Ο Σαμαρας

pegasus_LARGE_t_1041_106465128_type12450

Επεσε το κραξιμο της αρκουδας, που ουτε οι ιδιοι το περιμεναν. ΟΚ θα εγραφε η ‘υποπτη’ αντιπολιτευση και κανα δυο ακομη, αλλα θα περναγε στα ψιλα. Τωρα ποσο ‘υποπτη’ είναι μια ‘αντιπολιτευση’ φιλα προσκειμενη προσωπικα ο ενας, και με το ΜΟΝΟ σοβαρο που μπορει να δωσει επισης φιλο (και εχει κανει ΕΠΑΝΗΛΗΜΜΕΝΑ-οχι ΔΕΝ ειμαι εγω, εγω απλα ενα καλο διαρκειας πηρα) ο άλλος, ενας θεος το ξερει. Ποσο ‘υποπτη’ είναι μια ‘αντιπολιτευση’ που ΠΛΗΡΩΝΕΙ άλλος ένας θεος το ξερει.. Οποιος τα κανει ροιδο, ψαχνεται και του φταει και η σκια του, αυτό ξερω εγω.
Την ωρα που ο ενας ξεχρεωνει και ριχνει δεκαδες εκκ τα χρεη του, ο άλλος καταφερε εστω και τον κουτσο-Εσιεν να φερει, δεν είναι δικο του θεμα ΑΝ θα παιξει ΑΝ του κανει ΑΝ του βγει- θεμα του είναι να φερνει παικτες που του λενε αυτοι που κρινουν και να τους πληρωνει, ο δικος μας παει λεει με τα θελω του Βδελλα. Λες και δε ξερουμε ΠΟΙΟΣ του λεει τι θελει του αλλου του βλακα. Λες και αμα του ελεγαν θα σου φερουμε τον Χ-Ψ Αγουερο-Μπερμπατοφ (τυχαια ονοματα) αυτος θα υψωνε το αναστημα του και θα ελεγε όχι. Εγω θελω να παιζω με το Πιου και να περιμενω 2 μηνες να ξεκινησει ο καμηλας, αλλους 2 μηνες να ανεβασει στροφες και βοηθα στο ενδιαμεσο μη πλακωσει στις κλωτσιες κανενα. Από υπαλληλο της ΠΑΕ στη πορτα που δε του ειπε καλημερα στα Αλγερινα, μεχρι συμπαικτη που δε του εδωσε τη μπαλλα στους 11,3 ποντους από το εδαφος με 22 χλ ταχυτητα και ελαφρυ αριστερο φαλτσο.
Ξανασχεδιαζουν το σχεδιασμο λοιπον, εν τω μεταξυ πεφτει η ΠΑΡΑΜΥΘΑ ότι ειμαστε οκ και ο ‘προπονητης’ είναι καλυμμενος- παραλληλα με το ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ενώ παραλληλα μας κανει ο ΠΙΟΥ, και κοιταμε ΜΠΑΣ και βρουμε κανα ‘λαβρακι’ ΤΣΑΜΠΑ.
Ρε αφηστε τα λαβρακια. Χορτασαμε καλο ψαρι. Φερτε και καμμια μαριδα, κανα κοκοβιο μπας και νοστιμίσει η ΣΟΥΠΑ. Φερτε κανα Μπλανκο και ας μη ξερει τριπλα, ας μη κανει control, ας μη χαζευει τα αντιπαλα μπακ, ΣΑΝ ΤΟ ΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΕΕΣΕΒΙΤΣ, αλλα να τη βαζει μεσα 74 φορες σε 4 χρονια με 250 χιλιαρικα. ΑΜΠΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ σα τον ΙΣΜΑ. Μονο ο δικτατορ να μη το βαζει να παιζει δεξι μπακ και στον ασβεστη όπως τοτε που τον βαζαμε οπου κατεβαζε η κουτρα μας για να παιζει ο ΜΠΑΧΑΣ ΤΩΝ ΜΗΔΕΝ ΓΚΟΛ.
Στον επανασχεδιασμο του σχεδιασμου ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΗΝΑ, κοιταμε λεει τον Σαμαρα. Όχι τον Αντωνη ουτε τον Τρυφωνα αν πηγε εκει το μυαλο σας. Λογικο να παει εκει μιας και ο παικτης Σαμαρας εχει να παιξει μπαλλα 3 χρονια. Εκανε καρριερα στις εξεδρες της Αγγλιας σα το Μητρογλα και μετα μια αρπαχτη στην Αραπια, μεχρι και από εκει ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ.
Καπακι ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ και από την Σαμπντορια και από τα Αμερικανακια. Ουτε εκει δεν τους επιασε ‘αμερικανους’. Οι κακες γλωσσες δε, λενε ότι εχει περασει και μια σοβαρη κατασταση περσυ και εχει χασει πολλα κιλα.
Εγω δε πιστευω τιποτα από όλα αυτά, το παιδι είναι οκ και ταυρος. Άλλη είναι η ερωτηση: ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ? Αν ναι ΑΠΟ ΠΟΤΕ? Γιατι τελευταια φορα που τσεκαρα ο Σαμ μονο σεντερ φορ δεν είναι. Ενας αργοκουρουτας πλαγιος με καταχρηση της-καλης- τριπλας που εχει είναι και μεχρι εκει.
Και άλλο μεσο? ΠΟΣΟΥΣ πια να χωρεσουμε στη ενδεκαδα? Τι διαολο αυτό δεν είναι ομαδα πλεον. Συναξη στοπερ και ανασταλτικων μεσων είναι.
ΥΓ1 Αυτος ο ΑΡΘΡΟ χτυπησε στη Πολωνια πριν 2 μηνες. Τι χτυπημα εχει 2 μηνες? Εσπασε κανα ποδι? Το πυροβολησε καποιος?
ΥΓ2 Ο άλλος ο Μπεεσεβιτς, χτυπησε Ιανουαριο. Δυο μηνες ΠΡΙΝ τη ρηξη χιαστου του Μανταλλου που αναμενεται να παιξει μεθαυριο. Τι διαολο χτυπημα εχει 9 μηνες και είναι εκτος? Μεταμοσχευση εγκεφαλου του κανατε?
Ρε πλακα που εχουν εκει στο Σπατο… Η αντιπολιτευση σας πειραξε..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

7 Responses to Ο Σαμαρας

  1. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Κεντανε παλι οι “εγκριτοι ανεξαρτητοι ρεπορτερ” της ΑΕΚ σε ολα τα σαιτ. Ο ενας μας λεει οτι εχουμε δυο παιχταραδες σε καθε θεση,ο αλλος να μην μας μελει με τι υλικα θα γινει το φαγητο γιατι θα ειναι πεντανοστιμο(ξερει απο φαι αυτος αν κρινω απο την φωτογραφια που ειναι γεματουλης) και το αλλο οτι ο Μπεργκ ειναι χασογκολης,ο παραπερα λεει οτι ειναι λιγος ο γαυρος , αστειος ο μπαοκ και ο Μαρινακης κανει μεταγραφες απο τον πλατανια της Αγγλιας(ο Καμηλιερης “σεντερ φορ κλασης” ουτε στην Παναχαικη της Αγγλιας δεν στεριωσε αλλα μην χαλασουμε το παραμυθακι που σερβιρουμε),οπως και του οπαδου η δουλεια δεν ειναι να ζηταει παιχτες(μονο να τα σκαει στον μεγιστανα του Λιντλ μεσω διαρκειας και εισιτηριων φανταζομαι).Και δωστου σαλια να τρεχουνε στο πατωμα για την ομαδα και τον μεγιστανα του μιτσουκο. Και εγω ο αμοιρος αναγνωστης μενω με τρεις αποριες στο τελος

    1)Οταν τα γραφουνε αυτα μετα καθονται τα διαβαζουνε και σκεφτονται “πωπω τι εγραψα σημερα ο ατιμος παω για πουλιτζερ”?
    2)Ειναι περηφανοι για την δουλεια τους ?Αισθανονται χρησιμοι στην κοινωνια ας πουμε?
    3)Ποιον πιστευουνε οτι θα πεισουνε με αυτα που γραφουνε? Κανεναν λοβοτομημενο?

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αλλοι ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ για να κανουν τη δουλεια τους
    Αλλοι ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να κανουν το χομπυ τους

    Μη τρελαινεσαι

  3. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Φιλε μου τρελαινομαι οταν με περνανε για μαλακα και με κοροιδευουν καταμουτρα. Αμα θελουνε χομπι να πανε για ψαρεμα οχι στην πλατη της ΑΕΚ.Και επισης η θα ειμαστε πελατες(αρα ως πελατες θα εχουμε απαιτησεις απο το προιον) η αισθηματιες(αρα δεν πειραζει) να αποφασισουνε τι θελουνε εκει στην ΠΑΕ να μας πουνε να ξερουμε.Στις δηλωσεις και στις εξυπναδες ολοι τους πρωτοι ειναι στις πραξεις ολο “απο του χρονου και βλεπουμε”…..

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το χομπυ κανουν αυτοι που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. Για πενταδα πας και να μαζεψεις οσο πιο καλα ποντακια μπορεις να παρεις το καλο εισητηριο του Europa. Το Gay ΔΕΝ τον χτυπας (20,000 διαρκειας με Μ.Ο 250 ευρω εκανε δηλαδη 5εκκ minimum) + 25 απο ch.l ξεκινησε με +30 με το καλημερα. ΗΔΗ θες μια νικη παραπανω, δηλαδη να παρεις minimum 5 ποντους εσυ στα μεταξυ σας, απο τον Αυγουστο. Επαφιεσαι στην αυτοκτονια των 2 (ΠΑΟ-ΜΠΑΟΚ) να μαζεψεις κανα ποντακι και εκει ο θεος βοηθος στα play-ωχ.
    Απλα πραγματα ειναι. Ειναι τυχαιο οτι ΟΥΔΕΙΣ μιλησε για πρωταθλημα? Δε λεμε καν για τις μαλακιες του αλλου: θα σας πω ποτε να φοβαστε. ΑΧΝΑ δεν ειπε αρα ουδεις πρεπει να φοβαται. Επισης απλα πραγματα ειναι.
    Στη παρελαση θα εχεις χασει 5 ποντους (ηδη απο τα 6 ποντακια εχασες 2 και στη Τουμπα ΛΟΓΙΚΑ αν δεν χασεις πας για Χ) και τα Χριστουγεννα 10 με τους αλλους 2 εκτος. Γκολ θα φας, γκολ θα βαλεις? Με ποιον? Με τον Κρισαντους?
    Οποτε κατσε πισω και απολαυσε το και μη τρελαινεσαι..

  5. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    στην αρχη του καλοκαιριου ο ενας μετα τον αλλον οι παικτες ΟΛΟΙ μιλαγανε για πρωταθλημα μετα δεν ξερω τι εγινε και κοψανε τις δηλωσεις ολοι μαχαιρι.Οι δημοσιογραφοι συνεχιζουνε την παραμυθα για πρωταθλημα αλλα αυτοι ειναι δημοσιογραφοι οποτε ξερουμε και τους συνδεουμε με Κάιρο.Γιατι βαζεις μονο Μπαοκια και βαζελους στην εξισωση, τον Αστερα και τον Ατρομητο τον εχουμε ανετα?Θα περασουμε εντος εκτος ανετα η και τα πλει ωχ?Δεν λεω καλη πλακα σπαμε με τον Μητσαρα και τους γραφικους που εχει μαζεψει, αλλα να ερθει και κανας σοβαρος ανθρωπος να παρει την ομαδα καποια στιγμη….

  6. Ο/Η netrino λέει:

    Εχεις δικιο σεντερ φορ δεν ειναι, αλλα αριστερα δε νομιζω να ειναι χειροτερος του Μπαρμποσα κ μερικες φορες παιζει κ στο κουτι. Δυστυχως εκει μας καταντησαν, να λεμε τον Σαμαρα καποια λυση

  7. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    και εντελει μεσω “επισημων διαροων” η ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαιωσε τον στοχο της πενταδας(“ανταγωνιστικη ΑΕΚ” αυτο σημαινει) και του χτισιματος του γηπεδου(κολλησαν οι μπουλντοζες στην Δεκελειας) , απολογειται που δημιουργησε αυξημενες προσδοκιες(αφου τσεπωσαν πρωτα τα λεφτα απο τα οποια διαρκειας)και εκφραζει την πληρη της εμπιστοσυνη στο ροστερ (μαλλον ψαχνανε σεντερ φορ μεχρι την τελευταια στιγμη ετσι για την νοστιμια)που οφειλουμε να μην το απαξιωνουμε.
    Εφοσον κυριοι της ΠΑΕ ειχατε αυτους τους στοχους απο την αρχη γιατι δεν το λεγατε και αφησατε τους τσατσους να καινε τα μυαλα του κοσμου?Οσοι αισθανονται οτι εξαπατηθηκαν δεν εχουνε δικαιωμα να ζητησουνε τα λεφτα που εδωσαν για τα διαρκειας πισω η εστω καποιο αντιτιμο?