Τα Δελλακια

Έχουν ξεσαλώσει τα δελλακια απο χτες το βράδυ επειδη ο μονοκόμματος πέταξε λέει έξω το ΠΑΟ.
Ειναι οι ίδιοι που μετα τα 4 πριν ενα γύρο είχαν λουφάξει και δε βγάζαν άχνα με το προπονηταρα
Τα ίδια άχνα που δε βγάζαν στο κύπελλο γ εθνικής πριν 2 χρονια, οι ιδιοι που πανυγηριζαν τους ‘τιτλους’ Γ και Β Εθνικης.
Εδω θα γραψουμε ευθεως και κατι που ειχα πει με σποντα παλιοτερα: Το Κυπελλο Γ Εθνικης εγινε απο τον Μελλισανιδη για να παρει τιτλο η ΑΕΚ και καπακι καταργηθηκε.
Οταν φαγαμε το διμπαλλο. Για να ξερουμε δηλαδη σε τι θεσμο συμμετειχε ο σαχλας ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΑΣΕ!!!

Επειδη τα είδα τα ματς το πρώτο κατα 3/4 και χτες ολο παίδες μη τρελαίνεστε: ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ο ΠΑΟ σε αυτα τα δυο ματς. Ειδικα χτες ήταν χάλια μαύρα. Ένας ζεκα και ενα Μπεργκ ειναι ο ΠΑΟ. Ο ένας έλειπε ο αλλος εχει πέσει παρα πολυ τοσο πολυ που ξεκιναει βασικος ο Κλωναριδης! Ο ιδιος κλωναριδης που ειχαμε εμεις ειναι. Αυτο το αλανι που τη βρισκει μια στις 20 και αμα. Οταν τη βρει ομως ειναι καλη..
Ελειπε και ο Κουτρουμπης. Ναι και αυτος ο παλιος δικος μας ο νεος Νεστα..
Αυτος ο βιγιαφανες θύμισε το μπαλαδόρο που κάθε γειτονιά ειχε, έπαιρνε φορα περνάγε 1-2 και μετα την έχανε.
Αν μεταξύ σουκουλινι και βιγιαφανες ήταν το δίλλημα μπράβο στο βαζελο που μας έκλεψε το παικταρα.
Αυτος δε που πραγματικα ειναι για λυπηση ειναι ο Εσιεν. Ο τυπος εχει περασει και το σταδιο της αποσυρσης πλεον, μιλαμε για ενα τυπακο που κανει ενα 20αρι σπριντ (ο θεος να το κανει σπριντ αλλα κατι τετοιο τελος παντων) και μετα θελει οξυγονα και κανα 5λεπτο να συνελθει. Για να καταλεβει καποιος που δεν τον εχει δει:πως ηταν αυτο το ατι των 100 κιλων ο Γκουντι ο παικταρας οταν ηρθε? Που τον βαλανε να παιξει τοτε με τους Γεωργιανους και ειχε παρει ενα ροζ-κοκκινο χρωμα? Αυτο της ανακοπης. Ε κατι τετοιο ειναι ο Εσιεν. Απλα ειναι σκουρο το παιδι και δε του φαινεται.

Οσο για τον Γκουαρδελλα μια τελική έκανε χτες και έβαλε ο αλλος μια γκολάρα. Σιγα με το νούμερο που προκρίθηκε κιόλας.

Έκανε και μία αλλαγή που ήταν τραγική. Αφαίρεσε χαφ ενώ είχε σκορ πρόκρισης. Στο 69ο λεπτό, ο Σουμπίνιο αντικαταστάθηκε από τον Ματέι που πήγε στα άκρα και ο Ατρόμητος μέχρι το 82ο λεπτό που ήρθε διορθωτική κίνηση με Ουσέρο αντί Μπρίτο έπαιξε με χαφ λιγότερο. Τα ιδια που εκανε και περσυ στο κυπελλο που ΔΕΝ πηραμε, τα ιδια που εκανε και στο τηγανι και εφαγε ΤΕΣΣΕΡΑ. ΔΕΝ βαζει μυαλο ο ανθρωπος, κουτσουρο ηταν κουτσουρο παραμενει. Τη μια εχασε ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ, την αλλη εφαγε 4, ε τη τριτη του εκατσε ο Εσιεν και ο βαζελος που για να γυρισει το ματς εβαλε μεσα τον…. βλαχοδημο.

Και ο λουτσεσκου νίκησε εκτός με τη Ξάνθη το βαζελο. Εχασε στο Καυτανζόγλειο, με τον Πανθρακικό στο γήπεδό του, από τον ΠΑΣ Γιάννενα και από την Ξάνθη. Δε βλέπεται λέμε- οποίος θέλει ας κάτσει να δει 20 λεπτα και θα καταλάβει.

Και για να σας χαλάσω το όνειρο: η ΑΕΚ περσυ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ουτε καν στο τελικό δεν έπαιξε.. Το λεω γιατι ειναι μερικοί που οχι μονο θεωρούν το δελλα κυπελλούχο αλλα εχουν πάρει και το κιούπι σπιτι τους.
Πέρασε ένα νεκρό ΠΑΟ ο αλλος και έγινε ο Πεπ. Τον είδαμε 2.5 χρονια ΦΤΑΝΕΙ.
Τι να πει και ο δωνης τοτε που ειχε ΠΑΡΕΙ το κύπελλο με τη Λαρισα?

Μήπως να τον φέρουμε κ αυτόν? να κανουμε δίδυμο?

Φτανει με το μονοκομματο, δε ΣΙΧΑΘΗΚΑΤΕ 2,5 χρονια με το νουμερο? 2,5 χρονια ΠΟΝΕΣΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ με αντιπαλους τις Τριγλιες.
Φτανει πια με το ροστερ που ΜΑΖΕΨΕ στην ΑΕΚ και το ‘χτισιμο’ , μονο αυτος δοκιμασε 6 μηνες τον Κρισαντους και αποφασισε οτι του εκανε για σεντερ φορ.

Έλεος με τις παρωπίδες πλέον για τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ που με το ζορι πρεπει να το κανουμε κατι.

ΑΙΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΗΔΙΑ ΠΛΕΟΝ που μας το παιζει και σοβαρος και χτιζει χαρακτηρα. Σοβαρεψε και ο Δελλας τωρα, σε λιγο θα μας πειτε οτι θα σοβαρεψει και ο κοντος που εχει παει 40+ χρονων και παει σε επισημες εκδηλωσεις ντυμενος λες και παει στη τραγουδιαρα..

Η ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΝΕ ΣΤΟ ΓΚΑΖΟΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΡΑΣ
Ο ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to Τα Δελλακια

  1. Ο/Η πατρινός λέει:

    Προπονητής που μετά από ντόρτια,δηλώνει ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του,απλά δεν κάνει για την ΑΕΚ.

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Να σου πω κι άλλη μια πικάντικη λεπτομέρεια από χθες : Είχε σηκώσει τον Ρουμάνο για να βγάλει τον σκόρερ, και λόγω του γκολ ακύρωσε την αλλαγή. Μιλάμε για στρατηγική.

  3. Ο/Η mporat λέει:

    Ειλικρινά εύχομαι να κληρωθούμε με Ατρόμητο για να γελάσουμε, αν και φοβάμαι πως μερικοί παίχτες μας τον αγαπάνε πιο πολύ από τη φανέλα που φοράνε.
    Επίσης, αν δε βάλουμε 3 σε αυτό το βάζελο σε 15 μέρες, είμαστε για κλαματα.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μα κολλάς και εσυ σε κατι λεπτομερείες..
    Εχει η φουρτούνα σχέδιο; Οτι κατςει ειναι.
    Εδω του εκανε το σκορ περίμενε πίεση μετα το γκολ και έβγαλε χάφ! Για μα ξαναβάλει πάλι χάφ στο 82! ΑΚΡΙΒΩΣ οτι έκανε στο ταψί με σιμοες Κορδερο και έφαγε 4.
    Μιλάμε για ανεπίδεκτο μαθησεως.

    Εδω πήρε το γροντη μεταγραφή που του κανει προφανώς, οπως του εκανε ο κρισαντους για να βγάλει πρωτάθλημα στην ΑΕΚ!!! τι εχει ο σχεδιασμός; Θα τον “χτίσει” 2-3 χρονια ακόμα, τον χτίζει απο τη Γ εθνική αλλα αυτος εκει τούβλο εχει μείνει..