Ανεξάρτητη Ένωση Φίλων ΑΕΚ

Είναι εύλογο να αναμένει κανείς ότι όλοι οι κινούμενοι γύρω από την ΑΕΚ έχουν κάποιες επιδιώξεις, όχι υποχρεωτικά ιδιοτελείς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το ποιες είναι οι επιδιώξεις αυτές βγάζει μάτι, η ανθρωπογεωγραφία με άλλα λόγια είναι ξεκάθαρη (πάντα τη δεδομένη χρονική στιγμή, γιατί από κωλοτούμπες άλλο τίποτε). Έχω μπερδευτεί όμως με την Ανεξάρτητη Ένωση Φίλων ΑΕΚ.

Διάβαζα σήμερα στο aekwatch.gr το υπόμνημα που κατέθεσε η Ανεξάρτητη Ένωση Φίλων ΑΕΚ στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για το θέμα του γηπέδου (επειδή στο aekwatch.gr είναι ανεβασμένο σε png αρχεία σελίδα-σελίδα, μπορείτε να το βρείτε εδώ ολόκληρο σε pdf).  Ενώ λοιπόν το υπόμνημα φαίνεται να αντικρούει ενδελεχώς τις θέσεις του δημάρχου, σε ένα σημείο μοιάζει να βάζει βόμβα στο εγχείρημα του γηπέδου και μάλιστα στην πρώτη-πρώτη παρατήρηση:

Στη σελίδα 4, αναφέρεται “μία υπόγεια σήραγγα κυκλοφορίας”, προφανώς η προτεινόμενη ταπείνωση των οδών Φωκών και Πατριάρχου Κων/νου. Όμως, σας επισημαίνουμε, ότι, στην υπό διαβούλευση Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της “ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924”, αναφέρεται και δεύτερη “υπόγεια σήραγγα”, η ταπείνωση της οδού Χρ. Σμύρνης, ανατολικά της εκκλησίας “Αγία Τριάδα” και επί μήκους 100 μέτρων, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία της υπό διαβούλευση Μ.Π.Ε. του “Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού”, στη Ν. Φιλαδέλφεια. Για τη 2η αυτή σήραγγα ΔΕΝ υπάρχει Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, Κυκλοφοριακή Μελέτη και άλλα υποστηρικτικά στοιχεία.

Παρότι μου ακούγονται εύλογα, απαιτείται τεχνική γνώση (την οποία προφανώς δε διαθέτω) για να κρίνει κανείς αν έχει δίκιο η Ανεξάρτητη Ένωση Φίλων ΑΕΚ στα όσα ισχυρίζεται στο υπόμνημά της. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτε όμως, είναι το που το πάει η Ανεξάρτητη Ένωση Φίλων ΑΕΚ: από τη μία αντικρούει τις θέσεις του δημάρχου κι από την άλλη αποκαλύπτει κάτι που, εφόσον ισχύει, δίνει πυρομαχικά στο δήμαρχο να προσφύγει στο ΣτΕ κατά της ΜΠΕ.

Αν μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει (συμπεριλαμβανομένου του κ. Σταθάκου, τον οποίο δε γνωρίζω προσωπικά), ας γράψει πιο κάτω.

Post By Γιώργος Κιντής (76 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

15 Responses to Ανεξάρτητη Ένωση Φίλων ΑΕΚ

  1. Ο/Η Kostis λέει:

    Αστονα τον ανθρωπο Γωργο Κιντη, αφου το γραφει ευθεως: Η εφα θεωρει οτι η ερα πρεπει να διατηρησει τα δικαιωματα της χρησης του γηπεδου, ειναι κατα του σχεδιου Μελισσανιδη και υπερ του σχεδιου (Στρατηγεα;) που εχουν ετοιμο καμια δεκαρια χρονια πριν και το χρωστανε. Πιστευαν μαλιστα (αυτοι μονο) πως αν εβρισκαν χρηματοδοτη θα μπορουσαν ανεμποδιστα να κτισουν απο τοτε! Σημειωτεον, αν τυχον το γηπεδο γινει καπου αλλου αυτοι θα παθουν εμφραγμα. Ετσι στην επιστολη τους 1) θαβουν οπου μπορουν το σχεδιο Μελισσανιδη (στο θεμα της υπογειοποιησης και των λοιπων αθλητικων εγκαταστασεων) και υπεραμυνονται των θεσεων που τα δυο σχεδια ειναι κοινα και η μελετη βγαζει σκαρτα επιχειρωντας να δωσουν στον δημαρχο μια εναλλακτικη λυση (και δεν θα εκπλησσομουν καθολου αν μια συναντηση σαν αυτην που προτεινουν εχει ηδη γινει ανεπισημα). Μπορει αυτοι οι εμμονικοι με “γηπεδο της ερα στην ΝΦ” τυποι να ειναι η κυρια αιτια που η ΑΕΚ δεν εχει γηπεδο μεχρι σημερα αλλα πρεπει να αναγνωρισουμε οτι η σταση τους ειναι τιμια: Δεν εβγαλαν την παναγια μονο σε εσας τοτε, που δεν καθησαν καν να συζητησουν μαζι σας την μονη λογικη λυση, αυτην της εξαρχης επιλογης αλλου οικοπεδου, αλλα την βγαζουν τωρα και στον Μελισσανιδη.

  2. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    @Kostis: Ευχαριστώ πολύ, βγάζει νόημα αυτό που λες.

  3. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    @Kostis
    Να ρωτήσω κάτι ακόμη; Αφού αυτοί θέλουν μεν γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά με το δικό τους σχέδιο, κι άρα θάβουν, όπως λες, το σχέδιο Μελισσανίδη, γιατί αυτό να το κάνουν δημόσια, με όσους κινδύνους αυτό συνεπάγεται; Γιατί, δηλαδή, να μην τα σφυρίξουν αυτά στο δήμαρχο σε μια ανεπίσημη συνάντηση και να δημοσιεύουν υπομνήματα; Απλή ματαιοδοξία λες, ή κάτι άλλο;

  4. Ο/Η Zastro λέει:

    Έγραψες Ένωση Φίλων ΑΕΚ και νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο μεγαλομέτοχο της νεοσύστατης ΠΑΕ. Τελικά εννοείς τους Σταθάκους, μετά είδα το “Ανεξάρτητη”.
    Δεύτερη υπογειοποίηση προέκυπτε ήδη από την παρουσίαση του γηπέδου το Νοέμβριο του ’13. Είμαι της άποψης ότι εντέχνως έμεινε εκτός διότι όπως είχε πει και ο Ανδριόπουλος “τα συνοδά δεν αφορούν την ΑΕΚ, εμείς ωστόσο κάναμε δώρο τη μελέτη στο ΥΠΕΚΑ”. Όταν βέβαια στο τότε ΥΠΕΚΑ ο Μανιάτης είδε το εύρος του έργου, περίπου γέλασε με τον προϋπολογισμό των 65 εκατομμυρίων ευρώ. Συνυπολογισθέντων των συνοδών και της ένταξης στο “Μητροπολιτικό Πάρκο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας” το κόστος του έργου είναι δυσθεώρητο, συζητώντας με ανθρώπους και του χώρου και του Υπουργείου τότε, τα νούμερα που άκουσα προσωπικά ήταν τριψήφια. Όταν οι μετριοπαθείς εκτιμήσεις ήταν περί τα 105 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο της “ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ” η ΑΕΚ (εν είδη συντομίας ΑΕΚ) συνεισφέρει με 45 εκατ., υπάρχει ένα υπόλοιπο 60 εκατ. για το οποίο είμαστε βέβαιοι μόνον για τα 20 εκατ. από την Περιφέρεια. Τα υπόλοιπα (εικάζω ότι) εντάσσονται στα κονδύλια του ΕΣΠΑ για το ΡΣΑ. Εκείνο όμως που πρέπει να γίνει σαφές, είναι ότι χωρίς τα συνοδά, γήπεδο δεν υπάρχει για τον απλούστατο λόγο ότι η υπογειοποίηση είναι προαπαιτούμενο του γηπέδου (όρα υπόγειες είσοδοι) και μελέτες για τα συνοδά δεν έχουμε δει πουθενά και από κανέναν.

  5. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    @Zastro Ναι, αρχικά μπερδεύτηκα, αλλά μετά το διόρθωσα προσθέτοντας το “ανεξάρτητη”.

  6. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    Χάρις στο σχόλιο του Kostis, κατάλαβα νομίζω που το πάει η Ανεξάρτητη Ένωση Φίλων ΑΕΚ. Παρότι συμφωνώ γενικά με το να μην απεμπολούνται τα έσοδα της Ερασιτεχνικής, έχω δύο παρατηρήσεις:

    (α) Πριν ασχοληθούμε με τα μελλοντικά έσοδα της Ερασιτεχνικής, μήπως πρέπει να ασχοληθούμε πρώτα με τα παρελθόντα, γιατί τα παλικάρια έχουν ξεχάσει να δημοσιεύσουν ισολογισμό από το 2012 (όπως και στην ΚΑΕ παλιότερα, και στην Empire και στους Supporters, επιδημία έχει καταντήσει πια);

    (β) Κι αν πρέπει να ασχοληθούμε με τα μελλοντικά έσοδα της Ερασιτεχνικής, μήπως το σωστό forum είναι η ίδια η Ερασιτεχνική; Κι αν (δικαιολογημένα) φοβόμαστε τις φάπες στη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής, μήπως η σωστή αντίδραση είναι να προσπαθήσουμε να κινητοποιήσουμε τα ανενεργά μέλη, αντί να βάζουμε φυτίλια σε μια προσπάθεια που ο κόσμος της ΑΕΚ (διά της παρουσίας του στο γήπεδο) φαίνεται να στηρίζει;

    Ο πρώτος που είπε ότι κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια ήμουν εγώ (κι ο πρώτος βέβαια που εναντιώθηκε στο γκρέμισμά του). Κι εξακολουθώ να το πιστεύω ακράδαντα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα προσπαθήσω να υποσκάψω κάτι που φαίνεται, καλώς ή κακώς, ορθώς ή εσφαλμένως, ότι θέλει ο (ενεργός τουλάχιστον) κόσμος της ΑΕΚ.

    Ο Μελισσανίδης έχει σήμερα, κατά τη γνώμη μου, την «ψήφο εμπιστοσύνης» του κόσμου της ΑΕΚ. Ακόμη κι αν διαφωνούμε μ’ αυτό (όπως, π.χ., διαφωνώ εγώ), οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε την άποψη του κόσμου της ΑΕΚ και να μην υποσκάπτουμε την προσπάθεια αυτή. Το «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου» δεν είναι σωστή τακτική—αν είναι έτσι, να στηρίζουμε και το Μαρινάκη.

  7. Ο/Η Kostis λέει:

    @Γιωργο, χωρις να το ξερω ισως να εχουν προηγηθει καποιες επαφες τους με τον δημο χωρις να προεξοφλω βεβαια πως υπαρχει συμφωνια, ειχε γραφτει κατι παλιοτερα και οτι πολλες απο τις αναφορες του Βασιλοπουλου προτασσουν το θεμα της ερασιτεχνικης δεν πρεπει να ειναι τυχαιο. Καποτε ομως το εναλλακτικο πλανο πρεπει να αποκαλυφθει και το θεμα να τεθει δημοσια, αλλιως πως αλλιως θα γινει; Εχουμε φτασει στο παρα πεντε. Ακομα πιστευω πως, επειδη η ορινζιναλ δεν ειναι πατησια και δεν χειραγωγειται, το σχεδιο αυτο της ερα εχει ανταποκριση και στηριξη απο ενα μερος της, δεν πανε δηλαδη τελειως γυμνοι στ’αγγουρια, το εχουν δουλεψει αρκετο χρονο. Αυτην την ερνηνεια δινω. Οσο για τον Βασιλοπουλο; Ειναι σιγουρο πως, ειτε προκρινει το σχεδιο τους ειτε οχι (αφου και αυτο προβλεπει εμπορικες χρησεις) εχει πλεον ενα οπλο στις διαπραγματευσεις με την δικεφαλος που θα το εκμεταλευτει και η κοινοποιηση αυτη ειναι κομμενη και ραμμενη στα μετρα του…

  8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Συγνωμη ρε παιδια αλλα για ποιο εναλλακτικο πλανο συζητατε οτι εχουν αυτοι οι γραφικοι της ανεξαρτητης ενωσης???Γελανε και οι πετρες με αυτα τα καραγκιοζιλικια…3-4 γραφικοι καραγκιοζηδες ειναι αν θυμαστε βγαιναν παλια και στο Θωμαιδη αυτα τα καρτουν και λεγανε διαφορες ασυναρτησιες…Ο ενας απο αυτους ειναι ενα λαμογιο δικηγορος τοτε του Γρανιτσα οταν εγινε το εγκλημα και γκρεμισανε το γηπεδο και οι αλλοι κατι αφραγκοι γραφικοι που αν τους γυρισεις αναποδα δεν θα πεσει ουτε ευρω που βγαιναν στις εκπομπες του Θωμαιδη και βριζαν τοτε τον Ντεμη και γλυφαν τον Μελισσανιδη οτι δεν τον αφηνουν καποιες ”σκοτεινες δυναμεις” να μπει στην ΠΑΕ…Τετοιες παπαριες λεγανε γιατι σχεδια λοιπον συζητατε που θα εχουν αυτα τα σουργελα???

  9. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    @Kostis

    Να είσαι καλά, με έκανες και γέλασα. Γράφεις “η ορίτζιναλ δεν είναι Πατήσια και δεν χειραγωγείται”. Λες για την Ορίτζιναλ που είχε ταμία της Ερασιτεχνικής το διαχειριστή του γιαουρτάδικου; Που μας πληροφορούσε για το τι πρέπει να κάνει (μαζί με τη μανούλα του) όποιος μιλάει για Δ΄ Εθνική, αλλά μετά μπούκαρε στο γήπεδο για αν φροντίσει να πέσει η ομάδα μια ώρα αρχύτερα; Για την Ορίτζιναλ που έφερε στην ΚΑΕ το Δρόσο κι από τότε ξέχασε να συντάξει ισολογισμό; Για την Ορίτζιναλ που δε λέει κουβέντα για το ότι η Ερασιτεχνική δεν έχει συντάξει ισολογισμό από το 2012; Γι αυτούς που απειλούσαν θεούς και δαίμονες το Γενάρη 2013 («αποφασίσαμε ομόφωνα να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη καταθέτοντας αίτηση για την διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στην ΠΑΕ ΑΕΚ από το έτος 2004 μέχρι σήμερα. Η διοίκηση του σωματείου θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ΑΜΕΣΑ και θα πιέσει προς όλες τις κατευθύνσεις για να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς η διαδικασία. Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι να μάθει ο κόσμος της ΑΕΚ το πώς έφτασε η αγαπημένη μας ομάδα εδώ. Είναι σίγουρο ότι θα λάμψει η αλήθεια γιατί για αυτήν θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Θα διαλευκανθούν όλα τα «μυστήρια» και θα αποδοθεί δικαιοσύνη γιατί αυτό επιζητεί ο κόσμος της ΑΕΚ. Θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα. Να είναι σίγουροι όλοι πως θα δώσουμε μάχες για να αποκαλυφθεί η αλήθεια, καθαρά και τίμια, λέξεις οι οποίες είναι συνυφασμένες με την ένδοξη ιστορία της Ένωσης») αλλά και τον Απρίλη του 2013 («υποσχόμαστε ένα πράγμα, την επόμενη μέρα, είτε μας βρει στην Α” είτε στην Β” είτε σε όλη την ΑΛΦΑΒΗΤΑ, θα υπάρξει κάθαρση παντού»), αλλά μετά είχαν άλλα σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούν, όπως το να οργανώσουν την μπούκα με τον Πάνθρακα;

    Έχει πολλά καλά η Ορίτζιναλ—αυτά που έκανε για τους πρόσφυγες, π.χ., ήταν συγκλονιστικά. Η αντιφασιστική της στάση επίσης είναι αξιέπαινη (βέβαια, την πέσαμε στο μακαρίτη το Γιάννη τον Ξενάκη που έβγαλε στη δημοσιότητα το συμφωνητικό Μίμη-Σταύρου, οπότε δεν είμαστε και πάντα υπέρ των ατομικών ελευθεριών). Αλλά όχι κι ότι δεν χειραγωγείται, έλεος.

  10. Ο/Η Kostis λέει:

    Η παρεξηγηση ειναι μαλλον επειδη οταν εσυ χρησιμοποιεις τον ορο “οριτζιναλ” εννοεις ενα σωμα Γιωργο ενω εγω δεν εννοω εναν οργανισμο αλλα χιλια διαφορετικα κομματια, που το μονο που τα κανει να συμπεριφερονται σαν συνολο ειναι καποιες πολυ γενικες αρχες και η καλυψη-ομερτα του ενος προς τον αλλο, τουλαχιστον εγω τοσον καιρο αυτο εχω καταλαβει. Δηλαδη η οριτζιναλ του Μιμη καμια σχεση δεν εχει με αυτην που εκανε καταληψη στα σπατα ουτε με την σημερινη, μεσα μπορει να σφαζονται ομως αυτο δεν θα κοινοποιηθει. Με αυτην την εννοια, ενα πραγμα που ειναι χιλια κομματια εκ των πραγματων δεν χειραγωγειται. Αλλοι ειναι με το σχεδιο Μελισσανιδη και αλλοι με αυτο του Στρατηγεα η του Ερτσου, αλλοι μισουν τον Ντεμη και αλλοι τον αγαπανε ακομα, ομως ποτε οι μεν δεν θα καρφωσουν προς τα εξω τους δε.

    Να σταθω ομως σ’αυτους που οργανωσαν την μπουκα με τον Πανθρακα: Οι πεντε -τοσους τους μετρησα αλλα και λαθος να εκανα καπου τοσοι ηταν- που στο 70′ του αγωνα και με το σκορ 0-0 μπουκαραν μεσα στον αγωνιστικο χωρο με σκοπο να προκαλεσουν τους οργανωμενους να μπουκαρουν ΔΕΝ ηταν οριτζιναλ. Αντιθετα, το πεταλο αντεδρασε με θαυμαστη ψυχραιμια αν φανταστεις τον ογκο και το ταμπεραμεντο του και ετσι μετα την διακοπη οι μπουκαδοροι επεστεψαν στην βαση τους εχοντας αποτυχει στον βασικο σκοπο τους, αφου το μονο που πετυχαν ηταν να συγκεντρωσουν τους καμια 50 πιο θερμοαιμους χαμηλα στην νοτιοδυτικη πλευρα του πεταλου, αυτους που εκαναν το ντου μετα το γκολ και οταν ολα ειχαν κριθει. Η οριτζιναλ σχεδον στο συνολο της δεν ηταν στο κολπο, καποιοι μεμονωμενα ισως. Οπως παντα ομως, ενω ξερουν τι και πως, καλυψαν εκ των υστερων με ομερτα και στηριξαν προσβλεποντας στο γηπεδο και την ανασταση. Αυτο ομως το κανουν συνειδητα και οχι υπακουοντας τυφλα σε καποιον αρχηγο, σιωπουν οπως εκαναν με τον Αδαμιδη. Αν νοιωσουν ομως πως τα πραγματα δεν θα οδηγησουν εκει που πιστευαν μπορει να δουμε ξαφνικα (για εμας, τους απ’εξω) κινησεις που να ανατρεπουν τα δεδομενα.

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Kostis : Το λεπτό δεν το θυμάμαι, αλλά το σκορ ήταν 0-1 και το άλλο ματς ενδιαφέροντος, στην Κρήτη, ήταν ισοπαλία. Επίσης δεν ήταν πέντε, αλλά συντονισμένες ομάδες, αφού ο διαιτητής θα άλλαζε γνώμη σίγουρα, όμως είχαν ξηλωθεί και τα τέρματα. Η διαταγή ήταν να μην ξαναρχίσει το παιχνίδι ποτέ.

  12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @…Το φως του φεγγαριου… Αυτα εγιναν στο τελος και να υπηρχαν και αλλοι ειναι το πιθανοτερο, αφου ηταν φως φαναρι πως επροκειτο για κινηση οργανωμενη, ομως αυτο δεν το καταλαβαινει ο απλος παρατηρητης εκεινη την στιγμη. Στην αρχη των γεγονοτων, 10 λεπτα πριν εκανε μπαμ πως το πραγμα ειναι στημενο. Οταν τρως ενα γκολ στο 80φευγα και πλεον χανεις το τρενο, το ντου καποιων ανεγκεφαλων ειναι αναποφευκτο. Οταν ομως στο 73′ και με το σκορ 0-0, στο σημαντικοτερο παιγνιδι της σεζον και τελειως κοντρα στο κλιμα της εξεδρας που ηταν ενθουσιωδως υποστηριχτικο προς την ομαδα, βλεπεις 5 ατομα να πηδουν απο την θυρα 3 (η 5) και να κινουνται αλλοτε προς την μαζα της οριτζιναλ παρακινωντας την να κανει ντου και αλλοτε προς τον αγωνιστικο χωρο επιτιθεμενοι λεκτικα σε ποδοσφαιριστες της ΑΕΚ, καταλαβαινεις οτι κατι τρεχει. Σταματω γιατι ακομα και σημερα, κοντα τρια χρονια μετα, οταν το σκεφτομαι εκνευριζομαι οπως τοτε.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο ( που δεν πρέπει ) : Σου είπα ακριβώς το τι είδα. Φυσικά μπορεί εσύ να είδες κάτι άλλο. Όμως τα πάντα ήταν σχεδιασμένα – γι’ αυτό επιμένω και υπέγραψα και την επιστολή του Κιντή – κι άρα χοντρικά συμφωνούμε στο παρακράτος που φυσικά σε όλες τις εκφάνσεις του γίνεται κράτος μετά.

  14. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    @Kostis

    Λες “μεσα μπορει να σφαζονται ομως αυτο δεν θα κοινοποιηθει”. Δεν έχεις δίκιο. Θυμάσαι την ανακοίνωση των έντεκα κατά Χατζηχρήστου http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/article1068397.ece και την απάντηση της Ορίτζιναλ http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/anakoinwsh-ths-original21.459214.html ; Ένα βασικό θέμα διαφωνίας, σύμφωνα τουλάχιστον με την ανακοίνωση της Ορίτζιναλ, ήταν και η διαχείριση του ταμείου της οργάνωσης.

    Άρα, δεν έχουν θέμα να ξεκατινιάζονται δημόσια για την εσωτερική πρωτοκαθεδρία ή/και τη διαχείριση του ταμείου, αλλά τίθεται θέμα ομερτά όταν, ας πούμε γνωστό ηγετικό στέλεχος της Ορίτζιναλ (με όνομα-τοπωνύμιο της δυτικής Ελλάδας κι ας μην επεκταθούμε) φαίνεται ξεκάθαρα να μπουκάρει στο γήπεδο με τον Πάνθρακα για να διακόψει το ματς. Ή όταν δεν ξέρουμε τι έγινε το ένα εκατομμύριο που εισέπραξε από τη Δικέφαλος η Ερασιτεχνική (μήπως έχει κι ένα δίκιο ο Μελισσανίδης που δεν τους δίνει περισσότερα χρήματα;). Ή όταν η ΚΑΕ μπήκε σε εκκαθάριση μην έχοντας δημοσιεύσει ισολογισμό από εποχής Φιλίππου.

    Συγγνώμη, αυτά τα «μα δε σε έβρισα εγώ, ο Διονύσης από τη Σαντορίνη τα έγραψε» δεν τα πιστεύω. Είναι μέρος της γενικότερης πολιτικής «μια-στο-καρφί-και-μια-στο-πέταλο» του συμπαθούς Μίμη, ο οποίος και παραμένει ενεργός, ενεργότατος (αν νόμιζε κανείς δηλαδή ότι ασχολείται πια με τη συλλογή γραμματοσήμων του).

    Βολεύει ιδιαίτερα να κάνεις τη δουλίτσα σου, χωρίς να αναλαμβάνεις την ευθύνη για τίποτε. Πάντα φταίνε κάποιοι άλλοι που δεν τους ελέγχεις. Οι οποίοι όμως, κατά σύμπτωση, δε δημιουργούν κανένα πρόβλημα όταν ο αρχηγός είναι ικανοποιημένος.

  15. Ο/Η Kostis λέει:

    Ειναο θεμα οπτικης γωνιας αν και με πολλα που αναφερεις συμφωνω, εξακολουθω να θεωρω, ειδικα την οριτζιναλ, οχι ενα σωμα αλλα πολλα ανεξαρτητα κομματια. Ασχετα αν εχω αποψη γι’αυτους αφου υπαρχουν, η εννοια των οργανωμενων μου φερνει αλεργια. Η αναφορα μου ειχε σχεση με τα γεγονοτα της 14ης Απριλιου 2013 και το ποιος τα προκαλεσε. Εμενα λοιπον δεν θα με ενδιεφερε να μαθω κανεναν απ’αυτους που μπουκαραν και διεκοψαν το ματς στο 83′ και μετα το 0-1 γιατι αυτη ειναι η στιγμη του ψυχοπαθους, ετσι μπουκαραν και μετα το γκολ του Χαρα περυσι με τους γαυρους και ειναι δουλια της αστυνομιας (η καλυτερα σωφρονιστικων υπαλληλων ψυχιατριου) να βρουν ποιοι ειναι αυτοι και να τους μπαγλαρωσουν. Θα με ενδιεφερε ομως να ξερω ποιοι ηταν ενας προς εναν οι πεντε που μπουκαραν στο 73′, κοντρα στο κλιμα της εξεδρας και με το σκορ 0-0, με προφανη σκοπο να προκαλεσουν αναταραχη και να ξεσηκωσουν την εξεδρα των οργανωμενων να κανει ντου και να διακοψει το παιγνιδι.