Eισαι ο μεγαλυτερος

Η ΦΩΤΟ ειναι απο την ΑΕΚ που ξεκινάει επίθεση εναντίον του Άρη Βασιλόπουλου και σταματά να τον αφήνει να… αλωνίζει! (συμφωνα με το 365). Διακρινωνται ο νεανιας Στρατος ενας χοντρος εξω δεξια, ενας που περναγε με μια τσαντα και ειπε να μπει να δει τι παιζει  και καμμια 15αρια? αργοσχολοι με κατι φραπογαλα σε ενα καφενειο…

ΑΕΚ 2015!!

Το εγκώμιο του… εαυτού του έπλεξε ο Ζοζέ Μουρίνιο σε δηλώσεις που έκανε μετά από τη νέα ήττα της Τσέλσι, αυτή τη φορά από την Σαουθάμτπον στο “Στάμφορντ Μπριτζ”.
“Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Πρώτον, δεν το βάζω στα πόδια και δεύτερον αν η ομάδα θέλει να με διώξει, τότε θα διώξει τον καλύτερο προπονητή που είχε“, είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Τσέλσι (αλλα με ενα Ντι Ματεο πηρε Ch.l και ΟΧΙ ΜΕ ΣΕΝΑ θα προσθεσω εγω, οπως και η Ρεαλ πηρε με τον Καρλιτο ΑΜΕΣΩΣ μολις εφυγες- συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση).
Στη συνέχεια τόνισε: “Ας είμαστε ειλικρινείς. Οι διαιτητές φοβούνται να σφυρίξουν υπέρ της Τσέλσι. Δεν με νοιάζει αν θα τιμωρηθώ από την ομοσπονδία. Θέλω να δουλέψω. Έχω μεγάλη αυτοεκτίμηση. Είμαι ο καλύτερος.
Ποτε τα δηλωσε αυτά? Όταν πηρε το Champions League? Oταν εκανε το treble? Όχι η δηλωση ηταν χτες το βραδυ όταν και εχασε ΕΝΤΟΣ εδρας 1-3 από την Southampton, φερνωντας την Chelskey στην ιστορικη 16η θεση 4 ποντακια πανω από τη ζωνη υποβιβασμου. Εκει δηλαδη που πραγματικα είναι η θεση των νεοπλουτων με τη φανελλα πουπουλο.
Σε 8 ματς εχει 2 νικες, 2 ισοπαλιες και 4 ηττες με οκτω (8) ολοκληρους ποντους, ο …καλύτερος. Με ροστερ αξιας 531,75 εκκ ευρω και αγορες ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ 82εκκ ευρω και πωλησεις 59εκκ. ( ας είναι καλα ο μπαρμπα Τσεχ που εφερε τα 14 από τα 59 και ο Φελιπε Λουις τα αλλα 16).
Εχει δε 12 γκολ υπερ και 17 κατά! 17 γκολ σε 8 ματς είναι κατι ψιλα πανω από 2 ανα ματς. Τα δε 8 ματς που κερδισε είναι η Αρσεναλ (καλα μεχρι και ο gay της εριξε 3) και η West Brom. Αν βγαλεις και τη City τα αλλα είναι τα μεγαθηρια: Crystal Palace, Swansea, Southampton, Everton και Newcastle που χτες ο Κουν της εβαλε 5 γκολ!
Είμαι ο καλύτερος…
Αυτές τις μπουρδες ουτε ο Brendan σε μας δε τα λεει, not και quickest of cats..
Μονο απο εναν απειλειται ο καλυτερος, από τον coach Τραι που παλευει να κρατησει τους ηρθαμε στους -5 ποντους πριν τη παρελαση.

 

Παμε για Μαρτιο από οσο ενημερωθηκαμε χτες για την αδεια. Επιμελως δεν αναφερθηκε ΧΡΟΝΙΑ αλλα μονο μηνας. Μαρτιο μας ειπαν ΠΟΙΑΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ δεν ειπαν.
Ας πουμε ότι είναι ο Μαρτιος του 2016, δηλαδη κοντα κανα εξαμηνο από τοτε που βαση χρονοδιαγραμματος στο ενημερωτικό δελτιο της Δικεφαλλος ΑΕ (ένα μνημειο ΑΣΑΦΕΙΑΣ ΚΑΙ WISHFUL THINKING)  θα ειχε ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ το εργο. Μη πουμε για δηλωσεις τιγρεως για 100 μερες μπουλντοζες στις 3 Φεβρουαριου του 2014… πριν 20 μηνες δηλαδη. Αυτος τα ελεγε οχι εγω… Εγω ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ αλλα κατα τη χοντρη ειμαι τραγελαφος..

Αν λοιπον βγει η αδεια το Μαρτιο τοτε εχουμε αλλους 18 μηνες επισημα για τη κατασκευή. Αν ειμασταν στην Αγγλια θα προσθεσω εγω. Γιατι στην Ελλαδα εχει τοσες πιθανοτητες οικοδομη να παει συμφωνα με το χρονοδιαγραμμα, οσο να σκισει τα μνημονια το πουλεν της Γιαννας, ο δευτερη φορα ΚΑΡΑΔΕΞΙΑ.
Να βαλουμε 2,5 χρονακια να ειμαστε μεσα? ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ από λεφτα? Παμε  ΧΑΛΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019 στη καλυτερη. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΗΛΑΔΗ. Ουτε 4 χρονια αποκλιση δεν εχει το πλανο.
Μεχρι τοτε λογικα θα μας εχει βγει και το στοιχημα στο παγκο και ΙΣΩΣ στα 70+ να εχει αποφασισει η διοίκησής να δωσει κανα ψιλο να παρουμε κανα σεντερ φορ. Αλλιως μας βλεπω με Κρισαντους που ολο και καποιο πατημα θα εχει βρει.
ΒΟΥΡ να τσακισουμε τον Ατρομητο σημερα που μπορει να ερχεται από τρεις ΣΕΡΙ ηττες αλλα εχει δωσει 40χιλιαρικα παραπανω από εμας για μεταγραφες: 200 ο Σπανος, 160 ο εγγυητης..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to Eισαι ο μεγαλυτερος

  1. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Δεν ξερω τι θα κανει η ομαδα με τον Ατρομητο αλλα αμα την 7η αγωνιστικη το τηγανι ειναι πολυ κατηφορικο θα πεσουν πολλα φτυσιδια και μετα οι Κετσετζογλου οι Καζαντζογλου και οι Τσιληδες θα πρεπει ολοι μαζι να βαλουνε πλατη για τον εγγυητη(της σαγιοναρας) οπως ο Κεβιν Κοστνερ στον σωματοφυλακα μπας και γλυτωσει….

  2. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Και κατι αλλο….Διαβαζω στο σαιτ του γνωστου ανεξαρτητου αεκαρχη κατι για “νικη και μετα… καραισκακη”,αυτο τι ειναι για να τους τρομαξουμε?Οτι εχουμε και καλα τους ιδιους στοχους με τον γαυρο και δεν το ξεραμε?

  3. Ο/Η ολυμπιακός ή κομπλεξικός; ή και τα δύο μαζί; λέει:

    Αυτός ο χοντρός στον οποίο αναφέρεσαι είναι ο Νίκος ο Παρίσης. Κάνε μας και ένα σχόλιο για τον εαυτό σου που δεν είσαι χοτρός και επιπλέον τα γνωρίζεις όλα.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ρε δε πάει να ειναι και ο Winston Churchill; Σιγα τα ώα δακρυσαμε. Βρήκες άνθρωπο τωρα που συγκινηται απο ονόματα απο χαιλικια και απο το καθενα φραγκατο η οχι. Ασε μας ρε μεγαλε τα εχουμε φαει στη μαπα απο 10 χρονων και τα χαιλικια και τα λεφτα. Τι με περασες για κανα τυπο που θα δω 5 φραγκα και θα μασησω? Αυτα πεστα εκει που ψαχνουν μεγιστανες με το στανιο. Εγω ξερω κανονικους και ουδεμια σχεση εχουν με αυτο που νομιζεις. Δεκαπέντε χαβαλέδες σε ενα καφενείο ειναι που αντι για τάβλι και πρέφα κάνουν αντεπίθεση…. με αρχηγό το στρατό τον άμεμπτο. Ποσο αργόσχολος πρεπει να εισαι για να τρεχεις σε ενα καφενέ πρωινιάτικα να ακους το στρατο;
    Χοντρος δεν ειμαι αφου σε ενδιαφέρει τοσο. Για περισσότερα βρες το θάρρος να γράφεις με το ονομα σου και τα λέμε.
    Αυτα για Ολυμπιακούς κλπ πάλιωσαν βρείτε κανα καινούργιο να μας πείτε.
    Ολυμπιακους που πανε με διαρκειας μεχρι και στα φιλικα της ΑΕΚ δε ξερω.
    Τη ΓΝΩΜΗ μου γραφω ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ειδικα στα οικονομικα) οποιος θελει περαν των γραφικων επιθετων ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    Κοτουλες ανώνυμες γέμισε το ιντερνετ, που πισω απο την ανωνυμια τους και τα ψευδωνυμα λενε και χαρακτηριζουν οτι θελουν, αυτο σημαίνει μονο ενα πράγμα: σας ενοχλούμε ιδιαίτερα.
    Καταλαβες whatif?