Δεν εγινε το παραμικρο

Μας ενημερωσε η Β.Β προχτες:  Δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο μας ειπε συγκεκριμενα.  Μετα τις αναφορες για τις συλληψεις και τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν και θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, αλλαξαμε το ποιημα:

Δεν έχει καμία ευθύνη η ΑΕΚ ΠΑΕ για όσα συνέβηκαν στην Ξάνθη. Δηλαδη κατι εγινε στη Ξανθη (λιγο πιο πολυ απο το παραμικρο) αλλα δεν εχουμε ευθυνη εμεις- γιατι ποτε ειχατε θα ρωτησω εγω? Εχει υπαρξει ΜΙΑ ΦΟΡΑ που να ειχατε ευθυνη εσεις? Παντα φταιει η ELL-ASS, ο δημος, η πολιτεια, η πυροσβεστικη, η κυβερνηση, το κρατος (ετσι γενικα), ο αναδρομος Ερμης, η αυγουστιατικη πανσεληνος (που το βαζεις αυτο- σεληνηαστηκαν  οι οπαδοι και πεταγαν αντικειμενα στο τερμα) ο Γιαγκος Δρακος, ο Σαρουμαν και ο DR. No. ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ.

Meanwhile που λενε και εδω: Κλήση σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Super League δέχθηκαν έξι ΠΑΕ για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα ματς της 2ης αγωνιστικής.

“Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 10/09/2015 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 2η αγωνιστική.

ΠΑΕ ΑΕΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ ΑΕΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Μπρε σεις ντεν ακουτε Μπαγια που λεει ντεν εγκινε παραμικρο? (Τα γραφω στα Σερμπικα να καταλαμπαινει και το γκαγκα 50 χρονια στο Ελλαντα μιλαει σα το Σεληνη στη Λαμψη)

 

ΥΓ Η φωτο απο παρομοια ‘παραμικρα’ επειδοδια στοι ΑΕΚ-ΟΣΦΠ περσυ. Αν δεν φαινεται καθαρα ο τυπος, φταιμε εμεις που γκρινιαζουμε και λεμε κουταμαρες. Ζητω το δουλεμα

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to Δεν εγινε το παραμικρο

  1. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Ευτυχως που ο γατουλης με τις σαγιοναρες εκτος απο το μαρΑΕΚανα 60000 θεσεων που μας εχτισε στην νεα φιλαδελφεια και το καμαρωνουμε,τους παιχταραδες που τους λιμπιζεται η Τσελσι(οχι η κορη του Κλιντον) και το τσακισμα της κοκκινης παραγκας με την φυλακιση του χοντρου,εδιωξε τους μπαχαλακιδες/σουβλατζηδες/τζαμπατζηδες απο το γηπεδο και ολα δουλευουνε ρολοι τωρα….Αμα δεν ειχαμε γατουλη που θα ειμασταν τωρα…..