Στ’αρχίδια μου

μελ

Αφού απεφάνθησαν πως έχει σχέση με την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης,δύο πράγματα πρέπει να συμβαίνουν: Η ότι δεν ισχύει,δεν υπάρχει θέμα ασυμβίβαστου,άρα άνετα μπορεί να είναι και κανονικός πρόεδρας στην ΑΕΚ ο “τίγρης”, ή ότι έγινε εξισορόπηση ασυμβίβαστων,αφού και ο Βαγγέλας-με διαφορετικό τρόπο- και αυτός έχει “κολλημα” συμμετοχής του στα διοικητικά του Ολυμπιακού. Αρα,κανείς δεν τράβηξε το σχοινί στα άκρα. Και δέχθηκε ο Μελισσανίδης την χθεσινή “απόφαση” από την ΕΕΕ η οποια ακόμα Μαρινακοκρατείται. Οπως και ο Βαγγέλας κατάπιε-όπως και οι συν αυτώ παραρτηματάρχες, την απόφαση-καψόνι του ΟΠΑΠ να συμβάλεται με τις ΠΑΕ μία μία ξεχωριστά και ουχί εν συνόλω,όπως γίνοταν ως τώρα.

Πάλι καλά. Πάλι καλά και για μας, που δεν έβαλαν κανένα δικηγόρο να την τραβήξει παραπέρα τη βαλίτσα,γιατί άνετα ξαναπέφταμε κατηγορία.
Αν και θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε πως οι εν λόγω παίκτες,πέρασαν από τα γραφεία της AegeaN, για να υπογράψουν μεν στα γραφεία,αλλά κυριολεκτικά πάνω στα γραφεία. Αυτόγραφα και υπογραφές, όπως κάναμε μαθητές στα θρανία.
Μιλάμε για “επιχειρηματίες” μουλάρια.

Πραγματικά απορώ ρε παιδιά,πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν λεφτά. Οσο περισσότερο παρατηρώ τον γεννετικό και πνευματικό εκφυλισμό των μεγιστάνων,γενιά με γενιά,άλλο τόσο διαπιστώνω και την κατηφόρα των θυμάτων-ψηφοφόρων-πελατών τους. Του περίφημου λαού. Αν θεωρήσουμε πως το ποιόν των λεφτάδων,είναι αντιπροσωπερυτικό δείγμα της κοινωνίας όπου “γεννιουνται”,τότε άνετα συμπεράινουμε πως έχουμε να κάνουμε με κοινωνικό απόπατο. Τα χειρότερα δείγματα,αναδεικνύονται. Τα σκατά στην επιφάνεια.
Αλλο το “μεγαλώνω στη φτώχια” και άλλο το “μεγαλώνω στη πουστιά”.

Δύο-τρεις τρόποι υπάρχουν για να κάνεις-πολλά- λεφτά: Πρώτον,να κάνεις μια πρωτοποριακή σου ιδέα πράξη και αυτή να πιάσει. Δεύτερον,να σου κάτσει κάποιο Τζόκερ,ή κάποια γερή κληρονομιά. Και τρίτον,να έχεις απύθμενο θράσσος και να είσαι έτοιμος να κάνεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ,φυσικά με την απαραίτητη τύχη ώστε να μη σε πετύχουν πιθανές “ορφανές” σφαίρες,στην πορεία σου προς την “καταξίωση” και τα κότερα.
Τα δυο πρώτα είδη,σχεδόν παντελώς εκλείπουν,ενώ το τρίτο είδος γνωρίζει μεγάλες μέρες δόξας.

Τέλος πάντων. “Στα αρχίδια” του λοιπόν του Μελισσανίδη. Ετσι κι αλλιώς. 65 είναι, εξασφαλισμένος είναι,δεν προλαβάινει να πεινάσει, την πλάκα του κάνει στην ΑΕΚ-όσο δεν θα χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη βέβαια,γιατί σε αυτην την περίπτωση θα εξαφανιστεί γρηγορότερα από ότι ο Κόπερφιλντ.

Αρα, λοιπόν,ορθά στα αρχίδια του. Και καλά κάνει.
Αλλά,στα αρχίδια μας και μας,Κωστής Παλαμάς. Πλάκα κάνουμε και μεις με δ’αύτονε και με όλον τον ομόσταυλο συρφετό,τους “επιτυχημένους” στην αποτυχημένη χώρα, που κάθε φορά μας φορτώνονται ως “μεγιστάνες”, ως ‘σωτήρες”, ώς “αυτόκλητοι μάγοι”,ως “απαραίτητοι” κλπ-κλπ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to Στ’αρχίδια μου

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Ωραίος!