Πηραμε σεντερ φορ

 

Όχι μονο ένα αλλα δυο για να ειμαστε πληρης. Τον ΑΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ. Ο ΑΟΡΑΤΟΣ είναι γερο κορμι, εχει και τα 2 ποδια και είναι και καλος στο ψηλο παιχνιδι. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ παιζει με πλατη, σπαει τη μπαλλα στα ακρα και ‘ανοιγει διαδρομους’ όπως ο Γκοκιτς τοτε παλια…

Το καλο και με τους δυο είναι όχι μονο ότι τους πηραμε ελευθερους- βασικη προυποθεση του ΕΡΧΩΜΑΣΤΕ/ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ- αλλα εδωσαν και από 300 ο καθενας προς ενισχυση σωματειου-εγγυητη.

Όπως αλλωστε ειπε και ο ΒΔΕΛΛΑΣ το προβλημα δεν ηταν τα σεντερ φορ αλλα η τροφοδοσια τους. Αρα δεν υπαρχει πλεον κανενα θεμα. Εχουμε σεντερ φορ απλα δεν φτανει η μπαλλα εκει. Γι αυτό αλλωστε βαλαμε και τον Αργεντινο στο 89’ για να περασουν οι μπαλλες και να κλεισουμε το ματς -90 λεπτα- με ΜΙΑ (1) ΤΕΛΙΚΗ! Που φανταζωμαι ότι αν μαζευτουν οι του site αρθογραφοι-σχολιαστες μπορουν ανετα να σπασουν το ρεκορ και να κανουν 100% αυξηση με δυο τελικες. Τι διαολο 4-5 ατομα 90 λεπτα 2 σουτ θα τα ριξουν- εστω στα ανω γαμηδια.

Yπαρχει καμμια αμφιβολια γιατι εχουμε πλεον το φερεφωνο στο παγκο? Μα φυσικα γιατι ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΕΙ. Εντολη για παικτη που πρεπει να ΠΛΗΡΩΣΕΙ (και όχι να πληρωθει) εδωσε ο εγγυητης και επειδη υπαλληλος που να πληρωνει δεν υπαρχει ακομη, αποκτηθησαν οι δυο παραπανω: o αορατος και ο κανενας.

Τωρα εγω ο αφελης θα ρωτησω: Αφου δε θελαμε παικτη προς τι ολες οι συσκεψεις και οι ΔΗΘΕΝ προτασεις? Μα αμα δεν ειχαμε και αυτά ΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΔΗΜΑΤΟΣ, Ο 365 ΚΑΙ Η ΩΡΑ ένα μηνα τωρα? Παντα χρειαζεται το ΣΑΝΟ. Εδώ ο άλλος ειπε τα ψεμματα της χιλιετιας και βγηκε πρωθυπουργος με 37%, σε ένα σεντερ φορ θα κολλησουμε?

Ρε ουτε τον Λαφερτι? Τον παικτη που δεν υπολογιζει η Νοριτς? Αυτος με 5 Guinness και 2 πιατα φαι ερχωταν τρεχωντας. ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ δε δωσατε? ΤΟΣΟ ΚΑΒΟΥΡΙΑ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ? Μεχρι και ο Αλαφου ένα κουτσο-Εσιεν το πηρε-εστω μεσω της εταιρειας ενδυσης. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ δε μπορειτε?

Παντως με 150 χιλιαρικα budget μεταγραφων και κανα +6-7 εσοδα εγγυητης ειμαι και εγω. ΑΝΕΤΑ.

Καλα είναι λοιπον ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ τα 8000 διαρκειας. Όπως πατε του χρονου ταληρο ΚΑΙ ΑΜΑ. Τοσο θα μαζεψετε από τη τριτη (στη καλυτερη) θεση.

ΗΡΘΑΜΕ- ΑΛΛΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ. Μπορειτε μεχρι να φοβηθητε να γελατε ανετα..

ΥΓ Καποιοι φιλοι εγραφαν για Μποριελο με 600 και αλλα τετοια παραμυθια. Δε πατε καλα μου φαινεται.. Ακου Μποριελο με 600. Εδώ ερχεται ο Φαν ντε Φααρτ, ο Ιμπισεβιτς και ο Σκοκο με Μποριελους θα ασχολουμαστε? Ε και ΑΝ ΔΕΝ ερθουν εχουμε Πλατελα και Πιου για μεγαλα πραγματα. Μεχρι εθνικη πηγε ο πλατελας. Δε σας κανει?

ΥΓ2 Στη ποδοσφαιρομανα Μπορατς-Τσατσακ το ατιθασο αλογο, το παιδι θαυμα, ο ανερχωμενος αστερας που το αετισιο ματι του πριγκιπα κουβαλησε περσυ, αυτη η παικτουρα που παθαινει ΔΙΣ θλαση σε πανυγηρισμο, ο ανυπερβλητος Ζοριτς! Ο παικτης παραπατω και πεφτω μονος μου. Αυτη η ομαδαρα μας πηρε το λαχειο (που δεν επιασε ουτε ληγοντα να παρουμε εστω 1-2 ευρω πισω). Αυτη η Μπορατς-Τσατσακ πρεπει να ειναι η ομαδα του γνωστου Μπορατ σε συνεργασια με τον επισης γνωστο Τσακα. Οι διεθνεις συνεργασιες μας (οπου διεθνεις βλεπε Γιουγκια) εχουν παει σε αλλο επιπεδο. Μιλαμε για μεγαλεια οχι αστεια. Μεγαλεια που τα βλεπει η Elite (οχι οι φρυγανιες…οι αλλοι) και δεν κρατιεται να μας βαλει στο χρηματηστηριο. Της Μπουργκινα Φασο, οχι του Λονδινου. Να παρει και μετοχες ο Πιου…

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

10 Responses to Πηραμε σεντερ φορ

  1. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    ο κυρ Δηματος που σταυρωνε τον Νικολαιδη καποτε , τωρα που ειναι στα κουμαντα ο προεδρος του Λιντλ περιφερεται στα ραδιοφωνα κανοντας τον σοβαρο και υπευθυνο γιαπη…..σαλιαρηδες……

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Απο αυτα ζουν οι δήματοι οι 365 και οι Βάγιες. Τι νόμιζες οτι έχεις να κανεις με κανα σοβαρο. Καραγκιοζάκια γλυφτες για το μεροκάματο. Μια απο εδω μια απο εκει. Αμα ειςαι σοβαρός κανεις τη δουλεια σου και δε φαίνεσαι καν. Κοιτά στην ΑΕΚ ποιος ειναι αλλου διευθυντής π.χ και δεν κανει τη κατινα δεξιά αριστερά..

  3. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Φιλε The Snitch o Δελλας δεν εχει σταλα αξιοπρεπεια να σηκωθει να φυγει πριν τον κρεμασουνε στα μανταλακια(που ηδη ετοιμαζονται) για οτι στραβο και αναποδο συμβει στην ομαδα? Του αρεσει να ειναι ο αποδιοπομπαιος τραγος του εγγυητη(της αποτυχιας) και να ξεφτυλιζεται?Τι να πω……

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Να φυγει να παει που? Τρελλος ειναι? Πρωτη μουρη καθε μερα, πεφτει και το μεροκαματο και ειναι στην ΑΕΚ. Ολοι αυτοι που εφυγαν τι εγιναν? Που ειναι ο αεκαρας? Ο μεγας Λυμπε που μας το επαιζε και βαρυ πεπονι?
    Χαζος ειναι? Καθεται εκει κανει οτι του λενε, λεει οτι του λενε και φτιαχνει και ονομα στου κασιδη το κεφαλι.
    Οσο ονομα εκανε και ο πατερ και τοσοι αλλοι μαγοι της μισης βραδυας.
    Απο την αλλη ο Σερβος εχει τον yes man, και μενει και καλα στο απυροβλητο.
    Ο δε μεγιστανας με τις απειλες εχει καθαρισει με ΤΣΑΜΠΑ ‘προπονητη’. Ξερεις εσυ κανα κανονικο προπονητη ΤΣΑΜΠΑ? Η ξερεις κανενα να δουλευει με ακουστικο και να καταλαβαινει και Σερμπικα? Ετσι ευκολο μπρε το εκεις?
    ΑΜΟΙΒΑΙΑ ειναι η σχεση. ΟΛΟΙ κερδισμενοι ειναι- μονο η ΑΕΚ ειναι χαμενη αλλα ποιος τη γαμει την ΑΕΚ.
    Εδω πανε και ερχωνται 2-3-4 φορες ο καθενας τους οι ΑΕΚαρες- οσο μυριζωνται χρημα.
    Αντε μη πουμε για τα κουρεματα της τραπεζας στη Κυπρο..Οταν εχεις λαμβανειν η αξιοπρεπεια ειναι το τελευταιο που σε νοιαζει.
    Εδω ο τυπος εβαλε τον Πεταυρακη βασικο στη προετοιμασια και μετα πηγε και τον εδωσε στον ΑΡΗ, τι ψαχνεις τωρα? Αλλα για αλλα κανονικα. Αυτος ο ΑΡΘΡΟ ντε ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟ 89′ σα τον αλλον να περασει καμμια καθετη ντε…

  5. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Δεν ειναι ετσι φιλε μου γιατι αφενος ο Δελλας θα παρει αργα η γρηγορα ποδι, αφετερου ο μοναδικος χρηματοδοτης δηλαδη εμεις θα σταματησουμε να δινουμε(ηδη αρκετοι το εχουνε κανει και με το γηπεδο που θα γινει του αγιου ποτε) σε διαρκειας, μπλουζακια κτλ και θα πηγαινουνε να βλεπουνε μονοι τους το εκτρωμα που δημιουργησαν.Ομαδα χωρις οπαδους ειναι ομαδα χωρις εσοδα και να δουμε τοτε που ο επενδυτης των press conference και οι υπαλληλοι του που θα τους κοπει ο μισθος τι θα κανουνε.Αμα ειναι ευχαριστημενοι με κανα πεντοχιλιαρο στο γηπεδο και οι τεσσερεις χιλιαδες στο τσαμπε η με προσκλησεις οπως η εθνικη εγω παω πασο….

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γιατι πόσους νομίζεις οτι θα μαζέψει; Πόσους μάζεψε περσυ μέσο όρο; Με 7-8 χιλιάδες την έβγαζε στα ματς και οι μισοί ηταν πι τσάμπα ατο πέταλο. Επειδή εκανε 2-3 ματς με 12-15 και ενα με 65 στο κύπελλο; Εδω κάνουν 8-8,5 διαρκείας και βγάζουν ανακοίνωση!! Η ομάδα μικραίνει και αυτοί καμαρώνουν με το budget του ατρόμητου και αμα. Με 150 χιλιάρικα μεταγραφές την έβγαλε ο άλλος φέτος. Μέγιστανικα. Μόλις αρχίσουν οι πουτσες να δεις πως θα βρεθούν οι ένοχοι. Αυτοί νομίζουν οτι επειδή τη σκαπουλάραμε με τη Ραφήνα και το κάτω κολοχωρι ολα τα ματς θα ειναι ετσι. Τσίμπλα το πρώτο πεο Αύγουστο και ηδη θες μια νίκη παραπάνω απο το γαύρο που θες να του πάρεις τι πρωτάθλημα ντε..

  7. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Μολις αρχισουνε οι πουτσες ο εγγυητης(των μιτσουκο) θα παρει το καπελακι του και θα φυγει αφου θα εχει τσουρνεψει οτι υπαρχει στο ταμειο και θα εχει βαλει πωλητηριο οτι καλο ποδοσφαιριστη εχει η ομαδα(ξερει τα κολπα ο Μητσαρας ειναι εμπειρος 😉 ) και ο βατραχος της καρδιας μας θα παει να παρακαλεσει τον Μαρινακη να τον παρει σε κανα καναλι να παρουσιαζει εκπομπες παλαιμαχων με τον Γλυκα……

  8. Ο/Η bandog λέει:

    το τεχνικο επιτελειο συνεδριασ εκαι αποφασισε…

    δε χρειαζομαστε σεντερ φορ….

    εχουμε την ευχη του πατριαρχη….

    μεγαλη η χαρη του…

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι αποφάσισε το …τεχνικό επιτελείο.
    Αφου ο επιτελάρχης έδωσε εντολή να βρουν παίκτη ελεύθερο με κασέ 10 ρούβλια το εξάμηνο. Άντε και ρεφενέ κανα σουβλάκι σαν αυτα του σταυρακα..
    Λέγαμε και για μποριελο και 600.. Στα ειπα εγω μέρες τωρα: μονο 600 αμα δώσει ο μποριελο στον μεγιςτανα μπορεί να έρθει.

  10. Ο/Η bandog λέει:

    μπερμπατωφ ο παοκ….
    ετσι για να μη μας πει ο τζεημς οτι ο βουλγαρος δεν ηθελε να ερθει ελλαδα…
    ετοιμη την ειχαν τη δικαιολογια…

    οκ , ξενερωσα με τους χειρισμους . κομμενο φετος το γηπεδο.
    καλη και η τηλεοραση.
    δε χρειαζεται να ξεκιναω απο την καλαματα και να ξοδευω λεφτα που μου λειπουν για να γινονται μεταγραφες 160.000 ευρω (οσες οι εισπραξεις ενος μονο αγωνα πχ με τον πανθρακικο) και να γινεται μαυρο το συκωτι μου για να δω τη μπαλα να μπαινει στο πλεχτο…

    να φωναζω με τα πρεζακια της 1 “αεκαρα βαλε ενα γκολ” ?

    δλδ να κανουμε το σταυρο μας μη παθει κανα διαστρεμα ή φαει καμια καρτα κανας αραβιδης…

    καλα ρε ξεφτιλες , δε ντρεπεστε που ακομη και τα μπαοκια θα μας κανουν χουνερι απο αυριο?