Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

“Απαγορεύεται το πτύειν”. Αυτή ήταν μια “κατάπτυστη” κυριολεκτικα και μεταφορικά ταμπέλα,η οποία ήταν αναρτημένη σε κάθε βαγόνι τρένου τις περασμένες δεκαετίες. Λογική συμβουλή,εφόσον πολλοί επιβάτες,έφτυναν χάμω,όπως έκαναν και στο χωριό ή το σπίτι τους. (δεν έχουμε απομακρυνθεί βέβαια απο αυτήν την εποχή, αλλά τέλος πάντων).

Ανακοίνωση-έκκληση λοιπόν της ΠΑΕ προς ΟΛΟΥΣ τους φίλους (φιλάθλους) της ομάδας,”να μην κάνουν επεισόδια ή προβούν σε όποια πράξη η οποία θα μπορούσε να επιφέρει τιμωρία της αγαπημένης μας ομαδας”. (με αυτούς τους πολύ αυστηρούς νόμους ρε γαμώτο)

Δηλαδή,ενώ γνωρίζουν όλα τα θηλαστικά του Αμαζονίου πως τα επεισόδια-σε κάθε ομάδα- δεν τα προκαλούν οι πολλοί,αλλά οι λίγοι και οι “εκλεκτοί”,εν τούτοις η Βιβή μας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.Να συγκρατηθούμε δηλαδή και να μη φτύσουμε μέσα στο βαγόνι.Ούτε έξω από το παράθυρο.

Να συγκρατηθούμε τουλάχιστον αυτήν την πολύ σημαντική φορά,που αντίπαλοι είναι οι άσπονδοι φίλοι μας  οι γαύροι. Να μη φερθούμε σαν ζώα δηλαδή και χαλάσουμε την οικονομική μανέστρα της νοικοκυρεμένης κατσαρόλας του Μελισσανίδη και γίνουμε αφορμή για κανένα πρόστιμο μετά κεκλεισμένω θυρών και πέσει ανάσκελα από την σκασίλα του ο “εγγυητής”.

Ισα κι όμοια δηλαδή ο “μέσος ΑΕΚτζής”, με τα μουνόπανα που κάθε φορά τα κάνουν μαντάρα  (ενίοτε με  άνωθεν οδηγίες) και που εξ αιτίας τους βγαίνουμε στη “σέντρα”.

Μη τα λέτε “στον κόσμο” αυτά.  Προσβάλετε τον “κόσμο” κύριοι της επικοινωνίας εκεί μέσα,ανάθεμα και αν ξέρετε να μοιράσετε δυο γαιδουριών άχυρα.

Να απευθυνθείτε με “notam”, εκει που πρέπει. Στους ίδιους κάθε φορά υπαιτίους με τους οποίους καμιά φορά συνεργάζεστε κι όλας. Οχι γενικά και αόριστα στον κόσμο. Δεν μπάινουν μέσα “με το μαχαίρι στο στόμα” 20.000 ή 30.000 ή 50.000 κόσμου. Μερικές δεκάδες,άντε εκατοντάδες είναι. Εκει απευθυνθείτε κυρία Βρεττάκου και κύριε Δημάτε. Αν μπορείτε να πλησιάσετε. Αν σας επιτρέπετε δηλαδή. Μην αντιγυρίζετε έτσι γενικά “στον κόσμο της ΑΕΚ”.

Οι  εκπρόσωποι του σκληρού πυρίνα της οπαδικής κερκίδας δηλαδή των ΠΑΕ, οι οποίοι καμιά φορά είναι και ομοτράπεζοι των ιδιοκτητών,θα έπρεπε να είναι οι παραλήπτες  της ανακοίνωσης. Και όχι “εσύ” και “εγώ”.

Φυσικά,για πολλούς και διαφόρους-πολύ προσοδοφόρους για κάποιους-λόγους αρνείται η -όποια- ΠΑΕ και εν προκειμένω η συγκεκριμένη της ΑΕΚ  να δει τον ελέφαντα στο δωμάτιο και “να σπάσει τα αυγά ως το τέλος” (έκφραση του εγγυητή η οποία αφορούσε ασφαλώς στην κάθαρση του ποδοσφαιρικού τοπίου. Δεν βλέπει σαβούρα στους οργανωμένους. Μόνο στην διαιτησία την βλέπει. Αααααλλος καθαρός αυτός)

Ισα κι όμοια λοιπόν κατά την ΠΑΕ. Και εσύ που πας με το παιδί σου στο γήπεδο για να ακούσει τους παιάνες του πετάλου για τις μάνες και τους νεκρούς που  γαμιούνται,για να ολοκληρώσει το παιδί την γνώση του στην νεοελληνική,πέραν αυτού όμως έσυ λέμε και το παιδί σου,είστε το ίδιο πιθανές πηγές κινδύνου τιμωρίας,με το χασισωμένο του πετάλου, – ή όποιας άλλη θύρας τέλος πάντων.

Εν δυνάμει “μπαχαλάκιδες” όλοι μας είμεθα,κατά τους άχρηστους και επικίνδυνους της ΠΑΕ. Αχρηστους και επικίνδυνους γιατί ΚΑΙ αρνούνται να λύσουν το πρόβλημα,( ο Μελισσανίδης εν προκειμένω) αλλά ΚΑΙ πέραν αυτού,οι υφιστάμενοι επιτετραμένοι με την επαφή και την επικοινωνία με τον κόσμο,αδυνατούν, η εκούσια αδρανούν να  πράξουν αυτά που κάθε ανεξάρτητος  και με σοβαρές δικαιοδοσίες άνθρωπος θα έπραττε: Δηλαδή πολύ απλά θα έκοβε μερικούς κώλους και συνάμα θα διέλευε την γάγγραινα αυτή, που ειναι πηγή μόνο προβλημάτων,περιορισμών,απαγορεύσεων,κεκλεισμένων θυρών,προστίμων,στιγματισμού της ομαδας στην κοινωνία κλπ.

Δεν χρειάζεται να πούμε,πόσο σημαντικό είναι όχι μόνο το να μη χάσουμε με βαρύ σκορ το Σάββατο,αλλα ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ για μένα,να μη ξεφτιλιστούμε για ακομα μια φορά στα ματια όλων με κυνηγητά, αστυνομίες,κουκουλοφόρους καδρονομάχους,”γνωστους-αγνώστους” δηλαδή και όλο αυτό το σκηνικό στο οποίο δυστυχώς και εμεις είμαστε συνηθισμένοι,αφού το “είναι διαφορετικό ναι είσαι ΑΕΚ” τουλάχιστον στο επίπεδο των “μπαχαλάκιδων” δεν βρίσκει καμιά εφαρμογή. Τα ίδια σκατά είναι όλοι τους.

Υ.Γ: Το ευρώ προς την “μάνα”, δεν το κατανοώ. Δεν λαμβάνει το 10% από τα εισητήρια η Ερασιτεχνική; Η όχι; Αν ναι,γιατί ζητάνε επιπλέον; Αν όχι,γιατί δεν τα απαιτεί από την ΠΑΕ;

Και τέλος πάντων τί βιόλα είναι αυτή,εκεί στην ΠΑΕ να έχουν βγάλει από παντού τις παλάμες τους σαν φτυάρια και συνεχώς ζητάνε…ζητάνε…ζητάνε. Τι ζητάτε μωρέ. Να πάρετε από κεί που πρέπει και  απο κει που περισσεύουν. Από εδώ,δεν υπάρχει τίποτα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.