ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Φυσικά κι έχουν λεχθεί όλα. Όχι από τον χώρο μας μόνο, που θεωρείται ελιτίστικη αντιπολίτευση, αλλά από σύσσωμα τα μέσα ενημέρωσης, που φοράνε κίτρινα γυαλιά. Όπως και νάναι, είναι μια πρόοδος κι αυτή. Διότι αφού στην εταιρεία ΑΕΚ, βλέπουν ως ύποπτη την συγκεκριμένη αντιπολίτευση – ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΣΕΤΑ -, ελπίζω να έχουν πειστεί οτι πλέον η αντιπολίτευση έχει γίνει Σύριζα προ εκλογών.

Αυτό είναι σίγουρα πλέον ορατό. Ό,τι ρεπορτάζ κι αν έχω διαβάσει, ό,τι δημοσιογραφάρα ή δημοσιογραφάκι κι αν έχω πάρει πρέφα, όποια γνώμη απλού φίλαθλου κι αν έχω ακούσει, όλα συντείνουν στο εξής απλό : Οτι ο Μελισσανίδης, δεν χρειαζόταν να αγοράσει όλη την Μπαρτσελόνα, όπως είχε απειλήσει κι εγώ δεν ξέρω ποιόν, αλλά απλά ένα μαλάκα που να παίζει μέσα στο κουτί.

Έναν τύπο που απλά θα κάλυπτε το κενό μπροστά, αφού χτύπησε ο παρλιακός Αλγερινός ή έναν τύπο που θα μπορούσε να ζητήσει την μπάλα για να την βάλει στο αντίπαλο τέρμα. Δεν νομίζω οτι σύσσωμο το κορμί της ΑΕΚ ζήταγε τον Μέσι. Γνωρίζω οτι ζήταγε την κάλυψη του κενού με κάποιον αυθεντικό παίκτη της θέσης, κάποιον που θα μπορούσε να πρεσάρει τα αντίπαλα σέντερ μπακ ούτως ώστε να γλυτώσουν από τις επερχόμενες θλάσεις οι Σιμόες και Γιόχανσον. Κάποιον που να είναι στην κορυφή του άξονα. Έχω την εντύπωση, οτι αν ανέβουν οι Βάργκας, Μπουανανότε και Μάνταλος, ακόμα κι ο Πετρόπουλος, θα είχε εύκολη δουλειά.

Και πλέον το πράμα έχει ξεφύγει, αφού σε πρώτη φάση έχουμε μια επικοινωνιακή ήττα όλης της εταιρείας. Πρώτα της διοίκησης, μετά του τεχνικού τημ, και τέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας. Που όλοι αυτοί, μπορούν να διευθύνουν, αλλά αγνοούν, όχι τις απαιτήσεις του κόσμου που είναι πάντα ο χαβαλές, αλλά τις πραγματικές ανάγκες. Τις αγωνιστικές ανάγκες. Τις οποίες τις βλέπει σύσσωμος ο κόσμος, που ήλπιζε. Και που θα αντάμειβε τα έξοδα, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα.

Επίσης συμφωνώ, οτι η πλειοψηφία δεν ξέρει κι οτι ο λαός είναι μαλάκας. Ορθόν είναι αυτό, αλλά σε άλλους τομείς. Το ποδόσφαιρο είναι πάναπλο και το κατέχουν σχεδόν όλοι. Ομάδα χωρίς σέντερ φορ, δεν υφίσταται. Και η ΑΕΚ δεν είχε τέτοιον, ακόμα κι όταν έπαιζε ο παρλιακός. Όλοι είχαμε δει τις σέντρες, που δεν είχαν στόχευση. Όλοι είχαμε δει την μάταια κατοχή μπάλας και τα αυγά να σπάνε αλλά από ομελέτα τίποτα. Όπως και να το κάνεις, χρειάζεται το τηγάνι εκτός αν έχεις τανκ με καυτή λαμαρίνα στην έρημο.

Κι εδώ δεν μιλάμε για κάποιον λαό διχασμένο. Μιλάμε για όλο το κιτρινόμαυρο σώμα, που είναι ενωμένο, εναντίον του τίποτα που κάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Που είναι ισοδύναμος με τις παλιές δηλώσεις του όταν κάποιος Ψωμιάδης, είχε δημιουργήσει την τότε dream team: Να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο και τα λοιπά γλυκανάλατα. Τι λες ρε μαλάκα; Επειδή δεν έχεις πλέον δουλειά να κάνεις, θα φάμε την ανασφάλεια σου στην μάπα; Σαφέστατα και δεν έχεις στόχους – πότε άλλωστε είχες; – και θες να φάμε την παραμύθα της ανταγωνιστικής ομάδας και της εκμάθυνσης της κατηγορίας; Ρε άντε μέχρι την γωνία να δεις αν έρχομαι, νούμερο της Πολάν.

Λάθος κάνω; Πού; Ο Μελισσανίδης προ τριών ημερών, δεν δήλωσε οτι ο Μπάγιεβιτς είναι ο δικτάτορας της ΑΕΚ; Άρα, ποιόν να βουτήξω για την μαλακία αυτή; Τον δικτάτορα ή αυτόν που βγαίνει περισσώς με θράσος, να δηλώνει οτι απολαμβάνει της πλήρους αποδοχής του; Σε πρώτη φάση τον δικτάτορα λέω εγώ και κατόπιν να ασχοληθώ με την υπερδύναμη. Πρώτα διώχνω το άχυρο και μετά τον βοσκό. Έτσι δεν πάει; Και μην πολυκουνηθούμε τώρα. Κατανούμε την ανυπαρξία της νομιμότητας.

Όπως κατανοούμε, σύσσωμο το σώμα. Που βλέπει μπάλα. Και είναι αδύνατον πλέον, να κατανοήσουμε, το πώς θα πάει η μπάλα μέσα. Βλέπεις, εδώ δεν είναι πετρελαϊκή εταιρεία, αλλά κοινό λαϊκό χόμπυ. Κι άρα η πλειοψηφία, ξέρει. Οτι είσαι σαν ομάδα ευνούχος, και δεν ασβεστώνεις τον αντίπαλο. Άρα η πλειοψηφία εδώ, έχει δύναμη και γνώση. Και τα λέω εγκαίρως.

Χέσε τους δυό μαλάκες Σέρβους, Βόσνιους ή από όπου στο διάολο κατσικώθηκαν εδώ. Βγες μπροστά και πάρε κεντρικό επιθετικό. Το να γίνουν λάθη, επιτρέπεται. Το να μην έχεις παίκτη, είναι επιπέδου δημοσιογραφικού μεγιστανισμού. ΔΩΣΕ ΟΡΑΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ. Κάνε κάτι. Ξέχνα την μαλακία σχεδιασμό, που σε ανάγκασε να πάρεις δυό κοντά δεκάρια – Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ – και βάλε μπροστά κάποιον. Έχεις περιθώρειο δέκα ημερών. Κάντο. ΚΑΙ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ Ο ΔΕΛΛΑΣ. Ούτως ή άλλως, Τσίπρας είσαι στα μάτια των Αεκτζήδων. Φρόντισε να ξαναβγείς.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

16 Responses to ΕΝΙΣΧΥΣΗ

  1. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Εδω δεν το εκανε τοσο καιρο φιλε μου τι σε κανει να νομιζεις οτι θα τρεξει να παρει επιθετικο τωρα? Απο τις αντιδρασεις του κοσμου? Χεσμενο τον εχει τον κοσμο της ΑΕΚ ο γατουλης αν νοιαζοταν στο ελαχιστο αλλα θα ητανε τα εργα του. Απαξ και στραβωσει τελειως το θεμα του γηπεδου ο μεγιστανας θα παρει την θαλαμηγο χωρις επιστροφη και μην τον ειδατε…..

  2. Ο/Η alex λέει:

    ρε steven πες μου γιατί δεν το καταλαβαίνω…

    γιατί το έκανε αυτό???γιατί δεν έριξε καν την στάχτη,που ρίχνει 3 χρόνια τώρα στα μάτια του κόσμου??τι αυτογκόλ είναι αυτό??
    μόνο το ότι θέλει να φύγει βγάζει νόημα…αλλιώς τι??ξεφτιλίστηκε..
    ποιος να του δώσει σημασία πλέον??
    ακόμα και ο τελευταίος κατάλαβε ότι ο μεγιστάνας είναι ανύπαρκτος..
    υπάρχει χειρότερο για έναν τέτοιο άνθρωπο,που όλη του τη ζωή χτίζει το προφίλ του άγριου και καλά που δεν μασάει,να του κάνουν τώρα στα πίσω πίσω πλακίτσα και ακόμα χειρότερα να μην του δίνουν σημασία..??λύπηση και αηδία βγάζει πλέον..

    τα αυτονόητα να λέμε?οτι ο κόσμος έχασε και την ελάχιστη όρεξη που του χε απομείνει για την ομάδα,μετά το παιχνίδι με την ξάνθη..το οποίο ήταν κάτι μεταξύ φιλικού,πρώτου αγώνα κυπέλλου που περιμένουμε τον επαναληπτικό,και στημένου..λες και είχαν πάρει εντολή να μην προσπαθήσουν να επιτεθούν..

    και τον λαφερτυ να έφερνε πάλι για κορόιδεμα θα μιλάγαμε..άλλα αυτό το έχουμε συνηθίσει και το χουμε καταλάβει από την στιγμή που γύρισε..
    τώρα ξεχάσαμε και αυτά που ξέραμε…πέτυχε το ακατόρθωτο,να ξυπνήσουν μέχρι και τα πρόβατα..

  3. Ο/Η bandog λέει:

    μπερμπατωφ εκλεισε ο παοκ…..

    εμεις μειναμε με τον τρομοκρατη της παραλιακης και του μπουρναζιου…

    ψιτ, “τιγρη” , πως νιωθεις που θα εισαι ο μαλακας της παρεας φετος ?

    μια απορια εχω πλεον . σε γ@μουν οι σερβοι ή τους γ@μας?

  4. Ο/Η Κωστής ΔΘ λέει:

    Πήραμε τον Μπερπάτοφ??? Πέραν της πλάκας, τόσο δύσκολο να βρούμε έναν επιθετικό που να βάζει 10-15 γκολ στην σεζόν στην σούπερ λίγδα?Οι ακαδημίες τι παίκτες βγάζουν και δεν βλέπουμε ποτέ κάποιον στην πρώτη ομάδα…. ικανό να βάλει έστω και 5 γκόλ.. συνεχίστε και ας σας λένε αντιπολίτευση

  5. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Η πιθανότητα να παρθεί ελεύθερος επιθετικός,μάλλον αποκλείεται,αν κρινουμε και από την τελεσίδικη δήλωση του “Τζόκερ” εκπροσώπου τύπου.
    Οταν ψάχνεις επιθετικό ως την τελευταία ώρα και κατόπιν βγαίνεις και λες πως ο σχεδιασμός σου δεν περιλαμβάνει άλλη μεταγραφή,είσαι μια φορά νούμερο.
    Αλλά και κατόπιν αυτού,αφού εχεις αποκλείσει-λόγω σχεδιασμού ντε- την απόκτηση φορ και παρ’όλα αυτά προχωράς στην απόκτησή του στο επόμενο 10ήμερο,αναιρώντας τα προηγούμενα ειπωθένα,τότε είσαι δυο φορές νούμερο.

    Φυσικά,δεν έχει κανείς πρόβλημα εκεί μέσα-πιστεύω- να γίνει νούμερο,μια και δυο και τρεις και δεκατρείς.
    Γιατί πολυ΄απλά ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΑΜΟΝΗ. Ολοι περιμένουν το νεύμα του “μεγιστάνα” “Μιτσούκο”,το πότε δηλαδή θα δώσει το σήμα για την αντεπίθεση που έχει τάξει. Τόσο σε εκείνους,όσο φυσικά και στον κόσμο,με εκείνα τα περίφημα “ερχόμαστε” και τα “εγώ θα σας πω πότε να φοβηθείτε”.

    Εχει κάτσει πίσω. Κοιτά τις κινήσεις των άλλων και απλά ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
    Αν κάτσει η μπίλια,είμαστε τυχεροί,είναι οι άλλοι άτυχοι,δεν έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς,οι άλλοι σπάσουν τα πόδια τους,αν κάνει ορθή δέηση ο Βαρθολομαίος,τότε ναι, μπορούμε να μιλάμε για επιτυχή σχεδιασμό της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ και θα δικαιωθούν οι τύποι που έως τώρα απλά παίζουν τον “παπά”.

    Και φυσικά εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καραδεξιά. Ολα κατευχήν. Και να βγούνε οι “συνταγές” και οι επινοήσεις τους. Να βάλουν από 15 γκολ οι Αραβίδης-Πλατέλας-Τζεμπούρ-Μπουονανότε. Να βγάλουμε μάτια.

    Αλλά πολύ φοβάμαι πως θα γίνουμε σάκος του μποξ. Θα τρώμε “ξύλο” στα 90 λεπτά και-αν είμαστε τυχεροί και το σκορ δεν είναι κακό-ίσως θα ψάχνουμε στις λίγες αντεπιθέσεις μας,κάποιο γκολ για να ξεκολλησουμε κάποιο αποτελεσματάκι.

    Ετσι θα πηγαίνει η δουλειά ως το τέλος.
    Οπως είπε και ένας φίλος σε κάποιο σχόλιό του: “θα παρακαλάμε και θα φωνάζουμε ρυθμικά,μαζί με τα παιδιά του πετάλου το “ΑΕΚάρα βάλε ένα γκολ”.
    Η Λα Κορούνια της Ισπανίας εγινόμεθα σιγά-σιγά.

    Υ.Γ Λακωνικός ο σχεδιασμός στην ΑΕΚ. Σπαρτιάτικος. Ο Σίλβα στον Ολυμπιακό είναι αχόρταγος. 25 μύρια κόστισαν οι αιτήσεις του για παίκτες. Αιδώς Αργείοι !
    Ο άλλος τάχαμου πήγε και πήρε τον Μπερμπάτοφ, για να εξευμενιστεί στα μάτια του πλήθους. Κάθε τόσο,πληρώνει την ανανέωση της αγανάκτησης του κόσμου,με μερικά μύρια. Σαν την κάρτα απεριορίστων διαδρομών στα λεωφορεία ένα πράγμα.
    Ενώ εδώ,σε μας ο Δέλλας,παρ’όλο που η διοίκηση πέφτει στα πόδια του και τον παρκαλά να πάρει κάποιον παίκτη,εκείνος είναι ανένδοτος. “Δεν θέλω τίποτα. Εϊμαι υπερκαλυμένος.”
    Οπως έλεγε και ο Λεωνίδας “έχω 300 πολεμιστές και συ έχεις μερικές χιλιάδες χειρόνακτες βιοπαλαιστές”.
    Που πάτε ρε γατάκια.
    Ο μέλανας ζωμός,θα κατανικήσει το παντεσπάνι!

    Υ.Γ: Σε ποιο νησί είναι ο “βαθύπλουτος” Σεραφίνο με τις σαγιονάρες ρε Steven; Να στείλουμε μια χούφτα πιτσιρίκια να του κρεμάσουν τενεκέδια και να τον κάνει χάζι όλη η παραλία του νησιού;

  6. Ο/Η netrino λέει:

    Για μένα ηταν πιο απαραιτητα δυο χαφ εξτρεμ, Η ομαδα απο περσυ εχει μια ανουσια κατοχη χωρις πολλες τελικες αφου δεν εχει αξιοπιστα χαφ που να πατανε περιοχη.Ολα τα συστηματα τα καταρριπτει το ανθρωπινο ταλεντο και αυτο απουσιαζει απο το ροστερ. Καταληγω, θελαμε 2 wingers,μπουκαδορους που λεμε κ στην πιατσα

  7. Ο/Η Savvi λέει:

    Νομίζω ότι τις ενδείξεις τις είχαμε. Η ΑΕΚ της πρώτης κατηγορίας θα έχει ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη την πρώτη χρονιά. Άρα πάμε για 3-5 θέση αν όλα πάνε καλά. Από εκεί και πέρα δεν θα ασκήσω κριτική στο αν ο Αλγερινός είναι καλός ή κακός ποδοσφαιριστής αν κάνει ή δεν κάνει για την ΑΕΚ. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι πάντα ήμουνα, είμαι και θα είμαι κατά των οποιονδήποτε επιστροφών είτε αυτός λέγετε Σκόκο, Τσεμπούρ, Μπλάνκο ακόμα και Μέσι. Ξαναζεσταμένο φαγητό δεν θέλω να φάω. Από την άλλη θεωρώ ότι δύσκολα θα πάρουμε παίκτη στην θέση του επιθετικό που τόσο πονάμε. Ακόμα και αν αποκτήσουμε κάποιον δεν θα είναι κάτι το ιδιαίτερο που παραδοσιακά η ομάδα είχε να επιδείξει στην συγκεκριμένη θέση. Απλός θα έρθει για να κάνει παρέα και με τα άλλα κορμιά(π.χ.Ζοριτς, Χρισανθεμο κτλ). Αυτό από την άλλη που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν βάζει τον πιτσιρίκο Βλαχομήτρο που υπέγραψε συμβόλαιο. Δηλαδή ο πίου έχει ποιο πολλά να προσφέρει. Δεν μπορεί να του δώσει την ευκαιρία. Αν δεν του δώσει την ευκαιρία τώρα που έχουν στερέψει οι επιλογές του πότε θα του την δώσει;

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Κωστής ΔΘ : Η αντιπολίτευση κάνει ο,τι γουστάρει και πλέον όλος ο λαός είναι έξω από το κάστρο.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Χρήστο : Ψάχνει κανά ξεχασμένο club της οργάνωσης για δημόσιες σχέσεις.

  10. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Φιλε Alex ο Μελισσανιδης δεν δινει τσακιστο πενταλεπτο για τα αισθηματα των οπαδων της ΑΕΚ η τον αν σπαει πλακα μαζι του ολη η ποδοσφαιρικη ελλαδα,ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται. Του αρκει να βγαλει κανα φραγκο με το γηπεδο οποτε χτιστει και για υπολοιπα εχει τους Κετσετζογλου και τους Καζαντζογλου να του φτιαχνουνε το κεφι με κανα αρθρο της πλακας για ομαδαρες που θα τα σαρωσουνε ολα…..

  11. Ο/Η xatzi λέει:

    Eίχες πει κάποτε ότι ο σέντερ φορ θα δείξει πόσο θέλει να χτυπήσει ο Μελ το πρωτάθλημα! Η μη μεταγραφή δείχνει ότι τα ψιλοπαράτησε ή ότι ελπίζει σε κάτι άλλο; ή δεν περίμενε τόσο μεγάλη αντίδραση από το κόσμο;

  12. Ο/Η Γιάννης Περισσός λέει:

    Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να δώσαμε περισσότερα λεφτά στη βήτα για μεταγραφές σε σχέση με τα 150 στη Κέρκυρα φέτος που είμαστε στην Άλφα. Και κάτι ακόμα, όταν μιλούσε για φουρό και για μαμάδες στα 20, πως νιώθει τώρα που αυτά τα φουρό τον γλέντησαν ?

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς xatzi: Κοίτα, έχουμε σχάση προσωπικότητας. Από την μια ό,τι γίνεται πρέπει να το ελέγχει, κι από την άλλη βγαίνει και τσαμπουνάει οτι ο Μπάγιεβιτς είναι ο δικτάτορας της ομάδας. Είπε ποτέ ο Μπάγιεβιτς οτι πάει για πρωτάθλημα;

  14. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ....... λέει:

    Το θεμα ειναι στηβεν τι γινεται σχετικα με το παρασκηνιο και της χαρτοπετσετες που ελεγες και εσυ παλιοτερα.Αν τα πραγματα εχουν μεινει ως ειχαν γιατι να βαλει φραγκα απο την στιγμη που ξερει οτι θα παρει τα τετοια μου. Περιμενω να μου πεις σε ποια φαση ειμαστε (αν μπορεις και με τον δικο σου τροπο παντα)για να ξερουμε και τι λεμε και να μην κολοτουμπιαζουμε μετα αν η ομαδα παει καλα. Εξαλλου ξερουμε ολοι οτι ο ΜΕΛ. δεν ειναι και ο ποιο σπαταλος. Το σιγουρο ειναι οτι ολοι συμφωνουμε με αυτα που γραφεις αλλα καλο ειναι να ξερουμε και τι γινεται απο πισω.ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΡΟΥΚΛΗΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ. ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ. Με αγαπη παντα.

  15. Ο/Η conpater λέει:

    Απο περσι στην Β`,δεν εχει αφησει αγωνα για αγωνα που να μην τον δει.Απο φιλικα μεχρι επισημα.Μεχρι που μου εσπαγε τα αρχιδια οταν ερχοταν,παιξαμε ετσι καναμε εκεινο το αλλο….. Φετος,μεσα στην τρελλη χαρα για την Α` κατηγορια,κατεβαινε με φιλους μια ωρα πριν για να μην χαλουν το…κελεπουρι. Μετα την Ξανθη ηρθε κι εκασε,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΜΑ ΑΥΤΟ,ΟΥΤΕ ΜΠΑΛΙΑ ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ,ουτε ΕΝΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ….και με τις ριγωτες ηταν σαν να παιζανε περνα-περνα η μελισσα….. Τι να του πεις τωρα,μικρο παιδι ειναι,το μονο που του ειπα ειναι οτι αμα ξαναπαρει την ΩΡΑ θα του την κανω κλισμα…….

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ : Περιμένουμε τας εκλογάς μπας και τσιμπήσουμε κανά λαμόγιο.