Πετύχαμε διάνα

γατα

Χοντροκονόμησαν οι “μπουκς”. Επεσαν “έξω” βέβαια (sic) στις προβλέψεις τους.  1.50 το “οχι” και 2.50 το “ναι”.  Μαλάκες είναι να αμφισβητήσουν τις επίσημες μετρήσεις και το “ρεύμα” του “ναι”;

Οι δε δημοκόποι, έκαναν μεν το ύστατο χρέος τους  προς τους -“αιχμάλωτους” -πλέον μηντιάρχες,αλλά έδωκαν και υπόσχεση στο νεοανεγερθέν καθεστώς,ότι θα είναι το ίδιο “ειλικρινείς” και συνεργάσιμοι και με το νέο τοπίο που διαμορφούται. (ωραία λέξη)

Ο Βαρουφάκης θα πάει για μπάνια,καθώς η αποστολή  που του ανετέθει ήλθε εις πέρας με επιτυχία και αφήνει την “διαπραγμάτευση” -και τις ζημίες αυτής- στους Τσακαλώτους με τα κίτρινα παντελόνια.

Ο δε Αλέξης,κυρίαρχος και δίχως αντίπαλο,ούτε πολιτικό,ούτε μηντιακό,μετά το πέρας της “συμφωνίας”,θα ασχοληθεί με το καθαρισμό του κομματικού του σταύλου,αλλά και με το “ρεγουλάρισμα” των καναλαρχών,ώστε απερίσπαστος να απλώνει εις το μέλλον τα “θα”-“θα”,όπως ο προκάτοχός του.

Απαντες ευχαριστημένοι λοιπόν. Ακόμα και το 60% του πλυθησμού της “Γαλιλαίας”,οι οποίοι “βρήκαν” τον νέο Παπαντρέου.

Λένε πως η ιστορία κάνει κύκλους.Συμφωνώ. Οπως κάνει κύκλους και η πουτάνα στο πεζοδρόμιο,αναζητώντας τον επόμενο πελάτη.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Πετύχαμε διάνα

  1. Ο/Η Aγησίλαος λέει:

    Σε συνδυασμό με το “πάπλωμα”,το σημερινό,και τα σε εξέλιξη γεγονότα ,απλά …Προφήτης…
    Όσο για τις ..χθεσινές βουτιές ,έμειναν σχήμα λόγου,στιγμιαίας ευφορίας που δημιουργήθηκε με το…πάπλωμα…Μετά,θες η γκρίνια της κυρίας ,θες ο αγέρας που αναδεικνύει μια ατμόσφαιρα “λουγκρίλας” ανά την επικράτεια,μας έριξε εντός -εκτός κι επί τα αυτά,φίλε μου.

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς Αγησίλαο: …Και νόμιζα πως θα ήταν πραγματικές. Τέλος πάντων. Αλλωστε το καλοκαίρι είναι μακρύ ακόμα.
    Να μας ζήσει το “αντιστάθμισμα” που προσφέρουμε στη Γερμανία,προκειμένου να εξισοροπιστεί το “ο.κ” για περαιτέρω βοήθεια.Για να φοράει κίτρινα παντελόνια,λογικά θα πρέπει να φοράει και μωβ τάγκα. Αυτό πραγματικά θα μπορούσε να τρομάξει τους “συντηρητικούς” Προτεστάντες,οι οποίοι ως γνωστόν προτιμούν τα σκυλιά.