Φερτε μου ένα συννεφο να πεσω

1999-2000, Σ.Κόκκαλης, Ν.Μπάγεβιτς

Αυτή είναι η ΑΕΚ φετος και οποιος διαβαζει 2 χρονια τωρα τα γραφουμε. Χασαμε 2 σαιζον να χτισουμε ένα βασικο κορμο ομαδας και αν η πρωτη είναι ας πουμε χρονια προσαρμογης η περσυνη ηταν και η μεγαλη ευκαιρια να εχουμε τα 6/11 ετοιμα, που απλα θα πλαισιώνονταν από 3-4 ποιοτικους παικτες ξενους.
Αντ αυτου εμεις ξεκινησαμε με τον Μπεεεεσεβιτς!!! και μολις (ξανα)σακατευτηκε ο σακατης, πηραμε το Πιου. Πιο πριν πηραμε το Μπαρμποσα τον πιο ανευρο χτικιαρη χαφ που μπορουσαμε να βρουμε. Εγω στα 47 μου να τον παιξω μπακ τον εχω για πλακα το βλακα. 2 τζαρτζα και μιση κλωτσια είναι το απολειφαδι. Από την άλλη εχουμε το Πλατελα του 1,60 που τον εδιωξε η Ξανθη και τον μαζεψαμε ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΝΤΑ εμεις. Βαλε και Βαργκας (ΤΣΑΜΠΑ), Αραβιδη (επισης ΤΣΑΜΠΑ)  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ εχουν μεσο ορο 1,65 και αμα. Τους ειδαμε τοτε με τις καρτες: κατι αναιμικα- μιση σφαλιαρα παιδακια.
Ε με αυτους ονειρευεται ομαδα ο εγγυητης. Ο Μπατιστα είναι ο Αραβιδης, ο Σαββιδης ο Πλατελλας, ο Αλεξανδρης ο Μπαρμοσα, ο Τονι είναι ο Βαργκας. Και μετα ξυπνησες και σου πηρε ΕΥΚΟΛΑ Ο ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ Χ. Και εισαι ΗΔΗ μια νικη πισω από τη κορυφη. Αυγουστο μηνα.
Γνωμη μου, στη παρελαση θα εισαι 5 ποντακια πισω και τα Χριστουγεννα γυρω στα 10. Γιατι πολύ απλα ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ.
Δε ξερω ποσοι και ποιοι λοιδωρησαν τον Ζηκο αλλα εγω με τη τωρινη εικονα ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ 1000000%. Η ΑΕΚ είναι για πενταδα και μαλιστα στα χαμηλα της. Δηλαδη από 3ος και κατω.
Ο λογος είναι απλος: αμα θες να κανεις ΔΟΥΛΕΙΑ δε βαζεις ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Ουτε με παικτες ουτε με ‘προπονητη’ μαριονέτα. Αμα εισαι ΤΣΙΠΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΓΟΥΙΝΟΣ το ριχνεις στο τζογο και ότι κατσει.
Τσιμπα λοιπον -2 από τη Ξανθη, ΤΣΙΜΠΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10,000 καρτες (με τα ΒΙΑΣ 8,000) και κατσε να δεις τι φταιει.

Κατσε να ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ (ΣΥ ΕΙΠΑΣ) το γηπεδο του ΤΣΑΜΠΑ.
ΗΡΘΑΜΕ. ΘΑ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ? Γιατι ΤΡΙΤΗ χρονια φετος και ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ολοι ειδαν ότι με το Πλατανια ειχαμε χονδρικα 25,000 κοσμο. Μπορει και 27 μπορει και 23. Ας πουμε λοιπον 25 να ειμαστε μεσα. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ 15.868?
ΜΟΝΟ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ:
1) ΚΛΕΒΕΤΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ-ΟΑΚΑ κλπ
2) ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ, αρα ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΛΕΒΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ

Χαθηκε λεει ο Ιμπισεβιτς. ΣΩΩΩΩΩΠΑ. Παικτης 2εκκ και τον εχασε ο μεγιστανας της μουφας? Ενα συννεφο να πεσω γρηγορα….Παμε λεει για καποιον Λαφερτυ Βορειο Ιρλανδο. Καλο παιδι, χαβαλες, εξω καρδια και κυριως πινει Guinness για να εχουμε ζεστο παλτο τις κρυες νυχτες του χειμωνα

ΥΓ1 Το 1,57 το βαλαμε στο 89’ για ποιο λογο ακριβως περαν του ενσημου? Για να παρει παραστασεις? Για να περασει 5 να σκοραρει και να παρουμε το ματς? Για να τροφοδοτησει την επιθεση- ετσι μας ειπε Ο ΑΒΟΥΛΟΣ ΒΛΑΚΑΣ- που δεν επαιρνε πασες? Και το διαπιστωσες στο…89??? Οπως τοτε που ηθελες να παιξεις αμυνα και εβαζες μεσα το Ντακολ?? Είναι δυνατον να εισαι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΟ-ΔΕΛΛΑΣ?
ΥΓ2 ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ? ΠΑΛΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ? ΠΑΛΙ ΒΑΓΙΑ??
ΥΓ3 Μεχρι και ο κουμπαρος !!! του μικρου γελαστου παιδιου παραιτηθηκε. Σε βλεπω με τη περιστερα και το Φραπεδιαρη να κανεις αντιπολιτευση και να χτυπιεσαι ως συνηθως. Αλιεξη γερα το 4% είναι κοντα..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

7 Responses to Φερτε μου ένα συννεφο να πεσω

  1. Ο/Η BB λέει:

    1) Δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο
    2) Στην εκκαθάριση δεν μετρώνται τα διαρκείας
    3) Οι κατηγορίες για κλοπές σου επιστρέφονται για την εταιρία σου
    4) Αφού τα ξέρεις όλα εσύ,έλα να τα κάνεις καλύτερα
    5) Όταν σταματήσεις να είσαι εμπαθής θα καταλάβεις και τη δουλειά που γίνεται στην ΑΕΚ

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    1) Στην σύλληψη 2 νεαρών για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Ξάνθη το Σάββατο, με αφορμή τον αγώνα με την ΑΕΚ στα Πηγάδια, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης. Ξύλο μέσα στην πόλη, Χημικά στο γήπεδο.Επεσαν ΝΑΙ Η ΟΧΙ? Επεσαν αντικειμενα στον τερματοφυλακα ΝΑΙ Η ΟΧΙ? Το ‘παραμικρο’ για σενα ειναι απο φονο και πανω?
    http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/ksulo-stin-ksanthi-kai-sullipseis-opadwn/3105618
    http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/synelhfthhsan-duo-opadoi-ths-aek-gia-ta-epeisodia-sthn-ksanthh.3637651.html
    Βεβαια το ΚΑΤΙ για σενα ειναι να γινει διακοπη αγωνα, να τιμωρηθει η ομαδα ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ με κεκλεισμενων, προστιμο 30,000 οπως με το γαυρο κλπ. Τοτε κατα το ΠΑΜΦΤΩΧΟ μυαλο σου:εχει γινει κατι..

    Αρα ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ.

    2) Με 25,000 κοσμο (minimum) και 8,000 διαρκειας ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΙΘΑΝΟ μιας και ο Steven με τον γιο του π.χ ΔΕΝ ΗΡΘΕ (2 απο τους 3 που πηραμε στη σειρα δηλαδη), αλλοι 3 φιλοι και αυτοι στην 9 ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ. ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ 2-3 ΧΙΛΙΑΔΕΣ κοσμος.TO ΛΙΓΟΤΕΡΟ και λιγα σου λεω. Και το παραμυθι οτι δεν μετρατε τα διαρκειας πες το αλλου. Αφου δεν τα μετρατε ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΤΕ? Περσυ (Μαρτιος στο ματς ΑΕΚ-ΟΣΦΠ): Η εκκαθάριση έγινε και σύμφωνα με την ΠΑΕ κόπηκαν 64.256 εισιτήρια, ενώ οι εισπράξεις έφτασαν στα 959.520 ευρώ. Σε εκεινη την εκκαθαριση τα διαρκειας μετρανε? Η εκοψες 64256+ τα 8500 διαρκειας = +72,500.. Αν ναι ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ??? ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΧΩΤΗΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΕΙΝΑΙ 69,618 ΜΕ ΤΗ ΚΕΝΗ ΘΥΡΑ (33) ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ δηλαδη αλλες 2,5-3 χιλιαδες επιπλεον! Δηλαδη σε ενα γηπεδο που χωραει ΦΟΥΛ 69618 εσυ αφησες μια θυρα κενη (ας πουμε 3000 κοσμο) δηλαδη στα 66618 καταφερες να χωρεσεις 64526+8500= 73000 χονδρικα. Ε τετοιο στριμωγμα ουτε ο Σερβος στην ενδεκαδα με τα 7 χαφ και κανενα σεντερ φορ δε το εχει κανει…

    Αλλα ακομη και ετσι να ειναι:
    ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ.

    Στη δε εισοδο χτυπηθηκε το διαρκειας μου στο scanner αλλα το απλο εισητηριο της κορης μου και της φιλης της ΟΧΙ. Τρομαρα σου 1 στα 3 (συν 5 που δεν ηρθαν ΚΑΝ) χτυπηθηκε δηλαδη..και αναλογα αποδοθηκε και το ποσοστο στο ΟΑΚΑ.. Ε?

    3) Η εταιρεια μου ειναι πολλακις ελεγμενη (τελευταια φορα τον Μαιο του 2015-πριν 3 μηνες απο το ΣΔΟΕ και απο ορκωτο). Η ΠΑΕ ΑΕΚ? Αυτη η ασπιλη εταιρεια που ΦΕΣΩΣΕ εκατονταδες εκκατομυρια ευρω ολο το κοσμο ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, τουλαχιστον τις εναπομεινουσες δοσεις του αρθρου 44 τις πληρωσε? Ξερεις αυτες που ανα την αναιρεση διωκουν και τον σημερινο εγγυητη της ΠΑΕ. Αυτον που δεν εχει σχεση ντε- ξερεις αυτον που σε χαρτζηλικωνει..
    ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ? ΕΣΥ?
    4) Σιγα μη ερθρω να μπλεξω με τα σκατα σα και σενα. Εγω ΠΛΗΡΩΝΩ για να σας κανω ρομπες οποτε θελω με τις σαχλαμαρες που λετε και που κανετε.
    5) Βλεπω τη δουλεια που γινεται στην ΑΕΚ.
    *Στα διαρκειας ΞΕΜΕΙΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ και εβαζες τον Μπαρμοσα και τον Κορδερο να υπογραφουν σε ενα μπλοκακι που εδωσε καποιος κακομοιρης φιλαθλος. Για τους δε παικτες ΔΕΝ ΠΡΟΝΟΗΣΕΣ ΚΑΝ να φορανε μια φανελλα της ομαδας, ομοιομορφα ντυμενοι ολοι και οχι ΤΣΙΡΚΟΥΛΟ- ο καθενας φοραγε οτι γουσταρε. Επισημη εκδηλωση της ομαδας και ηταν ντυμενοι ολοι λες και πηγαιναν για καφε με τη γκομενα στη παραλιακη. Ενα ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ (μισο ευρω??) δεν εβαλες στο καθενα- τους βλεπαμε και δεν ξεραμε ΚΑΝ ποιοι ειναι.. Εισουν απασχολημενη να το παιζεις γκομενα-τρομαρα σου 100 κιλα φαλαινα- και να χαζογελας δεξια και αριστερα μαζι με τον αλλο εμμισθο ΠΑΡΑΜΥΘΑ τον ανθρωπο χωρις λαιμο, τον εργοστασιαρχη Ντεμοτεχνειου..που τον επιστρατεψατε αρον αρον μαζι με την εφημεριδα του για να πουλατε το ΣΩΤΟ στο κοσμο. Μπροστα σας ειμασταν 1 ωρα και τα βλεπαμε με τον Steven. Ενα φωτογραφο να βγαζει με το κοσμο ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (αρα εχετε τα e-mail του) δε προνοησες να εχεις- βγαινανε φωτο με τα κινητα λες και ειναι σε πανηγυρι. Για μεταφραστη παικτων-κοσμου να αλλαξουν ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ουτε λογος:παντομιμα επαιζαν με τα παιδακια. Αλλα για τα πανηγυρια εισαστε οποτε..
    *Το e-shop το φτιαχνετε κανα διχρονο τωρα, μεχρι τοτε πουλατε? απο τα ελενιτ-παραγκες στο ΟΑΚΑ. Ουτε ΚΑΝ ενα μαγαζι 300 τετραγωνικα δεν εχετε ΜΙΑ ΜΠΟΥΤΙΚ να παει καποιος να παρει ενα τασακι, ενα μπρελοκ. Πρεπει να περιμενει καποιος 15 μερες (αν δεν ειναι τιμωρημενη η εδρα) και να ειναι αναγκαστικα απο την Αθηνα για να ψωνισει ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ για να μπει στο γηπεδο. Θες π.χ να παρεις ενα μπρελοκ και πρεπει να πληρωσεις εισητηριο!! Γαμω τα marketing εχετε.. ΨΩΝΑΡΑ..
    *Στα δυο ματς με τη Σεβιλλη και τον Πλατανια τα τουρνικε ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΛΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΟΠΩΣ (ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ) ΓΟΥΣΤΑΡΕ. Σακιδια πλατης, τσαντες ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ μπροστα στα ματια μου.Τα καπακια απο τα νερα σας μαραναν τρομαρα σου. Η ΔΙΑΦΑΝΗ πλαστικη σακουλα με τα ΚΛΕΙΣΤΑ κουτακια αναψυκτικων ΜΙΑ ΧΑΡΑ περασε ΜΡΟΣΤΑ ΜΟΥ τον ‘ελεγχο’ του κολου.
    *Η εντολη για να μην μπαινουν μηχανακια (που με στομφο μας ανακοινωνε ο πιτσιρικας στις καρτες) εχει παει για βρουβες. Οχι μονο μηχανακια αλλα ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ περνανε πανω απο τo παρκινγ της 7-11 και απο τη εξοδο της Σ.Λουη και αραζουν ΟΛΟΙ μπροστα στις εισοδους. ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ? Η ΘΕΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ?

    *Φυσικα ΚΡΟΤΙΔΕΣ, ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ κλπ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΣΤΗ 34. Τους συνδεσμους που ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ. Τα λεω καλα η αυτα που εσκαγαν και αυτα που εκαιγαν δεν ηταν και αυτα τιποτα? Αυτους που ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ μετα το ματς με τον OSFP το περασμενο Μαρτιο ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΣ. ΒΡΗΚΕΣ ΕΝΑΝ (1)? ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ (1) ΟΝΟΜΑ να καταγγειλεις στην EL-ASS? ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ CLUB της ΚΥΨΕΛΗΣ που στα εκανε μπαχαλο βρηκες? ΕΝΑΝ ΡΕ ΓΙΔΑ ΟΡΘΙΑ. ΤΟΣΟΙ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ.

    Αυτα για αρχη που ειναι και αρμοδιοτητα σου. Τρομαρα σου που θες και να το παιξεις και εξυπνη. Μονο μη λετε οτι μπαινετε 13,000 ευρω Μ.Ο ανα ματς μεσα στο ΟΑΚΑ. ΚΡΙΜΑ ΤΗ ΜΟΥΦΑ.Κριμα και τη περσυνη εκκαθαριση που ηταν κοντα ΜΥΡΙΟ με 65,000 κοσμο ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟ GAY… Φυσικα και ‘μπαινετε’ μεσα αφου η εκκαθαριση ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ειναι οσο μας βολευει. Ρε σε μας πας να τα πεις αυτα? Τι μας περασες τιποτε Δημητρελλους?

  3. Ο/Η BB λέει:

    1) Δεν έχει καμία ευθύνη η ΑΕΚ ΠΑΕ για όσα συνέβηκαν στην Ξάνθη
    2) Η ΑΕΚ ΠΑΕ δεν μπορεί να υποχρεώνει τους κατόχους καρτών διαρκείας να τα χτυπάνε στις εισόδους.Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν ειδικών συνθηκών γιατί είναι αδύνατο να περιμένει τόσος κόσμος να χτυπηθεί το εισιτήριό του στην είσοδο χωρίς να δημιουργηθεί συνωστισμός και πρόβλημα.Προέχει η ασφάλεια του κοινού στις εισόδους.Το πρόβλημα με τους τσαμπατζήδες είναι χρόνιο και δεν μπορεί να λυθεί σε έναν χώρο όπως το ΟΑΚΑ που είναι δύσκολα ελέγξιμος
    3) Η ΠΑΕ στην οποία αναφέρεσαι ακριβώς επειδή δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της,υποχρεώθηκε να μπει σε εκκαθάριση και δεν υπάρχει πλέον.Δεν με αφορά τι συνέβαινε στην παλιά εταιρία,να απευθυνθείς στους υπεύθυνους.Η εταιρία τώρα λειτουργεί άψογα και δεν χρωστάει ευρώ,αντίθετα είναι κερδοφόρα.Στη δικιά σου εταιρία κάνε ότι νομίζεις.
    4) Αφού λοιπόν “πληρώνεις” συμπεριφέρσου σαν πελάτης και όχι σαν διοικούντας
    5) Το αν είναι η ΠΑΕ για τα πανυγήρια φαίνεται από τους 25 χιλιάδες ανθρώπους που ήρθαν στην πρεμιέρα Αύγουστο μήνα,φαίνεται από τους 8500 ανθρώπους (εκτός από τους συνδέσμους) που μέσα στα κάπιταλ κοντρόλ προπλήρωσαν το εισιτήριό τους και από τους 3 χιλιάδες ανθρώπους που ακολούθησαν την ομάδα μεμονωμένα στην Ξάνθη προχτές.Εσύ κάτσε να γρινιάζεις και να ονειρεύεσαι τις κουταμάρες σου.
    6) Το eshop θα λειτουργήσει και ελπίζουμε να έχουμε ανταπόκριση από τον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια.Ανθρώπους όπως εσύ που δεν βλέπουν πουθενά βελτίωση και προσπάθεια και μόνιμα γρινιάζουν χωρίς να κάνουν σωστή κριτική,δεν τους θέλουμε γιατί ότι και να κάνει η ΠΑΕ το βρίσκουν λάθος.
    7) Ο έλεγχος στις εισόδους είναι κάτι που πρέπει να βελτιωθεί αλλά το ΟΑΚΑ σαν δομή δεν επιτρέπει μια εύρυθμη λειτουργία.Έρχονται όλοι τελευταία στιγμή και αν λειτουργήσουμε τα τουρνικέ ο κόσμος θα ταλαιπωρηθεί και δεν θα εξυπηρετηθεί.Η ΠΑΕ με ανακοινώσεις της καλεί συνέχεια τον κόσμο να έρχεται τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα στο γήπεδο για να μην ταλαιπωρείται ούτε αυτός ούτε οι εργαζόμενοι στις εισόδους.
    8) Ο περιβάλλον χώρος είναι ευθύνη της ασφάλειας του Σταδίου και της Αστυνομίας.Έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι και το ΔΣ του ΟΑΚΑ και η ΑΔ.Τα παράπονα σου εκεί εγγράφως και βάλε συνημένες και τις φωτογραφίες που τράβηξες επειδή είσαι τόσο καλός πολίτης
    9) Στόχος δεν είναι να καταγγέλονται φίλαθλοι της ΑΕΚ,υπάρχει διαρκής επικοινωνία με τους συνδέσμους για μια καλύτερη συνεργασία το γνωρίζει και ο Πρόεδρος
    10) Το κόστος τέλεσης αγώνων είναι πολύ υψηλό και τα ποσοστά επιμερίζονται.Όταν δεν ξέρεις κάτι μην προσπαθείς να βγάλεις συμπεράσματα βασισμένος στις κουταμάρες σου.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    1) Aρα ΕΓΙΝΑΝ επεισοδια στη Ξανθη. Γιατι πριν 24 ωρες μας ειπες οτι δεν εγινε το παραμικρο!Με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω η αλλιως ΚΟΙΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ επεσαν αντικειμενα απο την μερια των οπαδων της ΑΕΚ, εγινε χρηση χημικων ΝΑΙ Η ΟΧΙ?Η ειναι και αυτο μεσα στο παραμικρο που ΔΕΝ εγινε?
    2) Η ΠΑΕ ΑΕΚ ΜΠΟΡΕΙ να υποχρεωνει (οπως και ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΑΓΑΖΙ ΒΑΖΕΙ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ) να χτυπανε τα παντα. Οπως παλια υποχρεωνε το γκοντο να γραφεις ονομα-επωνυμο και ΑΔΤ πανω σε καθε εισητηριο αλλιως δεν εμπαινες. Αυτα για την ασφαλεια τραβα πες τα σε κανα ασχετο σα και του λογου σου που απο τη στανη ειδε πρωτη φορα γηπεδο πριν λιγα χρονια. Γι ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΝΙΚΕ τα οποια και δεν χρησιμοποιεις και αφηνεις το κοσμο να μπαινει οπως γουσταρει.Καμμια οδηγια σε κανενα δε χρειαζεται. Οποιος ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΝΙΚΕ και μια συγκεκριμενη διαδικασια, ξερει οτι πρεπει να παει νωρις. Αν θελει. Αν δε θελει ειναι δικο του προβλημα οχι της ΠΑΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ παιχνίδια ‘ειδικών συνθηκών’ αυτες ειναι ΣΑΧΛΕΣ που λετε μεταξυ σας οι ανικανοι. Υπαρχει ενα γηπεδο που χωραει κοντα 70,000 κοσμο και πρεπει να εισαστε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΤΟΙΜΟΙ να το διαχειριστειτε. Αν δε μπορειτε τραβατε στον Απολλωνα. Ειδατε μια φορα 65,000 κοσμο και σας επιασε τρεμουλο, πεσανε οι server (σοβαρο server εχετε βαλει) στα εισητηρια και αλλα τετοια τραγελαφικα! Τι να πουν στη premier δηλαδη τι να πουν στη Γερμανια και τι να πουν στη Βarca που βλεπουν 70αρες και 100αρες καθε βδομαδα. Εκει ο κοσμος δεν εχει ασφαλεια και εχει στο ΟΑΚΑ..της Βαγιας. Με τις ναυτικες κροτιδες, τα βεγγαλικα που μπορουν να σκοτωσουν (και εχουν κανει στη Λαρισα) κοσμο, τις ΦΩΤΙΕΣ στις θυρες, τα κυνηγητα με τους μπατσους κλπ. Εκει σε επιασε η καψουρα για την ασφαλεια. Οταν οι αλλοι περνανε μεσα οτι γουσταρουν και το πετανε οπου βρουν, οταν βαζουν φωτια και κινδυνευει να καει ζωντανος κοσμος, εσυ αραζεις απο μακρια στα επισημα και δε τρεχει τιποτε. Οταν μπουκαρει ο καθενας μεσα σε φιλικα! (Ρομα) η σε επισημα (ΟΣΦΠ) η ασφαλεια ειναι μια χαρα. Οταν κοβουν βολτες τα φυντανια ΠΡΙΝ απο το ματς και κατα τη διαρκεια του 2 ΩΡΕΣ δηλαδη ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ η ασφαλεια ειναι οκ. ΤΕΤΟΙΟ ΖΩΟ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ..
    Τελικα σε ενα γηπεδο με 66,000 θεσεις πως εβαλες 65500+8500 τα διαρκειας? Θα μας πεις η αβαβα και αυτο?
    3) Επειδη δε ξερεις, το αρθρο 44 και οι νομικες συνεπειες του πιανουν μεχρι και το 1990, δηλαδη καποιον Μελλισανιδη καποιον Στρατο και λοιπους αστερες που εχετε μαζευτει εκ νεου. Το οτι σε 2 χρονακια επεσε νερο και αλατι απο το ελληνικο δημοσιο δε σημαινει οτι οι υπολοιποι εχουν μνημη χρυσοψαρου. Ασε το δικο μου μαγαζι. Εκει ευτυχως ΖΩΑ δεν εχω μαζεψει και ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ: ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΨΙΛΟ.
    Το δε αρθρο 44 που ειναι απληρωτο ΞΑΝΑΛΕΩ αφορα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΕΙΣ απο το 1990 και επειτα και οσους ηταν επικεφαλης. Και ο ‘προεδρος’- εγγυητης περασε ΔΙΣ απο το ποστο μια με το Καρρα και μια επι Enic.Και αναλογα τα φεσια αφορουν απο το 1990 και επειτα. Ξερεις πια αυτα τα 120+ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ που ‘παραγραφηκαν’ sic με την ρυθμιση 44. Οποτε καλο θα ειναι να σε νοιαζει η παλια ΑΕΚ (που δεν εχετε σχεση βρε) γιατι ΑΝ στον Ελλαδισταν αποφασισει καποιος να εφαρμοσει το νομο, βλεπω διαφορα ‘στελεχη’ να πηγαινουν προς καφε στον ανακριτη με το γνωστο πουλοβερακι στα χερια..
    4) Αφου ΠΛΗΡΩΝΩ θα συμπεριφερωμαι ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ η αλλιως να στο πω πιο απλα οπως αρμοζει στην ΑΕΚ.ΜΑΚΑΡΙ ολοι οι πελατες σου να εσκαγαν αυτα που σκαμε εμεις, να καθωνταν κυριοι στη θεση τους 30 χρονια χωρις τη παραμικρη ενοχληση σε κανενα, και να σου εκαναν μονο κριτικη ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Τα νταηλικια στους τραμπουκους που σε κανουν οτι θελουν οχι εδω. Γιατι τα λεφτα που εχω ΔΩΣΕΙ 30 χρονια στην ΑΕΚ εσυ δεν τα εχεις δει καν.ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ Αν δε σας αρεσει τοτε ΜΗ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ και καθηστε μονοι σας.
    5) Οταν ο Σταυρακας εκανε 12500 διαρκειας και εσυ κανεις 8500 και πανηγυριζεις, ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. Τελικα αυτοι οι 3000 που ακολουθησαν και πεταγαν αντικειμενα στο γηπεδο, αναγκασαν σε χρηση χημικων κλπ ειναι ευθυνη της ΑΕΚ η οχι? Αποφασισε αλλαζεις γνωμη σε καθε παραγραφο!!!
    6) Μα φυσικα θα λειτουργησει. Αλλωστε μονο 2 χρονια ειναι που το παλευετε. Μια δουλεια που κανει 3 μερες να σηκωσεις απο πλευρας δημουργικου το template (που εχετε ΗΔΗ ετοιμο) και αλλες 10-15 μερες να περαστουν οι κωδικοι απο τα προιοντα (τα οποια προφανως ηδη εχετε). Μιλαμε για ενα μαγαζι με 500 κωδικους και αμα. Που το παλευετε 2 χρονια!! Που να ειχατε και καμμια αλυσιδα ηλεκτρικων δηλαδη. Καμμια εικοσαετια θα θελατε.
    7) Το ΟΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΜΕΣ? Το ΟΑΚΑ που εκανε ολυμπιακους αγωνες, που εχει δεκαδες στρεμματα χωρους, δεν εχει δομες? Εκανε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ με τα υψηλοτερα στανταρ παγκοσμιως, εξυπηρετουσε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ επι 20 μερες εκατονταδες χιλιαδες ανθρωπους απο 100+ χωρες και δεκαδες χιλιαδες αθλητες-προπονητες-μελη αποστολων-δημοσιογραφους κλπ κλπ με τα υψηλοτερα στανταρ ασαφαλειας αλλα δεν εχει δομες? ΤΑ ΤΟΥΡΝΙΚΕ που ειναι στανταρ σε εκατονταδες γηπεδα στην Ευρωπη θα ταλαιπωρησουν το κοσμο, ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΜΕΣΑ. Επειδη ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΝΙΚΑΝΗ φταιει το ΟΑΚΑ. Εγω λεω ο κοσμος να ερχεται 2-3 μερες πριν να προλαβει η Βαγια να τους βαλει μεσα.. ρε τι ακουμε..
    8) Τις εξυπανδες για τα μηχανακια ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΙΣ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΚΑΓΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ 3 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Επεμενε κιολας! Εσυ εισαι μπατσινα εσυ εισαι υπευθυνη εσυ τραβα στα βλαχαδερα και πες τα. Αλλη ορεξη δεν ειχα να τρεχω στους μπατσους να κανω τη δουλεια σου.. Εγω μια χαρα παρκαρω εξω απο την 9.
    9) Σοβαρα? Γιατι δεν ειναι στοχος? Επειδη εισαστε ΚΟΤΕΣ και φοβαστε μη σας παρουν με τις πετρες? Στην Αγγλια στην Ισπανια στη Γερμανια ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΠΑΕ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ? Θα σου πω εγω γιατι ο στοχος σας ειναι αυτος: 1) Γιατι ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ και ΑΝΙΚΑΝΟΙ να τους ΠΙΑΣΕΤΕ ακομη και οταν ξερετε απο που και ποιοι ειναι. Εισαστε δε ΤΟΣΟ ΚΟΤΕΣ που τους ΞΑΒΑΒΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΣΑΜΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ CABRIO.
    ΠΟΙΟΣ προεδρος? Ο ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, Η ΑΡΚΑΔΗ Η Ο ΑΦΑΝΗΣ ΗΡΩΑΣ? Γραφε και κανα ονομα να ξερουμε για ποιον μας λες. Εκανες ηδη το πρωτο βημα απο ανωνυμη στο palriament.gr εγινες ΒΒ φετος… ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ
    10) Το κοστος του ΟΑΚΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ και απο ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ συμμετοχη. Που σημαινει οτι πληρωνεις για οσους δηλωνεις. Η αλλιως ειχες 25,000- δηλωσες 15,000 αρα για 10,000 ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΣΕΠΗ.ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ. Εδω αλλωστε ερχεται και το χτυπημα των διαρκειας μιας ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ αλλα και το ΟΑΚΑ αποδιδωνται βαση παρουσιας. ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΜΕ- δεν περναει στο συστημα- ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ αρα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΣΩΣΤΑ?
    Τα εισητηρια διαρκειας ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΦΠΑ ΒΑΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ναι η οχι? Ετσι δουλευει το μαγαζι και απαντω με ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ. Αυτες τις γενικοτητες οτι λεω κουταμαρες (ετσι αοριστα) τραβα πες τεςσε αυτα τα γιδια που σε παιρνουν σοβαρα απο τη στανη που κατεβηκες..

    Επρεπε βεβαια το ΟΑΚΑ να σας τη κανει αλλιως. Να εχει ΑΥΤΟ (μεσω δικου του server) τον ελεγχο των κινησεων στα εισητηρια (δηλαδη να βλεπει αριθμο εισητηριων και τζιρο) και μετα ΚΟΨΕ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΣΟΥ ΕΣΥ αν θα τα χτυπησεις η οχι. Οπως επρεπε να εχει απο 2-3 στις υποπτες θυρες των οργανωμενων που μπαινουν κατα εκατονταδες ΤΣΑΜΠΑ και με μια απλη ρητρα στο ενοικιοστασιο να ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ κανα δεκαχιλιαρο αν παρατηρηται το φαινομενο.ΘΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΠΛΑ? Να μην εχει καν προσβαση στα εισητηρια και απλα απο τις καμερες ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ με ενα απλο software που υπαρχει ανα εκατονταδες γηπεδα, να σου εβγαζε συνολικη προσελευση. Να σου ελεγε απλα και με στοιχεια: κυρια ΛΑΜΟΓΙΔΟΥ βαση αυτων των ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ το γηπεδο σημερα ειχε μεσα π.χ 20,000 κοσμο. Αρα η αποδοση ειναι ΤΟΣΑ και λεγε εσυ οτι θες: οτι δε προλαβες να χτυπησεις οτι μπηκαν τσαμπα οτι ο ηλιος βγανει απο τη δυση. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ, ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ (οπως μας ειπες) απο τις θυρες και μεσα. ΠΛΗΡΩΣΕ και ας προσεχες. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΝΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΓΓΥΗΤΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.. Και ξερουμε ΟΛΟΙ τι ΑΛΕΡΓΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ στις πληρωμες.. Οι δε πληρωμες να γινωνται ΠΡΙΝ τον επομενο αγωνα αλλιως το γηπεδο να ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ. Αφου εισαστε τοσο καλοπληρωτες και ολα ειναι νομιμα χωρις τσαμπατζηδες δεν εχετε να φοβαστε τιποτε. Απλα ειναι τα πραγματα, αλλα επειδη ζουμε στο Ελλαδισταν με κατι τυπους σαν και του λογου σου, εχει φτασει το καθε ΟΑΚΑ να φυτοζωει για να περνανε τα λαμογια φινα: Η παλια ΑΕΚ δεν μας νοιαζει φεσωσε αλλα εμεις δε ξερουμε τιποτε, ο περιβαλλον χωρος δε μας νοιαζει ειναι αλλουνου, τα τουρνικε δεν μας νοιαζουν, ο χωρος ειναι ανεπαρκης και αλλες τετοιες ΣΑΧΛΕΣ.
    Για να δουμε σε καμμια πενταετια που θα κανει γηπεδο ο large με τα λεφτα των αλλων, αν θα σας αφηνει να του λετε αυτες τις μουρδες οταν βγει κανα αναλογο report και δει οτι χανει εκκατομυρια. Γιατι σε ξενο κολο 100 ξυλιες τσαμπα ειναι.

    ΥΓ Αν δεν σας αρεσει η κριτικη, μπορειτε ΑΝΕΤΑ να μας γυρισετε τα λεφτα μας πισω Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΧΩΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Αλλα τοτε πως θα επεφτε ο μισθουλακος σου? Απο τον εγγυητη? Αυτος οπως το παει (περα απο τα φραγκα που εχει παντελονιασει 2 χρονια τωρα για το γηπεδο και ουδεις ξερει που ειναι) σε λιγο θα σας ζητησει και κανα φραγκο χαριν εγγυησης….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΥΓ2 Ακομη και το γκοντο- αυτο το μεγιστο λαμογιο με τις 85+ μεταγραφες νυχτας που προλαβε σε 3.5 χρονια να ΦΕΣΩΣΕΙ (SORRY ΜΕΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ) ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΗ ΠΑΕ ΑΕΚ- στις τιμωριες κεκλεισμενων των θυρων ειχε τη ΤΣΙΠΑ να επιστρεψει σε οποιον ηθελε το αντιτιμο των αγωνων μιας και δεν ειναι ευθυνη του κοσμου η τιμωρια της ΠΑΕ. Αντιθετα ο κοσμος ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΕΙ για να βλεπει ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ- οχι οσα τον αφηνει η ανικανοτητα σου. ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ να κανετε κατι αναλογο 2 χρονια τωρα που αφηνετε εξω το κοσμο που εχει ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ??????

  5. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Με δύο λέξεις αυτό που σου ειπε ή ΒΒ είναι:ΚΡΑΖΕΙΣ;;; ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ!!!
    Ενταξει,προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της όσο καλύτερα μπορεί…

    Είναι σαφές πλέον ότι τουλάχιστον για φέτος ο πρεζιντεν δεν πάει
    για πρώτος.
    Γνωρίζει ότι δεν είναι ακόμα ή σειρά του άρα ποιος ο λόγος για εξοδα και
    τέτοιες εποχές μάλιστα.
    Φυσικά μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που δεν τους γνωρίζω.
    Ελπίζω να τους γνωρίζει αυτός και να ξέρει τι κάνει.

    Πάντως ή ομάδα τηρουμένων των αναλογιων δεν είναι κακή.
    Τη κόβω για τρίτη,μπορεί και δεύτερη.Ιδωμεν.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τα ίδια λέμε: με συνθήματα Jumbo πας να κανεις προκοπή. Άντε και με τη Στανίση σε λιγο.. Τη ξέρει και πρώτο χέρι ο Σέρβος!