Χαρτοπετσέτες

ξενοδοχειο

Στο μπακαλόχαρτο του ξενοδοχείου  “The Hotel”  των Βρυξελών,έγραψε τσάτρα-πάτρα,τις “θέσεις” και τις “προτάσεις” της κυβέρνησης το Τσακαλογατί, ο Τσακαλώτος.

(Αυτός ρε παιδιά,μοιάζει με ταξιτζή που μόλις έχει αφήσει το τιμόνι μετά από 10ωρη βάρδια. Μέσα στη τσαλάκα και στην ατημέλεια είναι. Τσαλακώτο έπρεπε να τον έλεγαν)

Οπως γράφουμε τη λίστα με τα ψώνια σε ένα σκισμένο φύλλο από τετράδιο και συνεχώς προσθέτουμε όλο και κάτι που έχουμε ξεχάσει,μέχρι να πάμε στο μάρκετ.

Δεν είναι σημαντικό,όσο αφορά τις εξελίξεις και τις-παρμένες ήδη-αποφάσεις για την μικρή και την μεγάλη συμφωνία μεταξύ ημών των μπακαλογατιών και των μπακαλογατων-Σιάμ,δηλαδή των Ευρωπαίων ετάιρων και δανειστών.

Είναι όμως χαρακτηριστικό,τόσο της “σοβαρότητας” της κατάστασης,που κρατά σε αγωνία εκατομμύρια μπακαλογατιά εδώ στην Ελλάδα,αλλά μια μικρή ένδειξη του ποιος κάνει κουμάντο τελικά,έδω στο Βαλκανικό μπακάλικο.

Μέχρι την τελευταία στιγμή,πριν ξεπορτίσει από το “Χοτέλ” ο Τσαλακώτος, έγραφε και έσβυνε-για να μη  ξεχάσει βρε- τις οδηγίες που έρχονταν από Αμερική,αφού όλος ο κόσμος ήταν στα τηλέφωνα σήμερα από το πρωί.

Μιλάμε για “χαρτοπετσέτες”, που λέει και ο Steven. Μιλάμε για γέλια και για κλάματα. Πάλι καλά που δεν τα εγραψε πάνω σε καμιά μαξιλαροθήκη και μετά να την απλώσει στο  τραπέζι του Eurogroup σαν μπουγάδα νησιώτικη.

Μην ανησυχείτε λοιπόν και μη κρέμεστε από τα κανάλια και τα twitter για νεότερα που αφορούν το μέλλον των τραπεζών,της χώρας και όλα αυτά τα βαρύγδουπα. Δεν λέω ότι δεν είναι σοβαρές οι συνέπειες των “γάτων” τοκογλύφων,ούτε και παραβλέπω την πείνα και την ανέχεια που έχει προκύψει. Αυτά υπάρχουν και είναι αδιαμφισβήτητα. Λέω όμως πως λίγη σημασία έχουν οι συναντήσεις των μπακαλόγατων των απανωτών Eurogroup και οι πομπωδεις συνευρέσεις στις Συνόδους Κορυφής κλπ.

19 τεμπελομαλάκες από τη μια πλευρά και άλλοι 19 τεμπελομαλάκες απ’την άλλη,με προεδρεύοντα έναν μπεκροκανάτα, προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα απανωτά ταξίδια και τα ξενοδοχεία,μέχρι να αποφασίσει ο πραγματικός ιδιοκτήτης αυτής της χώρας, δηλαδή ο “μπάρμπα-Σαμ” τι θα γίνει με  δ’αύτηνε.

Αιντε να τελειώνετε. Εχουμε και βουτιές να κάνουμε…

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to Χαρτοπετσέτες

  1. Ο/Η Thomas Sillywizard λέει:

    μπαχαχαχαχαχαχαχα ρε Χρησταρα 50ευρα μοιραζεις τελευταια !! απολαυση..

    τι στο διαολο…εκει στα ξενοδοχεια των Βρυξελλων δεν εχουν κωλοχαρτα να μπορει ενας ανθρωπος να παρουσιασει οπως του αρμοζει το πακετακι βυθισης!!

    ετσι κ αλλιως στον πατο μας θα μπουνε κ δαυτα…σαν το κωλοχαρτο ενα πραγμα!