωριες συνομωσίας με Αμερικάνους, Ρώσσους, κατάσκοπους, την MI6 και δε ξερω εγω ποιον αλλον. Το ότι εχουν επιρροή οι Αμερικανοι σε όλα είναι γνωστο. Άλλο αυτό και αλλον να τους θεοποιούμε αλλωστε είναι γνωστο το efficiency των Γιάνκηδων οπου εχουν ανακατευτεί: Κορεα, Κουβα,Βιετναμ, Κυπρος, Βενεζουελα, Χιλη, Αργεντινη, Αφγανισταν χωρις να παμε στα του οικου τους με τη Lehman τωρα και το κραχ του 1929 που πηδαγανε με χαρτακι απο τα παραθυρα . Το είναι επισης Αμερικανοι και εχουν καταφερει με ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑ που τυπωνουν οσο θελουν, να εχουν το μεγαλυτερο χρεος στο κοσμο είναι επισης γνωστο. Δυνατοι ναι (παντοδυναμοι), Γιανκηδες επισης ομως. Τους σωνει η αφθονια πορων και μονο και καπως καλυτερη διαχειρηση τους τον 20 αιωνα σε σχεση με τους Σταλινο-Χρουτσωφ που ονειρευεται ο βαψομαλλιας ΒΛαχαζανης..

U.S of Air τους λενε οι δικοι μου εδω..
Οποτε ας κανουν ότι (και καλα) κανουν αλλα αδιαφορο μας είναι. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ είναι αυτή που μας ενδιαφερει και αυτή τη ζουμε πρωτη φορα και περηφανα. Ενώ θα συμφωνησω σε πολλα με το Steven θα διαφωνησω εδω: ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ αυτό που εζησα χτες 4 η ωρα το μεσημερι να βλεπω ένα παππουλη 90? χρονων που καλα καλα δε στεκωταν, να περιμενει στο τελος της ουρας μεσα στο λιοπύρι ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, μη τυχον και ξεμεινει απο λεφτα το ΑΤΜ, για να παρει 50 ευρω να φαει. Σταματημενος με τη μηχανη στο φαναρι επρεπε να κανω στη ακρη να κατεβω, χωρις να βγαλω το κρανος αγριεμενος για να τσαμπουκαλευτώ με 7-8 αντρες γυναικες μαζεμενους: «Καλα ρε ΖΩΑ δε ντρεπεστε, ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ τον παππουλη? ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΙ ΠΛΕΟΝ?»
Επρεπε εγω να κατεβω, να τον παρω από το χερι να τον παω μπροστα μπροστα. Ενας γαιδαρος μια γαιδαρα δεν εκανε στο πλαι. Φυσικα ΑΧΝΑ δεν εβγαλε κανενας. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ.
Θα διαφωνησω και σε άλλο ενα: Δεν υπαρχει ψηφίζω αποχη, λευκο κλπ. Για μενα τουλαχιστον. Αν θελουμε να εχουμε λογο και να μπορουμε να εκφραζουμε αποψη, πρεπει να την υποστηριζουμε εμπρακτα. Οσο και όπως μετραει και οσο και όπως μας αφηνουν. Δηλαδη ο σκεπτωμενος δεν συμμετεχει και αφηνει τους μη σκεπτωμενους να το κανουν?
Θα συμφωνησω στο ότι ξερουμε τι θα γινει. Τα λεμε και τα γραφουμε μηνες, δεν είναι δα και τιποτε τρομερο να το δεις πως τα που παει. Αυτό δε σημαινει όμως ότι θα κατσω (για μενα μιλαω) στη καρεκλα και θα αφησω τους καραγκιοζηδες να κανουν το κομματι τους. Εστω με τη μηδενικη δυναμη της μιας ψηφου.

ΟΛΟ αυτο το πραγμα γινεται για 60εκκ ευρω. Το ειπε και ο Γιουνκερ το επιβεβαιωσε και ο Τσακαλωτος προχτες.ΟΛΗ αυτη η ταλαιπωρια, ολη αυτη η αναστατωση, ΟΛΟ αυτο που θα κρατησει μηνες (στη Κυπρο το capital control κρατησε κοντα 2 χρονια), εγινε για να μη πεσει η κυβερνηση και να ριξει το μπαλακι στο κοσμο- ταχα μου. Στα προαποφασισμενα δηλαδη που ο ιδιος ο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ εχει υπογραψει ΗΔΗ και εχει καταθεσει ΗΔΗ, βρηκαν πατημα 60εκκ ευρω για να μη χασουν τη καρεκλα. Απο τους Λαφαζανηδες τους Ανταρσυα και ολο τα τσογλανια εκει μεσα, δε μπορεις εσυ να κανεις μια εισαγωγη, να στειλεις λεφτα στο παιδι σου εξω, καθεται ολη η Ελλαδα καρφωμενη. Για να μη χασει το ηλιθιο τη καρεκλα και ολο το σκυλολοι τα 8,000 το μηνα.

Ρε θα φανε κραξιμο και κυνηγι μεχρι να μην εχουν να κρυφτουν οι μπιχλιδες.
Όπως ειπε και ο πατερας φιλου χτες το βραδυ (Στρατηγος Ε.Α) καλεσμενος σε φαγητο σπιτι του στο τραπεζι που ηταν και 2 πρωην Α.ΓΕΝ (αντιστοιχα Ναυαρχοι Ε.Α) : « Ενας λοχιας δεν υπαρχει ρε παιδια?, εστω ενας ανθυπας..»

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.