Ερωτησεις..

ΓΛΥΣΨΙΜΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ
Προς ανωνυμους, αναποφασιστους και τον Σπυρο Παντο: καλα Παντος? Αυτό σου ηρθε στο μυαλο? Ο συμπαθης ταλαντουχος αμυντικος που σηκωνε κουπες όταν δε τις σηκωνε π.χ ο Ντεμης? Λεω Ντεμης για να εχουμε- περαν της παλιας φιλιας σας- και ένα μετρο συγκρισης ταλεντου: ποιοι θα μεινουν στην ιστορια του ελληνικος ποδοσφαιρος ως ‘πρωταθλητες’ και ποιοι όχι. Χαθηκε ενας Βαιος Καραγιαννης, ενας Παραπραστανιτης, ενας Ντινος Μπαλλης εστω? Λιγη φαντασια βρε ‘Σπυρο’ δε βλαπτει..
Βρε συ ‘Σπυρο’ το να μπερδευεις τα ονοματα, τα post και το ποιος γραφει τι καπου το καταλαβαινω. Παλιος στη δουλεια των διαφορων ‘τεχνειων’ μεν, νεοκοπος στη τωρινη δουλεια σου δε. Ένα μυαλο εχεις εστω χωρις λαιμο. Το να θελεις να τη πεις στο Γιωργο επισης το καταλαβαινω. Βλεπεις είναι και από τους λιγους που μιλαγαν και ο μονος που εχει κινηθει νομικα όταν όλα ηταν αγγελικα πλασμενα. Τοσο αγγελικα που το φεσι ειχε φτασει στον αστραγαλο, για τον επομενο παντα.
Ερωτηση ένα: Συμφωνεις ‘Σπυρο’ για την ΜΗ αποκτηση σεντερ φορ, όπως συμφωνει ο ‘προπονητης’, το τεχνικο team και ο εξωθεσμικος? Απλα ένα ναι η όχι μας κανει ως απαντηση.
Ερωτηση δυο: Στο πεναλτυ, αυτό που ηταν όχι το Παπουτσελειο ‘Σπυρο’, ο ref ετρεχε με το χερι απλωμενο οση ωρα εκανε μπουκα ο κοντος, η πιο πριν? Θελω να πω υπηρχε περιπτωση να μη το σφυραγε αν δεν σκοραρε ο κοντος? Προσοχη δεν λεω ότι δεν ηταν, όπως και οι κοκκινες ηταν, απλα ερωτηση κανω. Κριμα είναι να τρεχει ο ανθρωπος με τη σφυριχτρα ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ να μη μπορει να ανασανει..Και μια υποσημείωση: Αμα εχεις κιτρινησει ολη την αμυνα στο 20’ το μονο ευκολο στο 60-70 είναι να την ξανακιτρινησεις…
Ερωτηση τρια: Στο πεναλτυ που δεν ηταν ‘Σπυρο’, ο ref μιλησε με το πλαινο που ειχε παρει θεση για εκτελεση η όχι? Αν μιλησε και ο πλαινος του ειπε ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ, ‘Σπυρο’ γιατι πηγε και στηθηκε για εκτελεση πεναλτυ? Μηπως του σφυριξε τιποτε κανας άλλος? Απλα ρωταω.
Ερωτηση τεσσερα: ‘Σπυρο’, ΠΩΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ 34 ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ? Δεν μιλαω για 5-6 αυτοι διεσχισαν ανενοχλητοι ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΤΟΥ ΟΑΚΑ από τη μια μερια στην άλλη. Μιλαμε για πανω από 50-60 ατομα, ξερεις αυτους που ελεγχει η Βαγια και φαγαμε 25,000 προστιμο ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΤΕΣ.
ΥΓ Όπως ειπε και ο steven: Οξω από πού??? Οξω δεξια? Οξω αριστερα? Οξω από τη παραγκα??

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.