Ντέμης ή Κατσουράνης ΙΙ

gataΗ εφημερίδα Γάτα σήμερα μας ενημερώνει για σενάρια για την επιστροφή του Ντέμη στην ΑΕΚ. Μάλιστα, φαίνεται να γνωρίζει και πώς θα απαντούσε ο Ντέμης. Το αστείο είναι ότι θέτουν το ερώτημα “ποιος και γιατί το κυκλοφορεί [το σενάριο επιστροφής Ντέμη]“. Να βοηθήσουμε λοιπόν και να τους υπενθυμίσουμε ότι οι πρώτοι που αναφέρθηκαν στο σενάριο επιστροφής Ντέμη στην ΑΕΚ ήταν οι ίδιοι στις 19 Ιουνίου. Άρα το ποιος το κυκλοφορεί το βρήκαμε.  Για το γιατί, δεν έχουν παρά να ρωτήσουν τους εαυτούς τους και να μας πουν κι εμάς.

20838044

Κατά σύμπτωση, την ίδια μέρα (19 Ιουνίου) η εφημερίδα Live Sport μας ενημέρωσε για πρώτη φορά ότι η ιστορία με την ΕΕΑ και το “παρένθετο πρόσωπο” μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε υποβιβασμό (κι άρα μπορεί να ήταν χρήσιμος κάποιος πιο αληθοφανής πρόεδρος/μεγαλομέτοχος). Μέχρι τότε νομίζαμε ότι το μόνο διακύβευμα ήταν η συμμετοχή στο κουπόνι του στοιχήματος.

20837724

Τώρα, το σημερινό πρωτοσέλιδο της Γάτας μπορεί να είναι (α) προϊόν ανεξάρτητης δημοσιογραφικής έρευνας, (β) μια παπαριά για να γεμίσουμε τη σελίδα (άντε δύο παπαριές, μαζί με το προηγούμενο πρωτοσέλιδο) ή (γ) μία διακριτική υπενθύμιση της διαθεσιμότητας του Ντέμη, μετά και τη συνέντευξη Κατσουράνη.

Διαλέγετε και παίρνετε…

Post By Γιώργος Κιντής (76 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

5 Responses to Ντέμης ή Κατσουράνης ΙΙ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν καταλαβαινω: H AEK εχει και μεγαλομετοχο τη Αρκαδη και προεδρο τον Ασλανιδη.
    Προς τι η αναζητηση του συχρονου αμεμπτου της ΑΕΚ?
    Δε μας κανουν ολοι αυτοι που εχουμε? Ψαχνουμε ρεπετα της περιοδου 2004-2008 που φεσωσαμε οτι υπηρχε? Ελα πλακα κανω. Καλο ειναι το βλαχακι για να κρυψει καμμια χρηση, να αλλαξει νυχτα κανα συμβολαιο να κονομησει, η να το παιζει large με κανα σχισμενο μπλουζακι Armani.

    Τα εταιρικα (με μπακαλιστικη αναλυση) τα ειπα εδω: https://dailytripes.gr/blog/2015/10/11/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%B5%CE%BC%CE%B1/#comment-4409

    Τωρα η ‘Γατα’ εχει τοσο βαρος οσο το γνωστο αντικειμενο που επιπλεει στο νερο. Μη δινουμε βαρος σε αναλυσεις ειτε συνομοσιολογιας, ειτε ηλιθιας αυτοπροβολης ανθρωπων που δεν εχουν να πουν τιποτε απολυτως και αναμασανε τα ιδια και τα ιδια.

  2. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    @The Snitch

    Και που να δώσουμε βάρος δηλαδή; Το παρασκήνιο στην ΑΕΚ το βρίσκω εκατό φορές πιο διασκεδαστικό κι ενδιαφέρον από το προσκήνιο και νομίζω το ίδιο ισχύει και για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερο.

    Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ο μαινόμενος πόλεμος συμφερόντων. Τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία βαρετά.

  3. Ο/Η Thomas Silly λέει:

    και δεν βαζουν τον εναν στην ΕΠΟ και τον αλλον μπροστινο του τιγρη στην ΑΕΚ να ξεμπερδευουμε με τα διλημματα!!!

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μαζι σου, εχει οντως πλακα το παρασκηνιο για ενα και μονο λογο που σωστα λες: το προσκηνιο ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ τουλαχιστον ποδοσφαιρικα ειναι αστειο.
    Αλλωστε η χωρα απο ιδρυσεως του συχρονου κρατους παρασκηνιακα εργαζεται σε ολα.
    Εχει οντως πλακα να διαβαζεις ‘διαρροες’ προς μογγολους. Τι συγκεριμενο δε εχει παει ενα βημα παρακατω: αυτος που ΔΙΑΚΑΩΣ το διαρρεει, μας λεει? και πως θα απαντουσε!

    Εγω απλα θα πω οτι καλο θα ειναι ο εμπλεκομενος να κοιταξει μπας και τη σκαπουλαρει απο τα αλλα που ειναι μπλεγμενος και ας αφησει το πεδιο δοξας για αργοτερα. Αλλωστε η κινηση του να μπλεχτουμε ΜΠΑΣ και δε μας ακουμπησουν αυτη τη εποχη δεν πιανει τοσο: οταν τσακωνωται τα λιονταρια τα ποντικια δεν εχουν ελπιδα στο πεδιο μαχης. Ακομη να το μαθει αυτο μετα απο τοσα χρονια…

    ΥΓ Καλα ο εγγυητητης παει το απογευμα μπας και παρει το 20% της χρηματοδοτησης. Λογικο μετα την εμφανιση Φλαμπουραρη στα επισημα. Τωρα με τη αλλη να τρωει προεκλογικα (και να στηριζεται ΟΣΟ ΔΕ ΠΑΕΙ) απο τον αντιπαλο τα πραγματα ειναι καπως. Βεβαια αριστερα= κολοτουμπα οπου εχει ΦΑΙ αλλα λεμε τωρα.
    Ο Αλλος που καλα καλα μετα απο 30 χρονια ντεν μπορει να μιλησει μπρε ΩΣ ΤΙ ΠΑΕΙ?
    Να το κανω πενηνταρακια (αλλα Πανουτσου): Φανταζεσαι το Κοκκαλη να πηγαινε να μιλησει με τον περιφεριαρχη (καλα λεμε και καμμια χαζομαρα- σιγα μην ασχολουταν ο θειος με υπαλληλους, μιλαγε με το αφεντικο μονο) και να κουβαλαγε αναλογα τον Καραπαπα η τον Βρετζο?

    Ρε πλακα …