Ηττημενος Αυγουστο μηνα

Χαμος εγινε λεει με το σεντερ-φορ. Με ένα παικτη δηλαδη που ηρθε η δεν ηρθε στην ομαδα. Αντε και παιρναμε ένα σεντερ φορ. Αντε και ηταν του πανεριου –ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ που τυχαια μας εχουν βγει 3-4. Αλλοι ως παικτες: Γιοχανσον-Μανταλος (όταν δε το παιζει Μαραντονα) και αλλοι σε σχεση τιμης-προσφορας:π.χ Αραβιδης που πηρες τσαμπα και ουσιαστικα σε ξελασπωσε περσυ μονος του. Γιατι οταν εχεις αλλαξει πανω απο 50 σε 3 χρονια ε ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ θα κατσει και ενα 10%. Ειναι σα να παιζεις τα 37 νουμερα στη ρουλετα: θα πιασεις σιγουρα ενα αλλα θα εισαι χαμενος μιας και το στοιχημα πληρωνει Χ35 + το πονταρισμα σου. Δηλαδη βαζεις 37 παιρνεις 36.

Η να παιζεις 50 μπιλιες το ιδιο νουμερο. Ε του πουστη..
Αναλογα υπαρχουν και 2-3 που μεχρι στιγμης ΔΕΙΧΝΟΥΝ ότι μπορει να είναι και χρησιμοι στην ομαδα, πραγμα που ενδιαφερει εμας, αλλα και χρησιμοι στη διοικηση μεταπωλητικα πραγμα που ενδιαφερει τη τσεπη τους: ο Ανταμ π.χ η ο Μπακακης η ο Γκαλο, μαζι με τους ανωτερω συν τον Σιμοες που θα κριθει μετα το εξαμηνο. Παικτης με 2-3 ματς ΔΕΝ κρινεται, εκτος αν κανει κοντρολ με το καλαμι στυλ Ζοριτς, η τρεχει γενικα και αοριστα χωρις σκοπο στυλ Πιου.
Το προβλημα είναι το σεντερ φορ στην ΑΕΚ? ΟΧΙ κυριοι, ΔΕΝ είναι αυτό το προβλημα. Ουτε η εκρηξη του κοσμου, εγινε για ένα Μπερμπατοφ, για ένα Μπλανκο η για ένα Φουρταδο. Η ΕΚΡΗΞΗ επηλθε γιατι ο κοσμος τα εχει μαζεμενα καιρο τωρα. Δε τρελαθηκαν ολοι ξαφνικα και πηραν αναποδες. Μη μπερδεύετε την αφορμη με την αιτια. Η αφορμη ηταν το σεντερ φορ.
Η αιτίες είναι πολλες και ο κοσμος, οσο προβατο και αν τον περνατε, χαζος δεν είναι. Αφελης μπορει, σταρχιδιστης σιγουρα, ψωροπερηφανος επισης, χαζος όμως όχι.
Ουδεις ζητησε τον Σουαρες η τον Καβανι. Ένα απλο ορθολογικο σύστημα με 2 σοβαρους γκολτζηδες ζητησε όπως ολες οι ομαδες. ΠΡΟΣΟΧΗ: ζητησε να γινουν αναλογες κινησεις, φυσικα θελει και ότι καλυτερο σαν ονομα, αλλα δεν απαιτησε ότι ντε και καλα οποιος ερθει πρεπει να βαλει 30 γκολ. Γνωριζει ο κοσμος μια χαρα –ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΗΣ 34- ότι μπορει να παρεις παικταρα και να μη σου βγει, και να παρεις αγνωστο και να σου βγει.
Αλλα να παρεις κατι. Όχι στο τιποτα. Να κανεις εστω τη προσπαθεια. Όχι δεν μας ενδιαφερει και πρασινα αλογα. Με σχεδιασμους ομαδας και μαλακιες. Ποιους σχεδιασμους ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ? Που μου βαζατε μεχρι και με την Ιντερ τον Πεταυρακη και μετα από 3 μερες τον δωσατε στον ΑΡΗ? Τι τον βαζατε βασικο αφου ειχατε σχεδιασει να τον δωσετε? Με τον Αργεντινο που το παλευατε στο ΤΣΑΜΠΕ παραλληλα με αλλους 2-3 και από τυχη σας εκατσε? Που κανατε προετοιμασια με το Πιου για να δειτε αν σας κανει μετα από 6 μηνες στην ομαδα? Πλακα μας κανετε?

Ουδεις ζητησε λουτρα, χαμαμ και καφενεια. Ουδεις ζητησε μεγαλεια, υπογειους δρομους, παρκα, πυρσους και σκατα βυζαντινα με μουσεια για προσφυγες. Γηπεδο θελουμε οχι πολιτιστικο κεντρο.  Ένα γηπεδο απλο 30-35 θεσεων να παιζουμε μπαλλα ζητησαμε. Αντε με μια μπουτικ από κατω ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ και αντε και ένα καφε- εστιατοριο να πουλαει 3 burger. Αντε και μια VIP αιθουσα να πινουμε ένα ποτακι πριν το ματς. Μια χαρα σχεδιο ειχε κανει ενα ΠΙΣΤΙΡΙΚΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΔΩΡΕΑΝ ολη η μελετη στον υπολογιστη του!! πανεμορφο, χωρις ΣτΕ, χωρις καβγαδες με βλαχοδημαρχους και χωρις να ΦΕΣΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ μια εταιρεια φαντασμα που χρωσταει ΗΔΗ πριν βγαλει τα χορτα… Αιντε κανε ένα γηπεδο επιτελους που 2 χρονια τωρα μας εχεις πεθανει στη παρουσιαση, στο περιμενε και εισαι με τη χερουκλα απλωμενη μονιμα προς ενισχυση σωματειου. Αμα ηταν να κανουμε μονοι μας το γηπεδο θα το ειχαμε βαλει μπροστα πριν 10 χρονια ρε τεραστιε και με τα 3εκκ που τσεπωνεις τη χρονια + ενα δανειο με 20ετη αποπληρωμη  θα το ειχαμε ηδη και θα παιζαμε. Βγες και μια φορα ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΚΛΑΨΑΣ πες ένα χρονοδιαγραμμα ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙΣ. Όχι μπουλντοζες σε 100 μερες, ΠΑΠΕΝ και παπαριες.

Επισης στο λεω για να ξερεις, και εσυ που διαβαζεις ματαβιβασε το: ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ σου ειπε ο μονος σοβαρος και ξερεις για ποιον μιλαω. Αυτο που ειπε ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ γιατι ειναι η πρωτη φορα στα 30 χρονια που τον βλεπω παρμενο με την ΑΕΚ.. Γνωριζεις αλλωστε οτι αν θελει- σε αντιθεση με σενα που θα επαιρνες τη Μπαρτσελωνα αλλα πηρες τον Πιου- ΑΥΡΙΟ οχι χτιζει μονος του γηπεδο αλλα παιρνει το ΟΑΚΑ ΑΝΕΤΑ. Μονο το σπιτι εδω κοστισε γυρω στο 20% παραπανω απο ΟΛΟ το γηπεδο. Αιντε δε μιλαμε δε μιλαμε αλλα το χεσατε τελειως..
Ουδείς ζητησε να μας πεις ποτε να μας φοβηθουν. Αυτά τα ζητανε τα μαστουρια που βαζει μεσα τσαμπα η Βαγια κατ εντολη σου, και οι κακομοιρηδες που τρωνε παντοφλα στη δουλεια τους και στο σπιτι τους και εχουν την ΑΕΚ απωθημένο να το παξουν αντρες.
Ουδεις ζητησε να παρεις τη Μπαρτσελωνα αμα θες. Μη παρεις ουτε καν τη Γραναδα. Παρε ένα σοβαρο προπονητη, βγαλε ένα σοβαρο budget και κανε 5 σοβαρες κινησεις. Όχι ότι βρεξει ας κατεβασει, όχι να περιμενεις να δεις πως θα πανε τα διαρκειας για να φερεις παικτη. Χτισε ομαδα με παικτες και δε χρειαζωνται δηλωσεις φοβου. Θα φοβουνται μονοι τους όπως τοτε που εφερνες την αφροκρεμα με Μπατιστα, Κωστη, όπως τοτε που εγραφες στα αρχιδια σου τον πριγκιπα και εφερνες κετσπαγια και σαββιδη και χανανε από τη Δεκελειας με 3-0.

 

Όχι άλλο δικτατωρα. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΜΕ, ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΜΕ 65 ΧΡΟΝΩΝ ΠΗΓΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΛΑΤΑΒΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? Ένας καπετανεος σου εκανε πριν 25 χρονια 2 καλα ταξιδια. Στα επομενα 20 χρονια ότι καραβι του εδωσες, αμα δεν ειχε από πανω του τον αρχικαπετανιο, το εριχνε στα βραχια. Πας και του ξαναδινεις τανκερ?

 

Ουδεις ζητησε τσαμπουκαδες, μαγκιες, φρου φρου και αρωματα. Ο ΑΕΚτζης είναι πρωτα από όλα δίκαιος και θελει να νικαει όταν το αξιζει. Να πολεμησεις τη σαπιλα, αλλα όχι να γινεις χαλιφης στη θεση του χαλιφη. Να κερδισουμε με την ομαδα μας, όχι να φερνουμε τα παρταλια και να ψαχνουμε δικαιολογιες για τις μαλακιες που κανουμε. Να βγαινει η άλλη χτες ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και να λεει ΨΕΜΜΑΤΑ ότι δεν εγινε το παραμικρο και από πισω να πεφτουν συλληψεις, εισαγγελεις, και πειθαρχικες της ΕΠΟ.

 

Ουδεις ζητησε να γινουμε premier league σε ένα χρονο. Όταν παιρνεις όμως ένα μαγαζι ΤΣΑΜΠΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΕΗ και βγαινεις και το παιζεις ασπιλος, καθαρισε τα κοπροσκυλα. Μαζεψες σε ΕΝΑ ΜΑΤΣ 65,000 κοσμο, το συσπείρωσες και παρολη την ηττα, παρολο το τροπο που ηρθε, ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ να μαζεψεις 50 μαστουρια. Τους ξαναειδες? ΟΧΙ και δυσκολα θα τους ξαναδεις.. Σε ένα πραγμα ηταν καλος ο κοντος, δημιουργουσε με Μπουρμποκρασσαδες οραμα. Εσυ κατσε με την Αρκαδη..

 

Εσυ δημιουργεις ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ και εσυ λοιπον θα λουστεις την αποτυχια. Δικες σου είναι οι επιλογες τυπου Δελλα και πριγκιπα, δικη σου είναι η Αρκαδη και ο Στρατος, δικος σου ο Πιου και ο Πλατελας.
Καταλαβες γιατι τα εχει παρει ο κοσμος και εκανες ΝΕΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ στα διαρκειας? Ουτε τα capital control φταινε ουτε ο Αυγουστος με τις παχιες τις μυγες. Ο Βαγγελας ΚΑΤΕΒΑΣΕ τις τιμες και εκανε νέο ρεκορ. Εσυ κρατα τη Βαγια, κανε μεταγραφες με 150 χιλιαρικα και τις τιμες στα 500 να δουμε τον ΠΙΟΥ. Μετα κατσε να απορεις γιατι καναμε 8-8,5 καρτες και παιζουμε μεταξυ συγγενων και φιλων. Βγαζε και ανακοινωση να πανυγηριζεις για 8500 κοσμο. ΕΤΣΙ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

 

Το σεντερ φορ ηταν απλα η αφορμη. Αν εχεις λιγο νιονιο, ανοιξε λιγο τα κολληματα σου και δες παρακατω. Αν όχι κατσε με τη αυλη σου να σε παραμυθιαζουν οι ΙΤΣ με τις ξανθιες και να αναρωτιεσαι τι εχουν τα ερμα και ψοφανε.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

12 Responses to Ηττημενος Αυγουστο μηνα

  1. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Καλημερα φιλε The Snitch

    Μιας και στο τελος ανεφερες τα περι “αυλης” ηδη η ψωρα ο χετσετζογλου το aek666 και οι Καζαντζογλου απο το enwsi που ειναι πιο γραφικοι και απο το Μετσοβο ,ανελαβαν εργολαβια να μας πεισουν οτι εχουμε ομαδαρα σε ολες τις γραμμες, χτιζομαστε με ευρωπαικα προτυπα, οι αλλοι ειναι μετριοι(αντε ο Μπερμπατοφ κατι κανει) και οτι να μην ειμαστε αχαριστοι να κανουμε μουτι και να στηριξουμε…..Που να εχει λεφτα για μεταγραφες ο Μητσαρας ρε φιλε αμα τιναζει την μπανκα να παρει Δηματους τωρα τι να λεμε 😉

  2. Ο/Η bandog λέει:

    να δεις που θα κλεισει σαμαρα στο τελος και θα γελαει και το σκυλι…

    τουλαχιστον να ειναι ο τρυφων να εχει και γουστο…

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μπα ο Αντωνης ειναι πιο καλος. Ανεργος ειναι και αυτος, εχει ενα ματι γαριδα (και ενα καραβιδα) και ειναι και φιλαρακι δηλαδη ΤΣΑΜΠΑ. Ασε που εχει και αλλη αξια, απο αποσυρση μεν αλλα ολο και κανα ρουσφετακι θα βγαλει..
    Ενω ο τρυφων μονο γελιο. Ε γελιο εχουμε: βλεπουμε ΠΙΟΥ

  4. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Εγω τις πεντε μεταγραφες τους ενος εκατομμυριου(που ελεγε η Ψωρα) περιμενω απο περσυ τον Δεκεμβρη, λες να κολλησαν στο τελωνειο?

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εγιναν. Τα εκκατομυρια δοθησαν. Δεν ειπε σε τι νομισμα. Εκκατομυρια ειπε. Με ενα εκκ Bolivar βενεζουελας παιρνεις ΟΛΟΚΛΗΡΑ 140 χιλιαρικα. Αμ πως που ελεγε και ο Ζηκος. 2 βενεζουαλινους κουβαλησαμε. Ξερεις ποσο εχουν τα αεροπορικα?
    Να μη στα κανω ρουβλια που τα 5 εκκ ειναι 68 χιλιαρικα. Σχεδον τα μισα απο οσα ξοδεψαμε συνολο φετος. Αρα τα διπλα εδωσε ο μεγιστανας και ευχαριστημενοι να ειμαστε.

    Πως ειπε ο Αλιεξης θα σκισω το μνημονιο? Ε το εσκισε το παλιο. Μας εφερε νεο με 85 δις. Τι να κλασει τωρα ο Χαρδουβελης με ενα ψωρο-δις? Τσιγγουνιες θα κανουμε? Η ειμαστε large η ειμαστε γατακια

  6. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    τα 2 εκατομμυρια που θα παρει φετος ο Μπερμπατοφ ειναι οσα κοστιζει ολο το ποδοσφαιρικο τμημα μαζι με τον βατραχο τον μποντ και τον Χεσετζογλου, ομαδαρα απο τα λιντλ να ουμ…..

  7. Ο/Η netrino λέει:

    Δεν πιανονται οι γαυροι, εχουν ξεφυγει σε ολα τα επιπεδα, δικτυωσης, οργανωσης, ροστερ κτλ. Ουσιαστικά οι υπολοιποι προσπαθουν για τα playoffs, μαλλον θα μπουμε εστω κ με το ζορι.Τα υπολοιπα ειναι για τα πιτσιρικια

  8. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Τα πιτσιρικια θα τα κραταμε με το ζορι να μην αλαξοπιστησουν και γινουν αστερας τριπολης ετσι που το παει ο μεθυστανας και το παρεακι του

  9. Ο/Η bandog λέει:

    δε μοιραζομαι την απαισιοδοξια σας σε αγωνιστικο επιπεδο.
    σιγα τις ομαδαρες που εχουν οι υπολοιποι , ακομη και ο ολυμπιακος , ωστε να αυτοπεριοριζομαι στην τριτο-πεμπτη θεση…

    αεκ ειστε ρε…

    απλα ξενερωνω με την κοροϊδια.
    ξενερωνω που ο τιγρης μας βγηκε τσιπρας.

    με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω…

    να σε ξεφτυλιζει ο ρωσοποντιος του βορρα…
    οχι οτι ειχ επλανο και εκεινος. κανενα αγωνιστικο και μεταγραφικο προγραμματισμο.
    απλα ειδε τις γιουχες που θα ερχονταν και εδωσε σανο Α ποιοτητας στα προβατα του…

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Με νοιαζει τι κανει η ομάδα μου και να βλέπω μπαλλα. Αδιάφορο μου ειναι τι κανουν οι άλλοι.
    Και η ΑΕΚ ΠΑΝΤΑ ηταν επιθετική ομάδα 40 χρονια που τη θυμάμαι επι μικρος. Αυτο το κλαψομουνιασμα στο παιχνίδι και να κλέψουμε το αποτέλεσμα με 17 μέσους και επίθεση το πιού δε το είχαμε ουτε επι ζητά..
    Αλλα μιας και το έθεσες, εχω κράξει τον μπουγάτσα πολλές φορες, αλλα τουλαχιςτον αυτος τα χρέη τα πλήρωσε. Δε τους πήγε στη Γ να τους παραμυθιάζει..

  11. Ο/Η netrino λέει:

    Κοιτα για πολλά κατηγορουμε τον κοντό αλλα σε αρκετους τομεις την ΠΑΕ την ειχε στην πουδρα. κυριλέ.Η τωρινή φάση ειναι παλαιας κοπής, μιζέρια βγαζει που αντανακλαται κ στον τροπο παιχνιδιου. Αλυσιδα ειναι ολα, τα ξέρεις

  12. Ο/Η ΚΟΤΣΩΝΗΣ Κ. λέει:

    ΒΟΪΔΟΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ…