ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ Ο ΤΖΕΜΠΟΥΡ

Σα να προβλέπεις τί καιρό θα κάνει τον Αύγουστο. Αυτή είναι η ΑΕΚ.
Και μετά το πρώτο ματς, όπου όλα πήγαν κατ ευχήν και με 1.50 ευκαιρίες βάλαμε τρία γκόλ,από χθες,”back to reality”.

“Φάνηκε η απουσία του Τζεμπούρ”. Αυτή θα ήταν η προσήκουσα δήλωση που θα έπρεπε να κάνει ο “κόουτς” Δέλλας,έτσι για να χαιδέψει για ακόμα μια φορά τον ευεργέτη του,τον “μεγιστάνα” με τις σαγιονάρες.

“Μας έλειψε η τελική πάσα”,είπε. Οχι ότι δηλαδή το πρόβλημα είναι ποιος θα την βάλει στα δύχτια,αλλά το ποιος θα την δώσει στους-ποιους;- “επιθετικούς”.
Εχουμε τους κλασάτους φορ σε παράταξη και απλά περιμένουν τις “τελικές” πάσες. Ρε τι τραβάμε…

Μιλάμε για αστεία πράγματα. Και τότε ρε μαλάκα,γιατί έβαλες τον Μπουονανότε στο 87,αφού ήθελες “τελικές πάσες”; Μιλάμε για μεροκάματα Φιλιπινέζων. Για δίμετρες κυράτσες. Σήκω και φύγε. Τη δουλειά την έκανες.Δύο χρόνια καβαλήσαμε δυο κατηγορίες. Βλέπεις πως με αυτό το υλικό και αυτές τις προυποθέσεις, δεν γίνεται τίποτα πραγματικά ουσιαστικό. Πάρε το καπέλο σου και φύγε. Τί υοπχρέωση είναι πια αυτή που έχεις στον Μελισσανίδη όπου πρέπει να περάσεις όλοκληρο το ποτάμι,σα πνηγμένο γατί; Τί σου έδωσε πια; Λεφτά; Γιατρούς; Στα αρχίδια μας. Εμας τί μας νοιάζει;

Εδώ είναι ΑΕΚ,ποδόσφαιρο και σχεδιασμοί απαράιτητοι.Πλάνα,λεφτά και στόχοι. Οχι “Φόρεστ Γκαμπ”.
Εκτός και αν έγινε “Μελισσανίδειο ίδρυμα περίθαλψης ανιάτων”. Με όλους αυτούς τους “παράλυτους” που έχει μαζέψει εκεί μέσα.
Από το “παρεάκι” του Ντέμη,πήγαμε στο “παρεάκι” του Μελισσανίδη.
Δεν γλυτώνουμε δηλαδή με τίποτα από τις αυλές και τα οικογενειακά τα κλίματα.

Τί είδους “σχεδιασμός” είναι τουτος, όταν έχει ήδη ξεκινήσει το πρωτάθλημα και η ομάδα είναι δίχως σέντερ-φορ; Εκτός και αν ξεπατικώνετε σύστημα a la Barca. Χωρίς φουνταριστό δηλαδή αλλά με περιφεριακούς γκολτζίδες εκ περιτροπής. Ετσι για να μη μας πιάσει το μάτι του Μαρινάκη και του Σαββίδη.

Η εκτός πια,αν-όπως γράφει και ο Steven- έχει μεταλλαχθεί το “DNA” της ΑΕΚ και από φύσει επιθετική, έχει μεταμορφωθεί-εξ ανάγκης- σε “φρούριο”-Κούγκι με τον προπονητή της να παριστάνει τον καλόγηρο Σαμουήλ και ο Μελισσανίδης τον Μαυροκορδάτο.

Υ.Γ: Μη ξεχάσετε να πάρετε διαρκείας και-ακόμα χειρότερα- να πάρετε και καμιά μετοχή της “Δικέφαλος”. Της εταιρείας στην οποία ΘΑ έβαζε ο “θαλασσόλυκος” από την Κοκκινιά δέκα μύρια,αλλά προς το παρόν έχει βάλει δυο σαγιονάρες,από αυτές με τις οποίες σεριανάει στα νησιά και βγάζει φωτογραφίες με πιτσιρίκια,λες και είναι ο Πέτρος, ο πελεκάνος της Μυκόνου.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.