Μέσα σε 7 μήνες

sourgela
Απορρίψαμε το 1 ΔΙΣ mail Χαρδουβελη, για να φέρουμε 18 ΔΙΣ μετρά δικά μας.

 
Φάγαμε ΟΛΑ τα αποθεματικά από ΟΤΑ, Ταμεία, Δήμους (χτες το ΙΚΑ επίσημα ζήτησε να δανειστεί 170εκκ μιας και δεν… έχει να πληρώσει)

 
Η Ελλαδα εχει στο εξαμηνο Ιανουαριος- Αυγουστος υπερδιπλασιο αριθμο ‘μεταναστων’ που κυκλοφορουν ελευθεροι (λιαζωνται είναι η επισημη ορολογια δια στοματος υπουργου), από ότι ΟΛΟ το 2014. Το Πεδιο του Άρεως, η Ομονοια κλπ μετονομαστηκαν σε free camping αφγανων, πακιστανων, συρων και λοιπων μπιχλιδων. Χτες η Βρεττανικη κυβερνηση ανακοινωσε ότι οποιος συλλαμβάνεται χωρις χαρτια εχει αυτοματη ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ μισθων και φυλακιση. Στα δε συνήθη μερη εργασιας λαθρο , take away- off licence (mini market με αδεια λειτουργιας μεχρι τις 11), εστιατορια κλπ θα ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ η αδεια λειτουργιας αν τους πιασουν! Και εδω ΔΕΝ είναι Ελλαδισταν. ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ. http://www.bbc.com/news/uk-34047686

 
Καναμε τον ΠΑΚΗ προεδρο!

 
Σκισαμε το μνημονιο: Είναι πλεον αχρηστο μιας και φεραμε ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. Τι να τα κανουμε τα παλια, χαρτουρα θα μαζευουμε?

 

Η κατωτατη συνταξη είναι πλεον 360 ευρω , και ευτυχως που ο Χαικαλης δεν εμεινε κανα μηνα παραπανω γιατι εβλεπα τους συνταξιούχους να πληρωνουν ποινη κανα χιλιαρικο κάθε πρωτη που εχουν το θρασος να είναι ζωντανοι μετα τα 67 τους. Εδώ είναι και η παγκοσμια πρωτοτυπια: Υπουργος εργασιας το πρωι, διαχειρηστης πολυκατοικίας το απογευμα στη τηλεοραση. Δε ξερω που μας κανει πλακα και που είναι σοβαρος?

 

Δωσαμε 500εκκ ευρω για να φτιαξουμε πεντε αεροπλανα (παροπλισμενα χρονια) ηλικιας 50+ ετων. Ο δε υπουργος-κουγκι εκανε εκκαθαρισεις στο στρατευμα το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΡΑΔΥ, χωρις να ενημερωσει κανενα και χωρις να κρατησει κανενα πρωτόκολλο. Μετα πηγε στη Κω και επεσε το αυγουλωμα..

 

Ο ΥΠ.ΟΙΚ υπεγραψε το Φεβρουαριο το προγραμμα-γεφυρα (sic). Πιο πριν δεν ηθελε τα 7,5 δις, μετα από 2 μηνες παρακαλαγε για 7 δις, παραλληλα επι θητείας του ΧΑΣΑΜΕ τα κερδη από τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΜΟΛΟΓΑ, ενδιαμεσα εσπαγε τη σιωπη του κάθε 17 δευτερολεπτα για μια συνεντευξη, φωτογραφηση, δηλωση, tweet, FB Post, selfie. Ενδιαμεσα κοιταζωταν στο καθρεπτη, ανέλυε ΘΕΩΡΙΕΣ παιγνίων, ομολογων που δεν θα υπηρχαν και αυτοι που θα τα αγοραζαν θα λαμβαναν μονο τοκους (παγκοσμια πρωτη αυτή), δοκιμαζε πουκαμισα-σακιδια και εριχνε και καμμια βουτια στην πισινα στην Αιγινα. Ε ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ? Μην ειμαστε και αχαριστοι!! Στη πρωτη ψηφοφορια την εκανε για ΣΚ. Στη δευτερη ψηφισε ΝΑΙ. Στη τριτη ψηφισε ΟΧΙ. Είναι εκτος κυβερνησης στο πενταμηνο, εντος κομματος, αλλα τωρα είναι εκτος ΤΣΥΡΙΖΑ αλλα αν τον φωναξουν-λεει- θα ξαναειναι εντος. Τι δε καταλαβαινεις?
Ο (πρωην) Υπουργος Αναπτυξης είναι ενας 65χρονος, που 42 χρονια δεν εχει καταφερει να τελειωσει τη …τεραστια σχολη του μαθηματικου! Επισης δεν εχει δουλεψει ουτε ΜΙΑ ΜΕΡΑ στη ζωη του. Ε ΑΥΤΟΣ ηταν ο υπευθυνος …Αναπτυξης. Τωρα πια αναπτυσει δικο του κομμα ακολουθούμενος από καμμια 30αρια βολευτες, με προγραμμα να μπουκαρουμε στη Τραπεζα της Ελλαδας, να ΚΛΕΨΟΥΜΕ τα αποθεματικα και να ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ τον διοικητη. Παλια τους ελεγαν ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ αυτους.
Η προεδρος της Βολης εχει χαρακτηρισθει ως δικτατορ. Όχι από μενα αλλα από τον ανθρωπο που την τοποθετησε εκει: τον πρωθυπουργο της χωρας!! Εχει καταφερει να εκνευρισει τους παντες, εκτος της Χ.Α με την οποια η συμπορευση στη παλαβομαρα τους εχει κανει κολληταρια. Μονο η ΧΑ δεν διαμαρτυρεται στη Βολη με αυτά που γινωνται, από ΚΚΕ μεχρι ΝΔ είναι ολοι πυρ και μανια με τη τρελλη. Κανει και αυτή δικο της κομμα. Ποσοι ανισόρροποι θα την ακολουθησουν, δεν ξερουμε ακομη.

 
Ο Γενικος γραμματεας του κομματος παραιτηθηκε. Παραλληλα τον επιασαν και για το μικρο αδικημα του ανυπότακτου με αναβολη που ειχε ληξει το 2005, μολις πριν 10 χρονια.

 
Καμμια 35αρια βολευτες την εκαναν (στο 7 μηνο θυμιζω), αλλοι 53 κανουν λεει κινηση, και πλεον εχουμε τριτη φορα εκλογες σε 7 μηνες! Γιατι αμα δεν εχει νωπη εντολη ανα διμηνο πως θα κυβερνησεις? Τωρα θα μου πει κανας κακοπροαίρετος ότι οι κυβερνησεις είναι για 4 χρονια. Βλακειες θα απντησω εγω, αυτά είναι old fashioned. Εμεις οι δημοκρατες θελουμε κάθε διμηνο να ρωταμε το λαο. Ισως γιατι δεν εχουμε ιδεα του τι κανουμε, ισως γιατι δεν θελουμε να κυβερνησουμε, ισως γιατι δε μπορουμε.

 
Από την άλλη ρωταμε μας λενε ΟΧΙ και το κανουμε ΝΑΙ. Αρα ξαναρωταμε μη τυχον και δεν ακουσε ο λαος καλα την ερωτηση και μπερδευτηκε στην απαντηση.
Γι όλα αυτά βεβαια ο πρωθυπουργος της χωρας δεν φερει καμμια ευθύνη. Μονοι τους μπηκαν εκει, μονοι τους υποσχεθηκαν ότι ειπαν, μονοι τους κανουν ότι κανουν. Ευθύνη φερει η Τασια, ο Μπαρουφας, ο Κουρουπλης, η Ζωη κλπ.

 

Το γελαστο παιδι απλα χαμογελαει. Είναι αλλωστε ίδιον των ηλιθιων να γελανε μονιμα..

 

YΓ Με κλικ στη φωτο μπορειτε να απολαυσετε το κυβερνητικο εργο. Να τους χαιρωνται αυτοι που τους ψηφισαν!!!

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Μέσα σε 7 μήνες

  1. Ο/Η bandog λέει:

    νομιζω οτι η φωτο , τα εργα και ημεραι της συγκεκριμενης “κυβερνησης” δλδ , αποδιδει σε εικονα τη ρηση “καθε λαος εχει τις κυβερνησεις που του αξιζουν”.

    ο συγκεκριμενος θιασος κινειται στα ορια του γελοιου και του επικινδυνου οπως ακριβως και η εκλογικες προτιμησεις και κριτηρια αυτου του λαου της σοβιετικης δημοκρατιας του γιουνανισταν.
    (ενα κραμα βυζανντινο-οθωμανικου κοτσαμπασισμου και σοβιετικης γραφειοκρατιας και κρατισμου)

    το κακο ειναι οτι δεν υπαρχουν και (πολυ) καλυτεροι που να διεκδικουν την ψηφο μας.

    αυτη η χωρα εχει τελειωσει οριστικα.
    δεν υπαρχει μελλον και ερχονται πολυ χειροτερα τους επομενους μηνες.

    ως ελλην θα επρεπε να πω κουραγιο , ενοτητα και αλλες τετοιες αναλατες παπαριες.
    θα πω απλα σωστε τα τομαρια σας γιατι κανεις δε θα νοιαστει για το δικο σας…

    ΥΓ: και μην ακουσω μαλακιες οτι η κριση ειναι οικονομικης φυσεως.

    η αιτια της κρισης στην ελλαδα ειναι καθαρα πολιτικη!

    ενας με @@ (στο παντελονι του , οχι στην αυλη-κυβερνηση του) και λιγη κοινη λογικη , αρκει για να βαλει ταξη και το νερο στο αυλακι μεσα σε ενα μολις μηνα…

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Συμφωνώ άπολυτα. Θα προσθέσω οτι η κρίση στην Ελλάδα ειναι η έλλειψη παιδείας και η συνεχόμενη τα τελευταία 30 χρονια εμφάνιση της με πτωτικούς ρυθμούς.
    Ειναι μεγάλο πράγμα τελικά να έχεις βασικά σκεπτόμενους ανθρώπους, που θα κοιτάνε πρώτα τη πραγματικότητα και μετα την επιθυμία τους