Όταν είσαι κακομοίρης..

Ο άνθρωπος γεννιέται δε γίνεται. Γεννιέσαι σοβαρός, κύριος, και αυτά σε κάνουν αριστοκράτη. Εκει είναι και η μεγάλη παρεξήγηση αυτών που θέλουν να γίνουν: νομίζουν ότι με τα λεφτά έρχεται και ΑΥΤΟΥ του είδους η αναγνώριση. Κυριά προσπαθούν να την αγοράσουν εκπληρώνοντας τη ματαιοδοξία τους να ανήκουν και αυτοί επιτέλους στο χώρο. Πράγμα που φυσικά είναι άπιαστο όνειρο, απλά με τις λιγοστές τους πνευματικές δυνατότητες και τις αυξανόμενες οικονομικές ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι το επιτυγχάνουν. Να τρυπώσουν και αυτοί κάπως να γίνουν και αυτοί ‘τζάκι’. Στην ολοένα και συνεχόμενη πτωτική πορεία των αξίων βέβαια, αυτό επιτυγχάνεται σχετικά ευκολά. Μόνο που οι πραγματικοί άρχοντες, εκτός από χρήματα, ουδέποτε τους αναγνωρίζουν κάτι άλλο. Ισα ισα που βλαχους του ανεβάζουν, τσοπάνηδες τους κατεβάζουν. Και το ΟΛΟ θεμα δεν εχει να κανει με λεφτα. Εχω δει αριστοκρατη σε χωριο που παιζει να ηταν και ο πιο φτωχος της εκει κοινωνιας του. Όπως εχω δει και αναλογο συνταξιουχο αποστρατο που μπαινει σε ένα χωρο και τον ‘γεμιζει’ χωρις καν να μιλησει: μονο με τη παρουσια του. Σιγουρα τα οποια λεφτα, αν εχεις, βοηθανε. Μονο αυτά όμως απλα σε προστατευουν, ώστε οι αλλοι στους οποιους εμφανιζεσαι ως ‘καποιος’, να μη γελανε μπροστα σου αλλα πισω από τη πλατη σου. Γιατι θα ερθει η στιγμη που θα δειξεις ποιος εισαι. Είναι ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΟ. Θα ερθει η στιγμη που θα γυρισεις σε καποιο π.χ ανακριτη-δικαστικο να πεις δημοσια: στα αρχιδια μου…και με αυτές τις 3 απλες λεξεις να δειξεις ότι ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ και να βγαλεις, παραμενεις ότι εισουν πριν 30-40-50 χρονια.. Ενας απλος ‘λεφτας’.
Χτες ειχαμε την επισημη διαρροη και ο Steven μια χαρα τα ειπε αν και ειμαι 1000% σιγουρος ότι ανετα το κειμενο από 835 λεξεις εβγαινε πανω από 2,000.
Εγω θα προσθεσω ένα βασικο: Οτιδηποτε είναι ανυπογραφο κανει μονο για κολοχαρτο. Οτιδηποτε δεν εχει ΕΠΙΣΗΜΗ θεση το ιδιο. Οτιδηποτε είναι ανωνυμο, ψευδώνυμο αν δεν είναι γελοιογραφια (π.χ Μποστ-Κυρ-Αρκας) είναι για τα σκουπιδια. Non paper, διαρροες, κυκλοι και τετραγωνα είναι ΤΣΥΡΙΖΑ-ικες παπαριες που πρωτη φορα αριστερα ανακαλυψαμε προσφατα από το γραφειο του πρωθυπουργου της χωρας. Που ηθελε να κρυβει τα ψεμματα, τις αλλοπροσαλες τακτικες και την ανικανοτητα του πισω από non paper.
Ας γραφει ο ΕΜΜΙΣΘΟΣ 365, που εχει κανει την ΑΕΚ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ: Υπάρχει κανείς που αμφισβητεί ότι αυτή είναι επίσημη θέση της ΑΕΚ; Μα και βεβαια δεν υπαρχει. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι απευθύνονται σε ηλίθιους και σε άτομα με το δικό τους IQ. Δηλαδή σε αναγνώστες της ΩΡΑΣ και του 365. Ακριβως επειδη το ΝΟΜΙΖΟΥΝ, εχουν και αυτά τα αποτελεσματα: Τα διαρκειας ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ είναι και λιγοτερα και φτασαμε ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ!!! (ποιος να το ελεγε) να εχει κανει 40%-50% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαρκειας από τον εγγυητη Μελισσανιδη επι δυο χρονιες σερι . Αν ΑΥΤΟ δεν είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, δε ξερω τι είναι.
Εγω θα προσθεσω απλα 2 πραγματα.
1) Το ότι εφτασε να παιζει στην Εθνικη Ελλαδος ο Πλατελλας, δειχνει την ΚΑΤΑΝΤΙΑ της ομαδας. Τιποτε δεν είναι τυχαιο, ουτε ότι εχασες από τα ΦΕΡΟΕ ΔΙΣ, ουτε ότι η ομαδα είναι κεντρο διερχομένων και οποιος επηρεαζει καταστασεις στελνει το προιον του για τους δικους του λογους στην ομαδα. Φυσικα και δεν φταιει ο πλατελλας που η ομαδα από την 16αδα του Π.Κ, η ακομη και πιο πριν, εφτασε να χανει μεσα εξω με οποιον παιζει. Απλα αναφερω ότι το 2004 π.χ η ΑΕΚ ειχε στειλει παικτες σαν τον Τσιαρτα, το κοντο, το Ζαγορ, το Δελλα και τωρα στελνει το… Πλατελλα. Οποιος εχει μισο δραμι νιονιο κρινει

2) O στόχος παραμένει και είναι ένας και μοναδικός. Μία ΑΕΚ οικονομικά αυτόνομη και ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα για να επιστρέψει πανίσχυρη στη φυσική της έδρα. Αν λοιπον ο στοχος είναι αυτος τοτε ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ουτε να μας πει κανεις ποτε να φοβουνται οι αντιπαλοι, δεν χρειαζεται να μπαινει χρονοδιαγραμμα επιστροφης στην φυσικη εδρα ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ όπως και οι δηλωσεις για μπουλντοζες, αδειες και ότι άλλη σαχλαμαρα μας κατεβαινει.

Για να το παμε και λιγο παρακατω: ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΧΛΑ ΤΟΥ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ μιας και νομικα δε στεκει με τα ποσοστα ιδιοκτησιας. Αλλα ακομη και αν έστεκε, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ να ξεπεραστει, όπως αλλωστε ειχε κανει και ο μεντορας μας, επι Ιντραλοτ-ΟΣΦΠ.
Να είναι η ΑΕΚ οικονομικα αυτονομη, αλλα αν είναι να το κανει 100% ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ. Αν είναι δηλαδη κάθε χρονο να μαζευουμε 1-2 εκκ στον ισολογισμο από τα ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, υποθετω ότι αυτό μπορει να το κανει ο κάθε δικηγορος:δηλαδη απλα μια διαχειρηση. Γιατι για να λεμε και του στραβου το δικιο δεν εχω καταλαβει ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ. Ότι θα παρουμε ΜΟΝΟ ελευθερους? Ότι το γηπεδο είναι ακριβως όπως ηταν, δηλαδη ένα χωραφι? Ότι το μεταγραφικο budget θα είναι 150 χιλιαρικα? Ότι ΝΤΑΗΛΙΚΙ πρεπει τα 200 από τα 500 να τα παιρνει εγγυηση στη καρτα? Η ότι ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ θα τρωμε στη μαπα τον αχωνευτο ΣΕΡΒΟ με τις συνεχωμενες ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ του στυλ ΠΟΠΟΒΙΤΣ,ΝΤΑ ΚΟΛ, ΜΠΕΣΕΒΙΤΣ,ΖΟΡΙΤΣ,ΠΙΟΥ,ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ + καμμια 30-40αρια που περασαν και δεν ακουμπησαν? Δε βαζω τα φετινα παλτα μεσα τυπου Αρθρο.
ΜΗΠΩΣ (λεω εγω) ο εγγυητης ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, αντι να τα σκορπαει σε Δηματους, βαγιες και ολο αυτό το σκυλολοι για να εκδιδουν διαρροες, να επαιρνε κανα ποδοσφαιρηστη? Γιατι εχουμε καταντησει να εχουμε 500 παρατρεχαμενους να κοβουμε μισθους και παικτες δε βλεπουμε. Επειδη είναι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ η ομαδα και όχι εταιρεια marketing, αιντε –ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ- φερτε κανα παικτη.
ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ:ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. Δε ζητησαμε να βαλεις φραγκο. Με τα λεφτα τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ετσι για αλλαγη, αγορασε κανα παικτη όχι μονο ελευθερους. Και θα δεις βρε χαζο ότι αμα φερεις κανα παικτη, θα ερθει και κοσμος να τον δει στο γηπεδο. Θα πουλησεις και καμμια φανέλα.
Και όταν θα πας στη Λιγδα να ζητησεις- όπως σημερα καλη ωρα- λεφτα θα εχεις να τους πεις και κατι. Ότι εχω αυτόν και αυτόν και προσφερω θεαμα. Σημερα για τι πας ακριβως? Για την 100% ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΗΤΤΑ? Δεν εισαι νεοφωτιστος? Τι ζητας ακριβως?

Και αν εσυ θες παραπανω, ο απεναντι που χτες εφερε το Μπερμπατωφ τι να πει?

Που δεν ειναι και νεοφωτιστος. Βλεπεις αυτος ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ  ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ για να τη παρεις τσαμπα.

Δε θα παρει αυτος με τον Μπερμπατωφ και θα παρεις εσυ με τον Γροντη?

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

14 Responses to Όταν είσαι κακομοίρης..

  1. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Ναι μονο που φιλε Snitch οι ποδοσφαιριστες θελουνε πολλα λεφτα για να αγοραστουνε ,τους παρατρεχαμενους κλακαδορους και τους αθλητικογραφους με πενταροδεκαρες και κανα σουβλακι καθονται να τους περασεις και ενα χερι…..Ειναι πιο φτηνοι και αναλωσιμοι πως να το κανουμε τωρα…..

  2. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    ο γατουλης ποσα εδωσε στον Παναιτωλικο να κανει το παγωνι , για να γινει ο Πιου σεντερ φορ κλασης αποψε? 😀

  3. Ο/Η J. PATIKAS λέει:

    Εμένα το φετινό καλοκαίρι μου λέει και κάτι ακόμα. Οτι δεν ελέγχει την κατάσταση. Σαββιδης δεν είναι για να βάζει λεφτά και να έρχεται δευτερος (τι δευτερος δηλαδη, 4ος βγήκε ο ΠΑΟΚ πέρισυ). Διότι στην Ξάνθη ας πούμε, αν ήλεγχε την κατασταση 2,3,4 όσα χρειαζόταν δηλαδή φάουλ έξω απο την περιοχή θα τα έπαιρνε, θα τους βάζαμε μέσα στην περιοχή. Δυο τρείς συνεχόμενες νίκες να κάνεις παίρνει μπροστα η ομάδα και η ψυχολογία. Οτι έκανε και θα κάνει και φέτος ο γαυρος. Νομίζω οτι αν δεν πάρει την κατάσταση στα χέρια του στις επόμενες εκλογές της ΕΠΟ, θα μας χαιρετήσει. Μένει να δούμε τον τρόπο. Μέσω Λαικης Βάσης, μέσω ΟΠΑΠ; Και μπορεί το κονδύλι να έχει βγει οπως μας είπε ο Steven, αλλά κονδύλι βγάζει και ο άλλος, δεν είναι τόσο ευκολο οπως αποδεικνυεται. Δηλαδή αν μπορούσε, δυο χρόνια τι έκανε, περίμενε να ανέβει Α΄; Οσο για την δυναμική της ομάδας είναι λογικό να έχει πέσει ίσως και κάτω απο τον ΠΑΟΚ που λόγω τοπικισμού κρατάει έτσι κι αλλιως κόσμο, αφού 20 χρόνια χωρις πρωταθλημα και Γ – Β εθνική σε κόβουν απο τα παιδιά. Αυτά όμως αλλάζουν μέσα σε μια δεκαετία αρκεί να πάρεις τίτλους, να κάνεις πορείες στην Ευρώπη, να φέρεις παικταράδες. Και όλα αυτά θα γίνουν εαν ελεγχθεί το παρασκήνιο.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μαζι σου. Φερε και κανα παικτη ομως, να κανεις τη 1-2-3 νικες. Τι να το κανω να βαραω φαουλ με Μ.Ο 1,60 στο κουτι? Εκτος αν τα φαουλ τα βαραει ο Μεσι.. Και το 1,60 δεν ειναι μονο για να παρει μια κεφαλια. Ειναι και για να ΄γεμιζει’ το χωρο.
    Φερε κανα παικτη ΠΡΙΝ να πουλησεις κανα διαρκειας. Φερε κανα παικτη για να πας σε ενα χορηγο και να του πεις, εχω τον Χ-Ψ και μαζευω +5-10 χιλιαδες παραπανω, ανεβαζω το Μ.Ο ΑΡΑ σε βλεπουν ΤΟΣΟΙ καθε βδομαδα και αναλογα κανεις και τις αντιστοιχες ενεργειες στα προιοντα του χορηγου σου με εκπτωσεις..
    Φερε κανα παικτη μπας και πουλησεις καμμια φανελα..Θα παρει κανεις φανελα Κρισαντους και Πλατελα?
    Ολα εμεις πρεπει να τα λεμε? Η αντιπολιτευση?

  5. Ο/Η J. PATIKAS λέει:

    Όλα αυτά που γράφεις Δημήτρη δεν τον ενδιαφέρουν αν δεν έχει εξασφαλισμένα πρωτάθλημα, τσου λου και έσοδα τσου λου. Ή μάλλον, ΘΑ τον ενδιαφέρουν αφου θα έχει εξασφαλισμένα τα παραπάνω. Μετά θα σου φέρει και παικταράδες, θα σου κάνει και φιεστες με τραινάκια και θα του μένει και κάτι. Γι αυτο λέω, αν δεν ελεγξει την κατάσταση στις επερχομενες εκλογες της ΕΠΟ, ουτε εμεις θα δούμε ασπρη μέρα με αυτόν αλλα ουτε και αυτός θα κάτσει.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καλο το παρασκηνιο αλλα για να κανεις αυτα που λες (με τα αναλογα εσοδα) ΠΡΕΠΕΙ να καθαριζεις και ματσακια + να περνας απο τις εδρες των αλλων αν οχι με νικες τουλαχιστον με Χ και να τους καθαριζεις εντος. Γιατι αν π.χ χασεις στο ταψι και φερεις Χ στο ΟΑΚΑ θες 2 νικες παραπανω απο το gay για να τον περασεις. Φανταζωμαι ξερεις ποσες ηττες κανει τη χρονια ο αλλος ετσι? Ε με ΠΙΟΥ αυτα δε γινωνται γιατι πολυ απλα εκει μεσα (και στη Τουμπα και στη Λεωφορο και στη Τριπολη κλπ) αν κανεις 5 τελικες οι 2 πρεπει να γραψουν. Τοσο απλα.
    Αρα οκ, δε ζητησαμε να περνουμε πεναλτυ στη σεντρα, νομιζω κανεις δε το θελει, ουτε ζητησαμε τον Αγουερο και τον Ζλαταν…
    Μονο ετσι θα παρεις ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ εξοδο στο ch.l. Γιατι αλλιως εχουμε δει πολυ χειροτερα χουνερια απο καφενεια στα κυπελλα ελλαδος απο το να σου πεσει η πεμπτη ομαδα της premier π.χ οπως εγινε στο βαζελο που ακομη και αν περναγε τη Μπρυζ, θα επεφτε οχι ντορτι που φαγανε οι αλλοι αλλα δεκαρικο και βαλε σε 2 ματς…
    Καλες οι διαρροες, ωραιες οι μακετες των γηπεδων, καλα τα θα σας γαμησω κλπ αλλα ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΛΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ..

  7. Ο/Η Κωστής ΔΘ λέει:

    θλαστικό τραύμα στο κεφάλι ο αρθρωτός, το γλωσσοφάγατε το παιδί…

  8. Ο/Η Σπύρος Πάντος λέει:

    Επειδή οι Κιντής και Αβραμίδης βγάζουν σπυριά με τον Μελισσανίδη. Επειδή ο Κιντής είναι από τους πρώην κολλητούς του Ντέμη που πολέμησε με λύσσα τον Μελισσανίδη θα σχολιάσω τον εμμετικό λίβελλο. Ότι λένε καταρρίπτεται εύκολα. Και θα αναφερθώ γιατι δεν έχω σε 3 απλά πραγματάκια και θα τους διασύρω: 1) Ο Σαββίδης πλήρωσε τα χρέη του ΠΑΟΚ. Εδώ γελάμε. Πετάνε μία εντυπωσιακή φράση λες και απευθύνονται σε καθυστερημένους ή σε όσους είναι του ιδίου με αυτούς φυράματος. Ο ΠΑΟΚ χρωστούσε στο κράτος 30 εκατομμύρια. Ο Σαββίδης δεν πλήρωσε μία για 3 χρόνια. Αλλά δεν είχε καμμία συνέπεια ο ΠΑΟΚ και αδειοδότηση έπαιρνε κανονικά. Και λόγω τρόικας και δημοσιονομικής συγκυρίας και μόνο το κράτος έκανε νόμο που διαγράφει τόκους και πρόστιμα. Και έτσι ο Σαββίδης πλήρωσε 11 μύρια και καθάρισε. Η ΑΕΚ είχε χρέος στο κράτος 21 μύρια. Είδε κανείς να κάνει το κράτος νόμο ανάλογο; Όχι μόνο δεν έκανε αλλά η ΑΕΚ δεν πήρε αδειοδότηση. Δεν μπορούσε να πάρει παίκτες εκτός από κάτι περαστικούς πιτσιρικάδες. Και έπεσε. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΕΚΑΡΕΣ ΕΞΟΜΟΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΆ. 2) Λένε ότι ο Μελισσανίδης κάνει διαχείριση που θα την έκανε και ένας δικηγόρος. Ερώτηση: Ένας δικηγόρος θα είχε την ομάδα στο επίπεδο που είναι τώρα; Θα είχε Μάνταλο, Μπακάκη, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Τζιμπούρ, Μπουονανότε; Θα είχε χορηγία 2 εκατομμύρια το χρόνο στη φανέλλα; Θα είχε τηλεοπτικό συμβόλαιο 1,5 εκατομμύρια στην γ΄εθνική; Δεν μας λέει ο Κιντής για την δική του διαχείριση (για όσο ήτανε) και του κολλητού του Ντέμη; Που από το 2004 έως το 2008 η ΠΑΕ είχε έσοδα 150.000.000 και παρόλα αυτά χρεωκόπησε και έπεσε; 3) Είπε λέει στη επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού ”στ’ αρχίδια μου”. Σοβαρά; Να του βάλετε ρε αεκάρες πιπέρι στο στόμα. Το ότι η ΕΕΑ αγνόησε όλα τα στοιχεία και καθ’υπαγόρευση του ολυμπιακού αποφάσισε ότι αποφάσισε δεν σας αγγίζει προφανώς. Σας αρέσει. Άντε ρε Κιντή μετά τον Πανιώνιο που σε έβαλαν να κάνεις τον πρόεδρο και πήραν με τις κλωτσιές και δεν μπορείς ούτε για παγωτό να πας στη Ν. Σμύρνη ξαναγύρνα να σώσεις την ΑΕΚ. Έτσι κι αλλιώς το είχες δηλώσει. Ότι η προοπτική του να ηγηθείς μιάς υγειούς ΑΕΚ δεν σε αφήνει αδιάφορο. Άντε μπράβο. Πήγαινε στην ΑΕΚ Χαλκίδας ή στην ΑΕΚ Λιοσίων. Μακριά μόνο από την κανονική ΑΕΚ.

  9. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    Ώπα, μισό. Αυτό δεν το γράφω εγώ. Είχα μάλιστα ενάμιση χρόνο να γράψω, κι αυτό που έγραψα είναι υπέρ του Μελισσανίδη—ενώ για το συγκεκριμένο τον κράζουν κι οι πέτρες. Μπορείς να δεις εδώ https://dailytripes.gr/blog/2015/09/05/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%BF%CF%85/ («εγώ δε θα κάνω κριτική στο Μελισσανίδη για το θέμα του σέντερ φορ, γιατί απλά έχει δίκιο» «χάρηκα ειλικρινά που δεν ενέδωσε στις πιέσεις οπαδών (αθώες) και δημοσιογράφων (όχι υποχρεωτικά αθώες). Πάντα τέτοια»). Χτες μόλις έγραψα στο Στήβεν «θα χτυπήσει πρωτάθλημα ο Τίγρης, να μου το θυμηθείς, και θα μείνετε με την γκρίνια».

    Καμία κριτική δεν έχω κάνει στο Μελισσανίδη εδώ και πολύ καιρό—γιατί εφόσον κάνει στον κόσμο της ΑΕΚ, εμένα ειλικρινά μου περισσεύει. Απλώς αυτός απηύθυνε τότε μια δημόσια πρόσκληση προς όλους και, για να μην παρεξηγηθούμε, είπα δημόσια να απαντήσω. Τίποτε άλλο.

    Όχι, αυτό δε σημαίνει ότι άλλαξα γνώμη για το Μελισσανίδη (έγραψα επίσης «Αυτό, εννοείται, δεν αλλάζει την άποψή μου γι αυτόν: ό,τι ήταν να πω, το έχω πει σε επτά χιλιάδες λέξεις, στο blog του Στήβεν. Και δεν αλλάζω ούτε κόμμα»). Και δεν άλλαξα άποψη γιατί δεν περιμένω (ούτε με ενδιαφέρει) να συνεργαστώ με το Μελισσανίδη, όπως μερικοί άλλοι—παρότι ο Μελισσανίδης μου είχε κάνει πρόταση να συνεργαστούμε το 2007 (την οποία και ευγενικά απέρριψα). Μην το πιάσουμε το θέμα τι έλεγαν άλλοι παλιά και τι λένε τώρα, γιατί θα γελάσουμε πολύ…

    Σε αντίθεση με όσους γράφουν σχόλια στο 365, εγώ ούτε γκρίνιαξα ούτε τίποτε. Δεν πιστεύω ότι ο Μελισσανίδης κάνει απλώς διαχείριση που θα έκανε κι ένας δικηγόρος, καθόλου μάλιστα. Κάνει επίσης πολλά πράγματα που δε φαίνονται και από την επιτυχία σ’ αυτά νομίζω θα τον κρίνουν οι ΑΕΚτζήδες (όχι πάντως εγώ, διότι η επιτυχία ή αποτυχία σε αυτές τις ενέργειες προσωπικά με αφήνει αδιάφορο).

    Για τη δική μου διαχείριση δεν ξέρω τι έχεις να πεις: τις λίγες εβδομάδες που ήμουν πρόεδρος δεν είχα καν δικαίωμα υπογραφής και το μόνο που έγινε είναι ότι έκοψα τη μεταγραφή κάποιου Μαρινέλι (ας μην το συζητήσουμε παραπάνω καλύτερα, γιατί θα μου λες ότι κάνω πόλεμο σε στελέχη της ομάδας κ.λπ. Η μετέπειτα πορεία του παίκτη πάντως μάλλον με δικαίωσε) http://www.transfermarkt.gr/carlos-ariel-marinelli/profil/spieler/29613 Αν θέλεις όμως να συζητήσουμε ποιος θα τον έφερνε, με ποια διαδικασία, με τι κόστος κ.λπ. μετά χαράς, τα έχω όλα εγγράφως.

    Να σου θυμίσω, τέλος, ότι πρόσφερα την ΑΕΚ στο Μελισσανίδη το Γενάρη του 2009 για ένα ευρώ (έγραφε τότε ο σημερινός υμνητής της νέας κατάστασης Γιώργος Κοσμάς «μοιάζει με συμβόλαιο θανάτου») με χρέη μόλις 12 εκατομμύρια. Τόσο εμπαθής με το Μελισσανίδη, έτσι;

    Όσο για τη διαχείριση του πρώην κολλητού μου του Ντέμη: θα σου διαφεύγει ίσως ότι είμαι ο μόνος που κυνήγησα νομικά το θέμα της διαχείρισης ΠΑΕ, Empire κ.λπ. χωρίς να έχω τίποτε να κερδίσω. Άλλος είπε «ούτε λογιστής είμαι, ούτε μπήκα στα νούμερα, δεν ασχολήθηκα τώρα, άκουγα πολλά κι εγώ, δε μπήκα καθόλου δεν με ενδιαφέρει δεν ασχολήθηκα. Βάλαμε Χ τελειώσαμε γύρισε η σελίδα. Τέλος. Τι να κάνουμε τώρα να γυρίζουμε πίσω να κλαίμε το νεκρό δε λέει τίποτα. Με τα παλιά δε βγαίνει τίποτα. Διχόνοια βάζουμε μόνο». Μην μπερδεύεσαι.

    Όσο για το αν θέλω να γυρίσω στην ΑΕΚ: όσο οι φίλαθλοι της ΑΕΚ γκρινιάζουν για το θέμα του σέντερ φορ και περνάνε στο ντούκου τα 3,5 εκ. που εισέπραξε η Ερασιτεχνική χωρίς να μας πει ποτέ τι έγιναν (ως γνωστόν, κόλλησε κι η Ερασιτεχνική τη γνωστή ενωσίτικη ασθένεια μη σύνταξης ισολογισμών, που είχαν Empire, ΚΑΕ κ.λπ.) δεν έχει κανένα νόημα η ενασχόλησή μου με τα της ΑΕΚ. Μακριά κι αγαπημένοι. Καμιά μαλακία μόνο λέμε για τα παλιά, κουβέντα καφενείου.

    Εκτός αν κι αυτό απαγορεύεται, οπότε να δημοσιεύσετε κάτι σχετικό στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, για να ξέρουμε κι εμείς τους κανόνες.

  10. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    Α, και τους χαιρετισμούς μου στον Κώστα. Και να του πεις ότι, τελικά, είχα άδικο. Δεν ήταν χειρότερος από τους υπόλοιπους: απλώς ικανότερος.

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος Πάντος : Δυό πραματάκια : Πρώτον, το κείμενο ΔΕΝ είναι δικό μου. Είναι του Snitch. Πιστεύω να βλέπεις. Δεύτερον, στις τότε εκλογές της ερασιτεχνικής, είχα κατέβει με τον Μελισσανίδη στο ίδιο ψηφοδέλτιο. Τρίτον, κανένα σπυρί δεν βγάζω διότι έχω σοβαρότερα πράματα να κάνω απο το να χαλάω την ζαχαρένια μου στο επιπεδο μου. Κριτκή γίνεται κανονικά, όποτε κι αν γουστάρω κι οποιανού δεν την γουστάρει, κάνει ζάπινγκ. Τέταρτον καλό θα ήταν να ξέρεις καλύτερα τις σχέσεις μου και να μην πιάνεσαι τόσο αδιάβαστος, μαλάκα.

  12. Ο/Η Σπύρος Πάντος λέει:

    Μαλάκας είσαι και φαίνεσαι. Και το πόσο μαλάκας είσαι φαίνεται από το κείμενο που δημοσίευσες με τον Κιντή όταν ανέλαβε ο Μελισσανίδης πριν δύο χρόνια. Που προέβλεψες ότι θα κάνει παράγκα. Και πολλά άλλα αισχρά. Και το ότι ήσουνα στο ψηφοδέλτιο του Μελισσανίδη αυτό και μόνο δείχνει ότι και ο Μελισσανίδης κάνει λάθη. Να ξέρω καλύτερα τις σχέσεις σου; Όοοοξω βρε

  13. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    κ. Πάντο, επειδή είσαι πρόσφατος αναγνώστης και δεν ξέρεις καλά το μπλογκ, μη χάσεις αυτό το άρθρο:
    https://dailytripes.gr/blog/2015/09/13/%CE%BA-%CF%83%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%B9/

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρο Πάντο : Όξω από πού ακριβώς ρε νούμερο; Από τον χώρο μου; Από την ΑΕΚ; Είμαι μέσα όσο κι ο Μελισσανίδης; Για εξήγα μας λοιπόν κατ΄αρχάς το όξω.
    Πάμε παραπέρα. Εσύ νόμιζες οτι δεν κάνει λάθη; Τι είναι ο Πάπας με το αλάθητο κι εσύ έρχεσαι να μας πεις τι; Ότι έκανε τότε και δεν κάνει πλέον; Γιατί; Τώρα , μετά από 11 χρόνια, που κατά τεκμήριο γέρασε κιόλας, έγινε εξυπνότερος; Να σε πάρουμε και στην ιατρική να μας τα πεις.
    Από το κείμενο, δεν παίρνω πόντο πίσω και με αυτό έχει συμβιβαστεί κι ο δικός μας. Τώρα αν δεν κάνει παράγκα, περίμενε λίγο, μέχρι τον Ιούνιο, που θα βγουν από εδώ και τα πακετάκια που είναι έτοιμα προς τις διάφορες ομοσπονδίες. Είπαμε, αν δεν ξέρεις, σκας.
    Υγ. Κατάλαβες αρχιμαλάκα οτι το κείμενο είναι του Snitch;