Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

σωσίβιο

(Το παρόν,ήταν σχόλιο κάτω από το κείμενο του Steven “Ενίσχυση”,αλλά λόγω μεγέθους είπα να το κάνω ανάρτηση. Οχι ότι αλλάζει τίποτα βέβαια. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η ΑΕΚ αυτή είναι και ας κάνουμε το σταυρό μας)

Η πιθανότητα να παρθεί ελεύθερος επιθετικός,μάλλον αποκλείεται,αν κρινουμε και από την τελεσίδικη δήλωση του «Τζόκερ» εκπροσώπου τύπου.
Οταν ψάχνεις επιθετικό ως την τελευταία ώρα και κατόπιν βγαίνεις και λες πως ο σχεδιασμός σου δεν περιλαμβάνει άλλη μεταγραφή,είσαι μια φορά νούμερο.
Αλλά και κατόπιν αυτού,αφού εχεις αποκλείσει-λόγω σχεδιασμού ντε- την απόκτηση φορ και παρ’όλα αυτά προχωράς στην απόκτησή του στο επόμενο 10ήμερο,αναιρώντας τα προηγούμενα ειπωθένα,τότε είσαι δυο φορές νούμερο.

Φυσικά,δεν έχει κανείς πρόβλημα εκεί μέσα-πιστεύω- να γίνει νούμερο,μια και δυο και τρεις και δεκατρείς.
Γιατί πολύ απλά ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΑΜΟΝΗ. Ολοι περιμένουν το νεύμα του «μεγιστάνα» «Μιτσούκο»,το πότε δηλαδή θα δώσει το σήμα για την αντεπίθεση που έχει τάξει. Τόσο σε εκείνους,όσο φυσικά και στον κόσμο,με εκείνα τα περίφημα «ερχόμαστε» και τα «εγώ θα σας πω πότε να φοβηθείτε».

Εχει κάτσει πίσω. Κοιτά τις κινήσεις των άλλων και απλά ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. Τι περιμένει δεν ξέρω. Να ξανάρθει ο Σαμαράς; Να γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος; Να αρρωστήσει ο Μαρινάκης; Να πιάσουν οι κατάρες του Βαρθολομάιου και να γεμίσει ακρίδες ο Πειραιάς; Δεν ξέρω.
Μπορεί και να μη περιμένει τίποτα. Τι να περιμένει κάποιος που πλησιάζει τα 70,εχει πετύχει τους-όποιους-στόχους του,ζει ανάμεσα σε ένα πυρινικό καταφύγιο και σε ένα κότερο και καθημερινά διαβάζει για περίεργες προσαγωγές στην Ευελπίδων “επωνύμων” και προσεύχεται στο εικονοστάσι του κοτέρου, να μην έρθει η σειρά του. Ως που να πεθάνει.
Μετα..; Μετά όπως έλεγε και ο Καραισκάκης: “…άμα πεθάνω θα μου κλάσετε τον μπούτσο”

Αν κάτσει η μπίλια,αν είμαστε τυχεροί,αν είναι οι άλλοι άτυχοι,δεν έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς,αν δεν καταρεύσουν οι   Σιμόες-Γιόχανσον, αν οι αντίπαλοι σπάσουν τα πόδια τους, αν κάνει ορθή δέηση ο Βαρθολομαίος,τότε ναι, μπορούμε να μιλάμε για επιτυχή σχεδιασμό της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ και θα δικαιωθούν οι τύποι που έως τώρα απλά παίζουν τον «παπά».

Και φυσικά εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καραδεξιά. Ολα κατευχήν. Και να βγούνε οι «συνταγές» και οι επινοήσεις τους. Να βάλουν από 15 γκολ οι Αραβίδης-Πλατέλας-Τζεμπούρ-Μπουονανότε. Να βγάλουμε μάτια.

Αλλά πολύ φοβάμαι πως θα γίνουμε σάκος του μποξ. Θα τρώμε «ξύλο» στα 90 λεπτά και-αν είμαστε τυχεροί και το σκορ δεν είναι κακό-ίσως θα ψάχνουμε στις λίγες αντεπιθέσεις μας,κάποιο γκολ για να ξεκολλησουμε κάποιο αποτελεσματάκι.

Ετσι θα πηγαίνει η δουλειά ως το τέλος.
Οπως είπε και ένας φίλος σε κάποιο σχόλιό του: «θα παρακαλάμε και θα φωνάζουμε ρυθμικά,μαζί με τα παιδιά του πετάλου το «ΑΕΚάρα βάλε ένα γκολ».
Η Λα Κορούνια της Ισπανίας εγινόμεθα σιγά-σιγά.

Λακωνικός ο σχεδιασμός στην ΑΕΚ. Σπαρτιάτικος. Ο Σίλβα στον Ολυμπιακό είναι αχόρταγος. 25 μύρια κόστισαν οι αιτήσεις του για παίκτες. Αιδώς Αργείοι !
Ο άλλος τάχαμου πήγε και πήρε τον Μπερμπάτοφ, για να εξευμενιστεί στα μάτια του πλήθους. Κάθε τόσο,πληρώνει την ανανέωση της αγανάκτησης του κόσμου,με μερικά μύρια. Σαν την κάρτα απεριορίστων διαδρομών στα λεωφορεία ένα πράγμα.
Ενώ εδώ,σε μας ο Δέλλας,παρ’όλο που η διοίκηση πέφτει στα πόδια του και τον παρακαλά να πάρει κάποιον παίκτη,εκείνος είναι ανένδοτος. «Δεν θέλω τίποτα. Είμαι υπερκαλυμένος. 150 χιλιάρικα που έχουμε ήδη δαπανήσει,είναι πάρα πολλά.»
Οπως έλεγε και ο Λεωνίδας «έχω 300 πολεμιστές και συ έχεις μερικές χιλιάδες χειρόνακτες βιοπαλαιστές».
Που πάτε ρε γατάκια.
Ο μέλανας ζωμός,θα κατανικήσει το παντεσπάνι!

Υ.Γ: Σε ποιο νησί είναι ο «βαθύπλουτος» Σεραφίνο με τις σαγιονάρες ρε Steven; Να στείλουμε μια χούφτα πιτσιρίκια να του κρεμάσουν τενεκέδια και να τον κάνει χάζι όλη η παραλία του νησιού;

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

  1. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Ρε αχαριστοι γιατι λετε οτι δεν επενδυσε ο προεδρος? Αφου εστειλε τον Χεσετζογλου να κανει εκπομπη στον σπορφμ ,επενδυση ειναι και αυτη…..